algida kesinlikle sana katılıyorum konuya direk olarak cinsellik olarak bakmak yanlış tabiki ama gerçekten o olmayıncada hiç bişey olmuyor sanki ya bu öyle bişey ki bekarken asla sorun değil ama evliyken eşimizden bunu bekliyoruz bu da doğanın bir kanunu. kadın ilgi görmek istiyor her zaman benim annem hep derki kocasından ilgi görmeeyen kadın her zaman hastadır sürekli ya başı ağrır ya başka bir tarafı... gerçekten daha çok yeni evli olmama rağmen bazen eşim ilgisiz davransın ya da bana öyle gelsin o gün iflah olmuyorum... biz kadınlar aşk böcekleriz aşkkkkk
Aynen ya bekarken umrumda bile olmazdı yani sarılmayı,öpmeyi özlemezdim ama şimdi yanımda olmadığı her saniye özlüyorum.Bi de cinsellik eksik olunca tamamen bunalım söz konusu
Birden tartışmaya ve birbirimişzi kırmaya başlıyoruz
Bu arada annen çok haklıııışu sıralar her an hastayım hep bi taraflarım ağrıyor acaba nedendir
anladım cnm.kendını uzme ve kısa zamanda pıjamaları esofmanları at ustunden.
allah bagıslasın bu arada yavrularını.benımde 13,5 aylık oglum var.
duzelır zamanla.benım de baska sorunlarım var ah ah.
yanı ınsallah kendımı duzeltecegım kısa zamanda...
ahh ahh ben şimdiden böyleyim kendimi bi saldım ki
ne makyaj yapıyorum, ne giyinip kuşanıyorum bi de hamileyim daha aşimin eşofman altları ile dolanıyorum bazen gülüyor banabizde de pek cinsel hayat yok,eşim de çok ilgili değil ama bebek doğunca düzelir diye umuyordum hmm yoksa benimki de mi böyle olacak yaaa
insan hakikatten ilgisiz kalmaya, kendisini isteyen kocası olmayınca ruhu bunalıyor
Cinsellik gerçekten çok önemli..Cinsellik olmayınca aile içi tartışmalar artıyor ve uzadıkça uzuyor
algida kesinlikle sana katılıyorum konuya direk olarak cinsellik olarak bakmak yanlış tabiki ama gerçekten o olmayıncada hiç bişey olmuyor sanki ya bu öyle bişey ki bekarken asla sorun değil ama evliyken eşimizden bunu bekliyoruz bu da doğanın bir kanunu. kadın ilgi görmek istiyor her zaman benim annem hep derki kocasından ilgi görmeeyen kadın her zaman hastadır sürekli ya başı ağrır ya başka bir tarafı... gerçekten daha çok yeni evli olmama rağmen bazen eşim ilgisiz davransın ya da bana öyle gelsin o gün iflah olmuyorum... biz kadınlar aşk böcekleriz aşkkkkk
ama konu sahibi arkadaşım eşinin hayatında birisi var gibi şeyleri çıkar aklından ve kendini başka şeylere yönelt. evde her daim bakımlı ol ister o sana sönüp baksın ister bakmasın. ya da güzel güzel konuşun bilmiyorum çok zor ya rabbim herkesi evinde yuvasında mutlu etsin herzaman duvam budur:90:
bugün güzel özenli ama hafif yemekler yap. hafif tonlarda ama alımlı bir makyaj yap saçına şekil filan ver. güzel bir elbise giy mümkünse hafif dekolteside olsun. parfüm mutlaka olsun. eşin geldiğinde muhakkak farkedecektir çünkü kendin diyorsun pijamalarla karşıladığını. sorarsa hayırdır ne iş dersin sıkıldım evde pasaklı pasaklı oturmaktan öyle yaptım giyindim kuşandım dersin. kendin içn yaptığını ima edersin yani. yemekten sonra kös kös oturdumu yanına otur bacak bacak üstüne at çaktırmadan yakın ol onu uyar ama sen uyardığını farketme
akşamında da geceliğini giy parfümünü sık yat. temas et ama sırnaşma sanırırm işe yarayacaktır
yemin ederim annemin her lafı bir terübe taşır canım annem benim keşke aramızda mesafe olmasa ama şükür telden bile yetiyo bana allah başımızdan eksik etmesin onu
bir gün sırf bu yüzden akşama kadar başımın ağrıdığını bilirim ilgiye açım arkadaşım. ilginin içinde bile ilgi istiyorum
ben bildim neden acabaa
Rabbim yavrunu sağlıklı hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
çocuk olunca olaylar biraz değişiyor.ilgi alaka çocuğa veriliyor yorgunluk herşey üst üstde geliyor.tabi herkez için geçerli değil.her erkek bir değil.şimdiden düşünüp üzme kendini inş. olmaz.
benimde hatalarım olmadı değil.hep ilk önce çocuklarım dedim özellikle ilk çocukda...
Bende hamileyim ve cinsellik azaldı...normal sanıyordum yoksa değilmi ?
Klasik kadın tesellileri:
Emzirdiğim için kocam beni kadın olarak değil, anne olarak görüyor..
Yeni doğum yaptım, bana zarar vermekten korkuyor.
Çok yorgun oluyorum, bana kıyamıyor.
vs vs
vs vs
Allah aşkınıza kızlar, hangi erkek karısını arzuladığında yukarıdaki bahaneleri umursar? Akıllarına bile gelmez emin olun.. Onların cinsellik algısı çok farklı bizimkinden. Bunu size kanıtlayacak çok örnek var aklımda, ama iğrenç olacaklar, yazmıyorum.
Erkekte cinsel isteksizliğin muhakkak nedenleri vardır, nedensiz olmaz.
Ama şu yukarıda yazdıklarım olamaz sebep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?