- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
Bu begenmeyenler ve konu sahibine hak verenler 2.esler mi ben de onu merak ettimhayir hicbirimizin bosanmayacaginin bir garantisi yok ve catir catir o nafakayi aliriz da bu almayanlar cok medeniler helal olsun :)
Ayrica adam bosanmis ve evlenmis kadinin sevgilisinden kime ne? Kadinin hayatinda kimse olamaz mi? Kadin nafaka da almasin bu kadinlar olsun o zaman.
Bazen burda erkek uye var mi diye dusunmuyorum degil :)
Ben de begenenler ve eski esi destekleyenler ya bosanip adami sömüren ya da bosanirsa calismayip yillarca böyle gecinip bu yola gidecekler diye dusundum tam tersi
Konuda yazmıyor bunlarevli adamla nasıl evlensin yahu
sevgiliyle para yediği konu sahibesinin iddiası.
ve hatta çocuğu içki masasına oturtup üstüne kapı kilitlediği iddiası da var.
evlat sizin olsa nafakanın miktarı mı dert olurdu?
çocuğunuzun velayetini almak için çabalamazmıydınız?
adamın canı ödediği paradan yanıyorsa az bile daha çok ödesin.
Herkesi ayni kefeye koymayin esimin arkadasi bekar bir anneyle evlendi oglan babasindan daha çok seviyor uvey babasini Adam onun gelecegi için neler neler yapiyor kendi Oz babasi ayda belki 1 defa görmeye geliyoanne sevgilisiyle cocukla ayni evde kaliyor diyince bende akan sular duruyor maalesef hergun ne haberler okuyoruz
O alirsa uvey annenin yanina gidecek eee ayni seyÇocuğuna nafaka vermek zorunda ondan kaçamaz
Ancak eski eşine ödememek için dava açabilir, kadının yaşı, eğitimi, gelir durumuna bakılıp yeniden değerlendirilir 3.000 az bir rakam değil çünkü. Diğer yandan sevgilisinin evinde kaldığı ispatlanırsa velayeti de alabilir. Çocuğun yanında yabancı bir adam hoş değil eşin o konuda haklı
Kadına hirsindan yalan yanlış yazmış.Gene mi keklendik yani pehh
bu ayni kefeye koymak degil kiz cocugu icin tedbirdirHerkesi ayni kefeye koymayin esimin arkadasi bekar bir anneyle evlendi oglan babasindan daha çok seviyor uvey babasini Adam onun gelecegi için neler neler yapiyor kendi Oz babasi ayda belki 1 defa görmeye geliyo
yalan oldugu belliydi zaten ne yazmis cok merak ettim
Cocugun nafaka Sina nasil fazla dersiniz o parada o yuvayi yikan babanin borcuda var o cocuk Anne babasi la mutlu mesut yasabilirdi Kim sebeb olduysa bosanmalarina Allah tan bulsun ne diyimBiz geçinemiyoruz ama eşim bu nafakayı vermek zorunda yoksa hapse girebilir . Yşım sebebiyle tüp bebek yapmak istiyorum . Maddi yönden sıkıntıdayız . Ben de çalısmıyorum . Tek esim çalışıyor . İş bulsam calısacağım ama 37 yasındayım diye iş vermiyorlar
Neeeeeee yok artikbu ayni kefeye koymak degil kiz cocugu icin tedbirdir
cocugun uzerine kapi kitliyorlarmis icki masalarina oturuyormus cocuk
sizin bahsettiginiz gibi insanlarda illaki var ama bunu anlayana kadae bir tedbir almak gerekiyor
"Cocugu icki masasına oturtmadılar sadece yemekleri gostermisler. Ben cocugu icki masasına oturttular yazmadım . Kilitleme konusu da laf icabı yazdım cocuga odada kal diyorlar cocugu odasına yolluyorlar.yalan oldugu belliydi zaten ne yazmis cok merak ettim
Ne alaka burda kaynnayla kavga eden bir çok Kadin var kk da sende kendini Melek Ilan edecen AZ kaldiEşimin eski eşi çok kavgacı biri, kaynanamla da kavga etmiş, kaynanam bana karsı cok iyi. Bana karsı en ufak saygısızlıgı yok, yemeklerimi begenir laf etmez . Bu kadınla anlasamıyorsa , o kadın ne bileyim nasıl birşey
Bin cesit hayat var hepsinin ayni olmasini elbette bekleyemeyiz. Kimi gecinemedigi icin alir,kimi calisamadigi icin alir,kimi de adama uyuzluk olsun diye alir yani. Kalkip da onursuzluk demek butun herkesi ayni kefeye koymak bana gore deKadına hirsindan yalan yanlış yazmış.
Burada da nafaka almak onursuzluk yazanlar hayatı zerre bilmeyen insanlar.
Sosyal medyada surada burada birkaç örnek görüp saçma sapan konuşuyorlar. Hayatı kendi konfor alanlarından ibaret sanıyorlar.
Nafaka konusu Türkiye gibi bir ülkede hiçbir şekilde tartışmaya açık değil bence.
Nasıl korumasını bekliyorsunuz acaba? Evi mi bassın? Sonra da hapis cezası yesin değil miNe? Insanca uyarıyor mu? Şaka mi yapıyorsunuz? Madem çocuk hapis ediliyor, içki masalara oturtuluyor, psikolojik baski görüyor vs. Ve siz esiniz insanca uyarıyor mi diyorsunuz?! Siz bu adamdan çocuk yapmak iyi bir fikir olduğunu düşünüyormusunuz? Anlattıklarınız gerçekse var olan çocuğunu bile koruyamıyor da
konu sahibesi bayan çok tehlikeli"Cocugu icki masasına oturtmadılar sadece yemekleri gostermisler. Ben cocugu icki masasına oturttular yazmadım . Kilitleme konusu da laf icabı yazdım cocuga odada kal diyorlar cocugu odasına yolluyorlar.
"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?