cocugu sevmenıze sevındım ınsallah kendı cocugunuz oldugunda ayırt etmezsınız sevgınız esıt ve devam eder. kendıne guvenın olsun o kadınada hak ver sonucta esıyle bosandı ondan bı cocugu var kadın evde kımseyle olmamısken esı bı baskasıyla (sızle)evlenmıs yanı o kadını nyerıne kendınızı koyarsanız bı kadın olarak hıssettıklerını hısssedersınız. o yuzden anlasyıslı olmaya calısın kadına gorunmenıze gerek yok zaten o eskı esı sız yenısınız kadınn karsısına cıkıp napıcaksınız nıye kendınızı gosterme cabasındasınız. ıyı nıyetlıysenız zaten tatsızlık huzursuzluk olmasın dıye kadınn karısına cıkmak ıstemezsınız. hangı kadın kabullenırkı eskı esının yenı esıyle karsı akrsıya gelmeyı. belkı rahatsız olur cocuguda gorusturmez artık babasıyla.yanı kadınn sızı gormesıne gerek yok. sız dıs gorunusunuzu sadece esınız ıcın degıstırın kadına rakıp gormeyın kendınızı ondan guzel olup karısına cıkacam dıye planlar yapmayın. esınız sızı guzel bulsa yeterlı. onların arsındakı konusmalarada mudahale etmeyın kadınn cocugu bırak nasıl yetıstırrse yetıstırsın yanlıs yapıyor farkında degıl. cocuga yazık. sız o cocugua bıseyler goretıp soyledkce oda aıelsıne analtıyordur annesı kımbılır cocuga ee babanla o kadın napıyo bısey dıyomu vs dıye sorup kucuccuk cocuga baskı yapıyolardır .dedıgım gıbı cıkmayın karsısına.gerek yok. fızıgınıze ve temızlıgınıze kendınız ve eesınız ıcın zen gosterın. cocugun yanndada esınızle cok bısey paylasmayın eskı aılesıyle alakalıMerhaba arkadaşlar eşimle iki senedir evliyiz.Benim ilk onun ise 2. Evliliği.. ilk evliliğinden bir kızı var. Masallah çok tatlı 2 senedir mutlaka 2 haftada bir bulunduğu şehire gidip görüşüyoruz.Annesi ile yasiyor.Aramiz çok iyi elhamdülillah gerçekten onu seviyorum.
Sorun şu ki son görüşmemizde tam onu annesine teslim edecegimiz sirada bana "Sen kapıya gelme annem seni görmek istemiyor, kızmasın " dedi.Minicik kiz çocuğuSanki büyükler çocuk olmuş, cocukcagiz da yetişkin olmuş. Sırf kavga gürültü olmasin evde diye düşündüğü şeye bak.. zaten daha öncesinden babasını uyarmıştı."beni arama, sen arayınca evde kavga cikiyo.. Anneannem çok bağırıyor. Ama anneme de X anneannesinden etkileniyo deme bak, söz mü?" demişti. Ya bu çocuk daha 6 yaşında... Omzunda ki yüke bak!!!
Ben ise bu güne kadar 1 kere bile eşimin eski karısıyla yüz yüze gelmedim.Cocugu alırken yada teslim ederken hep cafelerde yada uzakta araba da bekledim.Tabiri caiz se köşe bucak kaçtım. Evlendikten sonra biraz kilo almamla beraber hepten kaçar oldum. Kendimi beğenmedim belki de ozguvensizlik..
bir kaç haftaya tekrar onların bulunduğu şehire çocuğu görmeye gidecegiz ama artık saklanmak istemiyorum. En azından bahçe kapısında bekleyeceğim. Ama kalbim.cok hızlı çarpıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum,galiba korkuyorum .Siz ne önerir siniz?
Babası alsın aynen siz ne alaka yani bir şey kanıtlamaya gerek var mı?Kadin seni begense nolur begenmese nolur.Ben olsam kacmak icin degil de gereksiz oldugu icin kapida beklemem.Ben cocuga uzuldum onu uzmemek icin bile kapida durmazdim.
Ntprt nasıl ne alaka? Eşimle kızını görmeye gitmem neden bu kadar rahatsız etti sizi? Rica ediyorum bütün yorumları tekrar bir gözden geçirin. Farklı konulara da değindim.Babası alsın aynen siz ne alaka yani bir şey kanıtlamaya gerek var mı?
Yani gerek yok anlamında söylüyorum rahatsız etmek ile ne gibi bir ilgisi olabilir ki sonuçta sizin hayatınız. Ama kapıda beklemeniz bana gereksiz ve saçma geldi benim fikrim yani. Siz isterseniz beklersiniz bu benim düşüncem. Siz de düşünceleri okumak istemiyor musunuz amaç bu değil mi burada?Ntprt nasıl ne alaka? Eşimle kızını görmeye gitmem neden bu kadar rahatsız etti sizi? Rica ediyorum bütün yorumları tekrar bir gözden geçirin. Farklı konulara da değindim.
Her kadın için geçerli değil. Yapısı böyle..Kadın bu kadar çok bağırıyorsa adam zamanında çok canını acıtmıştır.
Yoksa kadın şimdiye kadar "çocuğumun babası" der bağırmak için bile kendini yormazdı.
Boy gosterisi değil amaç. Ister 20 yıllık eşi olsun ister 10 ay ilişki bitmişse bitmiştir. Biz evlendikten sonra yaptığı her atak beni de alakadar ediyor ve müdahil olmak zorunda hissediyorum kendimi. Çünkü kendisi benim hayatıma müdahil olmaya çalışıyor. Ben huzursuzluk çıkmasın olaylar büyümesin diye sakinn kalmaya çalışsam da yatacağınız yere kadar sorması canımı sıkıyor. Demekki görmesi lazım bi kere. Beni hayal sanıyor sanirim. Yoksa kim hangi cesaretle evimin içine karışır. Kusura bakmayın ama ben de eşimden ayrılsam böyle yapışmazdım sonradan sonraya. Sizin izin verirmisiniz hayatınıza müdahale edilmesine sorgulanmasına?Bu ısrar niye??
Siz eski eşe karşı boy gösterisi yapıyorsunuz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?