Eşimin bakışlarından bile şüpheleniyorum

Başıma gelen bişeyi anlatayım.
Bir gün mailime bir face hesabı düşüyor. benim adım benim mailim..
bakıyorum onu ben açmadım. eşime söyledim şifreyi bilmiyoruz ama mail benim. araştırırken benimle aynı isme sahip birisinin mail adresi verirken bir harfe fazla basmasıyla(yani benim mail adresimi yazmasıyla) hesap açılıyor ama aktif etmek için doğrulamayı yapamıyor.

neticede ben hiç böyle bir face açmadım. arkadaş yoksa sadece açılıp bırakılmışsa benim başıma gelen eşinizin başına gelmiş olabilir.
Olabilir fakat 2 tane aynı bilgiler
Örneğin okul yaşadığı şehir memleketi aynı
Sadece mail in bir tanesi eşimin kullandığı
Diğeri de başka bir mail
Arkadaş listesi boştu
Ama niye açılmış onu anlayamadım

eşimi seviyorsam, bana karşı kaba kötü davranmıyorsa bu işi kurcalamam. bir hata yapmış olabilir ama ben bunu görmedim, olay büyümesin diye de bana yalan atmak zorunda kaldı derim. sonuçta gördüğüm bir şey yok evet yalan var. bana karşı ne olursa olsun dürüst olması konusunda onunla konuşurum. ve bu olayı bir daha açmam işkillenmem. eşime karşı sevgimi artıracak şeyler yapar ve düşünürüm.

bana kötü kaba ilgisiz davranıyorsa da bu beni mutsuz ediyorsa da böyle hastalıklı olacaksam, kıskanç sürekli şüpheci bunu yürütmezdim.

yenisi daha iyi mi oluyor? evlilik düzen adamda iyiyse bu birlikteliği daha düzgün yapmaya uğraşın bence. ilgisiz kötü davranıyorsa da boşanın gitsin.
Yani kararınızı davranış biçimine göre mi verir misinz
Güveniniz sarsılmazmı
Ya başka başka açtıysa demez misiniz

Ben de durumumdan memnun değilim
Ama ortada bir durum

Kesin birşey yok
Şu anda da hiç umrunda değil
Takmıyor
İnsan ispat etmeye çalışır

Bence psikolojik bir destek alsan iyi olur diye düşünüyorum. Herşeyi takıntı haline getirmişsin olayı anlamak için eski konularına göz gezdirdim cidden tedavi olmalısın.
Bu takıntıların hayatını olumsuz yönde etkiliyor ama sen hatalı davrandığın farkında değilsin.
Kocana da helal olsun cidden

Bir kere biri de benim mailimle bir facebook hesabi acmisti
Hatta birisi annemin mail adresiyle de face hesabi acmisti. Kimler neden boyle bir sey yapiyor anlamiyorum. Esiniz belki de dogru soyluyor. Gizli is cevirse neden memleket bilgisini vs dogru versin

Bir kere biri de benim mailimle bir facebook hesabi acmisti
Hatta birisi annemin mail adresiyle de face hesabi acmisti. Kimler neden boyle bir sey yapiyor anlamiyorum. Esiniz belki de dogru soyluyor. Gizli is cevirse neden memleket bilgisini vs dogru versin
Mail adresine onay kodu geliyor
O olmadan Face açılmıyor
Nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum

Benim bulamayacağımı bildiği için belki adres bilgisi verdi

Ama mail e onay kodu gelince nasıl açıyorlar bilemedim

Mail adresine onay kodu geliyor
O olmadan Face açılmıyor
Nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum

Benim bulamayacağımı bildiği için belki adres bilgisi verdi

Ama mail e onay kodu gelince nasıl açıyorlar bilemedim

Galiba onaylamadan (bir sure?) kullanabiliyorsun. Yani simdi bir hesap ac bak onaylamadan kullanabiliyon

ben kimin Facebook açtığını öğrenebilir miyim

Eşimin maili var mı başka kredi kartı var mı öğrenmek istiyorum
Ama bulamıyorum
Sadece adına başka hat olmadığını öğrenebildim
Kafayı yemek üzereyim
Hep araştırıyorum
Ama birşey bulamıyorum
2 gündür küsüz
Konışmuyoruz
Umru değil

Allah aşkına sizin bu yersiz şüphenizi öpüp başına koyacak binlerce kadın var bu ülkede.. Velev ki fake face açtı, hiç kimse ekli değil, kullanılmamış, neyin derdi..
Evet bu onların sorunu ama nice kadın tanıyorum, çaresizlikten, veya özgüven eksikliğinden veya çocukların düzeni bozulmasın diye, vs.vs. haklı veya haksız nelere sabrediyor. Lütfen eşinize evliliğinize güvenin, sımsıkı tutunun.. Mutlu geçmesi gereken güzel günleri içinizde kesin olmamış, ispatı olmayan şeylerle karartmayın..mutluluklar dilerim

Bence eşiniz zamanında bir iş çevirmiş. Öyle başkaları niye açsın akıl var mantık var. Ben anlamadım bu işi.
Siz konuyu unutun olmuş bitmiş amaeşinizi de takibe almanızda fayda var. Ben şu interneti sosyal medyayı bu nedenle sevmiyorum

Bence eşiniz zamanında bir iş çevirmiş. Öyle başkaları niye açsın akıl var mantık var. Ben anlamadım bu işi.
Siz konuyu unutun olmuş bitmiş amaeşinizi de takibe almanızda fayda var. Ben şu interneti sosyal medyayı bu nedenle sevmiyorum

Nasıl bir iş çevirmiş olabilir
Face book u ne niyetle açmış olabilir
İçinde birşey de bulamadım

Ama bir açıdan da şüphelerim iyice arttı
Kafayı yemek üzereyim

Gidin tedavi olun cidden sizin sonunuz sizofreni..
Ne tedavisi olucam
2 tane eşimin bilgileri olan facebook açılmış
Ne düşünmemi bekliyorsunuz
Daha önce maaşından benden habersiz para ayırmış kenara
Sözde çok fazla harcama demişim
Yemek parası ayırmış
Güvenim sarsıldı ne yapayım
Benim yerimde kim olsa böyle olurdu

paranoyanin sonu sizofrendir bil istedim
Durup dururken olan birşey değil ki
Face adresi görünce
Ve de benden para sakladığı için böyle oldum
Paranoya diyorsunuz da
Durup dururken böyle olmadım

Açısın
Ben açmasına birşey demiyorum
Kaç kere söyledim
Ama o ben sevmiyorum ortak kullanıyoruz demişti
Bir insan eşinden habersiz neden 2 tane Facebook açar
Ya da neden eğitimdeki arkadaş açmış der
Boş ver, o kadar incelersen kafayı yersin.

Benim eşim küfürlü seks diye kapalı bir gruba üye olmuş. Bir gün ne kadar küfür ettiyse yorgunluktan uyuya kalmış, öyle bilgisayarı açık. Karşı taraftan bir mesaj yazıyordu. "Hey neredesin, erkekmisin yoksa?!! " benim ki uyuyor, az müsade et, biraz insaf! Diye cevap yazasım geldi. Birde erkekle mesajlaşıyordu demekki. Benim adamda her yol var galiba. Eşimi biraz daha takip edebilmek için hiç çaktırmadım. Sonra soğudum. Çok kaptırmış bunlara kendini. Çok az var kişiliği sağlam, güvenilecek erkek. Onlara denk düşen kadınlar gerçekten çok şanslı.

Boş ver, o kadar incelersen kafayı yersin.

Benim eşim küfürlü seks diye kapalı bir gruba üye olmuş. Bir gün ne kadar küfür ettiyse yorgunluktan uyuya kalmış, öyle bilgisayarı açık. Karşı taraftan bir mesaj yazıyordu. "Hey neredesin, erkekmisin yoksa?!! " benim ki uyuyor, az müsade et, biraz insaf! Diye cevap yazasım geldi. Birde erkekle mesajlaşıyordu demekki. Benim adamda her yol var galiba. Eşimi biraz daha takip edebilmek için hiç çaktırmadım. Sonra soğudum. Çok kaptırmış bunlara kendini. Çok az var kişiliği sağlam, güvenilecek erkek. Onlara denk düşen kadınlar gerçekten çok şanslı.
Nasıl davranıyorsun ki
Ona güvenin gitmedi mi
İnsan nasıl rahat olabilir ki

Eşim bugün 2 saat mesai var dedi
Aradım senin mesai nede hiç birşeyine inanmıyorum dedim
Ben nasıl ispatlıcam
Hep böyle şüpheyle mi yaşıcam
Şu an ağlıyorum

Back
X