EŞİMİN ESKİ SEVGİLİSİ?

Yani bilemiyorum bu kadar takma daha doğrusu kötüyü çağırma bence .
Olumsuz düşündüğüm herşeyi yaşamışimdir.
Korktuğun başına gelir derler ya .
O yüzden böyle düşünme bence

Eee, noluyor aynı evde yaşayınca?
Çok çok daha fazla anı çok da kavga dövüş bitmediyse acaba devam etseydik nasıl olurdu düşüncesini illa getirecek akla. Ya da aman dikkat etmeliyiz samimi olmamalıyız diye mesafeli durmaya çalışarak ilerlenmesi nor.al mi ama. Sıradan biri olmayacak hiç bir şekilde. Iş arkadaşında iyi iliskiler kurmak istemez mi insan? Birbirine destek olmak çay kahve içmek...

Valla teşekkür ederim böyle bir cevap verdiğiniz için.

Yani hoşa gidecek bir durum olmayabilir ama yapacak bir şey de yok.

Şöyle düşünün aralarında bir şeyler bitmiş ki ayrılmışlar. Eşiniz ona baktığında ayrılma sebepleri de aklına gelebilir. İlla sadece güzel anları hatırlayacak diye bir şey yok.

Ben hoşuna gider dediğimi hatırlamıyorum, ne yapacak, peki söylermisiniz? Sürekli konuyu gündeme getirip adamın aklına karpuz kabuğu mu düşürsün? Kızı işten mı çıkarsın ne önerirsiniz?
Ya belki aynı durumda olan yaşayan biri vardır. Düşünce tarzıyla ilgili kafaya çok takmamasıyla ilgili biri bir fikir verir. Bu tarz yoruma ihtiyacı vardır belki

Evet devam etseydik aynı yerde olup aynı anda eve girerdik bu bile bir düşünce

Ya belki aynı durumda olan yaşayan biri vardır. Düşünce tarzıyla ilgili kafaya çok takmamasıyla ilgili biri bir fikir verir. Bu tarz yoruma ihtiyacı vardır belki
Konu sahibi biraz kendine güvenecek, adam ne yaşadıysa yaşadı bitti ki konu sahibiyle evlendi.

O düşüncenin aynı evde yaşamak ya da birlikte çalışmakla alakası yok ki. Her insan eski sevgilileriyle ilgili böyle düşüncelere girebilir. Özellikle mutsuzsa.

Yok herkes iş arkadaşlarının tamamıyla iyi ilişkiler kurmak istemez ya da çay kahve içmez.

Hay siz çok yaşayın. İlla adamla kadın arasında bir şey olduracaklar.

Burnuma iyi kokular gelmedi. Bunca yer dururken eşinin yanına atanması? Sanki inadına gibi. Hala eşini takip ediyor olabilir mi? Yada iletişimleri mi var anlamadım aynı birime kadar yani yuh.

her eski sevgili aynı değil ya
yaşanmışlıklar var diye illa hatırlayacak onu isteyecek diye bi kural yok
benimde yaşanmışlık dolu bir sürü eski sevgilim var ama hepsini karşıma sıralasalar
içlerinden biriyle yeniden sevgili olma şansın var, seç birini deseler
sadece 1 tanesini seçerdim geri kalanlar umurumda olmazdı

Güvenmek zorundasınız, yapacak olan eski sevgilisiyle yapmaz başka biriyle de yapabilir öyle düşünün. O kişi de kadının biri neticede. Eğer isteselerdi aralarındaki ilişki devam ederdi. Sizinle anlaşmış, evlenmiş. Eskiden olan birini evde anıp aranıza sokmayın bence. Eviniz huzurlu olsun. Kaç sene önceki meseleler?

Gaz vermek gibi olmasın da karşı tarafın seçeceği kişi de konu sahibinin eşi ise?

Ay ben hiçbirini seçmezdim Allah kurtarmış beni. Saf salaktım çünkü biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…