Eşimin Balık pişirme ısrarı..

Balık işini bi ben mi takmıyorum acaba Haftada 1 mutlaka balık yaparım. Kızartma, fırınlama hiç farketmez. Benim mutfağım da yarı açık. Kokmuş kokmamış takmıyorum yedikten sonra temizliyorum heryeri salon mutfak kapılarını açıp havalandırıyorum. Buhar makinasının içine esans damlatıp çalıştırıyorum ertesi gün koku falan kalmıyor. Kalsa da çok takılmam napayım evimde canımın istediği şeyi de yiyemeyeceksem.. Ama burda kilit nokta "benim evimde benim canımın istediği" kv kp değil. Böyle emrivaki yapılsa ben de sinir olurum. Bi de bir kez yapsanız önününü alamayacaksınız gibi duruyor, bilemedim. Açık açık söyleyin bari kvye seninkiler eşya da benimkiler ne anne aşkolsun diyin, madem bu kadar sorun oluyo en iyisi açık olmak.

Çözümsüz bir mesele gibi konu açmışsınız.

Balkonunuz varsa piknik tüpünde pişirebilirsiniz o da yoksa balık aldiginiz yerde temizletip pişirtebilirsiniz...

Demek ki kayinbabanin canı çekmiş.. Böyle bir mevzu için kimseyi kırmaya gerek yok. Konuşmaya da gerek yok.

Geçirdim zaten 2 gündür de belli etmiyorum. Diyorum ki acaba kocamın kafa da sıkıntı mı var olmaz diyorum 2 hafta sonra birdaha söylüyor omega 3 de alıyo aslında neden böyle oldu ki
Bırak söylesin dursun,sen istemediğin sürece hiç bir sekilde pisiremez...O unutmuş gibi tekrar tekrar konuyu açıyorsa sen de tekrar tekrar aynı cevabı ver,bitti.

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum olumlu olumsuz farketmez hepiniz yorum yaptınız hepinizden bir fikir aldım balık pişirirken kokmasın diye güzel alternatifler de öğrendim. Hamile arkadaşlardan da özür diliyorum artık 1 sene balık demem çok balık konuştuk haydi hayırlısı..

Sonuç?

Sayenizde biz bugün kocamla buluşup balıkçıya gittik.
En temizi, elimizi yıkayıp kalktık, ne koku ne bulaşık...

Ben sürekli yapıyorum balık davlumbazla pencereleri açınca ertesi güne koku falan kalmıyor.

Benimde evim açık mutfak balık asla yapmadım normalde çiğ balıkla uğraşmayı sevmem eşimde çok iyi bilir teklif bile etmez balık pişirilen eve gitmeyide sevmem çünkü biliyor dışardan yapıp getirdi kaç sefer simdide kaynımların balıkçı dükkanı var orda yiyoruz bi kavga herşeyi çözer bence
Yemek yaparken yaz kış heryeri açıp öyle yapıyorum gene de uzun süre kapatamiyorum eve siniyor balık düsunemiyorum

Fark etti mde hep yapamam edemem. Kayın pederiniz balık istiyorsa alın balıkları kayınvalideniz in evinde yapıp yedirin. Ne var bunda? Benim Kayınvalidemin evi de mutfakla salon bir balığı yapıyor evin içinde ve abarttığınız kadar kir olmuyor ki? Bence siz hiç birşey yapmak istemiyorsunuz. Eşinizin babası demiş olabilir gelinimin elinden balık yemek istiyorum diye. Hiç mi balkonunuz yok? Küçük tüp alıp 1 kerelik pişirip yiyebilirsiniz veya Eşini arayıp hayatım babalanları ara balık restorantına gidiyoruz bu akşam falan da diye bilirsin. Evinin içinde pişirmiyorsan eşin nin de ısrarları çok saçma geldi bana babasını alıp restoranta da götürebilir.

30. Katta oturuyorum balkonum yok pencerenim yarı açılır davlumbazım çalışmıyor bacası yok? Ve dışarıda yemek istemiyorlar evde istiyorlar

30. Katta oturuyorum balkonum yok pencerenim yarı açılır davlumbazım çalışmıyor bacası yok? Ve dışarıda yemek istemiyorlar evde istiyorlar
Arayıp güzel bir şekilde davet edersen gelirler. Kıramayacak gibi emin ol bu hevesleri geçecektir..

Anladığım kadarıyla seçenekleriniz arasında babasının kesinlikle dışarda yemesi yok. Benim küçük bi tüpüm var bi tane de balık tavam var . Balığı balkonda yapıyorum belki fikir olur ama dediğiniz gibi her salı bunu yapmak size kalabilir. Bence kp e küçük tüp ve balık tavası hediye edin kendisi balkonda yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…