Eşimin davranış bozukluğu

Nurade

Bekliyorduuuu🙄
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
415
471
53
24
İyi geceler herkese az önce eşimle biraz sürtüştük bana hayatımdan çık seni istemiyorum kafan çok kalın senden bıktım vs vs gibi ağır şeyler söyledi hep söylüyor ve bunu en basit şeylerde söylüyor söylediğinin üstünden üç dakika geçmeden canım su getirir misin diyor artık çok yoruldum kayınvalidem de sürekli iki karakterli olduğunu söyler durur eşimin bu hareketlerine anlam veremiyorum çok dengesiz bipolar bozukluğu olduğunu düşünüyorum ama hastalık hakkında da pek bi bilgim yok

İyi geceler herkese az önce eşimle biraz sürtüştük bana hayatımdan çık seni istemiyorum kafan çok kalın senden bıktım vs vs gibi ağır şeyler söyledi hep söylüyor ve bunu en basit şeylerde söylüyor söylediğinin üstünden üç dakika geçmeden canım su getirir misin diyor artık çok yoruldum kayınvalidem de sürekli iki karakterli olduğunu söyler durur eşimin bu hareketlerine anlam veremiyorum çok dengesiz bipolar bozukluğu olduğunu düşünüyorum ama hastalık hakkında da pek bi bilgim yok
Düpedüz dengesizlik bence. Kafasına saksı mı düşüyor melekeler tarafından acaba? 🤔

evlenmeden önce de böylemiydi? görücü usulü mü evlendiniz, yoksa uzun bir tanıma zamanınız oldu mu?

Yani eşinizin davranış bozukluklarını anlamak için sözlerine değil size şiddet göstermesine bakabilirsiniz. Anlattığınız şey en basiti. Bir de böyle bir adamdan hamile kalmak için kondom falan yırtmıştınız + korktuğunuzu söyleyip yüzünüzü gösteren bir fotoğrafı buraya atmıştınız.

Bilemiyorum Altan.

kişilik bozukluğu, ruhsal rahatsızlıklarla kabalığı karıştırmayın. eşiniz kaba, düşüncesi saygısız. çözümü de psikolog değil evde kendi kişiliğinizi koruma savaşı vermekte. çalışmıyorsanız acilen çalışmaya başlayın, böyle bir hayat arkadaşı istemediğinizi belirtin, kendini düzeltiyorsa ne ala düzeltmiyorsa basın tekmeyi. ne ayıp ya kalın kafalı filan

Dedikleri basit birşey mi ağzından çıkana dikkat etsin,böyle deyince alma eve bı gün kalsın dışarda madem çık hayatımdan diyo sensiz bı kalsın, valla ben almiyom sinir edince kuzu oluyo ondan sonra

Aslinda davranis bozuklugu degil, ciddiye almamasindan kaynaklaniyor . Yarim saat sonra hicbisi olmamis gibi davraniyor iste.
Oyle durumlarda kafasini duvara sürteceksin , kendine gelir.
Cunku ben de evdeki öküzden biliyorum bu durumu. Keske benimki de hayatinda beni istemese :KK70::KK53:
😁 Gece gece hic gulecegim yoktuuuu

Size kaba davrandığı zaman hadi canım hadi iki dakika sonra unutursun önemsiz önemsiz konuşma bu söylediklerine değer vermiyorum hadi canım balkon da bir havalandırma gel de bakalım nasıl olacak

Kafan çok kalın demesine gerek yok ki. Hasta falan değilse SU GETİR demesi bile seni düşündürtmesi gereken bir konu. Ama sana bizler ne desek boş

Aklımdan geçenleri yazsam banlanırım da. Bu adamdan çocuk yapmak için entrika çeviriyodun di mi? Dayak yiyorsun aynı zamanda. Dayanamayacağım Sanırım eşin haklı

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ben artık kafayı yiyeceğim ben bebek istiyorum eşim istemiyor lütfen yargılamayın bundan önce kondom delerek hamile kalmıştım ama bu sefer öyle bi şansım yok kondomu ilişki sonrası banyoya gidip hemen içime akıtsam hamile kalır mıyım iki düşüğüm var lütfen yargılamayın bana fikir verin eşim ne konuşmaktan anlıyor ne iyilikten lütfen

Neden eski konumu gündeme getirip duruyorsunuz yeteri kadar linçlediniz kimseye bir şey söylemedim ben burda bir şey anlatmaya çalışıyorum siz hala eski konularımı açıp duruyorsunuz yapmayın artık

Back
X