Eşimin canımı sıkan geçmişi

Eşinize açıkça o kızla aynı ortamda bulunmak istemediğinizi söyleyin. Anladığım kadarıyla kız kayınvalidenizin evine gelmiyor, siz dışarıda görüyorsunuz. Eşinize piknik gibi onun gelebileceği ortamlara girmeyeceğinizi söyleyin. Sebebi kıskançlık olarak yansıtmayın, bakıyor bakıyorsun demeyin, sadece rahatsız olduğunuzu söyleyin. Anlayış göstermezse sen benim yerimde olsan ister miydin dersiniz.

Birisiyle tokalaşmak bir ihanet ya da bir sapıklık mı? Sürekli bunu vurgulamışsınız da...

gı sen doydun mu herife

Aslında çok şey yazılır size ek olarak ama sonra banlanmalara doyamıyorum

30 yaşındayım kendi evimde tek başıma yaşayıp kendimi geçindirebiliyorum. Ailem de dahil kimseden bir beklentim yok. Erkek arkadaşımla da uzun süren güzel bi beraberliğim var (evlilik fikrine henüz hala sıcak bakmıyorum) işte bu beni belki onların gözünde eğlenilen kadın yapıyor ama ben hayatımı özgürce yaşayan eğlenilen değil gerçekten gezen öğrenen eğlenen kadınım

Bu tarz düşünce yapısına sahip hemcinslerime baktığımda eşleri karşısında gerçek anlamda pasif kaldığı aşikar. Geçmişi kalabalık adam kendi fikirlerini dikte edip rahatça kalıba sokabileceği kadınla evlenir...

Ha her erkeğin olmuş yani benimki 17 yaşındaydı ben onda o bende gözümüzü açtık az erkek heralde benimki

Eğlenemedigi kadınla niye evlenir ki zaten bi erkek, bizde hakaret gibi kullanılıyo bu ifade hiç anlamıyorum

Görümce niye "Çocuk aldırdılar" filan deme gereksinimi hissediyor ki size? İnsan anlatmaya utanır kardeşinin yediği bkları. Ama olan el kızına oluyo ya, o hesap "Kız çocuk aldırmış, bekar da kalmış, adı da çıkmış, adam geldiğinde ilgi de gösteriyomuş" da muş muş. Kocanız insanda tiksinti uyandıran bir çeşit belli ki. Şimdi el sıkışmaktan bile imtina ediyor kısmı da tuhaf... Ne o öyle sapık gibi.

Benim görüştüğüm kisi de cok kişiyle görüşmüş.Ciddi gayri ciddi cok kisi olmus.Ama lafini etmiyor.Seninkini de uyar lafini etmesin.Ben takmıyorum.Onemli olan simdi kimi sevdiği.Gecmiste birine özlem sevgi varsa o sıkıntı asıl.Benim aklıma şu takılıyor o geçmişte terkedildiği ama unutmakta zorlandığı kişiyi ben hayatına girince unuttu mu?Unuturdum mu daha doğrusu.O aklımı kemiriyor biraz.Sosyal medyasında bile izleri var.Sordugumda sorma brn sana soruyor muyum dedi.Herkesin yeri farkli dedi.Ayda yilda bir iki kez aklina gelir dedi.Hayatinda biri olmadi mi geriye sarıyorsun dedi.Ama ben biraz geliştirmesine herkesin yeri farkli demesine takıl.Bir de bunun icin cok açı çekmiş.Cok takmıyorum ama bazen iste aklıma geliyor.Yoksa ilgisiz falan değil. Hayat iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…