Eşimin eski eşinden köşe bucak kaciyorum

Esiniz bir gun tekrar evlenirse yeni esinin kapiniza kadar gelmesini gercekten ister misiniz?
Cok luzumsuz bir davranis bence.

Ama kendimi esimin eski esine begendirmeye calismak daha tuhaf.
Begense ne olur? Aferin bari guzel hatun bulmus mu diyecek?
Kendinizi eskide kalmis biriyle yaristiriyorsaniz kendinize cok ayip ediyorsunuz.

cocugu sevmenıze sevındım ınsallah kendı cocugunuz oldugunda ayırt etmezsınız sevgınız esıt ve devam eder. kendıne guvenın olsun o kadınada hak ver sonucta esıyle bosandı ondan bı cocugu var kadın evde kımseyle olmamısken esı bı baskasıyla (sızle)evlenmıs yanı o kadını nyerıne kendınızı koyarsanız bı kadın olarak hıssettıklerını hısssedersınız. o yuzden anlasyıslı olmaya calısın kadına gorunmenıze gerek yok zaten o eskı esı sız yenısınız kadınn karsısına cıkıp napıcaksınız nıye kendınızı gosterme cabasındasınız. ıyı nıyetlıysenız zaten tatsızlık huzursuzluk olmasın dıye kadınn karısına cıkmak ıstemezsınız. hangı kadın kabullenırkı eskı esının yenı esıyle karsı akrsıya gelmeyı. belkı rahatsız olur cocuguda gorusturmez artık babasıyla.yanı kadınn sızı gormesıne gerek yok. sız dıs gorunusunuzu sadece esınız ıcın degıstırın kadına rakıp gormeyın kendınızı ondan guzel olup karısına cıkacam dıye planlar yapmayın. esınız sızı guzel bulsa yeterlı. onların arsındakı konusmalarada mudahale etmeyın kadınn cocugu bırak nasıl yetıstırrse yetıstırsın yanlıs yapıyor farkında degıl. cocuga yazık. sız o cocugua bıseyler goretıp soyledkce oda aıelsıne analtıyordur annesı kımbılır cocuga ee babanla o kadın napıyo bısey dıyomu vs dıye sorup kucuccuk cocuga baskı yapıyolardır .dedıgım gıbı cıkmayın karsısına.gerek yok. fızıgınıze ve temızlıgınıze kendınız ve eesınız ıcın zen gosterın. cocugun yanndada esınızle cok bısey paylasmayın eskı aılesıyle alakalı

Muhtemelen eşinle ve kızıyla olan uyumunu kıskanıyor kadın.
Boşver görünmek zorunda değilsin.Çocuk biraz daha büyüyüp,kendini ifade edebilecek yaşa geldiğinde belki sizinle yaşamak isteyecek.O zaman bu sıkıntılar ortadan kalkmış olur.
Biraz sabredin.

Bende kendimce yorumlamaya çalışacağım. Kesinlikle hicbirinizi yargilayamam.
Anladığım kadarıyla eşiniz değil karşı taraf istemiş bosanmayi . ve siz de eşiniz bekarken tanışıp evlenmişsiniz.

Buraya kadar sorun yok.

Ortada küçücük bi kız çocuğu var. Ve dediğiniz gibi üstündeki yük çok ağır.

Eski eş ne olursa olsun eşinizi cani her istediğinde zırt pırt arayamaz. Neden?
Eşiniz artık bekar değil . ve arama sebebi de ot bk yani. Çocuğunu düşündüğü veya çocuğuyla ilgili olduğu için aradığını sanmıyorum gece saatlerinde. Amaç burda eski kocaya hayati zindan etmek.

Size gelince. Zordur bi çocuğa kendini sevdirmek. Heleki ortada anneanne ve anne etkeni varken. Siz ne güzel hem kendinizi sevdirmissiniz hemde o kücük kalbiyle sizi korumak isteyen kız çocuğunu sevmissiniz.

Bence karşı tarafın amacı sizi de delirtmek. Siz dayanamicak ve muhatap olacaksınız belki bi tartışma yaşayacaksınız sonra ne olacak haklı bile olsanız suçlu siz olacaksınız.

Yani kaç sene geçmiş siz evlenmiş ve düzen kurmussunuz çocukk size alışmış . bence karşı tarafa istediğini vermeyin. Sizi bahçe de görmesi demek amacına ulaşması demek. Hiç gerek var mi böyle birseye. Bence yok. Bırakın karşı taraf kendi calsin kendi oynasın.

Hiçbir kadin istemez çocuğunu eski eşinin karısıyla mutlu görmek veya ayni ortamda düşünmek ama ben sizde çocuğa karşı da eski ese karşı da art niyet görmedim. Sadece sakin olmalı ve bu tur
"Arkadaşların da dediği gibi " ego savaşlarına izin vermeyin.

Siz mutluysaniz çocuk da sizinle mutluysa bence kendini gostermene gerek yok. Hem çocuktan al haberi demişler. Demekki seninle ilgili iyi şeyler söylüyor ki ambargo koymaya çalışıyor.

Karşı taraf için de en hayirlisini diliyorum ama umarım biran önce başkalarının hayatlariyla ilgilenmek yerine kendi hayatına bakar.

İnşallah Hersey gönlünüzce olur .
#not

Eşiniz buna dur demedigi surece siz ne yaparsanız yapın bitmez bu durum. Lütfen sakin olun ve unutmayın yaptığınız hersey attığınız her adım o kücük kız çocuğunu etkileyecek.

Esen kalın..

Bazı arkadaşlar gerçekten çok kırıcı yorumlar yapıyorlar. Benimle ayni fikirde olmak zorunda değilsiniz aksi görüş de belirtebilirsiniz ama bu hakaretvari cümleler neden? Ben akil danışmak için yazdim. Azar işitmek için değil.

Kız için üzüldüğünüzü söylüyorsunuz ama annesini kışkırtarak kıza zarar vermiş olacaksınız.kızın annesi sizi görse ne olacak.daha da mutsuz olacak buda kıza yansıyacak.ve ben düşünüyorum da kızımın o yaşta da olsa başka biriyle yatması kalması çok stres yaratacak bir durum.kadının bu konularda verdiği tepkileri anormal göremiyorum.hele ki halası babaannesi bile olsa beraber yatmalarından çok rahatsız olurum.

Hiç görünmeyin. Biraz empati kurun. Her kadın çocuğunu analı babalı büyütmek ister. İlk eş bundan mahrum kalmış. İnandın o evlilikte ne yaşandığını siz bilemezsiniz. Sadece eşinizin anlattıklarını bilirsiniz. Ben olsam kesinlikle görünmem.

Kadin seni begense nolur begenmese nolur.Ben olsam kacmak icin degil de gereksiz oldugu icin kapida beklemem.Ben cocuga uzuldum onu uzmemek icin bile kapida durmazdim.
Babası alsın aynen siz ne alaka yani bir şey kanıtlamaya gerek var mı?

Babası alsın aynen siz ne alaka yani bir şey kanıtlamaya gerek var mı?
Ntprt nasıl ne alaka? Eşimle kızını görmeye gitmem neden bu kadar rahatsız etti sizi? Rica ediyorum bütün yorumları tekrar bir gözden geçirin. Farklı konulara da değindim.

Konu sahibi kendi göstermek gibi değil de ,cocuga emegi geciyor diye belki medenice varlığını benimsetip, arada goruşüp sohbette etmek istiyor olabilir.Ama karsi taraf öyle degilse bu cok zor.Huzursuzluk çıktığında çocuk zor durumda kalmasin.

Naparsaniz yapin o ufak kizin uzulmeyecegi sekilde davranin.. Masallah ne akilli cocuk ya bu yasta koca insanlarin dusunemedigini dusunuyor. Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla seviyorsunuz o yuzden onun icin en iyisini dusunup uygulayacaginizdan eminim....

Ntprt nasıl ne alaka? Eşimle kızını görmeye gitmem neden bu kadar rahatsız etti sizi? Rica ediyorum bütün yorumları tekrar bir gözden geçirin. Farklı konulara da değindim.
Yani gerek yok anlamında söylüyorum rahatsız etmek ile ne gibi bir ilgisi olabilir ki sonuçta sizin hayatınız. Ama kapıda beklemeniz bana gereksiz ve saçma geldi benim fikrim yani. Siz isterseniz beklersiniz bu benim düşüncem. Siz de düşünceleri okumak istemiyor musunuz amaç bu değil mi burada?

Kadın bu kadar çok bağırıyorsa adam zamanında çok canını acıtmıştır.
Yoksa kadın şimdiye kadar "çocuğumun babası" der bağırmak için bile kendini yormazdı.

Önemli olan bence sizin çocuk ile kurduğunuz bağ ondan yana da sıkıntı yok ne güzel o bağa zarar vermemek adına bence nasıl gidiyorsa öyle gitmesine müsade edin
Eski eşi sayıyor ediyor diyorsunuz ya boşverin siz çocukla bağ kurdunuz mu kurdunuz eşiniz de eski eşiyle ilgili sıkıntıları çözmeye çalışsın o derdin üstüne Başka dert eklenmesin bence

Bu ısrar niye??
Siz eski eşe karşı boy gösterisi yapıyorsunuz bence
Boy gosterisi değil amaç. Ister 20 yıllık eşi olsun ister 10 ay ilişki bitmişse bitmiştir. Biz evlendikten sonra yaptığı her atak beni de alakadar ediyor ve müdahil olmak zorunda hissediyorum kendimi. Çünkü kendisi benim hayatıma müdahil olmaya çalışıyor. Ben huzursuzluk çıkmasın olaylar büyümesin diye sakinn kalmaya çalışsam da yatacağınız yere kadar sorması canımı sıkıyor. Demekki görmesi lazım bi kere. Beni hayal sanıyor sanirim. Yoksa kim hangi cesaretle evimin içine karışır. Kusura bakmayın ama ben de eşimden ayrılsam böyle yapışmazdım sonradan sonraya. Sizin izin verirmisiniz hayatınıza müdahale edilmesine sorgulanmasına?

Bazen durup dusunmek gerekir .Ben bunu üzüm yemek icin mi bagciyi dövmek için mi yaptım diye kendini değerlendirmek gerekir.Siz bu çocuğu seviyor ve incinmesin istiyorsunuz.Esiniz de çocuğunu alırken onlarin yanında olmak istiyorsunuz.Bunda yolunda gitmeyen birşey yok.Esim arabadan iner ben arabada beklerim,eşim çocuğu arka koltuğuna yerleştirir gideceğimiz yere gideriz....Evlerinden gözükecek şekilde dışarda çocuğu bekleyeyim,saçım böyle güzel mi,üç beş de kilo versem superim konusuna girerseniz siz bagciyi dövmek için gitmiş olursunuz. Geceleri eski eşin araması,abuk subuk sizi suçlaması sizi rahatsız edebilir ama bu problemlerin çözüm ani çocuğun babası ile görüşmesi için mahkemece tanınmış süreler değildir.Bir zaman sonra bu çatışmadan en çok yaralanan o yavrucagiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…