[sıze=2]ülkemi bölmek isteyenlere sevgimi beslemeliyim nefret beslicem tabi .... Cool olucam die komik olanlardansınız..[/sıze]
Sizden saygı falan bekleyen yok zaten.
Size cevap vermek istemedim buna değmeyeceğinizi düşündüm önce ama sonra dönüp mesajımı düzenledim tekrar.
Ama gördüm ki ilk düşüncemde hiç yanılmamışım
Yozlaşmış ve bozuk bir Türkçe kullanıyor olmanızdan, hamasi üslubunuzdan milletinize olan sevginizin boyutu ve derinliği belli.
Ben bu ülkenin vatandaşı isem ve bu ülkenin tüm nimetlerinden de faydalanacağım tabii ki. Vergi veriyorum bu devlet için çalışıyorum. Devletin bursu ve imkanları ile okuduğum için okulumu dahi uzatmamaya özen gösterdim.
Sizin gibiler bu gibi hassasiyetleri anlayamaz tabii ki.
Dediğim gibi, siz çarkın başındakilere kusun nefretinizi ama ona cesaret edemezsiniz...
Konu nereden nereye gelmis.
Nasil basariyorsunuz bunu anlamiyorum.
Konusahibi bence cok dert etmeyin bunlari, cocuk ilerde buyudukce neyin dogru veya yanlis olacagini anlayacaktir.
Milliyetcilik her Türk irkinin kaninda var olandir olmalidir olmayanda haindir !!!!!!!!!
Üsluptan ziyade zihniyetler iyi niyetli olsa keşke...
Ben burda bir düzeltme yapmak istiyorum zira toplumun büyük çoğunluğu bu görüşte satılan topraklar şuanki israilin sadece %1 i kadardır belkide yoktur israil şuanki topraklarını 1967 yılında yapılan ve 6 gün savaşları diye bilinen savaş sonucunda ele geçirmiştir ve elindeki toprakları 4 katına çıkarmıştır.
Vicdanımızı bu gibi bahanelerle susturmamalıyız zira orada ölenler bizim müslüman kardeşlerimizdir cephelerine İstanbul Çanakkale isimlerini vermişlerdir. terörüst İsrailin amacı korktuğu bütün müslümanlardır onlarda bilirlerki müslümanlarla yahudiler arasında büyük bir savaş çıkacak ve onlar yenilecektir bu kuranda bildirilmektedir.
Eşi anlayamamış ama.. konu sahibinin eşinin babası da böyleymiş... demek ki yetiştirmek önemliymiş...
Milliyetçilik ne demektir?
amandaa aman burda da bazilari kültürlü esiyor ki o kültürün k si bile türk irkina borclular..... begensenizde begenmesenizde ...iste nankörlük budur !!!
konu sahibi kocan gayet olmasi gerektigi gibi...
amandaa aman burda da bazilari kültürlü esiyor ki o kültürün k si bile türk irkina borclular..... begensenizde begenmesenizde ...iste nankörlük budur !!!
konu sahibi kocan gayet olmasi gerektigi gibi...
bi zahmet kitap ac oku ögrenirsin.....yada isinize mi gelmedi ne bu soru :)
edemediğimiz size kim söyledi basit olmayın lütfenSizden saygı falan bekleyen yok zaten.siz 'pkk yanlısı kürt' değilseniz insansınız diye elbette saygım var.. saygı beklemediğinize göre onlardansınız diye düşünmeli miyim
Size cevap vermek istemedim buna değmeyeceğinizi düşündüm önce ama sonra dönüp mesajımı düzenledim tekrar.
Yozlaşmış ve bozuk bir Türkçe kullanıyor olmanızdan, hamasi üslubunuzdan milletinize olan sevginizin boyutu ve derinliği belli.bozuk uslup değiniz internet dilinde konuşma ise diplomatik sıkıcı konuşmaların ardına sığınıp özerklik diyen o toplum gerçek yüzünü her kesimden insanın sıkılmadan okuması için yazdım.. ama yine de anlamayan anlamıyor iştetükçem bozuk değil!!! yozda değil !!! derecelendirmekte size düşmez!!!! ^^milletimde pkk yanlıları gibi yobaz değil!!!^^..... ülkemi bölmek için çaba gösterenleri ülkemden atmak istemekte suç değil....
Ben bu ülkenin vatandaşı isem ve bu ülkenin tüm nimetlerinden de faydalanacağım tabii ki.Vergi veriyorum bu devlet için çalışıyorum. Devletin bursu ve imkanları ile okuduğum için okulumu dahi uzatmamaya özen gösterdim. faydalanmayın mı dedim askere polise taş atmayın ülkemin topraklarında bölücülük yapmayın dedim yok burs muşta yok okulmuş da... ne saçmalıyorsanız artık....hahah bide uzatmamış okulu komiksin komik!!! okulu uzatmadın diye madalya mı takalım size?
Dediğim gibi, siz çarkın başındakilere kusun nefretinizi ama ona cesaret edemezsiniz...
Keşke o dediğiniz kültürden biraz da siz nasiplenseniz, ama nasip meselesi tabii ki.
Kültür kimsenin malı değil. Çatlasanız da patlasanız da.
Kimsenin kimseyi beğenmediği de yok. Kimse kimseden üstün olamaz.
Milletlerin değeri, onların medeniyete yaptığı katkı kadarsa eyvah ki ne eyvah....
Üstün milletler diye sıralama mı yapacağız...
Keşke o dediğiniz kültürden biraz da siz nasiplenseniz, ama nasip meselesi tabii ki.
Kültür kimsenin malı değil. Çatlasanız da patlasanız da.
Kimsenin kimseyi beğenmediği de yok. Kimse kimseden üstün olamaz.
Milletlerin değeri, onların medeniyete yaptığı katkı kadarsa eyvah ki ne eyvah....
Üstün milletler diye sıralama mı yapacağız...
Ben senin ne bildiğini öğrenmek istedim... milliyetçilik, diğer milletler öldürülürken alkış tutmak mıdır?
Burada diğer milletlere olan kinini kusup, sonra da milliyetçilik yapıyorum diye palavra sallama...
edemediğimiz size kim söyledi basit olmayın lütfen
Siz önyargılı bir insansınız.
Kendi kişisel hassasiyetim adına bir durum bildirdim onu bile kendinizce küçük görecek kadar basitsiniz.
Bu yüzden asıl komik olan sizsiniz...
Cevap veremeyince tabii mantıklı da yazamıyorsunuz haliyle...
Sizin Türkçe yoksunu yazılarınız kolay okunmasını falan da sağlamıyor. Bunu arkasına sığınmayın.
Bu ülkeni kaynaklarını israf edenlere haram yiyenlere de böyle yırtınabiliyor musunuz....
PKK ya istihbarat yapıp kendine yalı alan paşalar var bu ülkede...
Bu ülkede terör sorununu bitmesi ne yazık ki kimsenin işine gelmiyor.
Feyiz alınsın diye yazdığınız şeylere dışında somut şeyler yazın insanlar daha çok nasiplenir ve aydınlanır...
Cahillerini saygısına da ihtiyacım yok, kaldı ki kimsenin kimseye saygı borcu yok. Ama saygısızlık yapmaya da hakkı yok.
Ben eğitimciyim, öğrencilerimin sizin gibi bölücü ve zihniyet fukarası kişiler gibi olmaması çaba gösteriyorum ve göstermeye de devam edeceğim.
Şimdi burada kendini kahraman gibi hissediyorsundur zavallı.
Git bir köşede kahrol bence.
ay sen mi üzülüyorsun , böyle yazinca mi bir katkinmi var oeki sen ne yaptinyya o üzüldüklerin icin ne yaptin söylermisin hangi yardimin dokundu ??
pkk yandaslarina üzülmem hatta varya seviniyorum alkis manyagi oluyorum:)))
o arap dünyasi hani herseyleri altintan olanlar varya , insani duygular besleseydi suanki taplo olmazdi sapitiyorlar sonraa ahh vahh tabiki masumlara yazik , yada buzamana kadar devirilen ülke adamlari suan ki yasadiklari kendileri sorumlu para iciin sattilar simdi sürünüyorlar , peki aylardir türkmenlere neler yapiliyor noldu neden kimse bisey dile getirmedi yada alevilere ???? sesiniz niye o zaman cikmiyordu ??
sonra bana insancilik oynayin , hadi ortan hadiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?