- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi deryanindunyasi
-
Eee, noluyor aynı evde yaşayınca?Ya noo aynı evde yaşamışlar yaa
Çok çok daha fazla anı çok da kavga dövüş bitmediyse acaba devam etseydik nasıl olurdu düşüncesini illa getirecek akla. Ya da aman dikkat etmeliyiz samimi olmamalıyız diye mesafeli durmaya çalışarak ilerlenmesi nor.al mi ama. Sıradan biri olmayacak hiç bir şekilde. Iş arkadaşında iyi iliskiler kurmak istemez mi insan? Birbirine destek olmak çay kahve içmek...Eee, noluyor aynı evde yaşayınca?
Valla teşekkür ederim böyle bir cevap verdiğiniz için.Kadın bunu mu demek istemiş hemen olumsuz yorum. Sizin eşinizin eskiden aynı evi paylaştığı her zerresine kadar bildiği belki seviştiği eski sevgilisiyle durmadan aynı ortamda olmasından çok mu hoşlanırsınız mesela hangi kadının hoşuna gider bu durum???
Ne olmasını isterdinizEee, noluyor aynı evde yaşayınca?
Ya belki aynı durumda olan yaşayan biri vardır. Düşünce tarzıyla ilgili kafaya çok takmamasıyla ilgili biri bir fikir verir. Bu tarz yoruma ihtiyacı vardır belkiBen hoşuna gider dediğimi hatırlamıyorum, ne yapacak, peki söylermisiniz? Sürekli konuyu gündeme getirip adamın aklına karpuz kabuğu mu düşürsün? Kızı işten mı çıkarsın ne önerirsiniz?
Evet devam etseydik aynı yerde olup aynı anda eve girerdik bu bile bir düşünceÇok çok daha fazla anı çok da kavga dövüş bitmediyse acaba devam etseydik nasıl olurdu düşüncesini illa getirecek akla. Ya da aman dikkat etmeliyiz samimi olmamalıyız diye mesafeli durmaya çalışarak ilerlenmesi nor.al mi ama. Sıradan biri olmayacak hiç bir şekilde. Iş arkadaşında iyi iliskiler kurmak istemez mi insan? Birbirine destek olmak çay kahve içmek...
Konu sahibi biraz kendine güvenecek, adam ne yaşadıysa yaşadı bitti ki konu sahibiyle evlendi.Ya belki aynı durumda olan yaşayan biri vardır. Düşünce tarzıyla ilgili kafaya çok takmamasıyla ilgili biri bir fikir verir. Bu tarz yoruma ihtiyacı vardır belki
O düşüncenin aynı evde yaşamak ya da birlikte çalışmakla alakası yok ki. Her insan eski sevgilileriyle ilgili böyle düşüncelere girebilir. Özellikle mutsuzsa.Çok çok daha fazla anı çok da kavga dövüş bitmediyse acaba devam etseydik nasıl olurdu düşüncesini illa getirecek akla. Ya da aman dikkat etmeliyiz samimi olmamalıyız diye mesafeli durmaya çalışarak ilerlenmesi nor.al mi ama. Sıradan biri olmayacak hiç bir şekilde. Iş arkadaşında iyi iliskiler kurmak istemez mi insan? Birbirine destek olmak çay kahve içmek...
Akıla ihtiyacım var evetYa belki aynı durumda olan yaşayan biri vardır. Düşünce tarzıyla ilgili kafaya çok takmamasıyla ilgili biri bir fikir verir. Bu tarz yoruma ihtiyacı vardır belki
Ben bişey olmasını niye isteyeyim? Aynı evde yaşayıp ayrılınca ne olduğunu düşünüyor merve onu merak ettim. Siz niye böyle bir yanıt verdiniz onu da merak ettim mesela.Ne olmasını isterdiniz
Hay siz çok yaşayın. İlla adamla kadın arasında bir şey olduracaklar.Yani hoşa gidecek bir durum olmayabilir ama yapacak bir şey de yok.
Şöyle düşünün aralarında bir şeyler bitmiş ki ayrılmışlar. Eşiniz ona baktığında ayrılma sebepleri de aklına gelebilir. İlla sadece güzel anları hatırlayacak diye bir şey yok.
Merhaba arkadaşlar. eşim kamu sektöründe ve öyle tayin durumu yok. Esim 3 senedir aynı birimde çalışıyor. Ve gel gelelim eski sevgiliside aynı birime atandı. Eşim hiç bir şekilde kızla konuşmadığını söylüyor. Bende üstüne cok gitmemeye çalışıyorum. Ama içim içimi yiyor. Çünkü aynı yerde elbet görüyor. Kendi bakmazsan görmezsin diyor ama inanmıyorum. Çalışırken aklıma geliyor. Eşime belli etmiyorum ama kafayı yicem sanki. Ne yapsam çıkamadım işin içinden. Yaşanmışlıklar var. Kızi görünce elbet hatırlar. Bana lütfen akıl verin
Gaz vermek gibi olmasın da karşı tarafın seçeceği kişi de konu sahibinin eşi ise?her eski sevgili aynı değil ya
yaşanmışlıklar var diye illa hatırlayacak onu isteyecek diye bi kural yok
benimde yaşanmışlık dolu bir sürü eski sevgilim var ama hepsini karşıma sıralasalar
içlerinden biriyle yeniden sevgili olma şansın var, seç birini deseler
sadece 1 tanesini seçerdim geri kalanlar umurumda olmazdı
Ay ben hiçbirini seçmezdim Allah kurtarmış beni. Saf salaktım çünkü birazher eski sevgili aynı değil ya
yaşanmışlıklar var diye illa hatırlayacak onu isteyecek diye bi kural yok
benimde yaşanmışlık dolu bir sürü eski sevgilim var ama hepsini karşıma sıralasalar
içlerinden biriyle yeniden sevgili olma şansın var, seç birini deseler
sadece 1 tanesini seçerdim geri kalanlar umurumda olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?