eşimin eski karısı ve nafaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben de begenenler ve eski esi destekleyenler ya bosanip adami sömüren ya da bosanirsa calismayip yillarca böyle gecinip bu yola gidecekler diye dusundum tam tersi

Okurken nefret ettim resmen
Öncelikle kadının sevgilisi varsa ki olabilir,evine de gelir seni hiç ilgilendirmez
Kocanın nafaka veriyor oluşunu evlenirken düşünecektin,şimdi evlenince o para sana öyle batamaz
Tüp bebek yapmak için belli o parayı buna vermeye niyetlendin bahane arıyorsun,o paradan sana hayır gelmez
Oh ne güzel hayat,çocuklu adamla evlen,ilk iş verdiği nafaka batsın gözüne,türli iftiralarla tok kadının sevgilisi eve geldi,yok çocuğa şöyle baktı insanları ikna etmeye çalış.Ayıptır,37 yaşında kadınsın.Yaşına uygun davran biraz.

eğer kız evde iken sevgilisi girip çıkıyor ise kanıtlanır ise baba velayeti alabilir.
örneklerini gördüm

Ben de begenenler ve eski esi destekleyenler ya bosanip adami sömüren ya da bosanirsa calismayip yillarca böyle gecinip bu yola gidecekler diye dusundum tam tersi

Belki de sadece hemcinsini düşünenlerdir.Bir erkekle evlenince ilk iş eski eşi ve ondan olan çocuğunu silmesini isteyen,ona yaptığı her harcamanın gözüne batmasından iğrenen,hemcinsinin düşmanlığını yapan kadınlara anlam veremeyenlerdir.Bu arada eşimin ve benim ilk evliliğimiz ve doktorum.

Konuda yazmıyor bunlar

Gene mi keklendik yani pehh

anne sevgilisiyle cocukla ayni evde kaliyor diyince bende akan sular duruyor maalesef hergun ne haberler okuyoruz
Herkesi ayni kefeye koymayin esimin arkadasi bekar bir anneyle evlendi oglan babasindan daha çok seviyor uvey babasini Adam onun gelecegi için neler neler yapiyor kendi Oz babasi ayda belki 1 defa görmeye geliyo

O alirsa uvey annenin yanina gidecek eee ayni sey

Gene mi keklendik yani pehh
Kadına hirsindan yalan yanlış yazmış.
Burada da nafaka almak onursuzluk yazanlar hayatı zerre bilmeyen insanlar.
Sosyal medyada surada burada birkaç örnek görüp saçma sapan konuşuyorlar. Hayatı kendi konfor alanlarından ibaret sanıyorlar.
Nafaka konusu Türkiye gibi bir ülkede hiçbir şekilde tartışmaya açık değil bence.

Herkesi ayni kefeye koymayin esimin arkadasi bekar bir anneyle evlendi oglan babasindan daha çok seviyor uvey babasini Adam onun gelecegi için neler neler yapiyor kendi Oz babasi ayda belki 1 defa görmeye geliyo
bu ayni kefeye koymak degil kiz cocugu icin tedbirdir
cocugun uzerine kapi kitliyorlarmis icki masalarina oturuyormus cocuk
sizin bahsettiginiz gibi insanlarda illaki var ama bunu anlayana kadae bir tedbir almak gerekiyor

yalan oldugu belliydi zaten ne yazmis cok merak ettim

Cocugun nafaka Sina nasil fazla dersiniz o parada o yuvayi yikan babanin borcuda var o cocuk Anne babasi la mutlu mesut yasabilirdi Kim sebeb olduysa bosanmalarina Allah tan bulsun ne diyim

bu ayni kefeye koymak degil kiz cocugu icin tedbirdir
cocugun uzerine kapi kitliyorlarmis icki masalarina oturuyormus cocuk
sizin bahsettiginiz gibi insanlarda illaki var ama bunu anlayana kadae bir tedbir almak gerekiyor
Neeeeeee yok artik

yalan oldugu belliydi zaten ne yazmis cok merak ettim
"Cocugu icki masasına oturtmadılar sadece yemekleri gostermisler. Ben cocugu icki masasına oturttular yazmadım . Kilitleme konusu da laf icabı yazdım cocuga odada kal diyorlar cocugu odasına yolluyorlar.
"

Çocuk kaç yaşında. Bazen 3-6 yaş arası çocuklar olmayan şeyleri anlatabiliyorlar. Kızım mesela birgün kreste ogretmenime vurdum ama özür diledim dedi hemen öğretmenini aradım özür dilemek için. Hocam öyle bir şey olmadı dedi. Çocuğun bence önce bir pedagog ya da psikologla görüşturulmesi gerekiyor. Yoksa bir çocuğun anneden ayırmak bu kadar kolay olmamalı

Ne alaka burda kaynnayla kavga eden bir çok Kadin var kk da sende kendini Melek Ilan edecen AZ kaldi

Bin cesit hayat var hepsinin ayni olmasini elbette bekleyemeyiz. Kimi gecinemedigi icin alir,kimi calisamadigi icin alir,kimi de adama uyuzluk olsun diye alir yani. Kalkip da onursuzluk demek butun herkesi ayni kefeye koymak bana gore de

Nasıl korumasını bekliyorsunuz acaba? Evi mi bassın? Sonra da hapis cezası yesin değil mi

"Cocugu icki masasına oturtmadılar sadece yemekleri gostermisler. Ben cocugu icki masasına oturttular yazmadım . Kilitleme konusu da laf icabı yazdım cocuga odada kal diyorlar cocugu odasına yolluyorlar.
"
konu sahibesi bayan çok tehlikeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…