Eşimin ilgisizliği

algida kesinlikle sana katılıyorum konuya direk olarak cinsellik olarak bakmak yanlış tabiki ama gerçekten o olmayıncada hiç bişey olmuyor sanki ya bu öyle bişey ki bekarken asla sorun değil ama evliyken eşimizden bunu bekliyoruz bu da doğanın bir kanunu. kadın ilgi görmek istiyor her zaman benim annem hep derki kocasından ilgi görmeeyen kadın her zaman hastadır sürekli ya başı ağrır ya başka bir tarafı... gerçekten daha çok yeni evli olmama rağmen bazen eşim ilgisiz davransın ya da bana öyle gelsin o gün iflah olmuyorum... biz kadınlar aşk böcekleriz aşkkkkk

ama konu sahibi arkadaşım eşinin hayatında birisi var gibi şeyleri çıkar aklından ve kendini başka şeylere yönelt. evde her daim bakımlı ol ister o sana sönüp baksın ister bakmasın. ya da güzel güzel konuşun bilmiyorum çok zor ya rabbim herkesi evinde yuvasında mutlu etsin herzaman duvam budur:90:

Aynen ya bekarken umrumda bile olmazdı yani sarılmayı,öpmeyi özlemezdim ama şimdi yanımda olmadığı her saniye özlüyorum.Bi de cinsellik eksik olunca tamamen bunalım söz konusu
Birden tartışmaya ve birbirimişzi kırmaya başlıyoruz
Bu arada annen çok haklıııı şu sıralar her an hastayım hep bi taraflarım ağrıyor acaba nedendir

yemin ederim annemin her lafı bir terübe taşır canım annem benim keşke aramızda mesafe olmasa ama şükür telden bile yetiyo bana allah başımızdan eksik etmesin onu
bir gün sırf bu yüzden akşama kadar başımın ağrıdığını bilirim ilgiye açım arkadaşım. ilginin içinde bile ilgi istiyorum

ben bildim neden acabaa

sağol canım.Rabbim senin yavrunuda size bağışlasın ..
dertsiz sıkıntısız insan yoktur sanırım.herkezin farklı farklı sıkıntıları var.
Rabbim sağlık versinde herşey düzelir inş.

Rabbim yavrunu sağlıklı hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
çocuk olunca olaylar biraz değişiyor.ilgi alaka çocuğa veriliyor yorgunluk herşey üst üstde geliyor.tabi herkez için geçerli değil.her erkek bir değil.şimdiden düşünüp üzme kendini inş. olmaz.
benimde hatalarım olmadı değil.hep ilk önce çocuklarım dedim özellikle ilk çocukda...

anneniz güzel tespit etmiş canım.ewt öyle psikolojik olarak ama ağrıyor her yerim.bide kadınlar cinsel hayat olsun başka sıkıntıdan alışverişe veriyor kendini.bende bu aralar öyle walla alışveriş merkezlerindeyim sürekli ..birşeyler alayım modundayım.bu böyle devam ederse ben ayrılmadan o benden ayrılmak isteyecek

ne olursa olsun ayrılmak kelimesini kullanmak gerçekten ilişkiyi çok yıpratır bence önce bunun ortadan kalkması lazım sorunlarınız gerçekten konuşularak helledilemeyecek türden değil. allah başka dert vermesi. çok şükür eşininiz içkici değil sizin bir takım ihtiyaçlarınızı karşılıyor ama ilgisiz işte... bunu da onunla konuşun lütfen... bende daha 7 aylık evliyim yeni alışıyoruz evliliğe sonuçta eşim bana biraz ilgisiz gelmişti geçenlerde ne biliyim yada ben daha fazlasını istiyordum bilmiyorum kuruntum da olabilir tabi. hem ben sırnaşırdım ben istersem bişeyler olurdu sanki ne bileyim sürekli mıç mıç öpüp sarılan benim bir ara gurur yaptım yaklaşmadım o da farketti tabi...
sonra konuşma zamanı gelmişti. eşime dedim ki ben çok mu çirkinim sana çekici gelmiyor muyum(etrafımda bi bakan bi daha bakıyor ne güzelsin maşallah falan derler) ne biliyim sanki yeni evli değiliz 40 yaşındaki gibi davranıyorsun dedim belki de abarttım tabi eşim mükemmel bir insan gerçekten ama azcık ilgisizlik göreyim hasta oluyorum işte. bi çok şeyi söyledim sen böyle olursan ben de artık isteksiz oluyorum evlilikte bunlar olmazsa sorunlarda başlar dedim.
ve gerçekten o konuşmadan sonra çok şey değişti şimdi o mıç mıç sürekli sırnaşır artık ilgisini göstermeyi anladı. siz de konuşun isteklerini söyleyin onun ne istediğini sorun inşallah herşey yoluna girer ben de kısa süreli de olsa hüsnü kuruntumda olsa bunun hafifini yaşadım ve herşey normale döndü.
b

bence eşiniz işinin yoğunluğundan sizle ilgilenemiyo...nerden çıkartıyosun derseniz..benim eşimde bi ara senin eşin gibi ilgisizdi..biz ide 3 yıllık evliyiz..daha yeni sayılır yani...ama adam bana ayda 1 yada 2 defa yaklaşıydu bi dönem...oysa ben her daim bakımlı,süslüü birisiyim yani..benden kaynaklanmıyodu orası kesin..sonra ben bunla bi konuştum,içimi döktüm..neden böylesin falan..bana ilgi göstermiyosun dedim...o da bana işlerinin yoğunluğundan isten falan kalmadığını,yorgun olunca canının istemediğini ama bunun benle alaksı olmadığını söyledi..allaha şükür şimdi işini değiştirdi, o kadr yoğun değil vede biz çok iyiyiz..benle her daim ilgilenir..cinsel anlamdada...dememekki ben yorgunluğuna
verdim o dönemki ilgisizliğini..belki de senin eşinde ondan böyledir

bugün güzel özenli ama hafif yemekler yap. hafif tonlarda ama alımlı bir makyaj yap saçına şekil filan ver. güzel bir elbise giy mümkünse hafif dekolteside olsun. parfüm mutlaka olsun. eşin geldiğinde muhakkak farkedecektir çünkü kendin diyorsun pijamalarla karşıladığını. sorarsa hayırdır ne iş dersin sıkıldım evde pasaklı pasaklı oturmaktan öyle yaptım giyindim kuşandım dersin. kendin içn yaptığını ima edersin yani. yemekten sonra kös kös oturdumu yanına otur bacak bacak üstüne at çaktırmadan yakın ol onu uyar ama sen uyardığını farketme

akşamında da geceliğini giy parfümünü sık yat. temas et ama sırnaşma sanırırm işe yarayacaktır

CANIM soğumasının sebebini tahmin edebiliyomusun aklına bişeyler geliyormu...inşallah düzelirsiniz

ha bu arada bilgisayar mühendizleri yazılımcı programcı olan erkeklerin eşleri olan hanımlardan bu tarz şikayetleri çok duyuyorum. bu mesleklerde çalışan erkekler gerçekten çok çalışıyor ve çok yoruluyor yani sizin eşinizin size özel bir tepkisi filan değildir mesleğininde çok etkisi var benim çevremde benzeri mesleklerde çalışan çok kişi var ve hepsi eşine evine çok az zamanı kalıyor ondada çocuklarla biraz ilgilenir kendine zaten hiç vakit kalmıyor

zaman gerçekten lazım bir orta yol ayarlamaya çalışın umarım herşey daha iyi olur

arkadaşım adamın hayatında başkası yokmuş madem bende acaba senmi ilgisini çekmeyi bilmiyosun diye düşünüyorum haliyle kadınlar çoluktu çocuktu iş güç filan kaptırıyolar iyice salıyolar ondan olabilir.bazen benimkide ilgisiz kalır ama ben onun ilgisini nasıl çekeceğimi bildiğim için sorun kalmıyo .yani biraz çekiciliğini kullan derim ........
sonuçta bi erkek ne kadar severse sevsin bi süre sonra değişiklik yenilik görmek istiyo o yeniliği değişikliği eşinde görürse ilgisi azalmaz ama göremezse bi süre sonra başka taraflara kayar gözü mazallah

bende aynen bunları kasdetmiştim .illa bi sebep olması veya dışarı çıkmak gerekmez hatta bazen eşimin dışarda giymeme izin vermediği kıyafetleri alırım evde giyerim hem hevesimi alıyorum hem kocama hoş görünüyorum fena mı...mutlaka hafif makyajımı yaparım pijamada giysem parfümü mü eksik etmem

Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin canım
Kadınların doğasında var ilgilenilmek,sevilmek bunu hissetmek istiyorlar
Bizde bi tuhaflık yok da,maalesef onlarda kendini tuhaf görümüyor bu konuda
Canım biz neden ilginin içinde ilgi istiyoruz biliyor musun
Çünkü onu bile adam gibi göstermiyorlar ki
Yani şöyle doya doya benimle ilgilendiğini anlasam zaten sorun yapmam
Yok anam yok o bile yok yani
Ayda yılda bir ilgili davranıyorlarsa Onda bile cimrilik yapıyorlar

ben bildim neden acabaa

Sen bildiysen yeter canım
inşallah o da bilir en kısa zamanda da baş ağrılarım geçer

Teşekkür ederim canım,amin inş
Ama canım enneliğin verdiği ruh haliyle tabiki çocuklarım diyor bayanlar
Biz çocuklara da vaktimizin çoğunu ayırıyoruz diye onların hemen kesmesi mi lazım alakalarını

Bende hamileyim ve cinsellik azaldı...normal sanıyordum yoksa değilmi ?

Walla bende anlamadım canım normaldir heralde
Sonuçta erkekler bebeğe bişey olacak diye pek yaklaşmıyorlar eşlerine

Bende 5,5 ay önce doğum yaptım... aynı dertten muzdaribim.. kusuru hep kendimde aradım durdum. göğüslerim büyüdü, güzel göğüslerimden süt çıkar oldu.. 6 kilo fazlam var,kamburum da çıktı.. bide kendimi aşırı saldım..onun tşörtlerini giyer oldum. ama gerçekten güzel bir kadınımdır hala.. yani hep öyle derler.
eşime neden sorduğumda yoğun olan işini ve çok yorulduğunu söylüyr.

Sonuç:10yıllık güzel ilişkimizin adını şu an kankalık koydum..

bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum üstelık tüp bebek yptırdık 5 aylık bebegim var ,sureklı soyluyorum ben dogurdum sen depresyona gırdın dedım eşime.hassas koca sendromu sanırım benden kaçıyor hep bana ıyıleşme zamanı tanıyormuş nolacak bu durum psıkolojkmı acaba, soyledıgımde farkında degılım dıyor,nasıl tepkı verecegımı şaşırdım.bırde mıllet demezmı ara verme korunma tekrar olsun ,bebek olması için koca lazım.....benım bebegım oldu ama 7 yıl sonra kocamı kaybettım:26:

Klasik kadın tesellileri:
Emzirdiğim için kocam beni kadın olarak değil, anne olarak görüyor..
Yeni doğum yaptım, bana zarar vermekten korkuyor.
Çok yorgun oluyorum, bana kıyamıyor.
vs vs
vs vs

Allah aşkınıza kızlar, hangi erkek karısını arzuladığında yukarıdaki bahaneleri umursar? Akıllarına bile gelmez emin olun.. Onların cinsellik algısı çok farklı bizimkinden. Bunu size kanıtlayacak çok örnek var aklımda, ama iğrenç olacaklar, yazmıyorum.

Erkekte cinsel isteksizliğin muhakkak nedenleri vardır, nedensiz olmaz.
Ama şu yukarıda yazdıklarım olamaz sebep..

kadın tesellısı degıl benımkı eşim ılaç tedavısı goruyor cınsellıkle ılgılı,hiç çaba yok onda herşeyi fırsata dönuşturuyor kaçmak ıçın bende yoruldum 7 yıldıryok mu endokrin uzmanı burada yada tanıdıklarınız ben fıkır almak istıyorum bebek olmadan önce kontrol edebılıyordum ama şimdı çıkamıyorum...meydan ona kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…