- 15 Kasım 2009
- 1.419
- 633
- 688
Belki bilmedigim maili de vardır. Çok da önemli değil yani,Allah bilir ne zaman ne amaçla almıştır der umursamam. Çünkü benim de vardır aldığım,unuttuğum,kapanan,hatırlayınca açtığım, foruma neyim üye olmak için verdiğim, çalınan... Mail adresi yeniyse niçin aldığını da bilmiyorsanız ve şüphelenip baktığınızda olmadık mailler yakaladıysanız o zaman dert olsun içinize. "Acaba mı" sorusu her zaman iç kemirir. Hele ki böyle bir şeyse içinizi kemiren evliliğiniz de yıpranır. Biraz rahat olmayı deneyin.Yanlız aramızda fark var
Siz eşimin mail leri biliyorum demişsiniz
Ben tesadüfen öğrendim
Dert arıyor diyorsunuz da
Siz tesadüfen öğrenseniz
Ne yapardınız
Haklısınız fakat bana açtığını söylemiyorBelki bilmedigim maili de vardır. Çok da önemli değil yani,Allah bilir ne zaman ne amaçla almıştır der umursamam. Çünkü benim de vardır aldığım,unuttuğum,kapanan,hatırlayınca açtığım, foruma neyim üye olmak için verdiğim, çalınan... Mail adresi yeniyse niçin aldığını da bilmiyorsanız ve şüphelenip baktığınızda olmadık mailler yakaladıysanız o zaman dert olsun içinize. "Acaba mı" sorusu her zaman iç kemirir. Hele ki böyle bir şeyse içinizi kemiren evliliğiniz de yıpranır. Biraz rahat olmayı deneyin.
Nasıl çözerdiniz işiYani orası da öyle ama kanitlayamamis ve içinde büyütmüş çok normal. Ben olsam dakkasina çözerim işi de işte
Çok uzun ve karışık bi iş. Numaralar, mailler, isimler sonra fc instagram twitter Google ve diğer sosyal ağlar falan tek tek incelerdim. Eşimi 6 senedir tanıyorum onunla evlenmeden evvel ilk yılımızda sahte profillerini yakaladım üstüne şifresini kırıp yazışmalarını okudum başka ağlarda hesapları var mı ona baktım kişileri tek tek inceledim kimi aratmis ne yapmış hepsine.Nasıl çözerdiniz işi
Ben de bilsem ben de çözücem
Neden kendinizi açık ediyorsunuz kiben çok fenayım valla herhangi başka bir mailin filan varsa bulurum dedim
Bunları aratmak benim de aklıma geldiÇok uzun ve karışık bi iş. Numaralar, mailler, isimler sonra fc instagram twitter Google ve diğer sosyal ağlar falan tek tek incelerdim. Eşimi 6 senedir tanıyorum onunla evlenmeden evvel ilk yılımızda sahte profillerini yakaladım üstüne şifresini kırıp yazışmalarını okudum başka ağlarda hesapları var mı ona baktım kişileri tek tek inceledim kimi aratmis ne yapmış hepsine.
Sadece mail adresi değil@my_angel_86
Bir mail adresinden neler çıkarmışsınız. Yapmayın Allah aşkına. En büyük derdiniz bu olsun yeter ki :)
Eşimden niye özür dileyim kiYanlışı başta yapmışın mail adresini biliyorsan Facebook şifresini değiştirip kendin girebilirdin birine msj atıp atmadığı çıkardı ortaya.
2 yıl sonra konuyu gündeme getirmek anlamsız. huzursuzlıktan başka bşe deil.
Eşinizden özür dileyin..
Valla bende vakit boldu ordan oraya ordan oraya bakardım misal örnek veriyorum telefon numarasını tüm sosyal ağlarda aratirdim ya da Google a ismini yaşadığı şehri yaşını falan ya da ismini ve tuttuğu takımı yazar öyle incelerdim tek tekBunları aratmak benim de aklıma geldi
Fakat nasıl yapıcam bilmiyorum
Nasıl tek tek incelicem
Siz nasıl incelerdiniz
Ne demek istiyorsunboşan da adam senden kurtulsun. sevginiz azalmış kulp arıyorsunuz. hasta olursunuz anca böyle.
Ben de isim soyisimle bakıyorumValla bende vakit boldu ordan oraya ordan oraya bakardım misal örnek veriyorum telefon numarasını tüm sosyal ağlarda aratirdim ya da Google a ismini yaşadığı şehri yaşını falan ya da ismini ve tuttuğu takımı yazar öyle incelerdim tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?