Eşimin bitmek bilmeyen isteği

Zevk:KK71:

Kadın bizi kıskandırmak için konu açmış sanki...
Kocamın kötü olan hangi özelliğiyle ilgili konu açsam kıskandırmak diyorlar, iyi özelliğini övsem kocanı melek gibi anlatmışsın diyorlar, ben napsam anlamadım ama bunhn kıskanılacak bir yanı yok çünkü normal bir davranış değil

Zevk:KK71:

Kadın bizi kıskandırmak için konu açmış sanki...
Ay onu mu kıskanıyon kadınacağıza gına gelmiş baksana.İstemeyince nefret bişey işte.Can acın bi yandan sabrın bi yandan möhhh.Anlamıyorlar da yoktan istememden,bi de trip yapmayınca.Adam bi get diyon hata demiyon işkence.oof of

Araştır biraz anlarsın absürd ne demekmis

Cinsellik konularına diyorum yorumlariniz bi alaycı diyorum hep ilk siradasiniz da orda Hayır mantıklı da bi yorumunuz yok ondan bahsediyorum hanımefendi özellikle mi yapıyorsunuz
Evet çok cahilim hemen arastiracam

Yorumlarimi begenmiyorsaniz alıntı yapmazsiniz göz ardı edersiniz

Kocamın kötü olan hangi özelliğiyle ilgili konu açsam kıskandırmak diyorlar, iyi özelliğini övsem kocanı melek gibi anlatmışsın diyorlar, ben napsam anlamadım ama bunhn kıskanılacak bir yanı yok çünkü normal bir davranış değil
Ben anlıyorum seni persephone__ persephone__ ,ne yaparsan olmuyor işte,tek yapman gereken libido düşmesini beklemek.

Öncelikle konuyu doğru yere mi açtıö bilmiyorum. Sanırım cinsellik bölümüne açmam gerekiyordu ama açamadım. Çok utanıyorum ama artık burama geldi. Üstten anlatmaya çalışacağım. Eşimin son zamanlarda cinsel isteği bitmiyor. Eskiden dböyle değildi. Eve geç geliyor çok çalıştığı için. Normalde geldiği gibi yatar uyurdu yorgun olduğu için. Şimdi eve gelince beni uyandırıyor her gün ama. Hadi o neyse, en kötüsü pazar günleri. Pazar günü çalışmıyor. Ben o yokken dışarı çıkmıyorum. Pazar günleri beni yemeğe sinemaya vs götürürdü eskiden. Artık bu sürede bırakın biyere gitmemizi salonda 2 dk oturup tv izlememe bile müsade etmiyor. uyandıktan gece uyuyana kadar nerdeyse. Kocamı seviyorum ama artık dayanamıyorum resmen soğudum. Ayrıca eskiden bunlara bu kadar düşkün değildi birden böyle bi hal geldi. Bunun sebebi ne olabilir ve onu bundan nasıl vazgeçirebilirim ?

Hahaha benimki de azıcık böyle.
Ama her zaman aynıydı sonradan olmadı.

Sonradan böyle olması için bir şey kullanıyor olabilir mi?
Ya da erkeklerde dönemsel bir şey var mi bilmiyorum ama o tip bir durum olabilir mi?

Ne gibi isteklerde bulunuyor.
Sadece sevişmek isteği mi yoksa değişik pozisyonlar falan mi?
Çünkü yorgundu uyuyordu diyorsun demek ki artik canına tak etti geçte olsa yaparım kafasında ama sizi bu şekilde rahatsız etmesi başka istekler dogrultusunda sanırım.

Valla biri diyo ayda bir yanasiyo biri diyo sabhtan aksama kadar..bilemedim valla Allahtan bizim normal.gerci cocuk calismalari basladi insAllah cabucak hamile kalirimda kocamdan bunalti gelmez.mecburiyet koyu sey

Evet çok cahilim hemen arastiracam

Yorumlarimi begenmiyorsaniz alıntı yapmazsiniz göz ardı edersiniz

Benim için bi sknti teşkil etmiyor

Okuduğumda gulmuyorum bile bil istedim
Yaş araligini sorguluyorum yorumlarını her gordugumde de neyse iyi forumlar

Daha önce hangi kötü özelliklerinden dolayı konu açtın?
Bir kaç örnek versen hepimiz bakmayalım şimdi açtığın konu geçmişine.

sabahtan aksam kadar gercekten kabus gibi olmali,bunalmakta haklisiniz ya..
aniden boyle olduysa bu adam cay icip doner yerken arkadas muhabbeti arasinda cinsel gucu yukseltici ilaclardan mi konusuyorlar acaba? belkide ilac veya takviye gibi bisey aliyordur.
sorun acik acik ya..noldu sana diye.
istemiyorsanizda yapmayin bu ne boyle..

Onun "kırılmak" gibi duyguları yoktur uğraşmaz öyle :KK43:

O zaman arkadaşlarıyla sen kaç kere yaparsın ben kaç kere muhabbetine mi girdiler ya da çocuk mu istiyor?Ne zamandır böyle?

Bir de sordunuz mu eşinize bunu?
Suçlamadan hatta poh pohlayın sen de bi değişim var kaç gündür ayaklarım yerden kesildi diye övün abartın belki öyle dökülür.

Ne fesatsınız ya kadın neden kıskandırmak istesin bunun neresi kıskanılır? Buna düşkün olsa kıskandırmak istese kadın konu açmaz nazar değer diye düşünür.
Hergün sevişmenin neresi kıskanılır acaba bide ve pazar günü bütün günmüş çok kötü birşey ya kendimi sex objesi gibi hissederim ben. Heleki uykumdan uyandıracak kavga sebebi benim için.

Kocanın isteğini azaltacak şeyler yapmalısın kendine bakma pasaklı ol gerekirse cinsel isteği azaltacal birşeyler yedir ama en önemlisi tepki göster sen o istior diye isteyecek değilsin, yeni evliler hariç diyim birşeyler kullanmıyorsa kişi hergün de yapılacak iş değil bu

Back
X