AçısınBunun için mi kafayı yemek üzeresiniz ? Bence adam kafayı yemek üzere, eli kulağında
E açsın istiyosa, yanlış bişey yapmadıktan sonra açmasının ne mahsuru var?
AraştırdımO zaman araştıracaktınız şimdi iş işten geçmiş. Adam haklı.
Elle tutulur ispat yok olsa zaten böyle olmucakElde tutulur bi ispat yok niye sorun çıkarıyorsunuz?
1- gözü dışardadır. Ki bunun üzerinden 2 sene geçmiş artık yaptırımı olamaz.Açısın
Ben açmasına birşey demiyorum
Kaç kere söyledim
Ama o ben sevmiyorum ortak kullanıyoruz demişti
Bir insan eşinden habersiz neden 2 tane Facebook açar
Ya da neden eğitimdeki arkadaş açmış der
Açılma tarihi 2012Hesabın açılma tarihine baktınız mı?
Maili eğitime gittiği yerde kime vermiş ? Resmî biryer ise sadece mail adresini verirsin , şifresi hiçbir yere verilmez.
Ayrıca Yeni Mail açmak 5 dk bile sürmüyor. Niye başkasının mailiyle Facebook açar insan anlam veremedim.
Facebook'u eşiniz açmış olabilir. Hadi açsa bile adam kullanmıyor görünüyor. Bence hayati zindan etmenin anlamı yok. eşinizi sıkıştırmayın, aksine iyi olun , dırdır etmeyin. Gözünüz üzerinde olsun.
Esinizden başkası açmış olamaz. Bu konuda yalan söylüyor.Açılma tarihi 2012
Fakat ben 2 sene önce gördüm
2012 yılında işe yeni girdiği için eğitimlere sık sık gidiyordu
Ama
Ben de buna anlam veremiyorum
Niye eşimin Mail i ile açsınlar ki
2 tane açılmış bir de
Ben buna inanıyorum
İnanmıyorum diye kızıyor
Elimde değil
Tamam siz yine açmış olabilir diye olaya bakın ama adamın üzerine gitmeniz hiçbir sonuca ulaştırmaz. Bundan sonraki davranışlarını gözlemleyin. Ortaya çıkması gereken zaten çıkar .Ben de buna anlam veremiyorum
Niye eşimin Mail i ile açsınlar ki
2 tane açılmış bir de
Ben buna inanıyorum
İnanmıyorum diye kızıyor
Elimde değil
Arada söylüyordumÜzerinden 2 sene geçmiş konuyu şimdi açmanız mantıksız , ya zamanında kapatmayacaktınız üstüne gidecektiniz ya da hiç açmayacaktınız konuyu.
Ulaşamadım zatenTamam siz yine açmış olabilir diye olaya bakın ama adamın üzerine gitmeniz hiçbir sonuca ulaştırmaz. Bundan sonraki davranışlarını gözlemleyin. Ortaya çıkması gereken zaten çıkar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?