Size rica ediyorum su yazdiklarinizi tekrardan bir okuyun ve bir kadinin yasadigini ve buraya yazdigini dusunun, doymus ne demek,ne kadar cirkin bir uslupKadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar
Size rica ediyorum su yazdiklarinizi tekrardan bir okuyun ve bir kadinin yasadigini ve buraya yazdigini dusunun, doymus ne demek,ne kadar cirkin bir uslupKadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar
Kadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar
O doyduğu kadınlarla aynı ırktan değilsiniz galiba? sizi diğer kadınlardan üstün kılan özelliğiniz nedir biraz bahsetmek ister misiniz? bizde feyz alalım...
kadına doymuş erkek neKadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar
Aslında ben düşüncemi yazmadan geçemeyeceğim. Genelleme yapmayacağım fakat “bu tip” düşüncelere sahip olan kadınlar çok acınası halde olmuyor mu? Gözlemlerime dayanarak yazıyorum bunu.Kadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar
O doyduğu kadınlarla aynı ırktan değilsiniz galiba? sizi diğer kadınlardan üstün kılan özelliğiniz nedir biraz bahsetmek ister misiniz? bizde feyz alalım...
Allah eşinizi ıslah etsin bu ne terbiyesizlik!....Ama sıkıntı şurda ne zaman geçmişten laf açılsa beyfendinin hiç pişmanlığı yok. Bekarlığımı yaşadım die yediği haltları övüne övüne anlatır.
......Benle evlenmeden 1 sene öncesine kadar. yan apartmanından bi kızla 3 sene çıkmış ve görümcemden duydugum kadarıyla bunlar çocuk aldırmıs. Kızda hala orda oturuo ve bekar. Kız tatilllerde geldiğimizde eşimin içine girecek gibi bakıo. Güzel alımlıda bi kız. Ailevi nedenlerden evlenememişler güya. !
Bazı arkadaslar sormuş benim ilk sevgilim ilk elini tuttuğum eşim.
genislik genisligi getirmis. haklisin. cocuk aldirdigi kadnla dipdibe ne isi olur adamin. konussana bu ne rahatlik rahatsz oluyorum desene
Adami siz kapmissiniz, gogsunuzu gere gere dolasin. Olan olmus adam capkinmis, sizinle beraber olduktan sonra bir halt yerse bu kadar takin kafaniza. Sizin hic mi flortunuz olmadi yani.
HahahahahahhahahahahahaKadına doymuş bir adam eşine cinselliği nasil yasatir bir turlu aklim ermedi, o zaman siz cinsel açlık içinde yasiyorsunuz, esiniz kadina doymussa...
Ne de olsa tok birine zorla yemek yediremezsiniz değil mi, yemekten tiksinir insan Alimallah..
Bence isiniz cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?