Eşimin ilgisizliği

zeyn00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
17
0
36
İstanbul
6 yıldır evliyim ve çocklarım var.eşim her çocukdan sonra benden koptu.hem duygusal anlamda hem cinsellik anlamda.bana karşı ilgisizliğini söylediğim vakit büyük tartışma çıkıyor ve ayrılmak istediğimi dile getiriyorum.oda beni ikna ediyor ama yine aynı şekilde devam ediyor değişen bir şey olmuyor.bilmiyorum nereye kadar bu böyle gidecek.onun bana söylediği biraz zamana bırakalım.neden bu ilgisizliğin dediğim vakit ben ayrılmak istediğim için benden soğuyormuş.zamanla herşey yoluna girecek biraz bana zaman ver diyor ama ben dayanamıyorum. sürekli söylenen bir insan da değilim ama bir yere kadar tak ediyor bende sonuçda kadınım benimde ilgiye ihtiyacım var ve balık burcuyum çok hassas duygusal birisiyim.aile terapisini önerdim onada yaklaşmadı.işi çok stresli evde bile bazen oluyorki çalışıyor.bilgisayar yazılımcısı.iyi yanları yok değil çocuklarına düşkün evden işe işden eve.maddi yönden bir dediğimi iki etmez alır ve alırım.bir başkası var olailirmi yok diyorum .zamanı yok çok yoğun çalışıyor dediğim gibi evde bile bazen çalışıyor . sürekli kurcalıyorum cepini maillerini falan.yok bir ize rastlamadım.güveniyormuyum hayır bu anlamda kimseye güvenmiyorum.

Cnm sonuçta evlilik bi müddet sonra monotonlaşıyor
Bizim evliliğimizin süresi daha az olmasına rağmen eşim tarafından bazen ilgisizliğe mahkum edilebiliyorum.Anlattğın kadarıyla eşin her dediğini alıyor,sana saygı duyuyor,çocuklarına ve evine düşkün...vs...Sırf bu sebepten dolayı aldatıldığını düşünme derim,maalesef tüm bayanların hemen aklına bu geliveriyor nedense.Çocuklarım var demişsin eşinin ilgi alanı da paylaşıma açılmış önceden tek sana olan ilgisini şimdi diğer çocuklarla da paylaşıyor.
Bi bayan olarak bende eşim devamlı benle ilgilensin istiyorum,hepimizin tabiatında var
Ama maalesefki erkekler bizim gibi ince düşünemiyor onları da öyle kabullenmek lazım geliyor bi süre sonra.Diyeceğim o ki sırf bu yüzden aklına kötü düşünceler getirip de,olmayanı çağırma

zamaninda eve geliyormus, cocuklarla ilgiliymis))) eee ne guzel canim. ayrilmak kelimesini sik sik agzina alma. sureklide sikayet etme bence. suslen, kendinle ilgilen. ona karsi da guleryuzlu ol sevecen ol. zamana brak. bak biz 3 yillik evliyiz zaman zaman ilgisiz oldugu oluyor,,, ama sonra geciyor))))

yorumlarınız içiniz tşkler.ilgisizliğin yanında cinsel hayatımız da yok.her çocukda özellikle emzirme sürecinde cinsellikden soğuyor. beni eşi gibi değil bir anne olarak görüyor sanırım dedim sabrettim.ikinci çocuğumu yeni kesdim emzirmeden.ben ona yaklaşmadan o bana yaklaşmıyor. buda çok zoruma gidiyor.bende yemin ettim kendime o beni istemediği sürece bende ona yaklaşmıycam ama tık yok walla.en çok bu beni çileden çıkartıyor

sende haklisin...ozellikle cinsellikten soguyunca kadin kendinde bir problem ariyor(((( bir muddet cok iyi davran. hic sikayet etme. uyurken guzel kokular sur, seksi giyin. ama ona yaklasma. ne bilim boyle seyler yap.

merhaba.bence hemen aldatıldıgınızı dusunmeyın.ıs yogunlugu ve stres kotu etkıler.donem donem sogukluk herkeste olabılır.
sız adım atın,neden boyle davrandıgını konusun.konusarak halletmeye bakın ama suclayıcı kelımeler kullanmayın.ha bıde mumkun oldugunca bakımlı dolanın evde...

walla ben kendimden çok onda problem var görüyorum.dediğim gibi hiç yaklaşmıyorum yeminliyim.
sevgililer günü öncesi tartışdık.neden niçin derken ben artık kaldıramıyorum bitsin artık bu evlilik dedim cepi aldım ailemi aramak için elimden aldı.beni sakinleştirdi.ertesi gün bi buket gül daha ertesi gün çikolata yanında bir tane gül yolladı ama odun yine gelip bana güzel sözler söyleyip gönlümü almıyor.bende hep mesafeli davrandım.ve o günden beri yine bana yaklaşmıyor.:84:

bilmiyorum walla.konuşmaya başlayınca tartışıyoruz iyice birbirimizden soğuyoruz.ilk adımı atan o oluyor ama benim istediğim gibi değil.beklentilerime cevap vermiyor yine.bir evli çiftin cinsel hayatı olmazsa her iki tarafda kopar birbirnden.ben kopmak istemiyorum o böyle davranarak kopmak istiyor sanırım..

demekki streste kocan. bu kadar uzulme. ayrilmak istemiyor cicekler guller cikolatalar yolluyo))) ee daha neee))))

ne dıyeyım uzuldum.2 taraftan bırının ılımlı olması lazım.
sende haklısın.cocuklarınız var.
umarım onlar farkında degıldır annelerıın mutsuzlugunu...
neden boyle davranıyor acaba

demekki streste kocan. bu kadar uzulme. ayrilmak istemiyor cicekler guller cikolatalar yolluyo))) ee daha neee))))

bende aynını dusunuyorum ama.
bırde dedınız kı bılgısayar yazılımcısı.ıyı de adam ısın ehlı.yanı var demıyorum ama olsa bıle ortada delıl bırakmaz yanı...

lutfen yanlıs anlamayın ama hangı sıklıkta yasanıyır bu durum,
haftada 1 10 gunde 1 mı
ıstemez ısenız cevap vermeyın
yanlıs anlamayın ama lutfen

çocukların yanında tartışmamaya çalışıyoruz.sürekli dile getiren bi insan da değilim gerçekden.en son eylül ayında tartışdık.bide bu ay 13 şubat.eylülden beri ne değişti hiç birşey.benden sadece zaman istiyor zamanla herşey eskisi gibi olucak diyor.ben o zaman içersinde isyan bayrağını çekip gitmezsem tabi..

Acaba mesafe alsaniz, ona bir sure ulasilmaz oldugunuzu hissettirseniz, ise yarayabilir mi?
Pozitif olun bence evde, sanki ilgisizlik gibi bir derdiniz yokmus gibi.. Sikayet etmeyin, sikintilarinizi dile getirmeyin bir sure. Ve inadina bakimli, alimli olun evde ama yaklasmayin. En azindan siz bunu talep etmeyin. Ama her halukarda cilveli olun, cilveli ve hayatindan memnun. Onsuz da olabilecek bir mutlulugu yansitin. Birakin sizi ozlesin biraz. Bakalim buna ne kadar dayanacak. Erkek (evli dahi olsa) ulasamayacagi kadinlari hayal edermis hep. O kadin siz olun..

canım üzülme.senden vazgeçmiş olsa neden aileni arayacağın zaman telefonu alsın elinden,neden çiçek göndersin.karamsar olma

12 aylık bebeğim var ve geçen ay sütten kesdim.neden eşimle cinsel hayatımız düzene girsin diye.bu onu bilmiyor tabi.çok kızdı sütten kesmeme 2 yaşına kadar emzirmemi istiyordu.bebeğim öyleki gece boyunca yanımda yatıyor ve saat 4 kadar emiyor.eşimde o yüzden başka oda da yatıyor.
şuan için biri yok hayatında dediğin gibi çok kolay yok edebilir.ama dediğim gibi çok yoğun öğlen yemek bile yemediğini söylüyor

çocuklardan sonra biraz kendimi saldım o bir gerçek pijamalarla eşofmanlarla karşılıyorum.şuan o moddayım zaten bakalım zaman ne göstericek.

sizinle paylaşarak biraz da olsa rahatladım kızlar.malesef yakınlarımdan kimseylede paylaşamıyorum.yorumlarınız için tşkler.aşkitom özelden mesaj yolladım ama gelmedi sanırım mesaj sayısı 100 olmalı falan diyor.

anladım cnm.kendını uzme ve kısa zamanda pıjamaları esofmanları at ustunden.
allah bagıslasın bu arada yavrularını.benımde 13,5 aylık oglum var.

duzelır zamanla.benım de baska sorunlarım var ah ah.
yanı ınsallah kendımı duzeltecegım kısa zamanda...

çocuklardan sonra biraz kendimi saldım o bir gerçek pijamalarla eşofmanlarla karşılıyorum.şuan o moddayım zaten bakalım zaman ne göstericek.

ahh ahh ben şimdiden böyleyim kendimi bi saldım ki
ne makyaj yapıyorum, ne giyinip kuşanıyorum bi de hamileyim daha aşimin eşofman altları ile dolanıyorum bazen gülüyor bana bizde de pek cinsel hayat yok,eşim de çok ilgili değil ama bebek doğunca düzelir diye umuyordum hmm yoksa benimki de mi böyle olacak yaaa
insan hakikatten ilgisiz kalmaya, kendisini isteyen kocası olmayınca ruhu bunalıyor
Cinsellik gerçekten çok önemli..Cinsellik olmayınca aile içi tartışmalar artıyor ve uzadıkça uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…