eşimin eski karısı ve nafaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğu yap, boşan, bütün sorumluluğu kadına ver ondan sonra sadece çocuğa nafaka vermek iste, kadına verme. O kadın çocuğu nereye bırakıp çalışacak peki, düşünen var mı? Kadın çalışırsa kreş/etüd/kolej masrafını üstlenecek mi baba?

Hah sonunda aradığım yorumu gördüm son sayfa da olsa, tebrikler. Şok içinde okuyorum sayfalardır.

Hanımlar, kadın olarak birbirimizi gözetleyelim koruyalım ama abartmasak mı bu kadar da? Bilip bilmeden şeytan ilan etmişsiniz adamı. Türkiyede sırf nafakası kesilmesin diye evlenmeyen sevgilisiyle yaşayıp giden kaç kadın var biliyor musunuz? Hatta biri mahkemeye başvurmuştu sevgilimle geçinemiyoruz nafakayı artırın diye.

İnsanlar evlenip boşanabilir. Sonradan anlaşamayabilirler, veya maddi durumları kötüye gidebilir. Ha çocuğuna sonuna kadar bakacak adam. Onun ne kadar gideri vs. Olduğu zaten mahkeme tarafından karar verilir merak etmeyin. Ama kadının ömür boyu nafaka alması absürd geliyo bana. Bence evlilik süresiyle doğru orantılı bir süre nafaka almalı kendini toparlayacak kadar. Sonra baksın yoluna.

Konuyu açan kadının yaşı geçiyor, hiç anne olma özlemi çekmemiş gibi kötüsünüz. Yok paranız yok nerden çıktı çocuk bilmem ne. Size mi kaldı, onu mu sormuş size? Evet belki zorluk çekecekler ama sefil olmazlar heralde hepiniz sarayda mı büyüdünüz? Bir tane çocuk istiyor kadın 3-4 tane yapsa tamam diyeceğim. Siz dediniz diye tüplerini mi bağlatsın? Hayret bişey. Yani tabiki birbirimize destek olalım ama gereksiz köstek de olmayalım. Konuyu açan da kadın.

Bu kadın yüzünden anne olamayacağım . Benim hakkımda tüp bebekle ilgili dalga geçiyor eşimle . Ne o doğuramadı mı cici eşin diyor eşime

Canım bu durumu biz bilemeyiz en iyisini avukat bilir.Tabiki kadın girsin bir işe çalışsın ya da evlensin param kesilecek diye bunlarıda yapmıyor sanırım ..Devletin bu konuya bir çözüm getirmesi gerekir..Çocuğa bakmalı ama kadına bakmak zoruna değil ki

Eşim tepki gösteriyor göstermez olur mu ? Ama insanca uyarıyor kadını . Kadın ise cazgır

Ne? Insanca uyarıyor mu? Şaka mi yapıyorsunuz? Madem çocuk hapis ediliyor, içki masalara oturtuluyor, psikolojik baski görüyor vs. Ve siz esiniz insanca uyarıyor mi diyorsunuz?! Siz bu adamdan çocuk yapmak iyi bir fikir olduğunu düşünüyormusunuz? Anlattıklarınız gerçekse var olan çocuğunu bile koruyamıyor da

Muhtemelen yalan
Oyle olsa nafakaya takılmaz velayeti nasıl alırız olurdu normal bi insanın derdi.

Allah razı olsun sizden , ne güzel bir kalbiniz var

Ne yapsın eşim ? Eşim gayet medeni ? Ne yapsın ? Şiddet mi uygulasın ?

neden kadinlar calissin diye bas bas bagiriyorlar iste bu yuzden.gelecegini kimseye baglamayacaksin.ayrica kusurludan kastiniz nedir aldatma falan olsa neyse ama anlasamadilar diye almak sacma.

Ne yapsın eşim ? Eşim gayet medeni ? Ne yapsın ? Şiddet mi uygulasın ?

Sizin ilk akliniza gelen neden siddet uygulamasi ki? Dedikleriniz doğru ise eğer ve esiniz gerçekten iyi bir baba olsaydı coktan velayet için soluğu mahkemede alırdı. Ama onun derdi çocuk değil sanırım. Tıpkı sizinki olmadığı gibi.

İmzamı attım altına

Simdi burda polyannacilik yapmayalim. Hepimiz kadiniz. Eski es ne diyor,bizi ayirdin diyor konu sahibine. KOnu sahibi arkadas yokmus adamin hayatinda evlilik suresince ama belli ki baskalari varmis, demek ki kadin aldatilmis. Su veya bu kisiyle. Maddi durumu da iyi. Ama cocugu icin ve kendisi icin sirf adamin canini acitmak icin nafaka almaz miydik acaba? Durust olalim. Buraya bu minvalde kim konu acsa donuna kadar al diyoruz. Ben de olsam alirim parayi her ay,yakarim gozunun onunde ama yine de alirim. Evlenmeseymis bana ne. Benle gecinememis kalkip da ayh yazik yeni karisiyla mutlu olsun mu diyeyim? Manasiz bir sovalyelik olur.

Her kaynanayla kavga eden kotu degildir,bir de o kadina sormak lazim acaba kaynanasi kendisine ne yapti da kavga etti.

Çok haklısınız.
5 yaşındaki Eymen annesinin sevgilisi ve sevgilisinin kardeşi tarafından katledildi.

Esimin eski karısı , benle de kavga etti , güya ben eşim bu kadıdnla evliyken de varmısım ,ben bozmusum yuvalarını .
Ben esimle 2016da tanıstım
Eşim eşim diye sürekli savunmayın o zaman demek ki adam baya vukuatlı aldatma aktifti ki sizde arada varsınız diye düşündü onların arkasındaki nafaka ve çocuk mevzusu sizi ilgilendirmez ayrıca bu kadar dert etmeyin bu konunun baya dışındasınız çünkü

O biraz ironi olmuş.. ispatlasın mahkeme açsın bu kadar basit o zaman

Muhtemelen yalan
Oyle olsa nafakaya takılmaz velayeti nasıl alırız olurdu normal bi insanın derdi.

Niye size anormal geliyor böyle düşünmesi, belki kendine güvenemiyordur çocuğun bakımı ile ilgili ya da öz anne ile yaşanacak sorunlardan korkuyor olamaz mı, her kadın doğurmadığı bir çocuğu bakacak kadar cesaretli mi olmalıdır.
Aslında anlatmak istediğim çok acımasız eleştirmiş herkes, 2. Eşler anlayış timsali, fedakar, verici vs olmak zorunda değiller. Ortada bebek isteyen genç bir kadın var, evlenmiş ve bir hayat kurmuş geçim sıkıntısı başlayınca akıl danışmak istemiş kadına ne biçim saldırmış herkes, bunları yaşamayan bilmez öyle evlenirken biliyordunla olmuyor bu işler, insanların hayatları, şartları değişebiliyor biraz anlayışlı olunması gerektiğini anlatmaya çalıştım aslında öyle hayatlar öyle olaylar var ki

Ben parasında değilim işin , keşke maddi durumu eskisi kadar iyi olsa verse , ama tüp bebek içinpara lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…