- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi QueenBee55
-
Hayır ev kadının neden biliyor musun o pisliği kadın çekiyor bu kadar basitEv sadece sizin degil esinizinde evi..adam babasini agirlayamayacak mi evinde..kurban kesmeyecekler salonun ortasinda..acin havalandirin ..balkon varsa kucuk tup alin orada yapin..yeter ki agirlamaya gonlunuz olsun
Benim de bir tanerim var:)Ben balik pisen yerde duramam yani oyle bir halki basima yemek zorunda olacagim bir durum gelecek diye korkuyorum sadece buyuk kilcikli buyuk baligi disarida yerim
Esimin ailesine 3 yil gidip geldim esim orada calisiyordu cuma aksamlari balik gunuydu asla pisirmediler. Biraz aileye is dusuyor
Siz tek bu konuda sorun yasiyorsaniz bir yol onerebilirim elektrikli izgaralar var benimlo taner marka cok pahali birsey degil
Gercekten neredeyse hic koku olmadan pisiyor
Mutfak balkonunda pisiriyoruz
Et sucuk kofte yaptik bu hafta somon denedik gayet iyiydi.
Tercih sizin ya cozum arayin esinize once biz deneyelim diyin yada sizi bastirmalarina izin vermeyin
Bende onu diyecektim kaynımların dükkanda paket pişirttirme kilosu 10 tl balıgi alıp veriyorsun pişiriyorlar100 kusure 1 kilo balikmi piser yabizim burda 15 lira farkla pisirip getiriyolar
Benim de bir tanerim var:)
Sız yazınca hatırladım,balık yapayım hazır bolken,koftesi cok guzel oluyor.
Hamsıye bayılırım,palamuta,çipuraya,çinekopa, alabalık of of:)Davlumbazımın bacası yok çekmiyor yani sadece sesi var öyle söyleyeyim.. Cam salonda tamamen açılan bir cam da değil 30.katta beb zaten fırında balık yapıyorum kokmuyor o kadar mum yakıyorum ardından bi yasemin yağı mis gibi oluyor. Ama dediğim şey en az bi 3 tava hamsi kızartma ki bu her hafta nerdeyse istenilecek birşey
Hanimefendi evde cinayet islenmeyecek yemek bu yemek.bu derece dram yapmak nedenHayır ev kadının neden biliyor musun o pisliği kadın çekiyor bu kadar basit
Sizinki rezinstansı spiral telli olandan mı?Tanerle nasil bu kadar gec tanistim bilmiyorum
Her evde olmali
Yuzyilin icadi
Bu yil 2 ay biber kozledim
Hala herseyi kozleyesim var
Balik benim icin apayri balkonda somonu yiyebildim nolur konusturmayin lafimi yemiyim
Ama bence ise yarar
Hiç taviz verme evinde yapma . hatta salı günü sen balık al kaynanangile git sen orda pişir yedirt. sonrada dersin benim havalandırma çalışmıyor müsait degil evim ondan buraya getirdim .Kızlar merhaba buraya bdv den konu açmakta varmış
Şimdi benim derdim şu..
Eşimle beraber Oturduğumuz ev açık mutfak bu tarz bir evde yaşayan bilir hafif bir yemek yapsanız bile o koltuklara halılara hemen yemek kokusu siner.. Birde davlumbazım çekmez bacasız yani göstermelik yapmışlar sadece.. Eşimin babası balığı çok seviyormuş. Kayınvalidem biz evlendikten sonra şahit oldum evleri müsait ama balık yapmak istemiyor. Biz evlendikten sonra eşim birkaç kere balık yapalım babamı da çağıralım dedi. Yaparım onda sorun yok ama evim müsait değil. Bende ona bunu söyledim hatta dışarıda güzel bir balıkçıya götürelim babanı dedim canı istiyorsa mis gibi..
Neyse aradan biraz zaman geçiyor eşim ben bunu hiç dememişim gibi yine diyor ki balık alalım babamları çağıralım.2 gün önce yine aynısını dedi hatta balık almaya gitmiş bende dedimki alma hem hava sıcak hemde yapamam biliyorsun. Neyse iyi balık bulamamış almamış emrivaki yapıyor resmen. Kızlar Allah aşkına bana birdaha söyleyecek bunu.. Siz olsanız birdahaki söylemeye nasıl tepki verirdiniz?
Dipnot: annemin evi bana yakın ben evde yapamıyorum diye birkaç kere balık yapıp eşimle beni çağırdı. Ben eşime evde yapamam biliyosun deyince annende yaparız olmaz mı dedi. Ben tam ayıp olur mu öyle şey dicektim o ara telefonu kapatmak zorunda kaldı arada kaynadı.. Kayınvalidemi kayınpederimi annemi benim kendi evimde ağırlamam lazım ki en iyi şekilde geldiklerinde ağırlıyorum onda hiç sıkıntım yok ama anneme ben sende balık yapalım onları çağıralım neden diyeyim? Bu balık mevzu eşimde inat oldu. Kayınvalidem yapmak istemediği için baba da her salı pazarında balık alayım gelin yapsın diyormuş biliyor ki yapamam.. Birde eğer desem ki tamam birkerelik çağırayım yapayım sonra halıları koltukları yıkatırım. Ama eminim ki her hafta salı günü balık alıp bende yapmak isteyecek e baba söylediği için de saygısızlık yapamam tamam dicem.. Teşekkür ederim yorumlar için.
Sizinki rezinstansı spiral telli olandan mı?
O tipte olanı mangal tadına en yakın olanmış.Benimkisi boru rezistans.
Biberi nasil közlediniz,teli çikarıp tepsısınde mi?
Evet ya o an pisirdikten sonra insan nasil temizlieyecegini sasiriyorPek sevmem balığı, 40 yıl yemesem aramam ama eşim bayılır, o kadar çok sevmesine rağmen balığın piştikten sonra mutfakta bıraktığı kokudan o bile nefret ediyor, ki bizde balık işi eşimdedir, o bilir hangi balık nasıl pişirilmeli, ne yapılırsa daha az koku olur, daha yer yemez mutfağı nasıl temizleyeceğimizi bilemiyoruz
Valla o kokuyu bildiğimden kimseye eziyet edemem, kendi evinde pişirmeyen başkasının evini de batırmasın, balıkçılar 10 liraya pişiriyor pişen balığı eve paket servis de yapıyor, size yalnızca hangi balığı yiyeceğinizi seçmek kalıyor.
Fırında yap canım havalandirmayla geçer gider kokuKızlar merhaba buraya bdv den konu açmakta varmış
Şimdi benim derdim şu..
Eşimle beraber Oturduğumuz ev açık mutfak bu tarz bir evde yaşayan bilir hafif bir yemek yapsanız bile o koltuklara halılara hemen yemek kokusu siner.. Birde davlumbazım çekmez bacasız yani göstermelik yapmışlar sadece.. Eşimin babası balığı çok seviyormuş. Kayınvalidem biz evlendikten sonra şahit oldum evleri müsait ama balık yapmak istemiyor. Biz evlendikten sonra eşim birkaç kere balık yapalım babamı da çağıralım dedi. Yaparım onda sorun yok ama evim müsait değil. Bende ona bunu söyledim hatta dışarıda güzel bir balıkçıya götürelim babanı dedim canı istiyorsa mis gibi..
Neyse aradan biraz zaman geçiyor eşim ben bunu hiç dememişim gibi yine diyor ki balık alalım babamları çağıralım.2 gün önce yine aynısını dedi hatta balık almaya gitmiş bende dedimki alma hem hava sıcak hemde yapamam biliyorsun. Neyse iyi balık bulamamış almamış emrivaki yapıyor resmen. Kızlar Allah aşkına bana birdaha söyleyecek bunu.. Siz olsanız birdahaki söylemeye nasıl tepki verirdiniz?
Dipnot: annemin evi bana yakın ben evde yapamıyorum diye birkaç kere balık yapıp eşimle beni çağırdı. Ben eşime evde yapamam biliyosun deyince annende yaparız olmaz mı dedi. Ben tam ayıp olur mu öyle şey dicektim o ara telefonu kapatmak zorunda kaldı arada kaynadı.. Kayınvalidemi kayınpederimi annemi benim kendi evimde ağırlamam lazım ki en iyi şekilde geldiklerinde ağırlıyorum onda hiç sıkıntım yok ama anneme ben sende balık yapalım onları çağıralım neden diyeyim? Bu balık mevzu eşimde inat oldu. Kayınvalidem yapmak istemediği için baba da her salı pazarında balık alayım gelin yapsın diyormuş biliyor ki yapamam.. Birde eğer desem ki tamam birkerelik çağırayım yapayım sonra halıları koltukları yıkatırım. Ama eminim ki her hafta salı günü balık alıp bende yapmak isteyecek e baba söylediği için de saygısızlık yapamam tamam dicem.. Teşekkür ederim yorumlar için.
Koku hassasiyeti olan kişiler yapmaz zaten bende çok nadir kızartma yaparım kaç gün kokar bana o mesela kvdemim evide kokmuyor ona göreBalik ne ki ben patates bile kizartmam mutfakta. Hemen kucuk tupte terasta balkonda falan yaparim. Yag kokusu cok igrenc geliyor bana. Konu sahibini hakli buldum ben cunku acik mutfak diyor kadin, bir de baska cozum yollarina uymuyormus kp ,disarida ye,eve siparis ver, buyuk balik olsun ,firinda pissin. Hic birine evet demeyen adamin ac karnini ben doyuramam kimse kusura bakmasin. Kendi evinde yapsin herkes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?