- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi QueenBee55
-
e şimdi benim canım çekti ne olacak. Ben çocuk emziriyorum hemde
Biraz yumuşak başlısınız galiba net olun ve alıştırmayın istemiyorsanızKızlar merhaba buraya bdv den konu açmakta varmış
Şimdi benim derdim şu..
Eşimle beraber Oturduğumuz ev açık mutfak bu tarz bir evde yaşayan bilir hafif bir yemek yapsanız bile o koltuklara halılara hemen yemek kokusu siner.. Birde davlumbazım çekmez bacasız yani göstermelik yapmışlar sadece.. Eşimin babası balığı çok seviyormuş. Kayınvalidem biz evlendikten sonra şahit oldum evleri müsait ama balık yapmak istemiyor. Biz evlendikten sonra eşim birkaç kere balık yapalım babamı da çağıralım dedi. Yaparım onda sorun yok ama evim müsait değil. Bende ona bunu söyledim hatta dışarıda güzel bir balıkçıya götürelim babanı dedim canı istiyorsa mis gibi..
Neyse aradan biraz zaman geçiyor eşim ben bunu hiç dememişim gibi yine diyor ki balık alalım babamları çağıralım.2 gün önce yine aynısını dedi hatta balık almaya gitmiş bende dedimki alma hem hava sıcak hemde yapamam biliyorsun. Neyse iyi balık bulamamış almamış emrivaki yapıyor resmen. Kızlar Allah aşkına bana birdaha söyleyecek bunu.. Siz olsanız birdahaki söylemeye nasıl tepki verirdiniz?
Dipnot: annemin evi bana yakın ben evde yapamıyorum diye birkaç kere balık yapıp eşimle beni çağırdı. Ben eşime evde yapamam biliyosun deyince annende yaparız olmaz mı dedi. Ben tam ayıp olur mu öyle şey dicektim o ara telefonu kapatmak zorunda kaldı arada kaynadı.. Kayınvalidemi kayınpederimi annemi benim kendi evimde ağırlamam lazım ki en iyi şekilde geldiklerinde ağırlıyorum onda hiç sıkıntım yok ama anneme ben sende balık yapalım onları çağıralım neden diyeyim? Bu balık mevzu eşimde inat oldu. Kayınvalidem yapmak istemediği için baba da her salı pazarında balık alayım gelin yapsın diyormuş biliyor ki yapamam.. Birde eğer desem ki tamam birkerelik çağırayım yapayım sonra halıları koltukları yıkatırım. Ama eminim ki her hafta salı günü balık alıp bende yapmak isteyecek e baba söylediği için de saygısızlık yapamam tamam dicem.. Teşekkür ederim yorumlar için.
O halde evinizin içinde pişirin koku dışarıya yayılıyorsa aynı şekilde evin içine de yayılacaktır. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı ya. Madem aynı şekilde ta komşuya kadar aynı şekilde gidecek bu koku, kendi evinize hayli hayli girer. O zaman çıkmayın balkona niye çıkıyorsunuz? Demek ki bir fark oluyormuş değil mi? Aynı şekilde balkonda pişirmekle evin içinde pişirmenin de komşunun evine giren koku açısından fark yarattığı açık.
Yok yav pişirmicem aradı Biraz önce annemler bize gelmek istiyo dedi yarın. bende dedim tamam ne yapalım dedim balık alıcam ya dedi ben evde pişirmiyorum diyince annende pişirirdik aslında dedi Arsız kocam.. Bende dedim ki ayıp değil mi koskoca kadına ben anne balık yap bizi ağırla diye nasıl derim dedim ayıp olmaz öyle şey dedim assfdd o da tamam o zaman başka bişey yaparız dedi (200. Kere dedim dedim kusura bakmayınPişirmiceksin di mi
Yok yav pişirmicem aradı Biraz önce annemler bize gelmek istiyo dedi yarın. bende dedim tamam ne yapalım dedim balık alıcam ya dedi ben evde pişirmiyorum diyince annende pişirirdik aslında dedi Arsız kocam.. Bende dedim ki ayıp değil mi koskoca kadına ben anne balık yap bizi ağırla diye nasıl derim dedim ayıp olmaz öyle şey dedim assfdd o da tamam o zaman başka bişey yaparız dedi (200. Kere dedim dedim kusura bakmayın)
Fırın balığı yapıyorum ama onlar illaki kızartma istiyorlar bense kızartma yapamam müsait değil evim amaç balık yemekse en güzel balığı yapıyorum fırında ama onu beğenmiyorlarSon paragrafı okumadım ama evde hiç balık pişirmiyor musunuz eşiniz ister ki hakkı yani eğer içeri koku siner diyorsanız küçük bir tüp edinin balkonunuz varsa orada pişirin eltim o şekilde yapıyor ama ben evde pişiririm hamsiyi özellikle ocakta yaparım mis gibi dışarıda da yeriz ama evde de balık çok pişirirm eğer mutfağınız müsait değilse dediğim gibi bir seçenek olabilir size balık çok sağlıklı ve çok tüketmemiz gereken bir yiyecek bunu eşinizden çok kendi sağlığınız için istemelisiniz aslında
Balıktan soğudum zaten de çok sevmem hamsi olmuş kilosu 25 tl el insafBen olsam senin annende pişirelim diye baskı yapardım kocama. Çıldırtacak derecede hemde.
otomatik mesajlar vardır ya "sizi sonra arayacağım" diye, eşiz her bunu sorduğunda otomatik olarak mesaj gönderse telefon keşkeYok yav pişirmicem aradı Biraz önce annemler bize gelmek istiyo dedi yarın. bende dedim tamam ne yapalım dedim balık alıcam ya dedi ben evde pişirmiyorum diyince annende pişirirdik aslında dedi Arsız kocam.. Bende dedim ki ayıp değil mi koskoca kadına ben anne balık yap bizi ağırla diye nasıl derim dedim ayıp olmaz öyle şey dedim assfdd o da tamam o zaman başka bişey yaparız dedi (200. Kere dedim dedim kusura bakmayın)
evde pişirmek şart değil ki. Bu kadar seviyorsa ev de müsait değilse dışarından pişmiş olarak temin edebilirler. Sıkıntı da bu noktada başlıyor. Eşi inatla evde pişirelim diyor. KV evde pişirmek istemediği için konu sahibinin annesinde pişirmeye kadar gitmiş olaySon paragrafı okumadım ama evde hiç balık pişirmiyor musunuz eşiniz ister ki hakkı yani eğer içeri koku siner diyorsanız küçük bir tüp edinin balkonunuz varsa orada pişirin eltim o şekilde yapıyor ama ben evde pişiririm hamsiyi özellikle ocakta yaparım mis gibi dışarıda da yeriz ama evde de balık çok pişirirm eğer mutfağınız müsait değilse dediğim gibi bir seçenek olabilir size balık çok sağlıklı ve çok tüketmemiz gereken bir yiyecek bunu eşinizden çok kendi sağlığınız için istemelisiniz aslında
Fırın balığı yapıyorum ama onlar illaki kızartma istiyorlar bense kızartma yapamam müsait değil evim amaç balık yemekse en güzel balığı yapıyorum fırında ama onu beğenmiyorlar
Bakın burayı güncelleyeceğim söz 2 ay sonra eşim yine dememişim gibi balık yapalım dicekotomatik mesajlar vardır ya "sizi sonra arayacağım" diye, eşiz her bunu sorduğunda otomatik olarak mesaj gönderse telefon keşke
Hay balıklar kovalasın seni deseydiniz. Ne balıkmış arkadaş.Yok yav pişirmicem aradı Biraz önce annemler bize gelmek istiyo dedi yarın. bende dedim tamam ne yapalım dedim balık alıcam ya dedi ben evde pişirmiyorum diyince annende pişirirdik aslında dedi Arsız kocam.. Bende dedim ki ayıp değil mi koskoca kadına ben anne balık yap bizi ağırla diye nasıl derim dedim ayıp olmaz öyle şey dedim assfdd o da tamam o zaman başka bişey yaparız dedi (200. Kere dedim dedim kusura bakmayın)
Evde sözünün geçtiğini ispatlama derdine düşmüş çok çirkin.Onun derdi ben evde pişirmem dedim ya inat illa bizim evde pişirip babasına yedirmek istiyor. Mevzu sadece balık değil benim evimde pişirmediğim balık
Çünkü kızartmanın da yeri ayrı örneğin hamsi fırında mı güzel olur tabii ki tavada mısır unuyla bir de tavada döndürdün mü tamam mis üzerine limon yanında salataFırın balığı yapıyorum ama onlar illaki kızartma istiyorlar bense kızartma yapamam müsait değil evim amaç balık yemekse en güzel balığı yapıyorum fırında ama onu beğenmiyorlar
Evet dışarıdan da getirilir pişmiş olarak tabii ki annesinin evinde pişirmek hoş değil ama çare bulunur bence ben evde pişirirm eltim balkonda pişirir küçük tüp kullanıyor bunun için hep de dışarıdan pişmiş balık da zor olur kievde pişirmek şart değil ki. Bu kadar seviyorsa ev de müsait değilse dışarından pişmiş olarak temin edebilirler. Sıkıntı da bu noktada başlıyor. Eşi inatla evde pişirelim diyor. KV evde pişirmek istemediği için konu sahibinin annesinde pişirmeye kadar gitmiş olay
Yok malesef balkona gerekte yok Mutfağım açık mutfak kapalı olsa yine yaparımÇünkü kızartmanın da yeri ayrı örneğin hamsi fırında mı güzel olur tabii ki tavada mısır unuyla bir de tavada döndürdün mü tamam mis üzerine limon yanında salatabalkonunuz yok mu eltim balkonda yapıyor ama ben evde yaparım haftada 1 kez balık yememiz vardır bizim
Evet açık mutfak zor oluyor bizim yazlıkta öyle o yüzden balkon geniş orada yapıyoruz ama balkonunuz yoksa o zaman tabii ki dışarıdan pişmiş getirmek ya da dışarıda yemek makul olan pişirmek istemiyorsanız da saygı duymalı eşiniz deYok malesef balkona gerekte yok Mutfağım açık mutfak kapalı olsa yine yaparım
Balıkları alıp kayınvalidenin evine gidip bir fırsatını bulup hemen kızartmaya başla. Balık mı istiyorlar alın size balıkKayınvalide ev kokacak derse de "benim evim kokmasın diye burada yapıyorum" dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?