Esimin babasi

Eee sonuçta evi alabildiniz mi peki?

Neyse sorumun cevabını alamadım amacını aştı. Ben siz ne yaparsınız diyorum başka başka konular .buyrun konu sizin eglenmenize bakın

Aynen kocaaa forumda bi sen okuyosun,bi sen okuduğunu anlıyorsun. Bunca insan cahil milletin akıllısı sensin.
Sabahtan beri okomoyosonoz okomoyosonoz diyeceğine asıl sen bir oku yazılanları. Bunca insan aynı şeyi düşünüyorsa iğneyi kendine batır,bi özeleştiri yap. Ama sende o olgunluk nerdeee.

Ben mesela sevmiyorum dediğim insanın bana 1 kuruşu bile geçsin istemezdim. Allah'a şükür iki yüzlü değilim çünkü. Ama sen hem kayınpederimi sevmiyorum diyip hemde adamın sana para vermesini bekleyen bir insansın. Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum tekrardan akıl ve fikir diliyorum.

Yoo gayet de aldılar.
O adamin eşi ölmüş evi , dükkanı yıkılmış bizler uzak oldugumuz halde piskolojimiz bozuldu yer yerinden oynadi binlerce can gitti siz şu durumda ki insan hakkında nasil konusa biliyorsunuz ya hiç kimse ders almıyor yaşanan felaketten Allah vicdanli insanlarla karşılaştırsın... üstüne sapık etiketi yapiştiriyorsunuz

Son düzenleme:

Hanımefendi sapık ne demek? Gerçekten bilmediğinizi düşünüyorum bu kelimenin anlamını veya yanlış biliyorsunuz. 10 kişi neden sapık diyor bu adama bakışları haricinde tek bir tane somut eylem gösterebilir misiniz? Ayrıca çevremdeki insanlar ne derse desin ben kendi aklımla hareket ederim size de tavsiye ederim.

Bulamamışsınız alamamışsanız neyin tantanasını yapıyorsunuz anlamadım. Ev alacak paranız yoksa haliyle ev alamazsınız bu kadar basit. Eksik miktar ister 10 bin olsun ister bin. Ayrıca sapık olduğunu iddia ettiğiniz birinin parasını almayı nasıl mideniz kaldıracaktı onu da yazabilir misiniz?

Boşa yazıyoruz. Hem eğer ki kocasının masraflara yardım etmesine vs izin vermezse kavga vs hep olursa emin ol o adam konu sahibinin anne babasına ilerde bakmasını kızı olarak onda kalmasına engel olur eve dahi sokmaz. Benim anne babama yardım etmeme karışana bende karışırım kısasa kısas

Adamın kendi parasıyla ilgili karar verme hakkı var ama sizin kocanızın parası ile ilgili karar verme hakkınız bulunuyor mu gerçekten? Babasıyla ilgili bir konu. Başka konularda kesinlikle fikir birliğiniz olmalı ama bu farklı bir konu. Eşinizi büyütmüş, yetiştirmiş. Napsın sokağa mı atsın eşiniz? Babasına onu yapan adamdan size koca olur mu sanıyorsunuz? İyi düşünün. Birde deprem olmuş, kayınvalideniz vefat etmiş. İnsanlar yersiz yurtsuz kalmış. Hiç tanımadığımız insanlara elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık. Sizin eşinizin babası bu adam. Malını iflasla kaybetmedi, depremle kaybetti. Kalbiniz sızlamıyor mu böyle konuşurken?

Bence canın sıkkın ve başkalarının da canı sıkılsın istiyorsun akşam akşam yalnızlığına eğlence çıktı hadi yine iyisin bugün. Ekibinin de eğlencesi çıktı. Üzülüyorum
Oturup kendinize üzülün burada üzülmesi gereken sizsiniz bizler degil tabii istediginiz cvp lar gelmedi

O bana para vermek zorunda değil, o dugunumu yapmak zorunda değil ama ben ona bakmak zorundayım niye ?
Siz olmayabilirsiniz ama eşiniz zorunda.
Hayırsız evlatsa bilemem ama eşini kaybetmiş, dükkanını,evini varıni yoğunu kaybetmiş babasına arka çıkmıyorsa zaten o adama güvenmeyin siz de çok,böyle bir durumda babasına arkasını dönen,donebilen birinden kadın erkek farketmeksizin bir cacık olmaz.
Bakmış,büyütmüş etmis,olağanüstü bir durum yaşanmış bakın bu bir afet,adam kumarda,kadinla kizla yemedi bunları,arkasını mı dönecek eşiniz,siz istemiyorsunuz diye.
Neyse yaşayın görün bakalım.

O bana para vermek zorunda değil, o dugunumu yapmak zorunda değil ama ben ona bakmak zorundayım niye ?
Okuduğum kadarıyla kimse size bakmak zorundasınız demiyor,şunu da anlamıyorum daha deprem olalı ne kadar bir zaman geçti,orda kayinvalidenizi kaybetmişsiniz yani eşiniz annesini kaybetmis siz şimdi kayınpedere bakıp bakmama derdine düşmüşsünüz..

Yazdığınızın yarıdan çoğu maddiyatla alakalı sorunlar,2 cümle sapık olduğuna dair dedikoduları yazmışsınız ki eğer doğru değilse bu cookk ağır bi iftira, isterse dünya iyisi olsun bakmak istemiyorsaniz bakmazsınız,bahanelerle kendinizi kandırmayın hele ki emin olmadığınız konularda böyle vebal almayın.

Depremzede olduğu ve eşini kaybettigi için yeni bir düzen oluşturulana kadar misafir eder bu süreçte kızımı onunla yalnız bırakmaz misafir olduğunu eşime hatirlatirdim

Neyse sorumun cevabını alamadım amacını aştı. Ben siz ne yaparsınız diyorum başka başka konular .buyrun konu sizin eglenmenize bakın
Sizin eğlenmenize de çok az kaldi.
Eli kulağındadır görümcenizin abi babamı ne yapacağız,biraz sende kalsın demesi.
O zaman görün siz eglenceyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…