Eşimin Balık pişirme ısrarı..

Son paragrafı okumadım ama evde hiç balık pişirmiyor musunuz eşiniz ister ki hakkı yani eğer içeri koku siner diyorsanız küçük bir tüp edinin balkonunuz varsa orada pişirin eltim o şekilde yapıyor ama ben evde pişiririm hamsiyi özellikle ocakta yaparım mis gibi dışarıda da yeriz ama evde de balık çok pişirirm eğer mutfağınız müsait değilse dediğim gibi bir seçenek olabilir size balık çok sağlıklı ve çok tüketmemiz gereken bir yiyecek bunu eşinizden çok kendi sağlığınız için istemelisiniz aslında

Biraz yumuşak başlısınız galiba net olun ve alıştırmayın istemiyorsanız

Ben evde balık hiç yapmıyorum , fırın balığı hariç.

Balkonda da yemek pisirmedim şimdiye kadar.

Mutfak balkonunda pişen yemekle , aspiratörü olmayan bir evde pişen yemek aynı kokuyu verir diyorum sadece. Hatta apartmanın içine bile doluyor.

Pişirmiceksin di mi
Yok yav pişirmicem aradı Biraz önce annemler bize gelmek istiyo dedi yarın. bende dedim tamam ne yapalım dedim balık alıcam ya dedi ben evde pişirmiyorum diyince annende pişirirdik aslında dedi Arsız kocam.. Bende dedim ki ayıp değil mi koskoca kadına ben anne balık yap bizi ağırla diye nasıl derim dedim ayıp olmaz öyle şey dedim assfdd o da tamam o zaman başka bişey yaparız dedi (200. Kere dedim dedim kusura bakmayın )

Ben olsam senin annende pişirelim diye baskı yapardım kocama. Çıldırtacak derecede hemde.

Fırın balığı yapıyorum ama onlar illaki kızartma istiyorlar bense kızartma yapamam müsait değil evim amaç balık yemekse en güzel balığı yapıyorum fırında ama onu beğenmiyorlar

otomatik mesajlar vardır ya "sizi sonra arayacağım" diye, eşiz her bunu sorduğunda otomatik olarak mesaj gönderse telefon keşke

evde pişirmek şart değil ki. Bu kadar seviyorsa ev de müsait değilse dışarından pişmiş olarak temin edebilirler. Sıkıntı da bu noktada başlıyor. Eşi inatla evde pişirelim diyor. KV evde pişirmek istemediği için konu sahibinin annesinde pişirmeye kadar gitmiş olay

Fırın balığı yapıyorum ama onlar illaki kızartma istiyorlar bense kızartma yapamam müsait değil evim amaç balık yemekse en güzel balığı yapıyorum fırında ama onu beğenmiyorlar

Balıkları yağlayın.
Mısır ununa bulayıp içine yağlı kağıt konulmuş fırına verilebilen bir tavaya dizin, küçük tepside olur.

Yüksek derecede pişirin..

Kizartmış balıktan çok daha lezetli oluyor.

otomatik mesajlar vardır ya "sizi sonra arayacağım" diye, eşiz her bunu sorduğunda otomatik olarak mesaj gönderse telefon keşke
Bakın burayı güncelleyeceğim söz 2 ay sonra eşim yine dememişim gibi balık yapalım dicek adama arada bi restart geliyo anlamıyorum

Hay balıklar kovalasın seni deseydiniz. Ne balıkmış arkadaş.

Çünkü kızartmanın da yeri ayrı örneğin hamsi fırında mı güzel olur tabii ki tavada mısır unuyla bir de tavada döndürdün mü tamam mis üzerine limon yanında salata balkonunuz yok mu eltim balkonda yapıyor ama ben evde yaparım haftada 1 kez balık yememiz vardır bizim

Evet dışarıdan da getirilir pişmiş olarak tabii ki annesinin evinde pişirmek hoş değil ama çare bulunur bence ben evde pişirirm eltim balkonda pişirir küçük tüp kullanıyor bunun için hep de dışarıdan pişmiş balık da zor olur ki

Yok malesef balkona gerekte yok Mutfağım açık mutfak kapalı olsa yine yaparım

Yok malesef balkona gerekte yok Mutfağım açık mutfak kapalı olsa yine yaparım
Evet açık mutfak zor oluyor bizim yazlıkta öyle o yüzden balkon geniş orada yapıyoruz ama balkonunuz yoksa o zaman tabii ki dışarıdan pişmiş getirmek ya da dışarıda yemek makul olan pişirmek istemiyorsanız da saygı duymalı eşiniz de

Ben de sizin dediğinizi yazacaktım ama yorumlardan birinde yazmış. Kayınvalidesi de konu sahibinin evinde yapılmasını istemiyormuş. Evi müsait değil kokar diye. Bu tamamen baba ile oğul ikilisine ait bir fikirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…