Eşimin Balık pişirme ısrarı..

dün etsiz Masaya oturmayan kp. bugün illa gelinde balik yemek isteyen kp. Valla kendi kp imin ellerinden öpesim geldi. gecen geldiklerinde kahvalti gecikti, corba yaptim. Adam bi sevindi eline saglik kizim ne vakittir Sabah corba icmemistim, iyi geldi diye...
Neyse bu Kadar benim kp seninkini döver muhabbeti yeter.
Konu sahibi yapmak istemediginiz hic birseyi yapmayin, yok firin yok havalandirma vs. esinize de acikca "annen ev kokuyor diye balik pisirmiyor, bizim ev kokmayacak mi, illa balik yemek istiyorsan al annene yaptir ya da siparis ver beni de bu konuda zorlama" diyin.

Belli ki eşinin canı istiyor aslında küçük tüp alın balkon varsa balkonda yapın

Sen ne yaparsın bilmiyorum ama ben böyle bir durum yaşasam kaynanamla konusurdum. Sonucta onun cani canda senin canın patlıcan mı? . Kayimpederim sürekli bu konuda ısrarcı ama evim müsait değil lütfen ya KOCANIN Balık istahini kapat yada konuş bu konu kapansın derdim. sakın anneni bu işe bulastirma. Esinde amma yüzsüzmüş.

Yap gitsin ne olcak diyenler bence konuyu anlamamış. Kv evinde yapmıyor, oğluşu da kendi evinde yapmak istiyor. Hayır denilince de o zaman karısının annesinin evinde yapalim diyor? Şaka gibi bir istek. Ayrica bu kadin her hafta balik yapacak ve kendi evinde balik pisiremeyen(!) kv ve eltisini çağıracak. Çünkü alemin enayisi degil mi?

Konu sahibi bence de kızartma yapmayin , kendi yaptığınız gibi fırında yapın. Ya da en mantıklısı dışarıdan alın. Beğenmeyen gelmez .

İyi de artik balikcilarin nerdeyse hepsi cuzi bir ucretle baligi pisiriyor, eşiniz alsin temizletsin pisirtip getirsin, siz de salatayi yan urunleri yaparsiniz, ille pazardan mi alacak balığı cok sacma.
Bizim balikci buyuk baligin kilosunu 5 tl, kucugun 10 tl ye pisiriyor. Evi batirmaya degmez.

Kv ile kp in arası iyi değil kp ona yaptıramayınca aslında sürekli söylüyor balık alalım balık yapın diye

Kv ile kp in arası iyi değil kp ona yaptıramayınca aslında sürekli söylüyor balık alalım balık yapın diye
Tamam balık alıp pısırtsınler balıklar kızarırken salatayı da yaptırsınlar getirsinler hep birlikte yiyin.
Paşa babası balık yesın dıye, annenın evınde annen yapsın diyen adama kılcık bile pısırmem.

Kendi evleri kokmasin kiymetli analarinin
Kadinin anasi mutfak temizlesin ama
Sirf bunun icin yapmam ben olsam. Zikkim yesinler
Pek sevmem balığı, 40 yıl yemesem aramam ama eşim bayılır, o kadar çok sevmesine rağmen balığın piştikten sonra mutfakta bıraktığı kokudan o bile nefret ediyor, ki bizde balık işi eşimdedir, o bilir hangi balık nasıl pişirilmeli, ne yapılırsa daha az koku olur, daha yer yemez mutfağı nasıl temizleyeceğimizi bilemiyoruz
Valla o kokuyu bildiğimden kimseye eziyet edemem, kendi evinde pişirmeyen başkasının evini de batırmasın, balıkçılar 10 liraya pişiriyor pişen balığı eve paket servis de yapıyor, size yalnızca hangi balığı yiyeceğinizi seçmek kalıyor.

Ben de anlamadım yap diyenleri. Kendini enayi yerine koydurmanın, ezilmenin, büzülmenin kim faydasını görmüş acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…