Eşimin gizli Facebook'u

Ya arkadaşlar Türk kadını şöyle böyle
Yok salıyor, yok bakmıyor, yuvayı dişi kuş yapar bilmem ne saydırmışsınız
Türk erkeği nedir ya Don Juan mı ? Otobüslerde gördüğünüz kokusundan yaklaşılmayan adamları bir düşünün, bunlar eve gidip karılarının koynuna giriyor o halde !
Ben 7/24 tek ayakta üstünde onu bekleyeceğim, o da kanepede göbeğini kaşıyacak canı isteyince iki dürtecek
Yok öyle bir dünya ya
Evlilik iki kişilik bir kurum, kadın uyuyorsa, kadın kendisini bırakmışsa bu ; kendisinde takat bırakmayan düşüncesiz kocasının kabahati. Bir şeyler yolunda gitmiyorsa kimsenin hakkı değildir dışarıya bakmak. Sorun varsa oturup çözmeye gayret edersin (o sorun bir çığ yumağına dönüşmeden), çözemiyorsan da boşanırsın. Bu ne ya kocadır diye ayaklarını mı öpücez bu adamların etmeyin Allah aşkına

Son düzenleme:
Cnm erkek milleti iste gul gibi esleri dururken sosyal medyada ne oldugunu bilmedikleri kadinlarla konusmayi cok severler demekki esin seni aldatmis aldatmanin her hangi bir aciklamasi yoktur belliki esinin gozu disarilarda geziyor bence sen bu delilleri sakla esinede farkettirme gun gelir lagzim olabilir !!!! ben olsam ayrilirdim o delillerileride alip gider bosanma davami acardim sana ayril bosan demiyorum ama nereye kdr !!! dusunsene adam seni yillarca aldatmis oyle yada boyle ve sen daha yeni ogreniyorsun Allah yardimcin olsun ne diyeyim

çok güzel anlatmışınız birde şunu merak ediyorum orada kadınlar sadece eşleriyle mi evliler yoksa bizdeki gibi yedi sülalesiyle de evliler mi ,çünkü bizde sadece kocayla değil annesi ,babası varsa kardeşleri,akrabaları... hepsine sevgi saygı hürmet göstermek zorundayız ,üstüne birde dünyanın en seksi en cilveli , doğa üstü yaratıkları olmak zorundayız hiç yorulmamalı ,her daim enerjik,her koşulda mutlu ve de mutlu eden ama takdir edilmemeyi hiç sorun etmeyen v s böyle devam eder yazarken yoruldum

Çok doğru söylüyorsunuz,bir de Türk kadınlarını suçlayan insanların %90 başka ülke görmemiş oluyorlar,kolay geliyor suçu kadına atıp işin içinden çıkmak.Ben 4 senedir yurtdışında yaşıyorum ve tüm samimiyetimle söylüyorum burada Türkiye'dekinin yarısı kadar fönlü makyajlı kadın göremezsiniz sokakta.Bizim ortalama bir ailenin evine gidin 3 4 çeşit yemek yapmış olur kadın,yanına hamur işi.Burada çoğunlukla dondurulmuş yiyecek,konserve,dışarıdan pizza.Birçoğu tek çeşit yemek yapar yanına da salata falan belki.Obezite oranı Türkiye'den çok daha fazla,bana amerikadayım deyince bana ordan kadın bulsana Türk kadınları şöyle böyle... zannediyorlar ki oradaki herkes Angelina Jolie.Merak ediyorum evlendiği kadının geçmişte başka erkekle el ele tutuşmasına laf eden Türk erkeği lisede bakire olmanın eziklik sayıldığı mini etekli Amerikalıyla karşı karşıya kalsa ne yapardı?O övdükleri Avrupalı kadınların kaçı kıskançlık krizlerine,etek giymeye izin vermemeye,kaynanaya,görümceye ezdirilmeye ,onlara köle gibi hizmete izin verirdi?Gerçekten öfkeleniyorum çok böyle yorumlara artık.

Son düzenleme:
Ben henüz evli değilim ama evliliğin kutsallığına, mümkün olduğunca zedelenmemesi ve saygının her daim korunması gerektiğine inananlardanım. Küçük ya da büyük sorun fark etmez hemen boşanmayı akla getirmemek gerek, önce bi sakin olup buna nelerin neden olmuş olabileceğini düşünmek gerek, yaşanan sorunlarda mutlaka her iki tarafta da hata vardır. Tabi demiyorum ki eşinin yaptığı doğru. Ama açık ol, senin bişeyden haberin olmadığını düşünmesin derim ben. İnternet kullanımını kontrol altında tutmaya çalış. Elinde sık sık telefon, bilgisayar vs bulundurmasına izin verme, eğer bunlarla çok uğraşıyorsa sen de yanında dur birlikte bakalım vs de. Evlilikte birlikte yapılan paylaşımlar önemli. Empati yapmasını sağla, bilmiyorum ne kadar etkili olur ama öfkeyle kalkan zararla oturur.

Aldatma aldatmadır öylesi böylesi olmaz.

Uzman arkadaş sürekli erkeklerin açısından olaya bakalım gönlünü hoş edelim diye öğüt vermiş, peki neden erkekler kendilerini bizim yerimize koyup düşünmüyor da hep biz düşünüyoruz?

Son düzenleme:

Canimmm bak ben senin yerinde olsam sessiz kalmayi tercih ederim... kac yildir yapiyosa bunu aliskanlik haline gelms bu artik ve bunu yok etmen cok uzun zmn alacaktir. Oncelikle kocani gizlice takip etmelisin eger bilg yapiosa bu islemleri yerinde olsam hemen bi prog kurarim bilg. Mesela refog diye bi program war bunu kur ne var ne yok herseyi kaydeder facebook sifresine kadar ve gizlidir pcde bulamazsn. Ayrica o tabletteki seyleride hemen kaydet derim. Hatta bbi hesap bile acabilirsin. Bnm babamda yapiodu bunu ve hala daha devam edio bu bi hastalik sacma sapan cinsel iliski olmadogona bn eminim ama esin onlarla sohbet etmekten zevk allio bnm babam surekli para kaptiriyodu ve su anda borc bataginda sebebi belirsiz ... !!! Annem babamla ilgilenmiordu.. once is yerinden geceleri gelmeye basladi sonra eve int geldi sabahlaara kadar pc basindaydi. Bu benm pskoljmi cok etkilemsti ve bi keresinde ayni senin gibi babam mailini acik unutup tuvalete gtmsti ozmn msn kullaniliodu cok fazla. Baktm maile bi kadinla sacma sapan konusmallar hemen yazicidan cikardm knsmalari. Sakladm cnm kocani kacirma bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilemedim simdi ben olsam farkli bi konu uzerinden bi hikaye uydurur anlatirdim mesela arkadasinin esi arkadasini aldatiyomus gibi anlat mesajlarini yakalamis salak kiz hala bosanmam diyo ben olsM karnimdaki cocugu dusunmez aninda bosardim seni falan desen olabilir gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
canım madem boşanmıycan önce şiddetli bi kıyameti koparacaksın.. yapacakta başka bişeyin yok.... eee arsızsa gizli gizli devam eder... belkide düzelir bilemeyiz..

K.bakma ama bence senin uzman oldugun konu Turk Kadinini asagilamakmis gibi geldi ne demek turk kadini obez evlendikden sonra kendini saliyo bi soz var hani 'evlendikden sonra kadin kilo alirsa kendini saldi erkek kilo alirsa karisi iyi bakti' bunu destekleyenlerdensiniz heralde ben Turk kadini kadar asil ve zarif bi kAdin toplumu dunyanin hic bi yerinde gormedim biz kocalarimiza hem anne hem es oluyoruz hangi toplumda var bu ama tabi senin cevrende bikac bati ozentisi varsa onlari bilemem sizde onlari gorupde gelip burda Turk kadini soyle boyle diyemezsiniz genelleme yapmak cok sacma Ab de kim heraksam cesit cesit yemek yapiyo kocasinin onune koyuyo kimin evi bizimkiler kadar derli toplu hangi toplumun kadini bizim gibi hem is hem ev kadini
Hem ben esimin kolesimiyim o isterse onunla olucam o istemeSe olmcam oldu olacak karsisinda hazirolda durayim o yattigi yrden emir versin bana tobe yarabbim sizin gordugunuz ab de isler boyle heralde oralarda hic bosanma olmuyomus gibi ornek verdiginiz yer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet cok haklisiniz. O kadar takip edin o kadar sey yasaklayin ki aglayin bagirin cagirin "yapacak olan her turlu yapar" icinde durustluk Allah korkusu olucak o zaman engel olur kendine

Böyle yazıları görünce çok üzülüyorum ya. Bu konuda akıl verecek bir konumda değilim, belki evliler sizi daha iyi anlar ama yazmadan edemedim. Bir adam karısı hamileyse hem de bu kadar uğraşarak zor hamile kalmışsa ona gözü gibi bakmalı ya onun çocuğunu taşıyorsun sen. "Sürekli uyuyor" ne demek, kollarında uyutması lazım. 5 yıl uzun bir süre evet ama bir evlilik de bu kadar çabuk yıpranmamalı. Belki de ilişkilerin başında farkında olmadan herkes kendi kurallarını koyuyor, sonra nasıl başlarsa öyle gidiyor. Siz kendi rolünüze razı olmuş gibisiniz sanki biraz.
Boşanmaya karar verirseniz bebeğiniz olumsuz etkilenebilir, doğumu bekleyin derim ben de ama mutlaka o bulduğunuz yazışmaları bir kenarda saklayın.
Adalet duygusu fazla gelişmiş bir insanım ben malesef (ben buna böyle diyorum). Yani empati kurabilmesi için aynı hisleri yaşaması lazım. Gidin siz de hesap açın demiyorum, asla kendinizi o kadar düşürmeyin ama sizin de çevreniz tarafından beğenilen bir kadın olduğunuzu, kendisinin bulunmaz hint kumaşı olmadığını da hissettirin. Sonra istiyorsanız yine boşayın, güveninizi kazanırsa devam edin orası sizin bileceğiniz iş.

senın yerınde olsam cocuk yoksa tabıı dırekman ya bu adamı kovarım yadaa ben gıderdımm bı celsedede bosanır kurtulurdum erkege ılgı gostersende yapıyor yanı bakımsızlıkla ıhmallee bı alakası yok onların bahanelerı cok gecen yaz bende yakaladım sahte facee ama benım cocuk oldugu ıcınn bı sanss dahaa verdım amaa sonucu sorarsan yıne vardır kıyıda kosede bıseylerı sadace bana ayak yapıyorr benden sana tavsıye sans verme derım

Allah askina sen neyin uzmanisin ya
siz hamile kaldiginizda kendi elinizle esinize bir kadin bulursaniz hic sasirmam yazik ama adam ya 9 ay ne yaosin degil mi
hata cok esillikte size normal geliyirdur

siz bir kadin olarak kendinizi bu kadar asalarsaniz dunya uzmani olsaniz ne yazar

yazik gercekten yazik uzmanlik bu kadar dustuyse
demekki okumakla da cahillik gitmiyormus

hala akliniz haremlik geysalik donemin de kalmis

Bence sizin sorununuz bakımsız olman ve cinselliğiniz.. Bunları çözersen biteceğini düşünüyorum. Boşanmayacaksın zaten, gördüğünü söyleme vicdan yöntemini kullan eşinle ilgilen bakımlı ol gül bakalım ne oluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…