- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi persephone__
-
Seni guldurmuyorsam benim için büyük bi kayıp çok üzüldümBenim için bi sknti teşkil etmiyor
Okuduğumda gulmuyorum bile bil istedim
Yaş araligini sorguluyorum yorumlarını her gordugumde de neyse iyi forumlar
Seni guldurmuyorsam benim için büyük bi kayıp çok üzüldüm
Yaşım 18
Bir kadın olarak cinselliğe yönelik en anlamadığım yaklaşım budur.siz de bu zaafını kullanıp istediklerinizi yaptırın "sunu yapalm önce sonra senin istegini yapalm" falan diye
Ne demek sizene o gulmuyomus amaSize ne? Biz öyle seviyoruz onu. Çok mu ciddi bir konu bu? Beğenmiyorsanız okumayın. Üye olalı 10 gün olmuş onu mu takip ettiniz?
Size ne? Biz öyle seviyoruz onu. Çok mu ciddi bir konu bu? Beğenmiyorsanız okumayın. Üye olalı 10 gün olmuş onu mu takip ettiniz?
O zmana konu sahibi kızmasın ama takıldığı çevre bakımından ne kadar çok cinsellik o kadar çok erkeklik anlamına gelen bir bakış açıları olduğu için cahil insanların tavsiye ettiği ya da 1 kere dene diye verdikleri enerji veren ilaçlar olabilir.Aklıma gelen başka bir şey yok. Web sitelerinde buna benzer bir ton ilan çıkıyor.Evet dogru ama onceden boylen degil miss yeni olmus,,
Bir kadın olarak cinselliğe yönelik en anlamadığım yaklaşım budur.
Biz erkeğe bir şey "vermiyoruz" ki bunu bir şey karşılığında yapalım. Kadının kendini metalaştırması oluyor bu dediğiniz.
"Bende sana verilecek bir şey var, almak istiyorsan şsrtlarım bunlar" demek değildir de nedir bu?
Şahsınıza değil bu kafadaki bütün kadınlara tepkim. "Kadınlığını kullan" diye öğüt verenlere de örneğin.
Sosyal hayatım olmadığı ve evde canım sıkıldığı için makyaj falan yapıyorum ama güzel bir kadın değilim anoraiksia derecesinde korkunç bir zayflığım var kilo alamıyorum ve süslenmem falan eşimin dikkatini çekecek şeyler değil fak etmiyordur bileBenim hatirladigim sizin cok bakimli oldugunuz saclar fonlu h3p makyajli evde vaktiniz oldugndan hep oyleyimsir falan dememismiydiniz eski konunuzda ben mi karistirdim
Ne kadar iticisiniz. Hayatınızdaki sorunların acısını klavyeden mi cikariyorsunuz? Bu ne saldırganlık.... sakın olun yahu.Evet onu takip ettim eski üyeyim belki ne biliyorsun. . Sen Karışma bence
Ne kadar iticisiniz. Hayatınızdaki sorunların acısını klavyeden mi cikariyorsunuz? Bu ne saldırganlık.... sakın olun yahu.
Sosyal hayatım olmadığı ve evde canım sıkıldığı için makyaj falan yapıyorum ama güzel bir kadın değilim anoraiksia derecesinde korkunç bir zayflığım var kilo alamıyorum ve süslenmem falan eşimin dikkatini çekecek şeyler değil fak etmiyordur bile
Şaka mı yapıyorsun ? :) nasıl bir seviyesizlik. Dur bari sizin gibi cevap vereyim:Ah çok ağrima gitti ya dayanamayip agliceem yapma bunu bana
Sosyal hayatım olmadığı ve evde canım sıkıldığı için makyaj falan yapıyorum ama güzel bir kadın değilim anoraiksia derecesinde korkunç bir zayflığım var kilo alamıyorum ve süslenmem falan eşimin dikkatini çekecek şeyler değil fak etmiyordur bile
Şaka mı yapıyorsun ? :) nasıl bir seviyesizlik. Dur bari sizin gibi cevap vereyim:
Git şu köşede ağla.
Konu Sahibi kusurabakma dayanamadım.
Bir kadın olarak cinselliğe yönelik en anlamadığım yaklaşım budur.
Biz erkeğe bir şey "vermiyoruz" ki bunu bir şey karşılığında yapalım. Kadının kendini metalaştırması oluyor bu dediğiniz.
"Bende sana verilecek bir şey var, almak istiyorsan şsrtlarım bunlar" demek değildir de nedir bu?
Şahsınıza değil bu kafadaki bütün kadınlara tepkim. "Kadınlığını kullan" diye öğüt verenlere de örneğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?