Eşimin bedavaci amcası

3 tane üniversite bitirmiş birinin ısrarla ''poğaçaya puaca demesi de bana ayrı bir anormal geldi.
Edebiyat Dil bilgisi bölümü bitirmedm. Ayrıca poğaça olduğunu biliyorum tabi ki de ama bu derdimin içinde yazım yanlışları nà dikkat edecek değilim. Sırf bunu yorum yapmanız da ayrıca tuhaf. Dil kurumu görevlisisiniz heralde

Dil bilgisiyle ne alakası var ilahi konu sahibi Ben genel olarak bütün sorununuza yorum yaptım ama bir kaç yorumda da ''puaca'' demişsiniz gözüme battı.

Oohh ne ala memleket ne ala valla bunlar heral hic yataktan asne fisneden ckmyo surekli bnyo yaptklarna gore

Konu sahibinin evine gidip "eeeh siz de yettiniz be gidin de başkasını sömürün asalaklar" diye bağırmak isteyen sadece ben miyim????
Kovmaktan beter ettim, golü attım, surat astım onlar anlar vs.
Git diyeceksin ya istemiyorum diyeceksin bu kadar net. Ne yapabilirler sana en fazla?

Yoo bizzat sen söyledin kalktım domates salatalık doğradım bardak koydum diye. Bardak koyup surat asmak ne kadar çelişkili farkında değil misin?
Ben kendim kahvaltı yaptım saat 12 de onlar geldiler gördüler yaptığımı domates salatalık kestm dedim ama surat yaptım sadece bir çayı yarım yamalak içti kalktı amca defoldu gitti dedim. İyi okumamissin herhalde

Benim merak ettiğim: Çocuklar o sırada ne yapmış??

Kahvaltı hazırlamadım diyorsun da bu yaptığın ne oluyor? Surat asmakla olmaz o iş, domatese bilmem neye elini sürmeyeceksin bu kadar gitmelerini istiyorsan. Hem her türlü işlerini yapıyorsun hem de surat asıyorsun. Onlara da çok da tın hani. İşimiz görülsün de kimin umurunda diyecek insanlar bunlar. Yaptıklarını ciddi adımlar görüyorsun ama değiller yani, bir cinnete bakar bu iş.

Dil bilgisiyle ne alakası var ilahi konu sahibi Ben genel olarak bütün sorununuza yorum yaptım ama bir kaç yorumda da ''puaca'' demişsiniz gözüme battı.
Doğru dur ben yorumlarà bakarken kim yazmış diye özellikle bakmıyorum tsk ederim katkılarıniz için öyle ise. Ama poğaça demek istediğimı anlamış siniz demekki çok da önemli değil yazım yanlışım

siz nasıl ayrımcı nasıl ötekileştirici bir dil kullanırsınız? Üslubunuz çok çirkin! Mune lütfen müdahale eder misin? Ben doğuluyum ve bu üsluptan ciddi anlamda rahatsız oldum. Burası “kadınlar kulübü” bunun doğusu batısı var ise söyleyin ona göre sitede varlık gösterelim.

Bende bozuldum bu ayrıma doğulu değilim ama yanlış uyardim zaten bir kaç defa ama yine mune bilir.

Bende rahatsiz oldum dogu batimi var biz kardesiz cok ayipp cok cirkin bir uslup kokan siz olmayasanz sakın

Hem 5 yıllık evli diyosunuz hem de büyük çocuk 7 yaşında diyosunuz burda büyük bir tutarsızlık var!!

Konuya yazılan yorumları baştan sona okumadım ama, ara ara okuduğum yorumlara baktım ve çok şaşırdım.
Konu sahibi, burada yazılan yorumları okuyarak gaza gelip, yenge hanıma yüklenmiş gibi görünüyorsunuz.
3 günlük Dünya için, kalp kırmaya değer mi?!
Doğu'dan, İstanbul'a gelmek için, yaklaşık bin km üzerinde yol çekip gelen bir akrabaya karşı tutumunuz hoş degil doğrusu
Yahu biz,yolda kalana kalacak yer temin eden, yiyecek içecek ikram eden bir millet iken, hangi ara derdine çare bulmak için hastaneye gelen bir yakınımızı 3 gün evimizde misafir etmeyi yüksünür olduk?!
İşiniz kolay değil biliyorum ama, idare edin.3 günlük dünya için,Kalp kırmaya değmez derim
Ben, eniştemin dayısını evimde, eşiyle beraber agırladım ve ne adamı nede eşini tanımıyordum.İlk defa bana yatılı kalmaya geldiklerinde tanıştık.Üzerinden yıllar geçti,hala ablama ''ALLAH RAZI OLSUN Bacından ve Eniştenden, hastaneye gittiğimizde bizi evlerinde agırladılar''Dermiş. Adamcagız il dışına çıkıp,ameliyat olmaya gelmişti ve hastanede boş yatak olmadığı için kalacak yeri yoktu.Şimdi ben onlara kapımı açmakla, ne kaybettim?! Bilakis Hayır dualarını kazanmış oldum.
Son olarak; Kadının bu durumdan memnun olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki eşine söz dinletemediği için, böyle bir durumla karşı karşıya kalmış olabilir.Belkide garibim eşi yüzünden,seninde triplerini çekmek zorunda kalıyordur. (Nedense yenge hanıma üzüldüm) Kocası yüzünden,istemediği yolculuklar yapmak ve istemediği yerlerde misafir olmak zorunda kalan insanları biliyorum.Kadın kocasına laf dinletemediği için, 2 taraf tarafından da, eziliyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…