Eşimin dün söylediği…

Evet hep öyle gidecek sandım doğru.Kaybetme korkum yoktu hiç.Sıfır ilgi diyemem belki çoğu kişinin eşi kadar ilgili şuan.Ama ben o fazla ilgiye alıştım.Daha bugün şu güzelliğe bak Allah esirgesin dedi.Ama dün söylediğini bastırmak için de olabilir

Adam evliliğinden iletisimdizliginizden memnun değil. Daha taşa mı haylkirsin. Hala lafı nerelere cekmissiniz. Anlayın işte son cirpinislar bu. Hala böyle devam ederse kısa zamanda bosanirsiniz. Eşiniz duygusal biri bosanmadan atlatacagini sanmam.

Farkındayım konum o zaten.Sevgisi azalmış evliliği sürdürmek için çocuklar için berabermiş.Ben sevgisiz nereye kadar yapabilirim o meçhul şuan samimi gelmiyor hiçbir şey
Önceden de o sizin gibi hissediyordu.
Kendi kendinize kırılıp köşeye çekilmenin faydası yok o öyle demiştir ama kırgınlığından demiştir hala seviyordur sana toparla bu evliliği sevgi göster diyor siz hala keneinizi düşünüyorsunuz

Eşiniz sizi seviyor ilgili davranıyormuş, film izleyelim beraber vakit geçirelim diyen birisi, hatta ayağınızı öpen biriymiş. Çocuk bakımı büyük sorumluluk evet ama siz tamamen eşinizi gözden çıkarmış gibisiniz. Onu başkasının yanında ya da tekken hiç eleştirmeyin, daha fazla vakit ayırmaya çalışın. Bazı kadınlar eşinin kıymetini bilmiyor gerçekten. Bebek bakımında destek oluyor mu ?

Mesela fedakarlıktan kastı ne olmuş olabilir peki

Aha benden bir tane daha, ara bul basligi bak gor, ben buyum isine gelirse tavrinin sonuclarini.
Bana da haykirmisti boyle davranma diye. Dinlemedim sonuc bosandik.
Üşenmedim okudum.Sizin durumunuzu anlıyorum ama sizin kenarınızdan köşenizden geçmem.Sizde narsistlik var sıkıntılı

Bizden bahsettiğini anladım o yüzden konu açtım zaten.Sanki ben ne yapsam düzelmez gibi hissediyorum.Yani maddi güç yok çocuklarla ücretsiz izne de ayrıldım evin içinde kayboluyorum.Çocuklara bakmaktan evi 2 aydır temizleyemiyorum bile sürekli süpürüyorum.Eşimin de dediği gibi baş başa dışarı çıksak bir şeyler yapabilsek hadi canlanır bir şeyler.Ama evin içinde paylaşım ne kadar olabilir zaten çok bunalmış yorgun oluyorum kimse de yok oturup konuşayım.Işteyken iki kahve içer arkadaşlarımla konuşur kahve içerdim.Şimdi ben ne yapabilirim sadece yorulduğumda gülümsemeyi deneyebilirim eleştirmemeye güzelce yardım istemeye çalışabilirim.Bu da eski halini bana getirmez diye düşünüyorum

Durum o derece kötüyse gerçekten içimden bir şey yapmak gelmiyor

Eşiniz çok realist yaklaşmış olaya aslında söylediği birçok şeye ben de bir anne olarak katılıyorum lakin hiçkimsenin başka türlü olmadığına olan inancına şaşırdım gerçekten benim etrafımda çocuktan sonra da hatta çocuklardan sonra da birbirine her daim sevgi duyan insanlar mevcut maalesef benim evliliğim de çok sınandı hatta evleri ayırıp tekrar birleştik bu zamanlarda bol bol düşünme fırsatım da oldu evet aşk ve sevgi ilgi alaka ile devamlı beslenmesi gereken duygular bence çünkü dediğiniz gibi eşine yardım etse sevgiden dersiniz ama görev icabı yapılanı da anlar hissedersiniz bence . Yani o daha bir sıradan olur daha bir çiğ kalır şuan 2 çocukla günlük koşturma hızınızı tam bilemiyorum ama belliki ev işleri çocuklar yemek alışveriş temizlik herşey günü dolduruyoruz belki de eşiniz bazen tamamen eskisi gibi hissetmek istiyor olabilir bir dönem çift terapisi almıştık ve bu tarz isteklerin normal olduğunu hatta ilişkiyi sağlıklı hale getirdiğini söylemişti varsa imkanınız çocukları bırakıp başbaşa bir yerlere gidin belki de gidiyorsunuz onu tam bilemiyorum

Eskiden hiç böyle konuşmazdı ne güzel işte evlilik güzel şey çocuk güzel şey gibi şeyler söylerdi.Ben de sizin dediğiniz gibi görev olarak mı yoksa yardım amaçlı mı yapıldığı anlaşılır dedim.Ben dediğim gibi sevgiden zannediyordum ama eşim için öyle değilmiş.Üstelik de sevgi azalmış.Ve dediğiniz gibi herkesin azalırmış.Örnek ver kim var mesela dedi.Ben de Mehmet abi eşini çok seviyor hala dedim.Arayıp sorcam falan dedi.Ki eşim daha yakın zamana kadar aksine tam zıttını konuşurdu.Hiçbir yere gidemiyoruz hem maddi sıkıntı var hem araba yok şuan hem çocuklar iki tane bırakacak kimse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…