eşimin eski karısı ve nafaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Heyyyytttt beee kapak gibi kapak Helal olsun beni aldatip baskasiyla Evlenip yuvami yikan o herife neler yapmazdim banane bebek deniyorlarmis gercekten dogru

Pipisi batsin

cocuga sonuna kadar her seyi yapmali ama kadina yapilan normal degil.. omur boyu adamin uzerinden gecin.. adam yeni hayat kurmus az mi 3 bin lira.. mahkemeye gitsin odeyemicem desin daha azina hukmediyor mahkemeler.
Kocan seni aldatip yeni hayat kursa senin tepkin ne olurdu o Kadin emek vermismi vermis sonuc aldatilip bosanmis o Herifin borcu odesin

Büyük ihtimalle konu sahibi5 sene sonra o kadının yerinde olacak
Bu bey de 3. Eşine geçmiş olacak. 3. Eş kk da bunları yazıyomolacak..
Yok böylesi yıllarca tekkeyi bekliyor sonra borç batağına düşünün melek oluyo Yazik ya o annenin vebalini aldi...

Kararımı verdim. En iyisi cocugun velayetini almak. Esimle konusacağım . Benden yana sıkıntı yok . O terbiyesiz kadın cocugunu kaybetsin de gorsun gununu .
Cocuk isterken baska bir anneyi cocugundan ayirmayi planliyorsun Allah o kotu kalbine gore versin bu arada bu konu sikayet edilmeli gozunu para burumus Hain bir uvey Anne

Ve masum bir anne ve Kizi söz konusu yalanci ve Hain sin insallah yasattini yasarsin

Konu sahibi eski eşin aileden varlıklı olduğunu söyledi yani belki kadın adamdan hiç nafaka almasa bile kendi hayatını rahatça idame ettirebilir ama çocuğunun odaya kilitlendiğini veya içki masasına oturtulup babadan intikam almak için abuk subuk sözlere maruz kaldığını duymasına rağmen harekete geçmeyecek kadar umarsız bir baba maddi açıdan biraz daha rahat etsin diye neden kasıyoruz onu anlamıyorum. Mahkeme bu nafakayı uygun görmüşse ( ki bence maddi durumu iyi biri için çok büyük meblağ değil) biz neden kadın hem çalışsın hem çocuğa baksın diyerek kadını yıpratan bir sorumluluk altına itiyoruz? Çocuk zaten diğer çocuklara göre aile ortamından yeterince uzak kadın geçim derdine düşeceğine tüm zaman ve enerjisini çocuğuna ayırsın. Baba hiç değilse bunu sağlasın

kazanmadığınız paranın peşine düşmüşsünüz. çocuğuma bakmak için ücretsiz izne ayrıldım 2 sene eşimden para istemedim o süre zarfında kendi biriktirdiklerimi harcadım. eğer bir kadın aldatılmış kandırılmış ve şiddet gördüyse nafaka istiyorsa kendi için almasını eleştirmem ama ben kendimin başına böyle bir şey gelse tazminat davası açarım sırf can yakmak için oda, nafaka istemem. kadınların kendi isteğiyle evimin kadını olurum diyip çalışmak istememesi çok gurursuzluk geliyor sonrada başlarına ihanet şiddet gelince vay nafaka vay benim hayatımı mahvetti oluyor. hala bu devirde nasıl insanlara güveniyorsunuz. önce kendinizi garantiye alın kızlarınızı da güçlü gururlu yetiştirin.
konu sahibesi eşinin eski eş ve çocuğuna verdiği nafaka seni alakadar etmez. senin maaşından kesilmiyor. paraya ihiyacın varsa 37 yaşında olsan da iş bulmak için çabala sadece tüp bebek için değil ilerde sende boşanırsan çocuğunla birlikte kocanın verdiği nafaka ile asla geçinemezsin. hayatta insanın başına ne gelir bilinmez. bugün yaptığın yemeği beğenen kaynanan yarın seninde arkadan konuşur...

İlk mesajlar tahrik yoktu ama son mesajlarından bi tuhaflık olduğunu anlamıştım tahrik ediciydi

Eğer yine keklendiysek konu sahibi başardı demekki darkmore

Ne guzel "doktorum paraya ihtiyacim yok" un param ve egitimim var hali herhalde. Cocuk istense de silinemez. Ancak madem egitim aldiniz ve ilk firsatta etiketini tak diye ortaya cikaracaginiz bir isiniz var bazen nerdeyse omur boyu bir erkege yasalanarak asalak gibi yasamanin savunulacak bir tarafi olmadigini muhakeme edebiliyor olmaniz gerekir diye dusunuyorum.

Ben de begenenler ve eski esi destekleyenler ya bosanip adami sömüren ya da bosanirsa calismayip yillarca böyle gecinip bu yola gidecekler diye dusundum tam tersi
yoo evliyim ilk evliligim henuz bosanmadim da bosansam da kendime nafaka istemem acikcasi

NaFaka indirim davası açan mahkeme eğer inmesi gerekiyorsa belirler ve indirir

Kadının maddi durumu aileden iyi , istese tek basına bile bakar cocuga
Kafanizi nerden aldınız pırıl pırıl. Kadın o çocuğu tek mi yaptı? İsterse trilyonu olsun isterse alır ki alıyor da. Onun babasi. Soy bağını değiştirmeniz mümkün olmadığına göre babası olarak kalacak .Şimdi ikinci eş ve erkeklerin bir numarasi nifiki virmik istimiyiriz. Yok öyle dünya yok.

Zaten eski eşin iyi oldigunu da hiç duymadım forumca. Hep eski esler kotu kaka ama erkek melek. Erkek çok iyi mükemmel 2. Eş de mükemmel ama o eski eş yok mu hepsi kötü hepsi.

Ki kaynana diyorsa o gelin iyi değildi doğrudur. Kaynanalar yalan soylemez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…