Eşimin iş arkadaşı (neler dönüyor?)

Dogru kiza odaklandigim icin onu yazmisim. Yani esim de esprili güleç halinden memnundu cekingen bir tavri yoktu. Kiz veda ederken bir gozumun icine bakti orda sozsuz bir iletişim kurduk o kadar:)

kızın diğer erkeklerle iletişimi nasıldı?
hayır eşinizde gitmek istemediğiniz halde ısrar etmiş.
niye kendini riske atsın ki.

İki elle omuzlara dokunma kısmını okumasaydım belki öyle bir tiptir der umursamazdım ama fiziksel temas sıkıntı. Belki de hiç bir şey yoktur.
Tavsiye geliyor. Aralarında bir şey varsa ve ben bunu bilsem boşanmam otururum oturduğum yerde diyorsanız elleşmeyin yüz göz olmayın.
Diğer türlüsünü yaparım diyorsanız açık açık konuşmadan önce delil toplama sürecine girip yüzleşin ya da direkt sorun.

Bazı erkekler çok aşağılık oluyor.
Karısını çocuklarını alıp (onlar bilmiyor) sevgilisinin kapısına götürüp sevgilisini kıskandırdığını gördü bu gözler.
Böyle bir şey bile olabilir.

Bence de açık ve net şekilde hoşlanmadığınızı söyleyin, göz dağını da eklemeyi unutmazsanız :)
Kendisi kıskançlık yapmaya klakar benden yüz bulur demişsiniz, önceki konunuzu bilmiyorum ama bu durumda,

birinin boynuna sarılacak olursam gel konuşalım cicim, o zamana dek haddini bil derim valla.

kızın diğer erkeklerle iletişimi nasıldı?
hayır eşinizde gitmek istemediğiniz halde ısrar etmiş.
niye kendini riske atsın ki.
Ben de orada takılıyorum . Isrsr etti sonrs Nasil falan diye soruyor ne yapmaya çalışıyor anlamadim. Kizin konuskan sen sakrak biri herkese karşı . Ama ben dikkat ettim diye mi bilmiyorum daha cok esimle muhattapti. Zaten onun stajyeri.

Esinizle konusun bence rahatsiz oldugunuzu samiyetlerinden hoslanmadiginizi belirtin.yani ben olsam icimde tutamaz “hop nooluyoruz” falan derdim kesin.

Ne güzel sormuş , sizde yanlış cevap vermişsiniz ..

2 gün sonra bir sıkıntı olduğunda cevabınızı hatırlatabilir

Pusuya yat ! Kocan birşeyler karıştırıyorsa ancak böyle anlarsın . Rahatsızlığını dile getirirsen daha dikkatli davranır .

Yalnız eşinin diğer kadınlara da yaklaşımı bu şekildeyse -ki hep kadından bahsetmissin- korkulacak bir durum yok ..

Aldatıyorsa alnını karışlarım çok net.

Aşağılık bir insan oldugunu düşünmüyorum. Yine de hayat diyelim.

eşinizin stajeri olduğu için eşinizle daha samimi ise yani bu bir ast üst meselesi ise, amirinin eşiyle de aynı derecede ilgilenmesi gerekmez mi?
sadece eşinize bu kadar samimi olması ile diğer erkeklere de samimi olması arasında fark görmüyorum, eşle konuş, çocuğu sev, kadını sallama... kötü niyetli değil de cehaletten yapıyorsa da bu vesile ile bilgilenmiş olur.

Esim yerine göre davranır. Espride yapar ciddi de durur. Yeri gelir bir konuda yardim eder falan filan. Yani kadınlarla olan iliskisinde bugune kadar gözüme bir sey carpmamisti benim ta ki bugune kadar. Ben mi kuruntu yaptim esim mi cok yuz veriyor pislik yapiyor kiz mi civik çözemiyorum

Bir de oglumu ben kucağıma alinca degil esimin kucagindayken falan seviyor gelip. Dusundukce boyle seyleri hatirliyorum.

belki kızın huyunu bildiğinden senin kıskanıp kıskanmadığını öğrenmek istedi.
o yüzden ısrar etmiş olabilir.
eski konundan bahsetmiş arkadaşlar kıskançlık yapan o imiş.
belki kendini haklı çıkartmak için bak sende kıskanıyorsun demek için sordu ısrarla.

Tam şimdi aralarında birşey varsa sizi evde bırakmak için bahane üretirdi yazacaktım da.

Şimdi bunu okuyunca bilemedim.

En tahammül edemeyecegim mevzular.
Ben eşlerin birbirini kıskandığını belli etmemesi olayıni hiç anlamış değilim..
Insan kendi kendini yer bitirir yahu içindeki şüphelerle. Ellerini omzuna koyup görüşüruz diyecek biri benim eşime ve ben sakin kalicam. Her şeyden önce, eşim bu yüzü verdi ki, o da öyle yaptı diyerek anasını aglatirdim eşimin :)
Ayrıca kıskanmak aşka dahil. Yok kıskandığımı belli etmem, yok benim ozguvenim tam.. Bırakın bu işleri. Seven kıskanır. Aşkta kıskançlık olmazsa onun adı aşk olmaz arkadaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…