- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.282
- 298
- Konu Sahibi QueenBee55
-
Konu sahibinin esi bir tuhaf. İlle evde olacak,ille anasinda olacak. Sacma bir israr yani amac balik yemek mi eziyet etmek mi belli degilPek sevmem balığı, 40 yıl yemesem aramam ama eşim bayılır, o kadar çok sevmesine rağmen balığın piştikten sonra mutfakta bıraktığı kokudan o bile nefret ediyor, ki bizde balık işi eşimdedir, o bilir hangi balık nasıl pişirilmeli, ne yapılırsa daha az koku olur, daha yer yemez mutfağı nasıl temizleyeceğimizi bilemiyoruz
Valla o kokuyu bildiğimden kimseye eziyet edemem, kendi evinde pişirmeyen başkasının evini de batırmasın, balıkçılar 10 liraya pişiriyor pişen balığı eve paket servis de yapıyor, size yalnızca hangi balığı yiyeceğinizi seçmek kalıyor.
Kv ile kp in arası iyi değil kp ona yaptıramayınca aslında sürekli söylüyor balık alalım balık yapın diye
Valla çok iyi balık restaurantları var, balığı seçip pişirtebileceğiniz balıkçılar var, illa konu sahibesinin evinde balık yenecekse balıkçıda pişirtip getirtsinler.Konu sahibinin esi bir tuhaf. İlle evde olacak,ille anasinda olacak. Sacma bir israr yani amac balik yemek mi eziyet etmek mi belli degil
O halde evinizin içinde pişirin koku dışarıya yayılıyorsa aynı şekilde evin içine de yayılacaktır. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı ya. Madem aynı şekilde ta komşuya kadar aynı şekilde gidecek bu koku, kendi evinize hayli hayli girer. O zaman çıkmayın balkona niye çıkıyorsunuz? Demek ki bir fark oluyormuş değil mi? Aynı şekilde balkonda pişirmekle evin içinde pişirmenin de komşunun evine giren koku açısından fark yarattığı açık.Evet her ikisinde de koku dışarıya yayılıyor.
Ben denedim. Hamsi kızartırken işe yaramadı. Balık piştikten sonra bile sirke kaynatmaya devam ettim, birkaç saat sürdü kokusu.Yaa süpersiniz onu ben bi deneyeyim kendim
Cidden insanlar komikValla çok iyi balık restaurantları var, balığı seçip pişirtebileceğiniz balıkçılar var, illa konu sahibesinin evinde balık yenecekse balıkçıda pişirtip getirtsinler.
Valla bizim bir akraba vardı kulakları çıııııın çııııın çınlasın, kendi mutfağı batmasın diye ne zaman balık yemek istese balık alıp bizim başka bir akrabada alırdı soluğu, gittiği akrabamız zavallı kadın dünya kadar balığı ayıklar pişirir, yedirir içirir pisliği de temizlerdi, diğer akrabam hanımefendi afiyetle yiyip çeker giderdi, ki yani istese İstanbul'daki iyi bir balık restaurantında balık yiyebilirdi ama ne'ymiş evde balık yapmak bir başkaymış, berbat bir şekilde balık kokan kendi evi değil tabii
Benim de. Kimi bulsak da pişir desek :)Ya mis gibi balık kokacak işteBalığı çok severim valla ev açık mutfak olsa da yaparım sanırım. Hadi çok koktu dışarıda pişirtirim ama o balığı yerim Off canım çekti yaaa
Bana gelin ama gelirken çeşit çeşit balık alınBenim de. Kimi bulsak da pişir desek :)
Kılcık bile yapmam bende sırf buyuzdenBen kızartma balık yaparım yani kokudan kaçan bir insan değilim. Ama şu durumda değil kızartmak fırında yapmak hazır pişmişi bile sipariş edip evimde onları ağırlamam. Eşek yerine koymak istiyorlar çünkü.
Pişirmiceksin di miBenim sinirlendiğim onlara balık yapmak yemek yapmak değil. Ama herkesin evi kapalı mutfak müsait yine (ona rağmen pişirmek istemeyebilirler ben saygı duyuyorum) diyorlar ki onlar ( kv ve eltim) balık kokusu sevmiyor pişiremezler e o zaman bana neden saygı duymuyosunuz ben de pişiremem. Ayrıca elime balık almışlığım yok. Diyorum ki balık yemeye gidelim mis gibi hep beraber hem esnaf kardeşim kazansınhem biz mutlu olalım ama yok o balık illa benim evimde pişecek..
e şimdi benim canım çekti ne olacak. Ben çocuk emziriyorum hemdeValla benim esim cok şanslı hem balığı tutarım hemde zaman mekan farketmeden pisiririm.yeterki balık olsun. Yeterki yemegi hakedenler olsun. Eki Görüntüle 2703671 Eki Görüntüle 2703672
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?