Eşimin canımı sıkan geçmişi

Size rica ediyorum su yazdiklarinizi tekrardan bir okuyun ve bir kadinin yasadigini ve buraya yazdigini dusunun, doymus ne demek,ne kadar cirkin bir uslup( Erkek cinsellik yasiyinca hak kadin yasiyinca o...u goruluyor hemde hemcinsleri tarafindan( o zaman biz kadinlarda evlenmeden herseyi yasayalim,doyalimki saga sola bakmayalim!!!!!(

Size rica ediyorum su yazdiklarinizi tekrardan bir okuyun ve bir kadinin yasadigini ve buraya yazdigini dusunun, doymus ne demek,ne kadar cirkin bir uslup( Erkek cinsellik yasiyinca hak kadin yasiyinca o...u goruluyor hemde hemcinsleri tarafindan( o zaman biz kadinlarda evlenmeden herseyi yasayalim,doyalimki saga sola bakmayalim!!!!!(

Kadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar

O doyduğu kadınlarla aynı ırktan değilsiniz galiba? sizi diğer kadınlardan üstün kılan özelliğiniz nedir biraz bahsetmek ister misiniz? bizde feyz alalım...

Yada diğer kadınlardan daha maharetli ki hala elinde tutuyor.

haklısın.hayli rahatsız edici bir durum.ancak o sen evlenmişsin onunla o yüzden eşini uyar sadece.eski aşklarını anlatıp durmasın.herkesin bir geçmişi var sonuçta.ben anlatsam hoş olur mu sence de..belki seni daha iyi anlar..

Geçmiş ilişkiden bahsedilmesi mide bulandırıcı. Beni de rahatsız eder. Siz bir de çocuk aldırmış kadınla yüz yüze bakıyorsunuz. Şaşırdım. Ben olsam yapmazdım. Bir araya getirmezdim. Siz elin adamından çocuk aldırsaydınız ve bu adamla karşı karşıya getirseydiniz kendisini ne olurdu bir düşünün.

Geçmişini değiştiremeyeceğin halde bu kadar sorun ediyorsan neden evlendin? Hadi evlendin hala neyi kabul edemiyorsun? Bence sizde içten içe eşinize karşı güvensizlik var, bunu çözmelisiniz. Yaşananları değiştirmek hiçbirimiz için mümkün değil, sürekli geçmişi düşünerek bugünü de mahvetmeyin.

Bende aynı şeyleri yaşadım küçük bir yerdeyiz bide eşimin geçmişindeki kızlarla karsılsıyom hep bıtanesı bizim bahçemiz var onlarında var yan yana gıcık oluyorum hatta bide gelip geçerken kolay gelsin falan der esımde bana herseyını anlattı geceleri buluştuklarına kadar etrafda insanlarında çenesi durmuyordu onlarda anlatırlardı saygısızlar ben noktayı koydum ama bir dahada bir şey anlatmadı kıskanıyor insan ama boş vermeye calışıyom umursamamaya sizde öyle yapın yoksa çok canınız sıkılır gidin memlekete hatta kocanızla göstere göstere o sızı seçmiş

kimsenin gecmisi beni ilgilendirmez. Madem bu kadar sıkıntı edecektiniz daha orta hallice,sizin deyiminizle daha az kariyerli,daha yakisiksiz daha az sempatik biriyle evlenmeliydiniz.. yani su dunyada 4x4 luk bi adam varsa ben de almak istiyorum ondan:) hepsinden olsun. gecmisinde de el degmemiş olsun.Albenisi yüksek bir adam almanin belli bedelleri malesef olur. Bunu inkar edemeyiz.. adam düzgün mu? hamile birakip evlenmek yerine cocuk aldirmak? bilmem..çokta iyi diyemedim.vicdanen acikcasi.anlatmalari da ayrica saçma..aman iyi ki boyle bir kocam yok kafam rahat

Esinizden hic hoslanmadim. Bir de bu tur adamlar neden kendileri gibi bir cok erkekle cikmis, kendine guveni yuksek kadinlarla evlenmezler anlamam. Iki taraf da kariyerli, guzel, deneyimli, flortoz olursa o evlilik bir sekilde devam eder. Birisi bakire, otekinin gecmisi kabariksa o evlilik cok dengeli gitmez. Yani ya kendinizi degistirip kocanizin ahlak seviyesinde olun, ya da aldatilmadan ayrilin.

kadına doymuş erkek nehamile bırakıp çocuk aldırması mı adamlık?haklı bir neden yoksa destek çıkmayacağı kadını neden hamile bırakmış o zaman

Aslında ben düşüncemi yazmadan geçemeyeceğim. Genelleme yapmayacağım fakat “bu tip” düşüncelere sahip olan kadınlar çok acınası halde olmuyor mu? Gözlemlerime dayanarak yazıyorum bunu.
“Onlarla eğlendi, benle evlendi”
“Sizle eğlendi, benle evlendi”
Şu cümlelerin kalitesizliğine bakar mısınız? Gelin-Damat arabalarının arkasında hep bunlar yazıyor. Konya ovası bile böyle genişliğe sahip olmamıştır.
Erkekler keyiflerine çok düşkün varlıklardır. Kadınlar gibi detaysal, derinsel düşünmez. Düz mantıktır.
Daha çok bazı erkeklerde “bu safla evlenilir en azından çevresinde erkek yok ben günümü gün ederim” diyerek evliliğe adım atar. Yalnızlığa alışmış kadınları, sadece tek kendisine aşık olan kadınları evlenmek için alabilirler. Eğlendiklerinin içinde kendisini etkileyen, sevdiği, görüpte ağzının suyu aktığı kadın akıllı, güçlü çıkınca o kadını “eğlenilecek” kategorisine koyup saag gibi evleneceği kadına “kadına doydum ben” der. Halbuki içten içe içi kan ağlar. Evlendiği kadınla cinsellik yaşarken bile o kadının yüzüne baktığında aklına “eğlendiklerinden” birinin gelmediği ne malum?

İşte bunun gibilerde çıkıp bas bas “Gadına doydu gocam, diğer gadınlarla eğlendi, benle evlendi” der. Aslında nasıl acınası halde olduğunu göstermiş oluyor burda.

Arkadaslar olumlu olumsuz yorumların hepsine teşekkür ediyorum. Evet tabiki sevgiliyken nişanlıyken eşimin geçmişini öğrenmeye çalıştım. Her erkek gibi benimde yaşanmışlıklarım oldu dedi ve ayrıntıya girmedi. Ben bu cocuk aldırma olayını görümcemden öğrendim. Ayrıca belirttiğim gibi arkadaslar evlendikten sonra eşimin gerçekten kadınlara karşı en ufak bi zaafiyetine şahit olmadım. İnanın kendi akrabalarıyla bile kolay kolay tokalaşmaz. Sadece kendinin övülmesi çok çok hoşuna gider. Sabah aksam tamam sen çok yakışıklısın saçların çok hoş yeşil gözlerin çok güzel desem inanın benim her dediğimi yapar o derece yani. Bazı arkadaslar sormuş benim ilk sevgilim ilk elini tuttuğum eşim.

Allah eşinizi ıslah etsin bu ne terbiyesizlik!
Ama farklı açılardan bakıyoruz.
Ailelerin de bir şekilde haberdar olduğu üç yıllık ilişkiden komşu kızı hamile kalıyor ve eşiniz kızın arkasında durmuyor evlenemiyor da bebeği aldırıyorlar. Bir de bunu ya da buna benzer ilişkilerini övünerek anlatıyorlar.
Bu adamdan da ailesinden de bir halt olmaz.
Eşinizin ^kariyerli^ mesleğinden de bir halt olmaz. Ancak ağzı iyi laf yapıyor galiba ona buna yaranarak bir kapıya sap olmuştur.

Demişsiniz ya kadınlarla tokalaşmaz bile diye o pis ellerini uzatmasın zaten. Zihniyete bak be...

Adami siz kapmissiniz, gogsunuzu gere gere dolasin. Olan olmus adam capkinmis, sizinle beraber olduktan sonra bir halt yerse bu kadar takin kafaniza. Sizin hic mi flortunuz olmadi yani.

Arkadaşlar siz gerçekten evlenip bir hayatı paylaşmayı "bir adamı kapmak " olarak mi değerlendiriyorsunuz.
Üstüne birde sanki biriyle olmak bir başarıymış gibi göğsünü gere gere dolaşacakmış??
Evlilik böyle bir şey mi ? Bende sevgi ve anlayışla kurulan bir paylaşım olgusu sanıyordum.

Hahahahahahhahahahahaha bencede cinsel açlık icind3 yaşıyor.. birde boyle bu zihniyetteki insanlarin erkek cocugu oluyor onu yetistiriyorlar falan
Düşünebiliyor musunuz neler oluyor sonraaaa hahhahah Allah dağına göre kar verirmiş işi cok zor bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…