Eşimin eski eşinden köşe bucak kaciyorum

Kadın nerde uyuyorsunuz diye sizin için değil, kendi çocuğu için soruyor. Kadının çocuğunu aranıza alıp 3 kişi yattığınızı yazmışsınız bir yerde. Afedersiniz ama oha. Tabii ki rahatsız olacak, siz kimsiniz, bu çocuğun neyisiniz ki birlikte yatasınız? Dürüst olun. Allah aşkına hangi kadın çocuğunun böyle bir vaziyette bulunmasını ister? Ben sizi hiç masum bulmuyorum, siz bayağı bir şeyler için çaba gösteriyorsunuz gibi geliyor bana. Kadınla annecilik yarışı mı yapıyorsunuz, adamı mı paylaşamıyorsunuz, var bir iş.

O çocuk biraz büyüyünce durumdan kıllanmaya başlayıp sizden soğuyacak gibime geliyor. Biraz yerinizi bilin.

Iyi de arkadaşım. Bu çocuk bize geliyor kalıyor. Çocuk gelince ben gideyimmi? Nasıl aynı havayı solumamak. Bi gerçek bizim hayatımızda herkes yavaş yavaş sindirecek.

Daha öncede eski eş ile ilgili konu açmışsın silmişsin sonra
Sen biraz takıntı yapmış olabilirsin eski eşi
Ama bu izleyecek olduğun yol yanlış
Kadının görmek isteyeceği son kişi sensin belkide
Eğer çocuğu bırakmaya kadının kapısına gidersen
Bu resmen onu kışkırtmak olur
Adam ayrılmış seninle evlenmiş
Ama şunu kabul etmelisin o çocuk eşinin ve kadının çocuğu bu konuda Sen o sınırı aşamazsın.o eve çocuğu bırakamazsın bu çok yanlış olur
Benden buraya kadar
Umarım aşarsın bu takıntını

Iyi de arkadaşım. Bu çocuk bize geliyor kalıyor. Çocuk gelince ben gideyimmi? Nasıl aynı havayı solumamak. Bi gerçek bizim hayatımızda herkes yavaş yavaş sindirecek.
Başta tepki gösterirdim dedim zaten. Şuan kalıyor olması çokta gönüllü değil belli ki. Ama karşı çıkamıyordur, babanın hakkı çünkü. Mecburen kabul ettiği bu durumu zar zor sindirmiş. Üstüne birde neden gözüne sokasınız ki kendinizi?

Ama beraber yatmanıza gerek yok.öyle birşey olsa ben de müdahale ederdim
Nasıl engel olabilirim? Ben salonda yatıyorum yanima geliyor kendisi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Konuyu silmedim ki eski eşi unutmak ve eski sevgiliyi unutmak aynı şeymi diye sormuştum. Merak ettiysen yazayım.

Konun içeriği yok
İçeriğin yerine konuyu açalı bir ay olmuş yazmışsın
Yani içeriği silmişsin ama başkası alıntılamış ordan okudum
Kimsenin canini yakma derdinde değilim sadece insanların duygularını merak ediyorum. Çünkü ilk defa tecrübe ediyorum. Açık açık yazmışım sormuşum neresinde sinsilik.

Sen sen ol oraya giderken arka planda dur. Senin yüzünde ortalik karissa olan senin evliligine ve en önemlisi o kücük kiza olur yapma. Kimseye nispet eder gibi hareketler yapma. Özgüvenini de bu kadin icin degilde kendin icin gelistir

Evlilik bambaşka birşey bekarlık gibi değil.nacşzane tavsiyem size diğer eşle ilgili mümkün olduğu kadar konuşmayın kafaya takmayın hatta eşiniz tek gitsin yarın Virgin kızı bile der belki yanlış vakit geçirsinler baba kız onlara o imkanı tanıyın.özgüven kesine gelince gelince bir insana en büyük iyiliği sen kötülüğü de kendisi yapar.sizi iç sesiniz yönlendirir ve iç sesinizin sizi üzmesine sizin moralinizi bozacak şeyler söylemesine vermeyin

Burda acilan konularda gordugum ilk esler cefasini cektim sefasini ikinci es yasiyor gibi sacma dusuncelere sahip
Ikinci esler de ilklere karsi sacma sapan bir kompleks icinde
Hem ilk es hem ikinci es olarak size bir tavsiyede bulunuyum , bu hissettiginiz kiskanclik ve kompleks sadece size zarar verir , sizi mutsuz eder omrunuz boyunca
Bu duygulardan kurtulup kendi hayatiniza odaklanin , kucugu de rahat birakin uzmeyin , ufacik yasinda sizden daha olgun davraniyor bari bundan utanin

Ben yazdiklarinizdan sunu anladim esinizi eski karisindan feci sekilde kiskaniyorsunuz.Kadinin esinizi aramasi vs. sizi cok rahatsiz ediyor ayrica esinize de yaranma cabasi icindesiniz.Konuyla cok alakasiz olmasina ragmen aldiginiz kilolardan bahsetme sebebinizde cok ilginc demek ki eski ese karsi kendinizi ispatlama cabasi icindesiniz.Çocugun ustune binen yuk vs. bahane sizin amaciniz eski eşe ben buradayim meydan bos değil mesaji vermek.
Bir kiz evlat annesi olarak ayni durumda kalsam evladimin 2.esle ayni evde kalmasina asla ama asla izin vermem.Birakin ayni evde kalmayi tanisamaz bile emin olun.Esinizin ilk esi size fazla musama gosteriyor bundan emin olabilirsiniz.Cocugu evine birakmak size dusmez,herkes yerini bilsin gercekten.

Kimsenin canini yakma derdinde değilim sadece insanların duygularını merak ediyorum. Çünkü ilk defa tecrübe ediyorum. Açık açık yazmışım sormuşum neresinde sinsilik.
Bizde sana gitme etme yapma diyoruz
Israrla gidersen kapısına,çocuğu bırakırken bende oraya gidecem beni görsün dersen
Ben bunda İyi niyet görmem
Çocuğa iyi bakıyorum,yediriyorum içiriyorum seviyorum diyorsan eğer,orayada gitmenin kadına kendini göstermenin çocuğa karşı hiç hoş olmayan birşey olacağını bilmen gerekir
Yok illaki ben gidecem diyorsan,ben orda bir art niyet ararım ve bu çocukta ilerde bunu anlar idrak eder.Sevginin ilginin yapmacık olduğunu düşünür
Bence böyle şeylerle hiç uğraşma
Evlenmişsin artık bırak evliliğine bak

Değmez boşver ters birşey olur canın sıkılır, ben olsam eşimle çocuğu görmeye gitmem bile baba kız vakit geçirsin diye düşünürüm.
Ayrıca diğer kadının yerinde olsam karışımdaki ne kadar mükemmel iyi biri olursa olsun çocuğumu almaya kapima gelmesini istemem. Hatta eski eşime kızarım yeni eşini getirdiği için.
Çocuğumun babasının yeni karısı ile sürekli vakit geçirmesi tuhaf hadi eve gelse neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…