Eşimin Düşünceleri ve Çocuk Yetiştirme

eşin milliyetçi değil ırkçı..hitlerin bir başka modeli...eline geçse o da araplardan sabun yapacak demek ki!

ne insafsız insanlar var ya.

aaaa kadiş bak böyle dedin sen de hayın evlat ökkeş kategorisine girdin Ercinin gözünde

Kız senin Türkçeni yesinler, nasıl milliyetçisin sen, daha dilini doğru düzgün kullanamıyorsun... yazıkkk...

Sana burada ne yardım yaptığımı anlatacak değilim ki anlayacağından da emin değilim...

Pkk yandaşlarından değil, İsrail ablukasındaki Gazzelilerden bahsediyorum.. Arap dünyası beni hiç ilgilendirmiyor, herkes kendi nefsinden sorumludur..hangi millet olursa olsun, haksızlık karşısında susmam zaten.. ben kendimi biliyorum..

ama sen şuursuzca saldırıyorsun.. bir kocan haklı diyorsun, bir masumlara yazık diyorsun.. buradan bakınca sadece cahil ve saldırgansın... ve ne dediğini de bilmiyorsun..

anaam konu coşmuş ama..milliyetçiliğin faşizm olduğunu söyleyenlerin kürt milliyetçiliği yapmasına mı değinsem milliyetçi olmayanları türk olmamakla suçlayanlara mı değinsem bilemedim..

buram buram ban kokusu alıyorum mune karar versin kim milliyetçi kim değil

ya bırak sürekli göndereyim mi deyip duruyor.. artık ne göndermeyi düşünüyorsa..

aaaa kadiş bak böyle dedin sen de hayın evlat ökkeş kategorisine girdin Ercinin gözünde

ercin kim be ya

kuzum benim iş zaten karışık..baba tarafında hem türklük hem rumluk var,anne tarafım türk de oradan yırtarım belki..eşimin baba tarafı arap,anne tarafı türk biz böyle ortaya karışık bi aileyiz ama vatanımız türkiye ve türküz..faşit ya da ırkçı değil..atatürk ve türkiye milliyetçisi bir aileyiz..

yazdiklarim biyerinize dert olmus galiba ercin ercin diyorsun son yazilarinda ???:))))
bardak su ic gecer:))

alayci tavirinla kücüklügünü bana gösterme :) simdi .

Eşinizle bu konuyu konuşamıyorsanız. Sosyal medayada dolaşan o küçük masum çocukların resimlerini mail olarak yollayın ve şu notuda ekleyin.

Seni anlamakta güçlük çekiyorum. Müslüman olmaları bir yana, dili dini hiç fark etmez. bu şekilde ölmeyi hak etmiyorlar. Bak bizimde çocugumuz var, aynı durumu yaşasa yine vicdanın bu kadar kattı mı olacak! Günahsız ve belkide senden benden masum insanların ölümü için bu kadar duygusuz konuşman beni gerçekten rahatsız ediyor. Sen bu kadar vicdansız ve merhametsiz bir insan değilsin. Belki şuan düşüncelerini değiştiremem ama çok rahatsız oluyorum ve çocuğumun seni örnek almasını istemiyorum. vs. vs.

Gene aynı düşünür yada davranırsa üzgünüm ama eşinizin insanlık duyguları ve vicdanı eksik. Yapılabilecekte pek birşey kalmaz geriye. İstediğiniz kadar tartışın yinede değişmez. tek çare vicdanını uyandırmaya çalışmak. madem konuşamıyorsunuz, yukarıdaki dediklerimi yapabilrsiniz. başkada aklıma bir şey gelmiyor.

madem türkcen iyi ozaman yazdiklarimi anlada bana geri yaz , ...... üff realde karsima gecemicek insalara daha fazla zaman ayiramicam , mahalle dilberi

madem türkcen iyi ozaman yazdiklarimi anlada bana geri yaz , ...... üff realde karsima gecemicek insalara daha fazla zaman ayiramicam , mahalle dilberi

real değil o migros reel annem o reel, küfre ve hakarete ayıracağın zamanı Türkçeye ayır cep faşisti seni

Son düzenleyen: Moderatör:
Milliyetçilikle ırkçılığın ayrımını yapamayan insanlarla boşuna tartışmayın arkadaşlar. Sonra biz hain oluyoruz.

Bu arada konu sahibi eşiniz ağır ırkçı. Hitlerin günümüze uyarlanmış hali. Yoksa o zavallı çocuklara gebersinler demesinin başka bir açıklaması olamaz. Ben böyle bir adamla ömrümü geçirmek istemem şahsen Allah sabır versin size.

Hahah sen kendin bile ne yazdığını anlamıyorsun demek ki, benden yardım istiyorsun ama senin mantıksız cümlelerini düzeltmeye harcayacak bir saniyem bile yok :))

Ben real e gitmem zaten genelde carrefourda takılırım... :)) kız gitmeden bir şeyi de doğru yaz bari bee :)))

Eşiniz zaman içinde değişebilir, kaç yaşında bilmiyorum.
Genelde bir konuda çok katı olanlar zaman içinde törpüleniyor.
Bizim toplumumuz çabucak gaza gelir, pek düşünmez.
Milliyetçiliğin güzel yanlarını ön plana çıkarabilirsiniz, siz kendi yaşamınızda.
Şimdi isim vermek çok doğru olmaz ama Türkiye'de kurulan ilk stk olarak bilinen Türk Ocakları'nın kuruluşunu tarihini okumasını sağlayabilirsiniz. Faaliyetlerine katılmasını sağlayabilirsiniz. Onlar siyasi bir oluşum değil sivil toplum kuruluşudur. Böylece milliyetçiliği doğru şekilde öğrenmiş olur.
Sanırım eşinizin düşüncesi onun yanlı tarih okumasından kaynaklanıyor.
Eşiniz dindar biri ise dinin bu konudaki görüşlerini ön plana çıkartabilirsiniz.
Çocuğunuzu da nefretle büyütmez her halde.

Bu arap düşmanlıgı yaratan tarih utansın!!!!!!
Araplardaki kalleşligi yapan araplar degil içindeki vahabiler bilmem nelerdir.
Eşinizin bu yaptgı ilkokul lise tarihi bilglerlerle düşmanlık yapmaktır.

Son düzenleme:
eşin milliyetçi değil ırkçı..hitlerin bir başka modeli...eline geçse o da araplardan sabun yapacak demek ki!

ne insafsız insanlar var ya.

Kadesam bende Hitler dicedim, ama malum şu an bir Hitler furyası esiyor, Filistin e üzülüp, ironik bir biçimde adamın yaptıklarına hayranlık duyan bir güruh var ya, vazcaydım yazmaktan

Son düzenleme:
konu sahibinin kocasının içine hitler kaçmış orası kesin de ırkçılık ve milliyetçiliği eşit tutanlar neyin kafasındalar onu çözemedim daha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…