EŞİMİN ESKİ SEVGİLİSİ?

Gaz vermek gibi olmasın da karşı tarafın seçeceği kişi de konu sahibinin eşi ise?
İlişki iki tarafın da isteği ile yaşanan bişey ya hani. Konu sahibinin eşi karşı tarafı seçmediği sürece sorun yok.

Ama konu sahibi böyle yorumları pek beğenmiyor anladığım kadarıyla. Gaza getiren, körükleyen yorumları tercih ediyor. O yüzden ben de o tarafa dönüyorum.

Sevgili konu sahibi, çok tehlikeli bir durum. Kadın sizden güzelse, sizden iyi sevişiyorsa falan yandı gülüm keten helva. Bunlardan mütevellit iki seçenek var önünüzde, ya boşanacaksınız ya da beyinizi işten çıkaracaksınız.

Şaka bir yana da aynen söylediklerine katılıyorum. Sevgili olayına çok takılmamak lazım. Eşiniz gözü dışarda biriyse eski değil yenilere bile bakar. Yeter ki bakmak istesin yani. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok. Evliliğinin sorumluluğunu biliyorsa takılmayın.

Bu adamlara birer çip takcan başka yolu yok valla

Sürekli burnunun dibinde olmasının bu ihtimali milyor kat arttıracağını benden iyi hesaplayabilirsin diye düşünüyorum kudra ikna ol.

Ay ben hiçbirini seçmezdim Allah kurtarmış beni. Saf salaktım çünkü biraz
yani :)
ilişki bitiyorsa bitme sebeplerinede bakmak lazım
yıldız tilbenin bi şarkısı var şu sözlerini çok severim
"güzel olsaydı, orda dursaydı, hatırı kalsaydı" der
çok iyi olsalardı ayrılmazdık demekki bi yerde bi kopuş olmuşki ayrılmışız

yapacak olan yapıyor bunun yenisi eskisi yok
karakter meselesi
20 sene boyunca kendinden çok güvendiği kocası tarafından 20 senenin sonunda aldatılan aile dostum var
üstelik eski sevgili falanda değil karşı taraftaki kadın
aynı sektörde bile değiller adamla
karı koca ikisi de birbirinin ilkiydi , ortada eski sevgili bile yoktu
mazi bile yoktu başkasıyla
adam boyunca oğlundan utanmadı aldattı yani 20 yıllık eşini

Ya bunun toplantısı asansörü şusu busu var. Yani sonuçta ayrılmış ama insan en sevmediği kişiyi bile şöyle bir süzüyor. Kusura bakmayın ama aynı iş yerinde olup görmemesi imkansız....
Hisleri yoksa çok da oralı olmaz ama.
Eşiniz gözü dışarda değilse çok önemli değil bence. Günahını almayalım.
Benim de aklıma gelir kötü olurdum. İkna olacaksan
Çare istifa bebeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…