Eşimin eski eşinden köşe bucak kaciyorum

Arkadasi
Bence kapıda beklemeniz saçma. Ufak tefek cinayetlerde Arzu'nun kapısında çocuk teslim ediyordu Burcu. Çok saçma gelmişti ne münasebet ?
Yarış içinde misiniz? Değilseniz orda durmanızın bi anlamı yok.
serhan ve oya sonuna kadar haklı ama dimi. Ama onları desteklerdiniz :)

Elbette vermem ama çocukla ilgili konularda mümkün olduğu kadar karışmam ayrılsalar bile onların ortak konusu o. Ona da anlayış gösterin bi evladınız olursa onu daha iyi anlarsınız emin olun onlarla ilgili her konuya müdahil olmak omzunuza yük kendinize yazık.

Arkadaşlar o hanım benimle alakalı ağıza alınmayacak çok laf etti. Benim derdim ondan güzel yada çirkin olmak degil. Aynı jenerasyon değiliz ki yarisalim. Aldığım kilo 10 20 değil 6 .. ayrıca bahsetmeye çalıştığım sey evlilikle beraber yaşadığım değişimler. Özgüvenim azaldı. Kendimi ifade etmekte zorlanıyorum.

Bence yatın kalkın dua edin ki kadın çocuğunun sizi görmesine izin veriyor. Bunun bir sebebi de hala kendisini sizden daha üstün görmesi. Eğer kendinizi hatırlatırsanız çocuğu sizin de görmenize engel olmaya çalışır. Kadın belli ki eski kocasının yeniden evlenmiş olmasını kabullenememiş, onu hala kendisine aşık birisi olarak görmek istiyor ve sanırım zamanında kocası tarafından çok sevildiği icin egosu tavan yapmış. Bu sebeple de eski kocasının ona değer verdiğini düşündüğü için her an arayıp konuşma rahatlığı içinde. Yoksa kimse kendisine değer vermeyen kişiyi zırt pırt aramaz. Bundan da eşiniz sorumlu. Eğer çocuğu sizden uzaklaştırması umrunuzda değilse kendinizi gösterin, o da eşinizden soğusun, aramaları azaltsın. Aksi takdirde bence yanlış bir hamle olur. Kadının size içeriden seslenip küfürlerle bahçesinden def etmeyeceği ne malum?

Bende 2. Eşim ve sana tavsiyem yapma
Karşındaki kadın bu durumu kabullenememiş belli, karşısına çıkman sadece seviyeyi düşürür. Eşinin bazı sınırları çizmesi lazım, mesela mühim bir şey olmadıkça olur olmaz vakitte diyalog kurmamak gibi, çocukla görüştürmüyorsa kanuni hakkını aramalı. Ama sen muhatap olursan çirkinleşir, yapma o yüzden

Yani daha ısrar ediyorsun seni görmesi için
Bu fikrini değiştir bunda bir iyi niyet göremiyorum ben
Ne münasebet ya çocuğumu bana eşimin yeni karısı getirecek yada kendini gözüme gözüme sokacak daha neler.kadın sana iki laf edip yerin dibine geçirir çünkü yapmak istediğinde sinsilik var.
Onlar boşanmış ama o çocuk 18 Yaşına gelene kadar,anne ve babası istesede istemesede birbirleriyle muhattap olacaklar

Zahmet etmiş yorum yapmışsın sağol. Siz eşinizden ayrildiginiz da böyle bir yol izleyin . Bana nasıl bi iki laf edebilir ki? Ne hakla..

Sinsilik:)

Zahmet etmiş yorum yapmışsın sağol. Siz eşinizden ayrildiginiz da böyle bir yol izleyin . Bana nasıl bi iki laf edebilir ki? Ne hakla..
Şimdi savunmada moda oldu Yok eşinden ayrılırsan falan filan ...
Ne hakla mı ?
Kapısına gidersen elbette eder
Gel bir kahve yapayım da karşılıklı oturup içelim demez

Defetmesi vs. Önemli değil ama. Sanirim.diger yazdiklariniz da haklısınız.. eşimle konuşacağım.

Şimdi savunmada moda oldu Yok eşinden ayrılırsan falan filan ...
Ne hakla mı ?
Kapısına gidersen elbette eder
Gel bir kahve yapayım da karşılıklı oturup içelim demez
Kahve içmek gibi bir çabam yok eşim çocuğunu alip verirken yanında olmamda ne sakınca olabilir ki?

Bende eşini suçlu buldum.görüşme saati belli olsa muhatap olmak zorunda kalmazlar.ayrıca açmasın madem telefonu rahatsız oluyorsa.ben de boşandım ve adamın numarası yok bile rehberimde. sana hakaret etme imkanını nasıl buldu bu da eşinin suçu.sen de arada kalıyorsun.sen bu tür şeyler yüzünden stres yaşamak zorunda değilsin.sen sadece çocuğu eve getirirse ilgilenmekle yetin.hatta o konularda yorum bile yapma bence.hatta ben çocuğun yatılı kalmasına da çok gerek görmüyorum.tüm gün kalsın akşam götürsün. Gece beraber uyumanın bir esprisi yok ki babayla kızın.gerçi her hafta değilse bir anormallik yok.arada kalır yani ama anne bunun için geriliyorsa kalmayıversin. Gerek yok çocuğun annesini germeye

Defetmesi vs. Önemli değil ama. Sanirim.diger yazdiklariniz da haklısınız.. eşimle konuşacağım

Kahve içmek gibi bir çabam yok eşim çocuğunu alip verirken yanında olmamda ne sakınca olabilir ki?
Ya sence kadın bundan rahatsız olmaz mı
Evlenmişsin bu kadın zaten bunu biliyor değilmi?
Ne gereği var
Bırak o seni merak etsin
Böyle yaparsan hoş olmaz

Niye bahçe kapisinda bekleyeceksiniz anlamadim?Madem kadin sizi gormek istemiyor zorla kendinizi gostermek istemenizin sebebi nedir?Ayni durumda olsam kesinlikle muhattap olmamak icin olabildigince gozukmemeye calisirim.Hem zaten ufaklikta sizi uyarmis siz buna ragmen neden gorunmek konusunda israrcisiniz?

Ayy Allah muhafaza eşimle boşansak, yeni eşinin kızımla aynı havayı soluması bile ürkütücü. Hiç böyle şeylere açık bi insan değilim. Başta görüşmelerine bile büyük tepki veririm heralde. Hele hele kadın kapıma falan gelse kıyamet kopar. Ne münasebet ya? Adam orada çocuğumun babası olarak var, kadın ne mana? Sizde çocuğu gerçekten düşünüyorsanız germeyin ortamı.

Ya sence kadın bundan rahatsız olmaz mı
Evlenmişsin bu kadın zaten bunu biliyor değilmi?
Ne gereği var
Bırak o seni merak etsin
Böyle yaparsan hoş olmaz
Rahatsız olacak ise oda bir düşünür tartar benim yaptıklarım da onu rahatsız eder mi diye.. Evimin içine karismayacak.Gece aramayacak. Ben elimden gelenin en ıyisimi yapmaya çalışıyorum çünkü. Eşimi oraya götüren getiren benim. Çocuğu yediren içiren uyutan benim. Bir anne düşünmez mi benim kızım oraya gidince mutlu ıyi bakılıyor. Ben de onun hatrina susayım diye. Beni görünce belki kendine gelir. Ben de mutlu olmak istiyorum.

Bazı yorumlar çok kırıcı ve gereksiz kadının aklı zaten karışık kafasındaki şeyleri buraya döküyor ne yapsam diye ama kırmadan cevap veremiyoruz kadının kadına yaptığı eziyeti kimse yapmıyor eminim buna artık..
Siz haklısınız size hak veriyorum konu sahibi
Kaçmak çok saçma elbette sonuçta bu 1. 2 günlük bir süreç değil ama çocuk sizden rica etmiş diye bir süre daha öfkenizi bastirmanizi tavsiye ederim Boşver in şimdilik gormeyiversin sizi.
Çocuğun güven duygusu size olan sevgisi kırılmasın benim fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…