Eşimin iş arkadaşı (neler dönüyor?)

Bence bekleyin daha sonrasını ben oldam hemen sormaz konuşmazdım

Yaklaşık olarak aynı durumu bende yasamistim.. sakın bişey belli etme hatta o kızdan iyi bı şekilde bahset ona ... Ara ara sorular sor verdiği cevaplardan anlarsin.. erkekler okadar da zeki yaratıklar değil illa açık veriyolar

Bence eşinize katiyen kızmayın sizi ısrarla çağırmış o yüzden masum geldi bana.Yalnız kız sizi görmemezlikten gelerek eşinizden hoşlanıyor da olabilir ya da neden eşini getirdi ki iş arkadaşlarıyla olsaydık babında davranmış olabilir.

Oyle bsey olsa esin neden senide yemege goturmek icin israr etsin. Bence kiz biraz birşey ispatlamaya calismis bak esinle cok iyi anlasiyoruz gibisinden ego yapmis olabilr eger esini begeniyosa. Ama şöyle bir şeyde var eger eşin seninle.ilgili biseyler anlatmissa kiza yada kavgalarinizi anlatmissa filan kiz ondanda bole seni dislayarak esinle muhabbetini sana belli etmeye çalışmis ve seni kizdirmak istemis olabilir. Ama esinin ilgisi olsa seni yemeğe götürmezdi bence .kiz icin ayni seyi soleyemicem bi begenisi var esine karsi.

S sweetywitch91 çözdünüz mü mevzuyu? merak ettim

Son konusmamizdan sonra konuyu bir daha acmadim acikcasi. Cumartesi is arkadaslarindan birinin cocugunun dogum gününe davetliyiz. Orda da o kiz olur mu bilemiyorum. Cumartesiyi bekliyorum. Su an için kusku duyabilecegim bir durum sezmedim. Telefonda konusmalari da hep isle alakali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…