serhan ve oya sonuna kadar haklı ama dimi. Ama onları desteklerdiniz :)Bence kapıda beklemeniz saçma. Ufak tefek cinayetlerde Arzu'nun kapısında çocuk teslim ediyordu Burcu. Çok saçma gelmişti ne münasebet ?
Yarış içinde misiniz? Değilseniz orda durmanızın bi anlamı yok.
Boy gosterisi değil amaç. Ister 20 yıllık eşi olsun ister 10 ay ilişki bitmişse bitmiştir. Biz evlendikten sonra yaptığı her atak beni de alakadar ediyor ve müdahil olmak zorunda hissediyorum kendimi. Çünkü kendisi benim hayatıma müdahil olmaya çalışıyor. Ben huzursuzluk çıkmasın olaylar büyümesin diye sakinn kalmaya çalışsam da yatacağınız yere kadar sorması canımı sıkıyor. Demekki görmesi lazım bi kere. Beni hayal sanıyor sanirim. Yoksa kim hangi cesaretle evimin içine karışır. Kusura bakmayın ama ben de eşimden ayrılsam böyle yapışmazdım sonradan sonraya. Sizin izin verirmisiniz hayatınıza müdahale edilmesine sorgulanmasına?
Eşim de bende çocuk üzülmesin diye göz yumar olduk pek çok seye. Ne zaman arasa bağırır. Hakaret eder eşime. Eşimde sırf çocuğumu benden soğutur diye çekinir cevap vermez. Ama bu sakinliği ise yaramadı bir kaç aydır kızı ile telefonda görüşemiyor. Yalnızca osehre giderse konuşabiliyor. Sürekli bana laf atıyor. Sirf eşime yaranmak için kızı ile ilgileniyormuşum. Onun etrafında da adaylar varmis onlarda bu hanıma yaranmak için çocuğa ıyi davraniyorlarmis. Biz evlenmişiz kaç sene geçmiş ne yaranmaya çalışması. Ikisi aynı şey mi? Ayrıca eşimin evladı onun parçası tabiki cocugunu sevmem de bir etken.. Kadın gece 11 12 demiyo yazıyor. Onlar ayrıldıktan çok sonra biz tanışıp evlendik. Kabahat mi? Ayrıca yazın bir hafta evimize geliyor kiz prensesler gibi ilgileniyorum. Dünya hali evlilik de olur boşanma da kim istemez çocuğunun baba evine gidince mutlu olmasını yabancı hissetmemesini. Bunun hatrina bari biraz saygı bekliyorum. Yok. Ben saklandikca atağa geçiyor. Varlığıma alışması için saklanmayı bırakmayı düşünüyorum.
Zahmet etmiş yorum yapmışsın sağol. Siz eşinizden ayrildiginiz da böyle bir yol izleyin . Bana nasıl bi iki laf edebilir ki? Ne hakla..Yani daha ısrar ediyorsun seni görmesi için
Bu fikrini değiştir bunda bir iyi niyet göremiyorum ben
Ne münasebet ya çocuğumu bana eşimin yeni karısı getirecek yada kendini gözüme gözüme sokacak daha neler.kadın sana iki laf edip yerin dibine geçirir çünkü yapmak istediğinde sinsilik var.
Onlar boşanmış ama o çocuk 18 Yaşına gelene kadar,anne ve babası istesede istemesede birbirleriyle muhattap olacaklar
Sinsilik:)Yani daha ısrar ediyorsun seni görmesi için
Bu fikrini değiştir bunda bir iyi niyet göremiyorum ben
Ne münasebet ya çocuğumu bana eşimin yeni karısı getirecek yada kendini gözüme gözüme sokacak daha neler.kadın sana iki laf edip yerin dibine geçirir çünkü yapmak istediğinde sinsilik var.
Onlar boşanmış ama o çocuk 18 Yaşına gelene kadar,anne ve babası istesede istemesede birbirleriyle muhattap olacaklar
Şimdi savunmada moda oldu Yok eşinden ayrılırsan falan filan ...Zahmet etmiş yorum yapmışsın sağol. Siz eşinizden ayrildiginiz da böyle bir yol izleyin . Bana nasıl bi iki laf edebilir ki? Ne hakla..
Bence yatın kalkın dua edin ki kadın çocuğunun sizi görmesine izin veriyor. Bunun bir sebebi de hala kendisini sizden daha üstün görmesi. Eğer kendinizi hatırlatırsanız çocuğu sizin de görmenize engel olmaya çalışır. Kadın belli ki eski kocasının yeniden evlenmiş olmasını kabullenememiş, onu hala kendisine aşık birisi olarak görmek istiyor ve sanırım zamanında kocası tarafından çok sevildiği icin egosu tavan yapmış. Bu sebeple de eski kocasının ona değer verdiğini düşündüğü için her an arayıp konuşma rahatlığı içinde. Yoksa kimse kendisine değer vermeyen kişiyi zırt pırt aramaz. Bundan da eşiniz sorumlu. Eğer çocuğu sizden uzaklaştırması umrunuzda değilse kendinizi gösterin, o da eşinizden soğusun, aramaları azaltsın. Aksi takdirde bence yanlış bir hamle olur. Kadının size içeriden seslenip küfürlerle bahçesinden def etmeyeceği ne malum?
Kahve içmek gibi bir çabam yok eşim çocuğunu alip verirken yanında olmamda ne sakınca olabilir ki?Şimdi savunmada moda oldu Yok eşinden ayrılırsan falan filan ...
Ne hakla mı ?
Kapısına gidersen elbette eder
Gel bir kahve yapayım da karşılıklı oturup içelim demez
Amacın ne ozaman ????Sinsilik:)
Defetmesi vs. Önemli değil ama. Sanirim.diger yazdiklariniz da haklısınız.. eşimle konuşacağımBence yatın kalkın dua edin ki kadın çocuğunun sizi görmesine izin veriyor. Bunun bir sebebi de hala kendisini sizden daha üstün görmesi. Eğer kendinizi hatırlatırsanız çocuğu sizin de görmenize engel olmaya çalışır. Kadın belli ki eski kocasının yeniden evlenmiş olmasını kabullenememiş, onu hala kendisine aşık birisi olarak görmek istiyor ve sanırım zamanında kocası tarafından çok sevildiği icin egosu tavan yapmış. Bu sebeple de eski kocasının ona değer verdiğini düşündüğü için her an arayıp konuşma rahatlığı içinde. Yoksa kimse kendisine değer vermeyen kişiyi zırt pırt aramaz. Bundan da eşiniz sorumlu. Eğer çocuğu sizden uzaklaştırması umrunuzda değilse kendinizi gösterin, o da eşinizden soğusun, aramaları azaltsın. Aksi takdirde bence yanlış bir hamle olur. Kadının size içeriden seslenip küfürlerle bahçesinden def etmeyeceği ne malum?
Ya sence kadın bundan rahatsız olmaz mıKahve içmek gibi bir çabam yok eşim çocuğunu alip verirken yanında olmamda ne sakınca olabilir ki?
Rahatsız olacak ise oda bir düşünür tartar benim yaptıklarım da onu rahatsız eder mi diye.. Evimin içine karismayacak.Gece aramayacak. Ben elimden gelenin en ıyisimi yapmaya çalışıyorum çünkü. Eşimi oraya götüren getiren benim. Çocuğu yediren içiren uyutan benim. Bir anne düşünmez mi benim kızım oraya gidince mutlu ıyi bakılıyor. Ben de onun hatrina susayım diye. Beni görünce belki kendine gelir. Ben de mutlu olmak istiyorum.Ya sence kadın bundan rahatsız olmaz mı
Evlenmişsin bu kadın zaten bunu biliyor değilmi?
Ne gereği var
Bırak o seni merak etsin
Böyle yaparsan hoş olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?