- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.369
- 133
- Konu Sahibi QueenBee55
-
Benim koca yemezBenim de.Akşam menüde var benim zaten
Bizimki de bir tek kızartma hamsi yermiş ,başka balık asla yemezmiş, nefret edermiş.Evlendikten sonra fırında pişen somonları levrekleri benden önce yutuyorBenim koca yemez
Anaları yemek yapmaya üşenmişBizimki de bir tek kızartma hamsi yermiş ,başka balık asla yemezmiş, nefret edermiş.Evlendikten sonra fırında pişen somonları levrekleri benden önce yutuyor
Anası zaten bir tek doğurmaya üşenmemiş, yani ona da nasıl üşenmemiş hayret.Anaları yemek yapmaya üşenmiş
Belli ki eşinin canı istiyor aslındaKızlar merhaba buraya bdv den konu açmakta varmış
Şimdi benim derdim şu..
Eşimle beraber Oturduğumuz ev açık mutfak bu tarz bir evde yaşayan bilir hafif bir yemek yapsanız bile o koltuklara halılara hemen yemek kokusu siner.. Birde davlumbazım çekmez bacasız yani göstermelik yapmışlar sadece.. Eşimin babası balığı çok seviyormuş. Kayınvalidem biz evlendikten sonra şahit oldum evleri müsait ama balık yapmak istemiyor. Biz evlendikten sonra eşim birkaç kere balık yapalım babamı da çağıralım dedi. Yaparım onda sorun yok ama evim müsait değil. Bende ona bunu söyledim hatta dışarıda güzel bir balıkçıya götürelim babanı dedim canı istiyorsa mis gibi..
Neyse aradan biraz zaman geçiyor eşim ben bunu hiç dememişim gibi yine diyor ki balık alalım babamları çağıralım.2 gün önce yine aynısını dedi hatta balık almaya gitmiş bende dedimki alma hem hava sıcak hemde yapamam biliyorsun. Neyse iyi balık bulamamış almamış emrivaki yapıyor resmen. Kızlar Allah aşkına bana birdaha söyleyecek bunu.. Siz olsanız birdahaki söylemeye nasıl tepki verirdiniz?
Dipnot: annemin evi bana yakın ben evde yapamıyorum diye birkaç kere balık yapıp eşimle beni çağırdı. Ben eşime evde yapamam biliyosun deyince annende yaparız olmaz mı dedi. Ben tam ayıp olur mu öyle şey dicektim o ara telefonu kapatmak zorunda kaldı arada kaynadı.. Kayınvalidemi kayınpederimi annemi benim kendi evimde ağırlamam lazım ki en iyi şekilde geldiklerinde ağırlıyorum onda hiç sıkıntım yok ama anneme ben sende balık yapalım onları çağıralım neden diyeyim? Bu balık mevzu eşimde inat oldu. Kayınvalidem yapmak istemediği için baba da her salı pazarında balık alayım gelin yapsın diyormuş biliyor ki yapamam.. Birde eğer desem ki tamam birkerelik çağırayım yapayım sonra halıları koltukları yıkatırım. Ama eminim ki her hafta salı günü balık alıp bende yapmak isteyecek e baba söylediği için de saygısızlık yapamam tamam dicem.. Teşekkür ederim yorumlar için.
Evden sızanla balkondan doğruca gelen arasında nasıl fark yok? O zaman balkon kapısını açınca da eve dolar koku, farkı yok.Cam açılınca da gidiyor koku, farkı yok.
Kv ile kp in arası iyi değil kp ona yaptıramayınca aslında sürekli söylüyor balık alalım balık yapın diyeSen ne yaparsın bilmiyorum ama ben böyle bir durum yaşasam kaynanamla konusurdum. Sonucta onun cani canda senin canın patlıcan mı? . Kayimpederim sürekli bu konuda ısrarcı ama evim müsait değil lütfen ya KOCANIN Balık istahini kapat yada konuş bu konu kapansın derdim. sakın anneni bu işe bulastirma. Esinde amma yüzsüzmüş.
Dışarıda yesinler baba oğul başbaşa,bence çok iyi fikirKv ile kp in arası iyi değil kp ona yaptıramayınca aslında sürekli söylüyor balık alalım balık yapın diye
Tamam balık alıp pısırtsınler balıklar kızarırken salatayı da yaptırsınlar getirsinler hep birlikte yiyin.Kv ile kp in arası iyi değil kp ona yaptıramayınca aslında sürekli söylüyor balık alalım balık yapın diye
Peki teşekkür ederim, kib byeSenin yaptığına halk arasinda demogoji deniyor,diğer anlamıyla laf salatası.bazen boş konuşma olarak da nitelendirilebiliyor
Pek sevmem balığı, 40 yıl yemesem aramam ama eşim bayılır, o kadar çok sevmesine rağmen balığın piştikten sonra mutfakta bıraktığı kokudan o bile nefret ediyor, ki bizde balık işi eşimdedir, o bilir hangi balık nasıl pişirilmeli, ne yapılırsa daha az koku olur, daha yer yemez mutfağı nasıl temizleyeceğimizi bilemiyoruzKendi evleri kokmasin kiymetli analarinin
Kadinin anasi mutfak temizlesin ama
Sirf bunun icin yapmam ben olsam. Zikkim yesinler
Yap gitsin ne olcak diyenler bence konuyu anlamamış. Kv evinde yapmıyor, oğluşu da kendi evinde yapmak istiyor. Hayır denilince de o zaman karısının annesinin evinde yapalim diyor? Şaka gibi bir istek. Ayrica bu kadin her hafta balik yapacak ve kendi evinde balik pisiremeyen(!) kv ve eltisini çağıracak. Çünkü alemin enayisi degil mi?
Konu sahibi bence de kızartma yapmayin , kendi yaptığınız gibi fırında yapın. Ya da en mantıklısı dışarıdan alın. Beğenmeyen gelmez .
Evden sızanla balkondan doğruca gelen arasında nasıl fark yok? O zaman balkon kapısını açınca da eve dolar koku, farkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?