- 27 Nisan 2012
- 15.706
- 18.853
- 498
- Konu Sahibi deryanindunyasi
-
daha neler!Ay o zamam istifaya kadar darlardım ya ben.
İlişki iki tarafın da isteği ile yaşanan bişey ya hani. Konu sahibinin eşi karşı tarafı seçmediği sürece sorun yok.Gaz vermek gibi olmasın da karşı tarafın seçeceği kişi de konu sahibinin eşi ise?
Ooo my god! Bu ne şanstır be..Aynı evde yaşamışlar. Deli olmamın nedeni bu
Şaka bir yana da aynen söylediklerine katılıyorum. Sevgili olayına çok takılmamak lazım. Eşiniz gözü dışarda biriyse eski değil yenilere bile bakar. Yeter ki bakmak istesin yani. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok. Evliliğinin sorumluluğunu biliyorsa takılmayın.İlişki iki tarafın da isteği ile yaşanan bişey ya hani. Konu sahibinin eşi karşı tarafı seçmediği sürece sorun yok.
Ama konu sahibi böyle yorumları pek beğenmiyor anladığım kadarıyla. Gaza getiren, körükleyen yorumları tercih ediyor. O yüzden ben de o tarafa dönüyorum.
Sevgili konu sahibi, çok tehlikeli bir durum. Kadın sizden güzelse, sizden iyi sevişiyorsa falan yandı gülüm keten helva. Bunlardan mütevellit iki seçenek var önünüzde, ya boşanacaksınız ya da beyinizi işten çıkaracaksınız.
Öyle ölmez, füze at.Yangına körükle gitmek istemem ama kız bilerek orayı tercih etmiş olabilir mi
Bu adamlara birer çip takcan başka yolu yok vallaMerhaba arkadaşlar. eşim kamu sektöründe ve öyle tayin durumu yok. Esim 3 senedir aynı birimde çalışıyor. Ve gel gelelim eski sevgiliside aynı birime atandı. Eşim hiç bir şekilde kızla konuşmadığını söylüyor. Bende üstüne cok gitmemeye çalışıyorum. Ama içim içimi yiyor. Çünkü aynı yerde elbet görüyor. Kendi bakmazsan görmezsin diyor ama inanmıyorum. Çalışırken aklıma geliyor. Eşime belli etmiyorum ama kafayı yicem sanki. Ne yapsam çıkamadım işin içinden. Yaşanmışlıklar var. Kızi görünce elbet hatırlar. Bana lütfen akıl verin
Size burda mübalağa nedir dersini verecek değilim şu an. Daha müsait bir anda inşallah.daha neler!
sonra ne yiyip içecekler birde adam memur anladığım kadarıyla
kaderin cilvesi der geçeriz napalım :)Gaz vermek gibi olmasın da karşı tarafın seçeceği kişi de konu sahibinin eşi ise?
Sürekli burnunun dibinde olmasının bu ihtimali milyor kat arttıracağını benden iyi hesaplayabilirsin diye düşünüyorum kudra ikna ol.O düşüncenin aynı evde yaşamak ya da birlikte çalışmakla alakası yok ki. Her insan eski sevgilileriyle ilgili böyle düşüncelere girebilir. Özellikle mutsuzsa.
Yok herkes iş arkadaşlarının tamamıyla iyi ilişkiler kurmak istemez ya da çay kahve içmez.
yani :)Ay ben hiçbirini seçmezdim Allah kurtarmış beni. Saf salaktım çünkü biraz
Olayım bari ne yapayım. Konu sahibi boşansın bence.Sürekli burnunun dibinde olmasının bu ihtimali milyor kat arttıracağını benden iyi hesaplayabilirsin diye düşünüyorum kudra ikna ol.
Ay lav yu so maçOlayım bari ne yapayım. Konu sahibi boşansın bence.
mübalağa yapan insan bir gülme işareti bişey koyarSize burda mübalağa nedir dersini verecek değilim şu an. Daha müsait bir anda inşallah.
Evet adama işten çık diyememdaha neler!
sonra ne yiyip içecekler birde adam memur anladığım kadarıyla
yapacak olan yapıyor bunun yenisi eskisi yokŞaka bir yana da aynen söylediklerine katılıyorum. Sevgili olayına çok takılmamak lazım. Eşiniz gözü dışarda biriyse eski değil yenilere bile bakar. Yeter ki bakmak istesin yani. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok. Evliliğinin sorumluluğunu biliyorsa takılmayın.
Niye ki? Sizi gerçekten seviyorsa işten çıkar bence.Evet adama işten çık diyemem
Evet adama işten çık diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?