Ben haklıyım diye diretmiyorum zatenevet haksızsıniź.Farklı face hesabı acmis diyelim içinde birşeyde yokmuş.iki senedir bu kadar şuphe duymakta elle tutulur birsey olmadigi halde pek normal gelmedi bana.bunaltmışsıniz adamida iyice
ya aynsını benim ki de yapmış sordum neden açtın araba satacaktım facebooktan bağlanmak için zaten kimseyi eklemedim dedi ki gerçekten araba sattı mantıklı buldum yani önce kocanı dinle anla sonra takip et bakalım ne olup bitiyorEşimle 9 yıllık evliyiz.2 sene önce eşimin Mail'inle 2 tane Facebook hesabı açılmış.
Okuduğu okul tuttuğu takım filan yazılı
Baktım herhangi birşey yoktu içinde
Ne arkadaş ne de başka birşey
O zamanlar konuştuk ben açmadım eğitime gittiğim zaman ordan bilgilerimi almışlardı belki onlar açmıştır dedi
Ama başkası niye eşimin Mail'inle eşimin bilgileriyle açsın
Sonuçta ücretsiz olan birşey
Pek inanmadım ama yemin edince kurana el basınca bende konuyu kapattım
Ama 2 senedir içimde hep şüphe
Sürekli bende habersiz mail Facebook yada başka sitelerde kayıt oluyormuş gibi geliyor
Akşam düğündeydik
Konu açıldı ben çok fenayım valla herhangi başka bir mailin filan varsa bulurum dedim
Aşağıya doğru baktı
İnsanlar yalan söylerken aşağıya bakarmış diye biliyorum
Bugün tartıştık
Bakışımdan bile şüphe duyuyorsun sen nasıl bir kadınsın
Aradan 2 sene geçmiş dedi
Telefonumu satıcam dedi
Ama içimde ki şüphe geçmiyor
Haksız mıyım
Söyleyin Allah aşkına
Kafayı yemek üzereyim
Eşime sürekli şüpheyle yaklaşıyorum
Ben ne yapıcam
İnş. Böyle bişey olmaz. Sıkmayın canınızıElle tutulur ispat yok olsa zaten böyle olmucak
Açtı mı açmadı mı diye sürekli aklıma geliyor
En ufak bakışında yalan mı söylüyor acaba diyorum
Sizin durumunuz farklıya aynsını benim ki de yapmış sordum neden açtın araba satacaktım facebooktan bağlanmak için zaten kimseyi eklemedim dedi ki gerçekten araba sattı mantıklı buldum yani önce kocanı dinle anla sonra takip et bakalım ne olup bitiyor
Gizli açması normal değil tabiki. Ya birine bakmak için açmış ya gecmiste kalan birine yazmak icin ya da kadınlarla sohbet için. 2 tane gizli gizli açılan hesapBunun için mi kafayı yemek üzeresiniz ? Bence adam kafayı yemek üzere, eli kulağında
E açsın istiyosa, yanlış bişey yapmadıktan sonra açmasının ne mahsuru var?
Aynı mail adresi ile mi 2 tane facebook açılmış ayrı ayrı eğer öyleyse aynı adrese 2 facebook açılmaz acaba farklı bir site olmasın eşinin üye olmasına gerek yok üye gösterilir siteye üye olması için benim de zamanında başıma geliyordu kullanacı isminiz bulca şifreniz şu uzun zamandır uğramıyorsun arkadaşların bekliyor vs gibi.Eşimle 9 yıllık evliyiz.2 sene önce eşimin Mail'inle 2 tane Facebook hesabı açılmış.
Okuduğu okul tuttuğu takım filan yazılı
Baktım herhangi birşey yoktu içinde
Ne arkadaş ne de başka birşey
O zamanlar konuştuk ben açmadım eğitime gittiğim zaman ordan bilgilerimi almışlardı belki onlar açmıştır dedi
Ama başkası niye eşimin Mail'inle eşimin bilgileriyle açsın
Sonuçta ücretsiz olan birşey
Pek inanmadım ama yemin edince kurana el basınca bende konuyu kapattım
Ama 2 senedir içimde hep şüphe
Sürekli bende habersiz mail Facebook yada başka sitelerde kayıt oluyormuş gibi geliyor
Akşam düğündeydik
Konu açıldı ben çok fenayım valla herhangi başka bir mailin filan varsa bulurum dedim
Aşağıya doğru baktı
İnsanlar yalan söylerken aşağıya bakarmış diye biliyorum
Bugün tartıştık
Bakışımdan bile şüphe duyuyorsun sen nasıl bir kadınsın
Aradan 2 sene geçmiş dedi
Telefonumu satıcam dedi
Ama içimde ki şüphe geçmiyor
Haksız mıyım
Söyleyin Allah aşkına
Kafayı yemek üzereyim
Eşime sürekli şüpheyle yaklaşıyorum
Ben ne yapıcam
2 sene önce anormalliğini kabul edip bişey yapacaktı. Şuan ne yapabilir?Gizli açması normal değil tabiki. Ya birine bakmak için açmış ya gecmiste kalan birine yazmak icin ya da kadınlarla sohbet için. 2 tane gizli gizli açılan hesap
Yani orası da öyle ama kanitlayamamis ve içinde büyütmüş çok normal. Ben olsam dakkasina çözerim işi de işte2 sene önce anormalliğini kabul edip bişey yapacaktı. Şuan ne yapabilir?
Açısın
Ben açmasına birşey demiyorum
Kaç kere söyledim
Ama o ben sevmiyorum ortak kullanıyoruz demişti
Bir insan eşinden habersiz neden 2 tane Facebook açar
Ya da neden eğitimdeki arkadaş açmış der
Yanlız aramızda fark varİnsanlar kendine macera ve dahası mutsuzluk arıyor yeminle. Fazladan mail adresi varsa ne olmuş ki? Eşimin var 3-5 tane benim var daha da fazlası. Şifresini unuttuğum için, forumlara - sosyal medyaya üye olmak için, oyun oynamak için, e-mail isteyen lüzumsuz mağazalara, iş yerine vermek için vb zamanında alınmış mailler. Ben eşimin maillerini eşim de benimkileri bilir,bilgisayarda hala kullandıklarım da açıktır, direkt mailde uyarı gelir kontrol gereği bile duymayız. İlginç cidden. Dert dert bu da mı dert. Varsa bir şüpheniz sizden önce açılmış hesaplar delil sayılmaz yani bilginize. Adamı boğmaktan başka bir şey değil bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?