Eşimin Balık pişirme ısrarı..

O iş 1 defa ile kalmaz. Kendi evleri kokmasın diye gelinin evde balık yapmak nasıl saçmalık. Kp in karısına hiç bazı sözü geçmiyor demek ki adam kendi evinde balık bile yiyemiyor

Arsız insandan nefret ederim. Mesele balık falan olmamali bu konuda artik. Hayir i evet yapmaya çalışan arsız laftan anlamaz insanlar başa bela olmaktan başka hicbir halta yaramazlar. Bilmemneyi yesinler tövbe yarabbi. Bi de kizart diolar firinda yapmana da karisiolar. Benim midem bulanır kokusuna siz yapın da yiyin ben evden çıkarım de git. Ama ben olsam bahane bile üretmem hayır der geçerim. Eşin tam bi uyuz afedersin.

Baliği alsınlar kayınvalidenin evinde yap açık açık söyle mutfagim acik bizim evde olmuyor de

10TL versin babası için adam ya. Sonuçta babası 10TL çok görmez sanırım :)

Size gıpta ettim vallahi, çok sakin birisiniz. “Annende pişirirdik“ dediği an çıldırırdım ben. Kendi annesinin yapmadığını, üstelik kendi babası için anneme/annemde yaptırmayı teklif edemez, aklından bile geçiremez. Büyük ayıp ya.

E kendi canı istemiyor ki eşi babasına şov yapacak diye neden kadın istemediği şeyi pişirsin sonra temizlesin

Bu konuda hem sizi hem de eşinizi haklı buldum.. Kayınvalidenizine gelince o da işin kolayını bulmuş.. Balıklara gelince de onlar adına çok üzülüyorum o kadar lezzetli ve faydalı olan bu balıkçıkları çoğu kişi evine sokmak istemiyor balıklar bir kenara dursun eşinizin tarafından baktığım zaman insan evinde herşeyi pişirip yemek ister bu gayet doğal yani.. Canı her balık istediğinde veya babasını balığa davet etmek istediğinde sürekli dışarı çıkıp dışarda neden yemek istesin ki.. Eşinizi bilmem ama ben istemem.. Diğer taraftan siz de çok haklısınız benim mutfağım ayrı ama bir olsaydı hele ki davlumbaz sıkıntılı olsaydı çok zor anlıyorum ama sizinde buna bir çözüm getirmeniz gerekli bence..
Mesela fırında pişirebilirsiniz fırında da çok lezzetli oluyor.. Onun haricinde balkonunuz varsa bir piknik tüp edinip orada balığı pişirebilirsiniz.. Yerken içeri sokacaksınız ama o koku sinmez pişerken büyük problem.. Birde balık kokusunu gidermek için yöntemler var limon, mısr unu kaynatmak gibi.. Yani ben sırf kokusu var diye balıktan asla Vazgeçemem.. Ama sevmeyen için ayrı mevzu birşey diyemem.. Bunların haricinde çocuğunuz yok sanırım şuan ama hamile olduğunuzda da balık tüketmek zorundasınız yine aynı şekilde çocuk büyüdüğünde de ona balık yedirmek zorunda kalacaksınız siz belki şuan bunu öteleyebilirsiniz ama hamilelikte ve çocuklar için çok öenmli.. Bu açıdan bakınca kesinlikle bir çözüm bulmanız gerekli gibi.. Tabi maddi durumunuz haftada iki üç kez restoranda balık yemeye yeterli ise hiç düşünmeyin derim

Son düzenleme:
Fırında yapsanız balığı

[/QUOTE]
Fırında yapsanız balığı
Fırında balık yapıyorum hem daha sağlıklı kızartma yerine bunu da biliyorum haftada en az 1 gün Yiyoruz. Ama eşim ve babası hamsi kızartma istiyor e ben zaten balık yapıyorum amaç balık yemek ben kızartma yapmak zorunda değilim ki.. Bunu anlatamıyorum diyorum ki palamut al fırına vereyim mis gibi yok hamsi de hamsi hamsi de hamsi...

Fırında balık yapıyorum hem daha sağlıklı kızartma yerine bunu da biliyorum haftada en az 1 gün Yiyoruz. Ama eşim ve babası hamsi kızartma istiyor e ben zaten balık yapıyorum amaç balık yemek ben kızartma yapmak zorunda değilim ki.. Bunu anlatamıyorum diyorum ki palamut al fırına vereyim mis gibi yok hamsi de hamsi hamsi de hamsi...
[/QUOTE]

Ay saF bulup her hafta çökecekler aman deyim

[/QUOTE]
Anladım eşinizle anlaşsanız babanı çağırcaksan ayda bir gelsn gibisinden

[/QUOTE]

Onları davet etmediğiniz bir gün fırında hamsiyi deneyin dediğim sekilde. Çok güzel olacak.

Sizde beğenirseniz onlarında istediği bir gün yine yaparsınız.

Tadı tuzu her şeyi yerinde oluyor , kizartmadan farkı hiç olmuyor .

Hatta tavada yapın. Eşiniz geldiğinde önüne servis edin . Fırın olduğunu hiç söylemeyin eşinize. Ön yargısız yorum yapacaktır .

Onları davet etmediğiniz bir gün fırında hamsiyi deneyin dediğim sekilde. Çok güzel olacak.

Hatta tavada yapın. Eşiniz geldiğinde önüne servis edin . Fırın olduğunu hiç söylemeyin eşinize. Ön yargısız yorum yapacaktır .
[/QUOTE]
Allah aşkına yine kim bozdu alıntıları

Firina gönderin evde ben sahsen aslaa musade etmem babasinin cani cekiyirsa kv yapsin yesinler.gercekten istemiyorsaniz kararli olup izin vermeyeceksiniz.kimse icin degmez sen o kadar ugrasip evi kokutacaksin vs kayinvaliden yarin en ufak kötü bir lafında evini pislik göturuyodu pis pis kokuyodu birgun bizi eve cagirdi da kokudan yemek yiyemedik vb laflari duymaya hazir olun.ben izin vermem o evi esimin basina yikar gene kokutmazdim ama ben boyleyim sizin tavrinizi siz belirlersiniz.
Hele annenizin evinde yapipta cagirmayin.
Annenizi kücuk dusurmus olursunuz yazik oyle sey yapmayin.cok istiyorsa esiniz baligi alsin kv sizde yapalim bizim davlumbaz yok annecigim vs vs dersiniz.haa kabul etmezse bir dahada soylemeyin.soylettirmeyin

Balıkları ocakta değilde fırında yapmayı deneyin. Mesela benim annem mısır ununa bulayıp fırına atıyor, herhangi bir koku olmuyor. Ama tabiki kp ile kvye her ay yapmayın, sizin eviniz balık lokantası değil. Gidip dışarıda yesinler bir zahmet.

[/QUOTE]
Vallahi ilk fırsatta yapıcam teşekkür ediyorum fırında olduğu zaman zaten hiç sıkıntı olmayacak

Ne zamandır canım çekiyor.
Benim de eşim sevmez balık.
Ton baligiyla filan da ömür geçmez dayanamayıp bir yerden hazır nazır alıp yiyesim var

Kendilerine kondurmayip size dayatiyorlarsa asla yapmayın.
Eşiniz alır gelirse de babana gidelim o zaman deyin gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…