- 21 Kasım 2017
- 29.235
- 127.587
- 598
Eee sonuçta evi alabildiniz mi peki?Valla kızına murano takım almasaydı. Çok mu gerekli .valla istediği parayı istediği yere harcarsa ben de eşimin parasını ona vermesini istemem .niye çocuğumun rızkını ona vereyim ? Zamanında o bana vermiyor ama sıkışınca oğlu baksın öyle mi ?Ve bu adam bu zamana kadar aldığı parayı yemiş.
Evet benim annem babam yardım etti .
Aynen kocaaa forumda bi sen okuyosun,bi sen okuduğunu anlıyorsun. Bunca insan cahil milletin akıllısı sensin.Ben yazıyorum yazıyorum okumuyorsunuz .HER seferinde konu paraya geliyor .kimseyi inandırmak gibi bir zorunlulugum yok .para verse de degismezdi.ben adamı sevmiyorum. Kötü bakıyor bence bu yeterli bir kriter .Bunu çevrenizdeki 10 kişi diyorsa sapiktir .size yapılmasını beklemeyin.
Kredi çekemedik çünkü araba kredimjz vardı. Hala yok bulamadık diyorum nasıl bulamadınız diyorsunuz .
AYRICA BAKIN BEN SEN SUNU YAP YA SA SEN SOYLESIN GIBI BIR SEY SORMADIM
SIZ NE YAPARDINIZ DIYORUM
Büyük yazıyorum çünkü okumuyorsunuz
O adamin eşi ölmüş evi , dükkanı yıkılmış bizler uzak oldugumuz halde piskolojimiz bozuldu yer yerinden oynadi binlerce can gitti siz şu durumda ki insan hakkında nasil konusa biliyorsunuz ya hiç kimse ders almıyor yaşanan felaketten Allah vicdanli insanlarla karşılaştırsın... üstüne sapık etiketi yapiştiriyorsunuzYoo gayet de aldılar.
Sen asıl kendine üzül be canımBence canın sıkkın ve başkalarının da canı sıkılsın istiyorsunakşam akşam yalnızlığına eğlence çıktı hadi yine iyisin bugün. Ekibinin de eğlencesi çıktı. Üzülüyorum
Tüm yorumlarınızı okudum,cok zengindi demediniz ki. Dükkanı vardı para bile kazanamıyordu dediniz. Simdi başka birşey anlatıyorsunuz. Siz okuyun bence yazdıklarınızı tekrar.5 kuruş parası yok ama şu an yok .geçmişte çok vardı. Yedi paraları diyorum okumuyorsunuz.
Hayır okumuyorsunTüm yorumlarınızı okudum,cok zengindi demediniz ki. Dükkanı vardı para bile kazanamıyordu dediniz. Simdi başka birşey anlatıyorsunuz. Siz okuyun bence yazdıklarınızı tekrar.
Ben yazıyorum yazıyorum okumuyorsunuz .HER seferinde konu paraya geliyor .kimseyi inandırmak gibi bir zorunlulugum yok .para verse de degismezdi.ben adamı sevmiyorum. Kötü bakıyor bence bu yeterli bir kriter .Bunu çevrenizdeki 10 kişi diyorsa sapiktir .size yapılmasını beklemeyin.
Kredi çekemedik çünkü araba kredimjz vardı. Hala yok bulamadık diyorum nasıl bulamadınız diyorsunuz .
AYRICA BAKIN BEN SEN SUNU YAP YA SA SEN SOYLESIN GIBI BIR SEY SORMADIM
SIZ NE YAPARDINIZ DIYORUM
Büyük yazıyorum çünkü okumuyorsunuz
Boşa yazıyoruz. Hem eğer ki kocasının masraflara yardım etmesine vs izin vermezse kavga vs hep olursa emin ol o adam konu sahibinin anne babasına ilerde bakmasını kızı olarak onda kalmasına engel olur eve dahi sokmaz. Benim anne babama yardım etmeme karışana bende karışırım kısasa kısasAynen kocaaa forumda bi sen okuyosun,bi sen okuduğunu anlıyorsun. Bunca insan cahil milletin akıllısı sensin.
Sabahtan beri okomoyosonoz okomoyosonoz diyeceğine asıl sen bir oku yazılanları. Bunca insan aynı şeyi düşünüyorsa iğneyi kendine batır,bi özeleştiri yap. Ama sende o olgunluk nerdeee.
Ben mesela sevmiyorum dediğim insanın bana 1 kuruşu bile geçsin istemezdim. Allah'a şükür iki yüzlü değilim çünkü. Ama sen hem kayınpederimi sevmiyorum diyip hemde adamın sana para vermesini bekleyen bir insansın. Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum tekrardan akıl ve fikir diliyorum.
Adamın kendi parasıyla ilgili karar verme hakkı var ama sizin kocanızın parası ile ilgili karar verme hakkınız bulunuyor mu gerçekten? Babasıyla ilgili bir konu. Başka konularda kesinlikle fikir birliğiniz olmalı ama bu farklı bir konu. Eşinizi büyütmüş, yetiştirmiş. Napsın sokağa mı atsın eşiniz? Babasına onu yapan adamdan size koca olur mu sanıyorsunuz? İyi düşünün. Birde deprem olmuş, kayınvalideniz vefat etmiş. İnsanlar yersiz yurtsuz kalmış. Hiç tanımadığımız insanlara elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık. Sizin eşinizin babası bu adam. Malını iflasla kaybetmedi, depremle kaybetti. Kalbiniz sızlamıyor mu böyle konuşurken?Valla kızına murano takım almasaydı. Çok mu gerekli .valla istediği parayı istediği yere harcarsa ben de eşimin parasını ona vermesini istemem .niye çocuğumun rızkını ona vereyim ? Zamanında o bana vermiyor ama sıkışınca oğlu baksın öyle mi ?Ve bu adam bu zamana kadar aldığı parayı yemiş.
Evet benim annem babam yardım etti .
Oturup kendinize üzülün burada üzülmesi gereken sizsiniz bizler degil tabii istediginiz cvp lar gelmediBence canın sıkkın ve başkalarının da canı sıkılsın istiyorsunakşam akşam yalnızlığına eğlence çıktı hadi yine iyisin bugün. Ekibinin de eğlencesi çıktı. Üzülüyorum
Siz olmayabilirsiniz ama eşiniz zorunda.O bana para vermek zorunda değil, o dugunumu yapmak zorunda değil ama ben ona bakmak zorundayım niye ?
Sıkışınca hemen okooomoyorsunHayır okumuyorsun
Eee sonuçta evi alabildiniz mi peki?
Okuduğum kadarıyla kimse size bakmak zorundasınız demiyor,şunu da anlamıyorum daha deprem olalı ne kadar bir zaman geçti,orda kayinvalidenizi kaybetmişsiniz yani eşiniz annesini kaybetmis siz şimdi kayınpedere bakıp bakmama derdine düşmüşsünüz..O bana para vermek zorunda değil, o dugunumu yapmak zorunda değil ama ben ona bakmak zorundayım niye ?
Özellikle belirtmiş konu sahibi. 450 bine alacakmışlar, 3 milyon olmuş o evler. Acı ordan.Eee sonuçta evi alabildiniz mi peki?
Depremzede olduğu ve eşini kaybettigi için yeni bir düzen oluşturulana kadar misafir eder bu süreçte kızımı onunla yalnız bırakmaz misafir olduğunu eşime hatirlatirdimKızlar eşimle fikir ayrılığına düştüğümüz bir konu var .
not not :Sen sunu yap diye sormuyorum okumuyorsunuz yazayim
Siz ne yaparsiniz diye soruyorum
BEN SIZIN FIKRINIZI SORUYORUM. Siz olsanız ne yaparsınız
Mesela umursamam bakarım gibi
Ya da evimi bile acmam gibi
Sizler ne yapardınız veya ne yaptınız merak ediyorum. Eşimin babası 65 yaşında depremde kayinvalideyi kaybettik evleri de yıkıldı.Su an maddi durumu çok iyi olan kızında kalıyor.bir dükkanı vardı. Emeklisi yok .Yıllarca aldığı parayı yemiş içmiş günahı boynuna...Ne 30 ne 40 yaşında emekli olmayı düşünmemiş 50 yaşına gelince biraz para yatırmış. Dükkan da yıkılınca şu an parası kalmadı. Eşi de biz de hep bak o dükkanı sat ,hasta olursun sigortan yok hiçbir hastaneye para yetmez dedik .Ayrıca dükkanın geliri yok elini kolunu sallamaya gidiyor .Cok da ihtiyaclari vardi paraya oyle boyle degil ama satmadı .Ben sahit oldum kadınların gözlerinin içine bakıyor. Onun için mi satmadı bilmiyoruz cevremdeki kişiler de onun için gözü göz değil ifadesini kullandı.
Neyse Ben ölünce satarsınız dükkanı dedi ama dükkan da gitti şimdi.
Ayrıca benim düğünüme 2 hafta kaldığı halde düğünü yapamadilar ve bana bir açıklamada bulunmadilar .Bir yerden para bekliyorlarmis da gelmemis ...Ben de açıklama yapmayip beni aileden saymadiklarindan nişanı bozmustum. Bana eşya için beni kıran gelini istemem demişti. Neyse sonra aramız düzeldi esimle.
Ayrıca bir eve baktık 30 bin açığımız vardi o dönemde .Bir kısmını tamamladık.Yine açığımız kaldı. Ama o evlenen kızına 9 bine saçma sapan ev eşyası almayı tercih etti ve biz o evi alamadık. Şu an kiradayiz .Ev 3 milyon lira oldu biz 450 bine alıyorduk. Bir kuruş verelim demediler .
Siz olsanız Boyle bir adama ilerde veya şimdi bakar mısınız?Ben bu adama evimi bile acmak istemiyorum. Sapik oldugunu düşünüyorum. Hakkında ne düşünürsünüz. Şu an 10 aylık bir kızım var zaten kimseye bakamam ama yine de bu adama ne halde olursa olsun bakmak içimden gelmiyor .daha yaptığı bir ton rezillik var onları yazıp uzatmak istemiyorum.
Sizin eğlenmenize de çok az kaldi.Neyse sorumun cevabını alamadım amacını aştı. Ben siz ne yaparsınız diyorum başka başka konular .buyrun konu sizin eglenmenize bakın
Konu sahibinin kayınpederim bizde kalıyor diye konu açması yok mu? Ne gülerim amaSizin eğlenmenize de çok az kaldi.
Eli kulağındadır görümcenizin abi babamı ne yapacağız,biraz sende kalsın demesi.
O zaman görün siz eglenceyi
Eşşek gibi alacaksınızValla başınıza gelince öyle bir aldirirlar ki
Büyük konuşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?