6 yıldır evliyim ve çocklarım var.eşim her çocukdan sonra benden koptu.hem duygusal anlamda hem cinsellik anlamda.bana karşı ilgisizliğini söylediğim vakit büyük tartışma çıkıyor ve ayrılmak istediğimi dile getiriyorum.oda beni ikna ediyor ama yine aynı şekilde devam ediyor değişen bir şey olmuyor.bilmiyorum nereye kadar bu böyle gidecek.onun bana söylediği biraz zamana bırakalım.neden bu ilgisizliğin dediğim vakit ben ayrılmak istediğim için benden soğuyormuş.zamanla herşey yoluna girecek biraz bana zaman ver diyor ama ben dayanamıyorum. sürekli söylenen bir insan da değilim ama bir yere kadar tak ediyor bende sonuçda kadınım benimde ilgiye ihtiyacım var ve balık burcuyum çok hassas duygusal birisiyim.aile terapisini önerdim onada yaklaşmadı.işi çok stresli evde bile bazen oluyorki çalışıyor.bilgisayar yazılımcısı.iyi yanları yok değil çocuklarına düşkün evden işe işden eve.maddi yönden bir dediğimi iki etmez alır ve alırım.bir başkası var olailirmi yok diyorum .zamanı yok çok yoğun çalışıyor dediğim gibi evde bile bazen çalışıyor . sürekli kurcalıyorum cepini maillerini falan.yok bir ize rastlamadım.güveniyormuyum hayır bu anlamda kimseye güvenmiyorum.
walla ben kendimden çok onda problem var görüyorum.dediğim gibi hiç yaklaşmıyorum yeminliyim.
sevgililer günü öncesi tartışdık.neden niçin derken ben artık kaldıramıyorum bitsin artık bu evlilik dedim cepi aldım ailemi aramak için elimden aldı.beni sakinleştirdi.ertesi gün bi buket gül daha ertesi gün çikolata yanında bir tane gül yolladı ama odun yine gelip bana güzel sözler söyleyip gönlümü almıyor.bende hep mesafeli davrandım.ve o günden beri yine bana yaklaşmıyor.:84:
demekki streste kocan. bu kadar uzulme. ayrilmak istemiyor cicekler guller cikolatalar yolluyo))) ee daha neee))))
bilmiyorum walla.konuşmaya başlayınca tartışıyoruz iyice birbirimizden soğuyoruz.ilk adımı atan o oluyor ama benim istediğim gibi değil.beklentilerime cevap vermiyor yine.bir evli çiftin cinsel hayatı olmazsa her iki tarafda kopar birbirnden.ben kopmak istemiyorum o böyle davranarak kopmak istiyor sanırım..
Acaba mesafe alsaniz, ona bir sure ulasilmaz oldugunuzu hissettirseniz, ise yarayabilir mi?
Pozitif olun bence evde, sanki ilgisizlik gibi bir derdiniz yokmus gibi.. Sikayet etmeyin, sikintilarinizi dile getirmeyin bir sure. Ve inadina bakimli, alimli olun evde ama yaklasmayin. En azindan siz bunu talep etmeyin. Ama her halukarda cilveli olun, cilveli ve hayatindan memnun. Onsuz da olabilecek bir mutlulugu yansitin. Birakin sizi ozlesin biraz. Bakalim buna ne kadar dayanacak. Erkek (evli dahi olsa) ulasamayacagi kadinlari hayal edermis hep. O kadin siz olun..
çocuklardan sonra biraz kendimi saldım o bir gerçek pijamalarla eşofmanlarla karşılıyorum.şuan o moddayım zaten bakalım zaman ne göstericek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?