Defetmesi vs. Önemli değil ama. Sanirim.diger yazdiklariniz da haklısınız.. eşimle konuşacağım
Iyi de arkadaşım. Bu çocuk bize geliyor kalıyor. Çocuk gelince ben gideyimmi? Nasıl aynı havayı solumamak. Bi gerçek bizim hayatımızda herkes yavaş yavaş sindirecek.Ayy Allah muhafaza eşimle boşansak, yeni eşinin kızımla aynı havayı soluması bile ürkütücü. Hiç böyle şeylere açık bi insan değilim. Başta görüşmelerine bile büyük tepki veririm heralde. Hele hele kadın kapıma falan gelse kıyamet kopar. Ne münasebet ya? Adam orada çocuğumun babası olarak var, kadın ne mana? Sizde çocuğu gerçekten düşünüyorsanız germeyin ortamı.
Başta tepki gösterirdim dedim zaten. Şuan kalıyor olması çokta gönüllü değil belli ki. Ama karşı çıkamıyordur, babanın hakkı çünkü. Mecburen kabul ettiği bu durumu zar zor sindirmiş. Üstüne birde neden gözüne sokasınız ki kendinizi?Iyi de arkadaşım. Bu çocuk bize geliyor kalıyor. Çocuk gelince ben gideyimmi? Nasıl aynı havayı solumamak. Bi gerçek bizim hayatımızda herkes yavaş yavaş sindirecek.
Kadın nerde uyuyorsunuz diye sizin için değil, kendi çocuğu için soruyor. Kadının çocuğunu aranıza alıp 3 kişi yattığınızı yazmışsınız bir yerde. Afedersiniz ama oha. Tabii ki rahatsız olacak, siz kimsiniz, bu çocuğun neyisiniz ki birlikte yatasınız? Dürüst olun. Allah aşkına hangi kadın çocuğunun böyle bir vaziyette bulunmasını ister? Ben sizi hiç masum bulmuyorum, siz bayağı bir şeyler için çaba gösteriyorsunuz gibi geliyor bana. Kadınla annecilik yarışı mı yapıyorsunuz, adamı mı paylaşamıyorsunuz, var bir iş.
O çocuk biraz büyüyünce durumdan kıllanmaya başlayıp sizden soğuyacak gibime geliyor. Biraz yerinizi bilin.
Nasıl engel olabilirim? Ben salonda yatıyorum yanima geliyor kendisi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?Ama beraber yatmanıza gerek yok.öyle birşey olsa ben de müdahale ederdim
Konuyu silmedim ki eski eşi unutmak ve eski sevgiliyi unutmak aynı şeymi diye sormuştum. Merak ettiysen yazayım.Daha öncede eski eş ile ilgili konu açmışsın silmişsin sonra
Sen biraz takıntı yapmış olabilirsin eski eşi
Ama bu izleyecek olduğun yol yanlış
Kadının görmek isteyeceği son kişi sensin belkide
Eğer çocuğu bırakmaya kadının kapısına gidersen
Bu resmen onu kışkırtmak olur
Adam ayrılmış seninle evlenmiş
Ama şunu kabul etmelisin o çocuk eşinin ve kadının çocuğu bu konuda Sen o sınırı aşamazsın.o eve çocuğu bırakamazsın bu çok yanlış olur
Benden buraya kadar
Umarım aşarsın bu takıntını
Yok gerek yok baktım alıntılayan olmuş ordan okudumKonuyu silmedim ki eski eşi unutmak ve eski sevgiliyi unutmak aynı şeymi diye sormuştum. Merak ettiysen yazayım.
Konun içeriği yokKonuyu silmedim ki eski eşi unutmak ve eski sevgiliyi unutmak aynı şeymi diye sormuştum. Merak ettiysen yazayım.
Kimsenin canini yakma derdinde değilim sadece insanların duygularını merak ediyorum. Çünkü ilk defa tecrübe ediyorum. Açık açık yazmışım sormuşum neresinde sinsilik.Konun içeriği yok
İçeriğin yerine konuyu açalı bir ay olmuş yazmışsın
Yani içeriği silmişsin ama başkası alıntılamış ordan okudum
Arkadaşlar o hanım benimle alakalı ağıza alınmayacak çok laf etti. Benim derdim ondan güzel yada çirkin olmak degil. Aynı jenerasyon değiliz ki yarisalim. Aldığım kilo 10 20 değil 6 .. ayrıca bahsetmeye çalıştığım sey evlilikle beraber yaşadığım değişimler. Özgüvenim azaldı. Kendimi ifade etmekte zorlanıyorum.
O da doğru. Sizde haklısınızNasıl engel olabilirim? Ben salonda yatıyorum yanima geliyor kendisi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Bizde sana gitme etme yapma diyoruzKimsenin canini yakma derdinde değilim sadece insanların duygularını merak ediyorum. Çünkü ilk defa tecrübe ediyorum. Açık açık yazmışım sormuşum neresinde sinsilik.
Saçmalamayın. Bunun konu ile ne alakası var. Örnek verdim sadeceArkadasi
serhan ve oya sonuna kadar haklı ama dimi. Ama onları desteklerdiniz :)
Alıngan olmayın espri yaptim sadece.Saçmalamayın. Bunun konu ile ne alakası var. Örnek verdim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?