- 3 Nisan 2014
- 36.533
- 149.472
- 798
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Dogru kiza odaklandigim icin onu yazmisim. Yani esim de esprili güleç halinden memnundu cekingen bir tavri yoktu. Kiz veda ederken bir gozumun icine bakti orda sozsuz bir iletişim kurduk o kadar:)
Ben de orada takılıyorum . Isrsr etti sonrs Nasil falan diye soruyor ne yapmaya çalışıyor anlamadim. Kizin konuskan sen sakrak biri herkese karşı . Ama ben dikkat ettim diye mi bilmiyorum daha cok esimle muhattapti. Zaten onun stajyeri.kızın diğer erkeklerle iletişimi nasıldı?
hayır eşinizde gitmek istemediğiniz halde ısrar etmiş.
niye kendini riske atsın ki.
Bazı erkekler çok aşağılık oluyor.
Karısını çocuklarını alıp (onlar bilmiyor) sevgilisinin kapısına götürüp sevgilisini kıskandırdığını gördü bu gözler.
Böyle bir şey bile olabilir.
İki elle omuzlara dokunma kısmını okumasaydım belki öyle bir tiptir der umursamazdım ama fiziksel temas sıkıntı. Belki de hiç bir şey yoktur.
Tavsiye geliyor. Aralarında bir şey varsa ve ben bunu bilsem boşanmam otururum oturduğum yerde diyorsanız elleşmeyin yüz göz olmayın.
Diğer türlüsünü yaparım diyorsanız açık açık konuşmadan önce delil toplama sürecine girip yüzleşin ya da direkt sorun.
Karısını çocuklarını alıp (onlar bilmiyor) sevgilisinin kapısına götürüp sevgilisini kıskandırdığını gördü bu gözler.
Pusuya yat ! Kocan birşeyler karıştırıyorsa ancak böyle anlarsın . Rahatsızlığını dile getirirsen daha dikkatli davranır .
Yalnız eşinin diğer kadınlara da yaklaşımı bu şekildeyse -ki hep kadından bahsetmissin- korkulacak bir durum yok ..
Aldatıyorsa alnını karışlarım çok net.
Aşağılık bir insan oldugunu düşünmüyorum. Yine de hayat diyelim.
Bir de oglumu ben kucağıma alinca degil esimin kucagindayken falan seviyor gelip. Dusundukce boyle seyleri hatirliyorum.eşinizin stajeri olduğu için eşinizle daha samimi ise yani bu bir ast üst meselesi ise, amirinin eşiyle de aynı derecede ilgilenmesi gerekmez mi?
sadece eşinize bu kadar samimi olması ile diğer erkeklere de samimi olması arasında fark görmüyorum, eşle konuş, çocuğu sev, kadını sallama... kötü niyetli değil de cehaletten yapıyorsa da bu vesile ile bilgilenmiş olur.
Ben de orada takılıyorum . Isrsr etti sonrs Nasil falan diye soruyor ne yapmaya çalışıyor anlamadim. Kizin konuskan sen sakrak biri herkese karşı . Ama ben dikkat ettim diye mi bilmiyorum daha cok esimle muhattapti. Zaten onun stajyeri.
İki elle omuzlara dokunma kısmını okumasaydım belki öyle bir tiptir der umursamazdım ama fiziksel temas sıkıntı. Belki de hiç bir şey yoktur.
Tavsiye geliyor. Aralarında bir şey varsa ve ben bunu bilsem boşanmam otururum oturduğum yerde diyorsanız elleşmeyin yüz göz olmayın.
Diğer türlüsünü yaparım diyorsanız açık açık konuşmadan önce delil toplama sürecine girip yüzleşin ya da direkt sorun.
Yok demek istediginizi anladim merak etmeyin sorun yok:)Eşiniz için demedim örnekteki erkek gibiler için dedim.
Eşiniz belki tamamen masum. Yanlış anlamayın yani beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?