- 10 Aralık 2016
- 1.518
- 4.611
- 133
- 40
- Konu Sahibi QueenBee55
-
Bırak söylesin dursun,sen istemediğin sürece hiç bir sekilde pisiremez...O unutmuş gibi tekrar tekrar konuyu açıyorsa sen de tekrar tekrar aynı cevabı ver,bitti.Geçirdim zaten 2 gündür de belli etmiyorum. Diyorum ki acaba kocamın kafa da sıkıntı mı var olmaz diyorum 2 hafta sonra birdaha söylüyor omega 3 de alıyo aslında neden böyle oldu ki
Sonuç?Hepinize tek tek teşekkür ediyorumolumlu olumsuz farketmez hepiniz yorum yaptınız hepinizden bir fikir aldım balık pişirirken kokmasın diye güzel alternatifler de öğrendim. Hamile arkadaşlardan da özür diliyorum artık 1 sene balık demem çok balık konuştuk haydi hayırlısı..
Sayenizde biz bugün kocamla buluşup balıkçıya gittik.Hepinize tek tek teşekkür ediyorumolumlu olumsuz farketmez hepiniz yorum yaptınız hepinizden bir fikir aldım balık pişirirken kokmasın diye güzel alternatifler de öğrendim. Hamile arkadaşlardan da özür diliyorum artık 1 sene balık demem çok balık konuştuk haydi hayırlısı..
Bugün balık lokantasından pişmiş balık sipariş verin. Adres olarak kayınpederinizin ev adresini verin.
Afiyet olsunSayenizde biz bugün kocamla buluşup balıkçıya gittik.
En temizi, elimizi yıkayıp kalktık, ne koku ne bulaşık...
En son aradığında dedim yapmayacağım diye yarın gelicekler bana normal yemek yapıcam. Eğer birdaha söylerse burda yazılanlardan da ilham alarak sürekli reddesdicemSonuç?
30. Katta oturuyorum balkonum yok pencerenim yarı açılır davlumbazım çalışmıyor bacası yok? Ve dışarıda yemek istemiyorlar evde istiyorlarFark etti mde hep yapamam edemem. Kayın pederiniz balık istiyorsa alın balıkları kayınvalideniz in evinde yapıp yedirin. Ne var bunda? Benim Kayınvalidemin evi de mutfakla salon bir balığı yapıyor evin içinde ve abarttığınız kadar kir olmuyor ki? Bence siz hiç birşey yapmak istemiyorsunuz. Eşinizin babası demiş olabilir gelinimin elinden balık yemek istiyorum diye. Hiç mi balkonunuz yok? Küçük tüp alıp 1 kerelik pişirip yiyebilirsiniz veya Eşini arayıp hayatım babalanları ara balık restorantına gidiyoruz bu akşam falan da diye bilirsin. Evinin içinde pişirmiyorsaneşin nin de ısrarları çok saçma geldi bana babasını alıp restoranta da götürebilir.
Arayıp güzel bir şekilde davet edersen gelirler. Kıramayacak gibi emin ol bu hevesleri geçecektir..30. Katta oturuyorum balkonum yok pencerenim yarı açılır davlumbazım çalışmıyor bacası yok? Ve dışarıda yemek istemiyorlar evde istiyorlar
Anladığım kadarıyla seçenekleriniz arasında babasının kesinlikle dışarda yemesi yok. Benim küçük bi tüpüm var bi tane de balık tavam var . Balığı balkonda yapıyorum belki fikir olur ama dediğiniz gibi her salı bunu yapmak size kalabilir. Bence kp e küçük tüp ve balık tavası hediye edin kendisi balkonda yapsınKızlar merhaba buraya bdv den konu açmakta varmış
Şimdi benim derdim şu..
Eşimle beraber Oturduğumuz ev açık mutfak bu tarz bir evde yaşayan bilir hafif bir yemek yapsanız bile o koltuklara halılara hemen yemek kokusu siner.. Birde davlumbazım çekmez bacasız yani göstermelik yapmışlar sadece.. Eşimin babası balığı çok seviyormuş. Kayınvalidem biz evlendikten sonra şahit oldum evleri müsait ama balık yapmak istemiyor. Biz evlendikten sonra eşim birkaç kere balık yapalım babamı da çağıralım dedi. Yaparım onda sorun yok ama evim müsait değil. Bende ona bunu söyledim hatta dışarıda güzel bir balıkçıya götürelim babanı dedim canı istiyorsa mis gibi..
Neyse aradan biraz zaman geçiyor eşim ben bunu hiç dememişim gibi yine diyor ki balık alalım babamları çağıralım.2 gün önce yine aynısını dedi hatta balık almaya gitmiş bende dedimki alma hem hava sıcak hemde yapamam biliyorsun. Neyse iyi balık bulamamış almamış emrivaki yapıyor resmen. Kızlar Allah aşkına bana birdaha söyleyecek bunu.. Siz olsanız birdahaki söylemeye nasıl tepki verirdiniz?
Dipnot: annemin evi bana yakın ben evde yapamıyorum diye birkaç kere balık yapıp eşimle beni çağırdı. Ben eşime evde yapamam biliyosun deyince annende yaparız olmaz mı dedi. Ben tam ayıp olur mu öyle şey dicektim o ara telefonu kapatmak zorunda kaldı arada kaynadı.. Kayınvalidemi kayınpederimi annemi benim kendi evimde ağırlamam lazım ki en iyi şekilde geldiklerinde ağırlıyorum onda hiç sıkıntım yok ama anneme ben sende balık yapalım onları çağıralım neden diyeyim? Bu balık mevzu eşimde inat oldu. Kayınvalidem yapmak istemediği için baba da her salı pazarında balık alayım gelin yapsın diyormuş biliyor ki yapamam.. Birde eğer desem ki tamam birkerelik çağırayım yapayım sonra halıları koltukları yıkatırım. Ama eminim ki her hafta salı günü balık alıp bende yapmak isteyecek e baba söylediği için de saygısızlık yapamam tamam dicem.. Teşekkür ederim yorumlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?