Eşimin bedavaci amcası

Eşim de çok pa

Eşim de çok rahatsız oldu bu amca eşimin ailesini dolandırmis 80 milyar. Yine de yok diyemedi eşim . Anahtari eşim den gidip almışlar eşimin is yerine gidip
Ben olsam küçük bir kıyamet koparirdim
Evin anahtarini başkasına vermek ne demek
Gönderin gitsin evden

Bütün yorumları üşenmedim o sinirle yastık sıkarak okudum Gözünü seveyim konu sahibi git şu bornoz konusunu bir aç şu kadın gitmeden,içimde kaldı çatlıcam

Bütün yorumları üşenmedim o sinirle yastık sıkarak okudum Gözünü seveyim konu sahibi git şu bornoz konusunu bir aç şu kadın gitmeden,içimde kaldı çatlıcam
Onu da söyleyeceğim giderler ken poşete koyup kadınin eline vereceğim bunu kullanmam artık dicem atacağım yoksa diyeceğim .

Eşime sinir oldum şimdi de. Geçmiş adamla komedi filmi izliyor mal bu adam. İşten geldi dedi eee ne oldu bugün anlat dedi anlattım bana dedi ki aşkım ben is yerinde arkadaslara söyledim dediler ki siz efendilğinizı bozmayın giderler nasıl olsa git demiş siniz bir daha da izin vermeyin gelmelerine dedi bana dedi abartma güzelşeylerolsun88 dedi gidecekler pis birsey olmasın dedi.

Cumartesi günü bir gitmesinler o zaman o efendiliğinle koyun koyuna yat,uyu ben giderim haberin olsun deyin hayır sanki kendiniz için söylüyorsunuz,nasıl bir efendilikse bu kendi annesinin yatağına kadın atan adamla komedi filmi izleniyor... kesim Recep İvedik'i izliyolardır, malum olmuş gibi...

Esinize soyleyin kk kadinlarida 39 sayfa kov yazdi kim cogunluk diye.

Senin kocadan bir cacık olmaz. Adamın ne kendini enayi gibi hissetmesi ne de rahatsızlığı var. Senle arası bozulmasın diye sana iki laf ediveriyor, sen de hemen kanıyorsun. Durumdan rahatsız olan adam taaa en başta tavrını belli ederdi. Benden demesi daha bunlar çoook kalır. Eşine hava hoş tabii. Hayır benim anlamadığım daha yeni evlisin yahu, gebeliğin riskli değilse bol bol sevişeceğin, oynaşacağın, cilveleşeceğin dönemler bunlar. Hangi akla hizmet amcayı davet vs ettin ki? Düzenli cinsel hayatınız varsa atıver kocayı yataktan, amcanlar gidene kadar abi kardeş olacağız de, belki anlar :) hoş benimkinin şimdiki hali gibiyse, hiç umru olmaz ya neyse.

Esinize soyleyin kk kadinlarida 39 sayfa kov yazdi kim cogunluk diye.
Şimdi oda ya geldi eşim kavga ettik dedim şimdi sen komedi filmı izliyorsun ya bunlarla bunlara böyle yüz veriyorsun ya eğer cumartesi sabah bunlar gitmezse sen o zaman filmi izleyeceksin dedim. Küfür edeceğim kovàcağm hepsini kocamı da bıktım böyle mallik olmaz gidecek gidecek diyor oturmuş film izliyor gülüyor adamlarlâ ben aksama kadar kırk takla attım laf soktum bu geldi aksam film izliyor bu yüzsuzler le ben ne yapayım şimdi

Eşiniz de sizin gibi desenize , siz en iyisi kayınvalideyi devreye sokun arayıp ayarı versin. Yoksa siz hiç bir şey yapmayacaksınız.

Sen kayinvalideni sabah erkenden ara yollatsin sunlari.Anlat bornozunu falan herseyini pisler de.
Kocan yollamaz bunlari.

Bastan da soyledim asil sikinti kocanda. Ailesini dolandiran, ahlaksiz seyler yaparken sucustu yakalanan, teror yanlisi oldugu belli, kimsenin sevmedigi, butun sulalenin disladigi firsatciligiyla belesciligiyle meshur birine baska biri daha evini acmazdi kapidan kovardi. Boyle biriyle komedi filmi izlemek nedir ya. Adam simdi demeyecek mi gelin surat ediyor ama onemli olan yegenim. Onla aram iyi, istedigim gibi gelir giderim... Butun gun yapriginiz o ciliz defetme cabalari silindi gitti yani.

Konu önüme gelip duruyor, yorum yapmıyordum yapayım bari. Neden yorum yapmadım bu kadar sayfa: İnanmadım + Kayda değer bulmadım.

Aradaki yorumlarınızı da denk geldikçe okudum, kusura bakmayın, bu pasiflik ve acizliğe inanasım gelmedi, ailenizi dolandırdılar ve bir de elcağzınızla besliyorsunuz pes.
O kadar çare içinde insanın sinirine oynayan bir çaresizlik(!) giyinmişsiniz, fake duracak kadar bir çaresizlik.

Gerçekseniz de, müstahak diyorum. O evi cehennem edemiyorsanız, daha böyle çok beleşçiye hizmet eder, bornozlarınızı bilmem nerelerden toplar, çocuğunuz doğduktan sonra onun hakkını da yedirirsiniz. Böyle böyle öğrenir, en azından çocuğunuz için değişimi kucaklarsınız umarım.

eeeee cocuk amcaya ceker diye bosuna dememisler evim ortak alandır kimse kusura bakmasın yani sen direk kov nasılsa kocanla kavga edicen belli amcasından yana ne kadar sana 2 laf veriyo tamam

bence cok yanlls yoldasın esinede amcayada siz amca yegen olabilirsiniz ama bu evde görüsemezsiniz demen lazım yazıkkk o kadar ugras bosa 40 sayfa bosuna demedik direk kov diye adam komedi izliyo ne bekliyosun o kocadan daha ayy amca kusura bakma biizm hanım biraz kaprisli iste der iki gülerler delirirsin haberin olsun.....

Eşiniz de sizin gibi desenize , siz en iyisi kayınvalideyi devreye sokun arayıp ayarı versin. Yoksa siz hiç bir şey yapmayacaksınız.
Eşim de benim gibi pasif ya ben yine burdan cesaret aldım iki gündür kendi çapımda birseyler yapmaya çalışıyorum o iş yerindeki lere acaba anlattı mi çok merak ediyorum dakka bir gol bir biz evde yokuz eve gelip o işi yapıp banyomu kullandığını amca sinin pisliklerinı anlatmış mi çok merak ediyorum kendi hanimlârinin yanına böyle bir pislik amca yi koyarlar mi.

saat o kadar gec degil ara konus kaynananla sutlasinlar sunlari... sen ilerleyince esin geri adim atiyor ...... siz yapamazssiniz ara kv deyi...

Beninm eski konularıma bakarsaniz Fake olmadığımı anlarsınız karakterim hep aynı ayrıca bir rahatsızlığım var özgüvenle ilgili. 1 yıldır açtığım tüm konuların hemen hemen bu yüzden ve eşimin doğulu olduğunu her zaman söylerim bende bir tutarsızlik olmadığını beni araştırır saniz görürsünüz düğün mden tut nişanlıliğma kadar herşeyim ı burda paylaştım okuyun öyle karar verin Fake olup olmadığma

Fake olup olmadığınızı canhıraş, tanımadığınız tipin birine (Yani bana) açıklamaya çalışacağınıza, şimdi şu an salonun ortasında "Defolun be yeter!" cinneti geçirin derim.

Fake olup olmadığınızı canhıraş, tanımadığınız tipin birine (Yani bana) açıklamaya çalışacağınıza, şimdi şu an salonun ortasında "Defolun be yeter!" cinneti geçirin derim.
Ben öyle cingar çıkaran bir tip değilm işte . Laf dokundurûrum surat yaparım böyle biriyim burdan biraz cesaret alıyorum çok bunaldığm zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…