Eşimin Düşünceleri ve Çocuk Yetiştirme

Son düzenleme:
Filistine mi dedi yani. Böyle bir laf bir insanın ağzından çıkamaz ya. Hemde baba olan bir insanın. Bazılarının hayatın acılarını kavrayıp destek olabilmesi için, kendinin başına gelmesi gerek sanırım.

Çok şeyler yazardım buraya ama, forum kurallarına aykırı bilişim suçu işlemek istemem böyle vicdansız, kalbi sadece kan pompalamaya yarayan bir "insan" için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu nereden nereye gelmis.
Nasil basariyorsunuz bunu anlamiyorum.

Konusahibi bence cok dert etmeyin bunlari, cocuk ilerde buyudukce neyin dogru veya yanlis olacagini anlayacaktir.

Eşi anlayamamış ama.. konu sahibinin eşinin babası da böyleymiş... demek ki yetiştirmek önemliymiş...

amandaa aman burda da bazilari kültürlü esiyor ki o kültürün k si bile türk irkina borclular..... begensenizde begenmesenizde ...iste nankörlük budur !!!

konu sahibi kocan gayet olmasi gerektigi gibi...

Son düzenleme:

Hayır. O zamanki topraklarının yarısıdır. Abdulhamit filistin topraklarını bize satın diye kapısına gelen yahudileri kovmustur. Daha sonra filistin osmanlıya ihanet ederek baskaldırmıstır. Abdulhamıt yalvardı topragınızı satmayın dıye ama dınlemedıler. Kaldı ki sırf müslüman diye haini dost bellicek değiliz. Filistinliler zamanında osmanlıya başkaldırdı mı kaldırdı. Üstelik 2012'de Diyarbakır'a özgürlük verin diyen de kendileridir.

İslamda dahi hainliğin ve nankörlüğün yeri yoktur ve kimse bana benım milletıme fesatlık düşüneni dost bellememi söylemesin. Hümanizm insanlık gibi söylemler bu durumda boş söylemlerdir. Hz. Ali efendımız de demiştir ki ' Toprağınıza göz koyanı affetmeyin '.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Eşi anlayamamış ama.. konu sahibinin eşinin babası da böyleymiş... demek ki yetiştirmek önemliymiş...

Cocugunun alacagi egitim ( okul, uni) sonucta babasiyla ayni olmayacakki.
Mesela biz babamla farkli dusunuyoruz demekki her zaman ayni degil.

amandaa aman burda da bazilari kültürlü esiyor ki o kültürün k si bile türk irkina borclular..... begensenizde begenmesenizde ...iste nankörlük budur !!!

Keşke o dediğiniz kültürden biraz da siz nasiplenseniz, ama nasip meselesi tabii ki.
Kültür kimsenin malı değil. Çatlasanız da patlasanız da.
Kimsenin kimseyi beğenmediği de yok. Kimse kimseden üstün olamaz.
Milletlerin değeri, onların medeniyete yaptığı katkı kadarsa eyvah ki ne eyvah....
Üstün milletler diye sıralama mı yapacağız...

Son düzenleme:
Gercekten yazik esinizin tavri hic hos degil Allah islah etsin.Ben Almanyada yasiyorum bu cumartesi Burda yürüyüs vardi Gazze icin, katilim o Kadar coktuki her ne Kadar Merkel israili tuttugunu söylesede yürüyüste bir cok alman vardi dövmelisi küpelisi dazlagi yani vicdani olan birsürü insan vardi gercekten cok duygulanmistim o gün, bugün irkcilik ayrimcilik günü degil bugün insan olanin merhamet etmesi gerektigi bütün dünyadaki bu zulmün bitmesi icin elinden geleni yapacagi gündür.Allahim tüm dünyada zulme ugrayanlarin yardimcisi olsun zira gidisat hic iyi degil.

bi zahmet kitap ac oku ögrenirsin.....yada isinize mi gelmedi ne bu soru :)

Ben senin ne bildiğini öğrenmek istedim... milliyetçilik, diğer milletler öldürülürken alkış tutmak mıdır?

Burada diğer milletlere olan kinini kusup, sonra da milliyetçilik yapıyorum diye palavra sallama...

ciddiye alıp bir de cevap döşemişsin

ay sen mi üzülüyorsun , böyle yazinca mi bir katkinmi var oeki sen ne yaptinyya o üzüldüklerin icin ne yaptin söylermisin hangi yardimin dokundu ??

pkk yandaslarina üzülmem hatta varya seviniyorum alkis manyagi oluyorum:)))

o arap dünyasi hani herseyleri altintan olanlar varya , insani duygular besleseydi suanki taplo olmazdi sapitiyorlar sonraa ahh vahh tabiki masumlara yazik , yada buzamana kadar devirilen ülke adamlari suan ki yasadiklari kendileri sorumlu para iciin sattilar simdi sürünüyorlar , peki aylardir türkmenlere neler yapiliyor noldu neden kimse bisey dile getirmedi yada alevilere ???? sesiniz niye o zaman cikmiyordu ??

sonra bana insancilik oynayin , hadi ortan hadiii

sen bu hale gelmek için ne yaşadın ecrin? ne yaptılar sana bebem?

eşin milliyetçi değil ırkçı..hitlerin bir başka modeli...eline geçse o da araplardan sabun yapacak demek ki!

ne insafsız insanlar var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…