Eşimin Balık pişirme ısrarı..

onların evi müsaitse onlar yapsın niye illa gelin yapsın diyorlar ne garip. eviniz musait degil sonucta anlayıs gostermeleri lazım. bizim ev musait ama annem de sevmez balık yapmayı biz balıkev var burada oradan alıyoruz eve kadar da getiriyorlar sıcak sıcak pismis balıkları, salata ve mezeyi evde yapıyoruz. saygısızlık olmus birazcık yani
ben de hatırlıyorum kucukken oturdugumuz evin mutfagı o tarzdı tam acık degildi ama acıktı yani neyse balık yapılmıstı bir gun evde ve ertesi gun hatırlıyorum sahlep iciyorduk ve resmen sahlepten hamsi tadı alıyordum midem bulanmıstı yani, senelerdir o gun bugundur sahlep ıcemedim o yuzden hep balık kokusu tadı geldi bana.

Ev sadece sizin degil esinizinde evi..adam babasini agirlayamayacak mi evinde..kurban kesmeyecekler salonun ortasinda..acin havalandirin ..balkon varsa kucuk tup alin orada yapin..yeter ki agirlamaya gonlunuz olsun
Hayır ev kadının neden biliyor musun o pisliği kadın çekiyor bu kadar basit

yalnız kv nin evi müsaitken balığın orada yapılmayıp eşinizin sizin kendi annenizin evine musallat olma sevdası

Buğulama yapın fırında? İlla tava mı olacak levrek buğulama tarifi yazayım bir karadenizli olarak valla parmaklarını yerler

Ya yanlış anlamayın ama bu konu bana çok komik ve tatlı geldi inada binmiş resmen. Niye kayınvalidenize ısrar etmiyolar ya da dışardan alıp gelinmiyor ki. Çağıralım ama dışarıdan söyleyelim diyince kabul etmedi mi eşiniz?

Haklısınız eşiniz belki babasını bahane ediyor dur kendi isteyipte şartlar öümkün olsa yapardınız ama şartlar namümkün evlere pişirilip gelen balıklar var denenebilir pişirilsin gelsin yiyin oda kokar ama febreze le hal olur bu kadar mesele haline gelmez

Benim de bir tanerim var:)
Sız yazınca hatırladım,balık yapayım hazır bolken,koftesi cok guzel oluyor.

Benim de bir tanerim var:)
Sız yazınca hatırladım,balık yapayım hazır bolken,koftesi cok guzel oluyor.

Tanerle nasil bu kadar gec tanistim bilmiyorum
Her evde olmali
Yuzyilin icadi
Bu yil 2 ay biber kozledim
Hala herseyi kozleyesim var
Balik benim icin apayri balkonda somonu yiyebildim nolur konusturmayin lafimi yemiyim
Ama bence ise yarar

Hamsıye bayılırım,palamuta,çipuraya,çinekopa, alabalık of of:)
Fakat hele hamsı cok kokuyor evde.Bugulamaysa o kadar olmuyor kokusu.
Ben de dısarıda pişiriyorum,bahcede.Gecenlerde evde palamut pişirdim,kokusu yayıldı biraz mutfak kapısını kapatsakta,tüm pencereler acıldı,mutfak elden gecti,fakat zahmetine katlanırım balık için

Tanerle nasil bu kadar gec tanistim bilmiyorum
Her evde olmali
Yuzyilin icadi
Bu yil 2 ay biber kozledim
Hala herseyi kozleyesim var
Balik benim icin apayri balkonda somonu yiyebildim nolur konusturmayin lafimi yemiyim
Ama bence ise yarar
Sizinki rezinstansı spiral telli olandan mı?
O tipte olanı mangal tadına en yakın olanmış.Benimkisi boru rezistans.
Biberi nasil közlediniz,teli çikarıp tepsısınde mi?

Hiç taviz verme evinde yapma . hatta salı günü sen balık al kaynanangile git sen orda pişir yedirt. sonrada dersin benim havalandırma çalışmıyor müsait degil evim ondan buraya getirdim .

Sizinki rezinstansı spiral telli olandan mı?
O tipte olanı mangal tadına en yakın olanmış.Benimkisi boru rezistans.
Biberi nasil közlediniz,teli çikarıp tepsısınde mi?

Bir taraf izgara bir taraf tel veya sis
Benimki mangal olarak geciyordu
Farkli isimlerde vardi
Biberleri tele koydum mis gibi oldular 15 dkda oluyor

Evet ya o an pisirdikten sonra insan nasil temizlieyecegini sasiriyor ben hem pisiriyorum hem hemen elde cikan bulasigi yikiyorum. Yemek bittiği gibi camasir suyuyla silip diziyorum makineye etraf falan. Bu esnada kosup dislerimi fircalayip birde agiz gargarasi yapiyorum sonra duşa seviyor muyum nasil sevmek bu bende anlamadim
Sadece yerken seviyorum sanırım

Dayanamayacağım yazıyorum artık. Balıktan nefret eden kokusuna katlanamayan bir insan olarak balkonda kızart balığı tekliflerine şaşırıp kalıyorum. Eviniz kokmasın diye tüm mahalleyi kokutmak herkese mı normal geliyor? Benim bildiğim balkonda mangal yapılmaz balık kızartılmaz ayıptır. Hadi kötü kokuyu da geçtim alan var alamayan var insanların canı çeker diye de mi düşünülmez?

Fırında yap canım havalandirmayla geçer gider koku

Koku hassasiyeti olan kişiler yapmaz zaten bende çok nadir kızartma yaparım kaç gün kokar bana o mesela kvdemim evide kokmuyor ona göre ama biz onun evinden geldikten sonra yıkaniyoruz karı koca iç çamaşırıma bile siniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…