- 17 Eylül 2012
- 299
- 173
- 103
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Normalde kıskanç birisi hiiiç değilim. Fakat son günlerde dikkatimi çeken şeyler var. Önceki konumu okuyanlar bilirler eşim beni kıskanıyordu onu konuşup bir sekilde tatlıya bağladık derken geçen iş arkadaşları ile yemeğe gittik. Ben bebekle rahat olmaz diye gitmek istemedim illa ısrar etti eşim tamam dedim. Orada ofise yeni girmiş bir kız var. Çok konuşkan şakacı eğlenceli tatlı bir tip. Eşimle de muhabbetleri iyi. Fakat sinir bozucu bir durum var ki şu kız ben yokmuşum gibi davrandı. Bu x in eşi dediler memnun oldum dedi. Sonra bakmadı bile. Oğlumu sevdi eşimle şakalaştı ben bir şey deyince duymamış gibi 0 tepki. Ben de sinir olduğum için o yokmuş gibi davrandım. Diğer herkeske konuşup benle konuşmaması dikkatimden kaçmadı ama. Noluyoruz dedim yani. Bir de erken kalktı giderken eşime yarın görüşürüz x dedi. Iki elini de eşimin omzuna koydu boynuna sarıldı sarılacak.
Tüm bu olaylar olurken ben sakin sakin hanfendi bir şekilde izledim. Bugüne kadar eşimin bu denli yakın olduğunu da bilmem diğer hanımlara karşı. Sizce bu nedir? Neler dönüyor ? Eşim beni mi kandırıyor? Rahatsız olduğumu söylesem mi ? Bu sefer de bak sen de kıskandın der mi? Ne yapsam ki ben? Yardııım
Eşiniz kendisi bi haltlar karıştırdığı için sizi kıskanmış olmasın da..
Geçen konudaki tepkileri de fazla abartıydı zaten.
Ben içimde tutamaz,üslubunca konuşurdum eşimle.
Ay demeyin içime kurt düştü
Yani tavırları falan sanki ikisi anlasmis da beni cildirtmaya calisiyoe gibiydi. Esime nerdeyse sarilacak bana bakmadi bile falan boyla sacma davranislar.Rahatsız oluyorsam ben de konuşurdum
Kurt öncesinde düşmüş ki konu açmışsınız zaten,eğer bi hata yapmaya meyilli ise sorup hatadan geri çevirebilirsiniz o yüzden bekleyin,izleyin filan demeyeceğim.
Yok o kadar değildir .. o biraz bana fazla film senaryosu gibi gelir ..Yani tavırları falan sanki ikisi anlasmis da beni cildirtmaya calisiyoe gibiydi. Esime nerdeyse sarilacak bana bakmadi bile falan boyla sacma davranislar.
yazdıklarınız hep kızın davranışları yalnız. eşinizin tavrı nasıldı önemli olan o.
kız sizi görmezden duymazdan geldi. kız ellerini eşinizin omzuna koydu vs vs..
Ben daha cok beni kandiriyor kismindayim aslina bakarsak.
Ben boyle birine davransam adama daha orada dalar. Kendisi boyle bir tip ama empati yoksunu evet bu bir gercek.Onceki konunuzu bilmiyorum ama boyle adamlar gel bana illa empati yaptir diyo resmen
Neyi nasıl buldunuz ? Yemek ortamını mı? Genç kızımızı mı ?Eve gelince nasıl buldun falan dedi konu acmaya çalıştı. Iyi guzel dedim kapattım konuyu.
Acik acik soylerdim senin yerinde olsam.Yeni arkadaşları nasıl buldun dedi. Iş arkadaşlarının hepsini tanıyorum normalde yeni gelen 3 kisi vardı onları sordu genel olarak.
Açıkça söyleyin hislerinizi.Kıskandın desin ne olacak ortada absürt bir durum varsa tabiki kıskanırsın bunda hatalı bir durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?