- 31 Ekim 2023
- 8
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi deryanindunyasi
-
Aynı evde yaşamışlar. Deli olmamın nedeni buSevişmişler mi? Sevişmemişlerse dert etmezdim.
Maalesef ki olsa Kendi hemen yapacakbirim değişikliği yapabiliyor mu
yapacak hıc bır sey yok. kadın nası birisi yani sırnaşacak bi tip mi yoksa evlendi adam bitti gitti eskiydi gözüyle mi bakıyor. bazılarına evlenince daha tatlı geliyo çünkü. zor bir durum sabırlar diliyorumMaalesef ki olsa Kendi hemen yapacak
Akıllık bir durum yok, yapacak bir şey yok elbet görüyordur ve yaşanmışlıklar aklına geliyordur. Bence işi bıraksın ev erkeği olsun siz ona bakarsınız.Merhaba arkadaşlar. eşim kamu sektöründe ve öyle tayin durumu yok. Esim 3 senedir aynı birimde çalışıyor. Ve gel gelelim eski sevgiliside aynı birime atandı. Eşim hiç bir şekilde kızla konuşmadığını söylüyor. Bende üstüne cok gitmemeye çalışıyorum. Ama içim içimi yiyor. Çünkü aynı yerde elbet görüyor. Kendi bakmazsan görmezsin diyor ama inanmıyorum. Çalışırken aklıma geliyor. Eşime belli etmiyorum ama kafayı yicem sanki. Ne yapsam çıkamadım işin içinden. Yaşanmışlıklar var. Kızi görünce elbet hatırlar. Bana lütfen akıl verin
Kadın bunu mu demek istemiş hemen olumsuz yorum. Sizin eşinizin eskiden aynı evi paylaştığı her zerresine kadar bildiği belki seviştiği eski sevgilisiyle durmadan aynı ortamda olmasından çok mu hoşlanırsınız mesela hangi kadının hoşuna gider bu durum???Akıllık bir durum yok, yapacak bir şey yok elbet görüyordur ve yaşanmışlıklar aklına geliyordur. Bence işi bıraksın ev erkeği olsun siz ona bakarsınız.
Yangına körükle gitmek istemem ama kız bilerek orayı tercih etmiş olabilir mi
Ay o zamam istifaya kadar darlardım ya ben.Aynı evde yaşamışlar. Deli olmamın nedeni bu
Ya noo aynı evde yaşamışlar yaaGeçmişe mazi yenmişe kuzu derler. Bitmiş gitmiş. Karşılıklı hisleri olsa hala birlikte olurlardı. Sonuçta zorla ayrılıp sizinle evlendirilmemiştir adam.
Ben hoşuna gider dediğimi hatırlamıyorum, ne yapacak, peki söylermisiniz? Sürekli konuyu gündeme getirip adamın aklına karpuz kabuğu mu düşürsün? Kızı işten mı çıkarsın ne önerirsiniz?Kadın bunu mu demek istemiş hemen olumsuz yorum. Sizin eşinizin eskiden aynı evi paylaştığı her zerresine kadar bildiği belki seviştiği eski sevgilisiyle durmadan aynı ortamda olmasından çok mu hoşlanırsınız mesela hangi kadının hoşuna gider bu durum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?