Eşimin canımı sıkan geçmişi

Kadın eline değince kuduruyor demek ki. Ağır sapık.

Ama konu sahibi de bunu çok önemli bir referans kabul etmiş,kadınlarla tokalasmiyor diye defalarca yazmış, biz hep hafif mesrepligimizden tokalaşiyoruz
Şimdi gördüm, gerçekten tekrar gurur duyarak yazmış bunu. Çok büyük bir kıstas yav.
Erkeklerle tokalaşırım ama ben bu konudaki koca kişisinden bin kat namusluyum.
Kendisinin yemediği b.k kalmamış "her erkek gibi benim de yaşanmışlıklarım oldu" demiş konuyu kapatmış. Bir de bakire eş seçmiş kendine. Ay cidden kusacağım galiba

Tabi canım. Erkeğin elinin kiri, ama kadın eşinden başkasına dokunmuş olamaz.
Kocanız sapık hanımefendi.

Eşiniz karaktersiz.Ve ben o kız adınada üzuldüm..3 yıl görüs birde çocuğuna kıý..evlenme ortada bırak adını çıkar.git başka biriyle evlen ve gözünün önünde mutlukuğunu yaşa..

Ve siz bu duruma "yedigi hurmalar" olarak nitelendirsenizde böyle bir karakter yoksunu ile evlenmeniz sizinde karakterinizi ortaya koyuyor.

Eşinizin geçmişini kurcalamayın. Sizi sevmiş ki sizinle birlikte. Siz rahatsız olmayın diye kadınlarla mesafeli de davranıyormuş. E daha ne yapsın. Konuşmalarından rahatsız oluyorsanız güzelce çok üzüldüğünüzü söyleyin bir daha konuşursa kendini övmeye kalkarsa geçmişi üzerinden (ki aklım almaz nasıl bir övgü tarzıdır bu) daha sert tepki verin. Eşinizle kıymetli zamanlarınızı geçmiş gitmiş meseleler yüzünden heba etmeyin. Asıl o zaman eşinizi başkalarının kucağına itersiniz. Erkekler bizler kadar sabırlı değil. Kendi hatalarıyla bile yüzleşmek istemez çoğu. Eşinizin ailesine gittiğinizde de olabildiğince güzel zaman geçirip evli mutlu çocuklu profili çizin etrafınıza.

Karaktersiz bir adamla evlenmenin cezasını çekiyorsun. Delikanlı olan adam bu haltlari yemez, yediyse bile en azından anlatıp da o kizcagizlari rezil etmez. Ben olsam kocanın yerine utanırdım kiskanacagima. Gerçi ben olsam böyle üç kuruşluk kişiliği olan bi adamla da evlenmezdim.

Tamamen yetiştirilme tarzı işte. “Erkek o tabi yapar” zihniyetli annelerin sonucu bu adamlar. Bu sayede de yaptıklarıyla övünürler, çünkü “erkeklik” bunu gerektirir kendilerince. Çok çirkin bir durum. Elbet herkesin geçmişi var. Ama evlendikten sonra karısına bunları ballandıra ballandıra anlatan biri ne bileyim.. Eşini sert bir dille uyar, kendinde o haddi bulamasın. Geçmişini de kafana takma boşuna, artık sen varsın. Sen eşisin, seni seviyor. Daha ne olsun.

Yine cogu üyenin birbirlerini kınadığı bi konu :/

Cok kadınla olmuş ama evlendikten sonra aldatan adamlar da, hiç kadınla çıkmayıp gençliğimi yaşayamadım diye boşanan ya da aldatan adamlar da mevcut. Ama yok herkesin kocası en iyisi ya

Bende olsam çok kızardım herhalde ya çok zor bir durum sabırlı olun ve bence kızgınlığınızı belli etmeyin sanki bu konularla övünen kişi eşi kıskandığında daha da fazla bu konuların üstüne gider gibi geldi

Öncelikle memlekete gittiğinizde kızları nasıl görüyorsunuz bayramlaşmaya da çıksanız hep denk mi geliyor kaldı ki.orada kimlerle çıktığını siz nerden biliyorsunuz tutup ben bu kızlarla çıktım mı diyor orada size görümce nerden biliyor çocuk aldırdıklarını bu aileye söylenecek şey mi o zaman onunla evlenirdi onu nerden görüyor onu anlamadım nasıl karşılaşıyorlar çok abartıyorsunuz herkesin hepimizin bir geçmişi illa var sizinde vardır ama sizinki.takıntı

Eee adam övünerek anlatıyormuş işte,anlamayacak ne var

Bu cümleyi hiç bir açıklama yapmadan eşime okudum. Adam tiksindi benden sayenizde. Korkunç ve iğrenç böyle şeyleri nereden buluyorsun diyor bana. Gerçekten nereden buluyorsunuz böyle şeyleri.
Yorumunuzu görünce ben de eşime okudum 'bunu söyleyen kadın değildir, troldür' dedi.

O bile, bi kadının kendini nasıl bu kadar aşağılayabildiğine anlam veremedi. Keşke "bilinç aşısı" diye bir şey olsa. Çok yazık...

Ayy işin çok zor sonsuz bı özgüven sahibi olmalısın bide sen birşeyler uydur kıskandır kısasa kısas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…