- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
3 tane üniversite bitirmiş birinin ısrarla ''poğaçaya'' puaca demesi de bana ayrı bir anormal geldi.Ben bugun kahvaltı hazırlamadim. Gidip hastanede puaca yemişler
Edebiyat Dil bilgisi bölümü bitirmedm. Ayrıca poğaça olduğunu biliyorum tabi ki de ama bu derdimin içinde yazım yanlışları nà dikkat edecek değilim. Sırf bunu yorum yapmanız da ayrıca tuhaf. Dil kurumu görevlisisiniz heralde3 tane üniversite bitirmiş birinin ısrarla ''poğaçaya puaca demesi de bana ayrı bir anormal geldi.
Dil bilgisiyle ne alakası var ilahi konu sahibiEdebiyat Dil bilgisi bölümü bitirmedm. Ayrıca poğaça olduğunu biliyorum tabi ki de ama bu derdimin içinde yazım yanlışları nà dikkat edecek değilim. Sırf bunu yorum yapmanız da ayrıca tuhaf. Dil kurumu görevlisisiniz heralde
Esiniz hani kv ler gelecek siz gidin dememis miydi ?Ben öyle cingar çıkaran bir tip değilm işte . Laf dokundurûrum surat yaparım böyle biriyim burdan biraz cesaret alıyorum çok bunaldığm zaman
Yoo bizzat sen söyledin kalktım domates salatalık doğradım bardak koydum diye. Bardak koyup surat asmak ne kadar çelişkili farkında değil misin?Ben bugun kahvaltı hazırlamadim. Gidip hastanede puaca yemişler
Ben kendim kahvaltı yaptım saat 12 de onlar geldiler gördüler yaptığımı domates salatalık kestm dedim ama surat yaptım sadece bir çayı yarım yamalak içti kalktı amca defoldu gitti dedim. İyi okumamissin herhaldeYoo bizzat sen söyledin kalktım domates salatalık doğradım bardak koydum diye. Bardak koyup surat asmak ne kadar çelişkili farkında değil misin?
Benim merak ettiğim: Çocuklar o sırada ne yapmış??Eşim de benim gibi pasif ya ben yine burdan cesaret aldım iki gündür kendi çapımda birseyler yapmaya çalışıyorum o iş yerindeki lere acaba anlattı mi çok merak ediyorum dakka bir gol bir biz evde yokuz eve gelip o işi yapıp banyomu kullandığını amca sinin pisliklerinı anlatmış mi çok merak ediyorum kendi hanimlârinin yanına böyle bir pislik amca yi koyarlar mi.
Kahvaltı hazırlamadım diyorsun da bu yaptığın ne oluyor? Surat asmakla olmaz o iş, domatese bilmem neye elini sürmeyeceksin bu kadar gitmelerini istiyorsan. Hem her türlü işlerini yapıyorsun hem de surat asıyorsun. Onlara da çok da tın hani. İşimiz görülsün de kimin umurunda diyecek insanlar bunlar. Yaptıklarını ciddi adımlar görüyorsun ama değiller yani, bir cinnete bakar bu iş.Ben kendim kahvaltı yaptım saat 12 de onlar geldiler gördüler yaptığımı domates salatalık kestm dedim ama surat yaptım sadece bir çayı yarım yamalak içti kalktı amca defoldu gitti dedim. İyi okumamissin herhalde
Doğru dur ben yorumlarà bakarken kim yazmış diye özellikle bakmıyorum tsk ederim katkılarıniz için öyle ise. Ama poğaça demek istediğimı anlamış siniz demekki çok da önemli değil yazım yanlışımDil bilgisiyle ne alakası var ilahi konu sahibiBen genel olarak bütün sorununuza yorum yaptım ama bir kaç yorumda da ''puaca'' demişsiniz gözüme battı.
siz nasıl ayrımcı nasıl ötekileştirici bir dil kullanırsınız? Üslubunuz çok çirkin!Akraba işleri çok onlarda dıdısının dıdısının bile giderler düğüne falan ben hiç sevmem kalabalığı birde çocukluğumda üst kat Doğulu oturuyordu çok pis kokuyorlar hala kokusu aklımda o nedenle bir antipatim var
Hiç bilmiyorum ama genel olarak anne babaya yapışan çocuklar değil. Biri 4 biri 7 yaşındaBenim merak ettiğim: Çocuklar o sırada ne yapmış??
Bende bozuldum bu ayrıma doğulu değilim ama yanlış uyardim zaten bir kaç defa ama yine mune bilir.siz nasıl ayrımcı nasıl ötekileştirici bir dil kullanırsınız? Üslubunuz çok çirkin!Mune lütfen müdahale eder misin? Ben doğuluyum ve bu üsluptan ciddi anlamda rahatsız oldum. Burası “kadınlar kulübü” bunun doğusu batısı var ise söyleyin ona göre sitede varlık gösterelim.
siz nasıl ayrımcı nasıl ötekileştirici bir dil kullanırsınız? Üslubunuz çok çirkin!Mune lütfen müdahale eder misin? Ben doğuluyum ve bu üsluptan ciddi anlamda rahatsız oldum. Burası “kadınlar kulübü” bunun doğusu batısı var ise söyleyin ona göre sitede varlık gösterelim.
K.b o yorum yapana atcaktmBende rahatsiz oldum dogu batimi var biz kardesiz cok ayipp cok cirkin bir uslup kokan siz olmayasanz sakın
iste oöyle adama böyle kiba cvp vermiceksin cok meraklıysan sende cık daga canım askerimiz halleder seni deseydin cok fazla kibarsınız ben atatürkcü olarak en sevmedigim partı konusu bile konusulunca cıngar cıkarırım da kaldıki pkk kimdir ya
Hem 5 yıllık evli diyosunuz hem de büyük çocuk 7 yaşında diyosunuz burda büyük bir tutarsızlık var!!İşin tuhaf yani ne biliyo musun 2 gündür başka bir boy havlusu görüyorum balkona aşmış sarı les gibi. O dururken benim bornozumu niye kullanmışlar kadın namazli ydi o gün kadının sadece duş aldığını düşünmüştüm çünkü adam ertesi sabah duş aldı benden izin almadan müsade istemeden. kendilerinin pis havlusunû kullanmışsa benim bornozu pis amca mi kullanmış ilk gün. Beynim yandı düşünmek den. Dağ ayıları bunlar. Birde dip not. Adamlâ kadın da kaçarak evlenmişler adam burda istanbul da çalışıyormuş kadın memleketin den bunun yanına otobüse binip kaçmış 5 yıllık evliler. KaynânAm dedi adam azgın kadın da Cingene gibi birsey ben yıllarca o adam dan çektim simdi sizinle uğraşıyor pislik adam dedi
Ben 5 sanıYodm konuşunca kadın öyle dedi. Tanımıyorum ki ilk defa düğünde gördüm başta da belirttimHem 5 yıllık evli diyosunuz hem de büyük çocuk 7 yaşında diyosunuz burda büyük bir tutarsızlık var!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?