Eşimin iş arkadaşı (neler dönüyor?)

Merhaba bence esinizle konusmaniz gerek icinize attikca siz uzulecek ve kafaniz karisack en iyisi oturup konusmak ve kizin tavrilarinini konusmaniz mantikli olan bu

Belki de seni kıskandırmak için yapmıştır .anladığım kadarıyla öyle bir tip .hiç sevmem böyle ucuz numaraları .bence birşey yoktur ama sen yine de gözünü açık tut .

ben olsam doğrudan eşimle konuşurdum, ama evlilğinizi eşinizi en iyi siz bilirsiniz.

yakın bir arkadaşım eşinin yanında çalışan hatunun eşine kur yaptığından şüphelendi. bir kaç kez iş yemeği, motivasyon toplantısı falan düzenletti. eşi tabi ki bu yemeklerin sebebinden şüphelenmiştir bence. o yemeklerde kızı yakın markaja aldı önce, sonra aba altından sopa gösterdi. fakat gittikçe kızın elbise boyu kısalınca aba altındaki sopa eşe yöneldi. iş ilişkisi sona erdi...

ona da söylemiştim, bence ilk muhattap eş olmalı. bu arada yer geldikçe iş yerine ziyaret olsun, iş yemeklerine katılım olsun boy gösterilebilir bence.

ben bu yoruma katılıyorum, evlilik dediğimiz şey sadakat sözü değil mi? eşimle konuşamayacaksam nasıl olacak?

Ben eşlerin birbirini kıskandığını belli etmemesi olayıni hiç anlamış değilim..
Insan kendi kendini yer bitirir yahu içindeki şüphelerle.

Sonucta arkadas ortamı şakalaşmak vs normal ama
Eşimin daha yeni tanıdığı bir kadınla fiziksel teması kesinlikle kabul edecegım durum değil.

(Eskı konuyu okumadım)
Yani ben olsam arkadas ortamın baya samimi yeni gelen kadınla fızıksel temas kuracak kadar kaynasmıssınız! Umarım bundan sonra beni kıskanıp sorun cıkarmazsın! Derdim

Elleri omuzuna koydugunda bir bakis atardim kiza zaten bir daha yapamazdi o hareketi hatta esime de dusunerek selam verirdi. Eşini izlemeye al telefonunun dokumanina bak gizlice . Son zamanlarda bir yabanci numara varmi varsa gizliden ara bak kim.

Ne kadar sabırlısınız... Ben bir kadın eşimin omzuna elini koysa o an hayırdır diye başlarım. Hiç sevmem gereksiz teması. Bence sizde yakın takibe alın.

Esinizle ilgili birsey soyleyemeyiz.Hic anlamamis da olabilir sizin duygularinizi yani haberi bile olmayabilir kuskunuzdan uzulebilir guvenmediginiz icin.Bence simdilik ona konuyu acmayin,tabi siz bilirsiniz yine de.
Kiza gelince, ben kizdan iskillendim. kizin belki esinize ilgisi varsa siz kucumsemeye calismis olabilir sizi gormezdej gelmesi falan.Ben kadindan suphelendim esinizden degil
Siz kadina karsi dikkatli olun.
Esinizin ofisine gidip gelseniz ara ara.
Yada eianizin agzini arayin kizin sevgikisi var mi ailesi nerede gibi?esiniz kizi nasil anlatacak bir yoklayin bakalim.
Kizin ilgisi varsa dislerinizi belli edin.Hanimefendiliginizi bozmamayi basarabilmissiniz bu guzel ,yoksa sizi ortamdakiler anlayamaz o masum siz kiskanc olurdunuz kadin kendini uste cikarirdi esinizin gozunde.

Adam da sıkıntı yok bence yoksa gel diye ısrar etmezdi gelmemen işine gelirdi ahtopot gibi elini niye koyuyır ben hoşlanmazdım. Eşin memnuniyetsizliğini belli etti mi ellerini koyunca

Bence esinize kdar bursey dillendirmeyin derler ya essegin aklina karpuz dusurme diye o hesap aklinda yoksa bile beyninde yer ediverir...Ama kesinlikle gizlice takibe al derim,burnuma hicde guzel kokular gelmedi,kadin olarak bir seylerden nem kaptiysan gercekten ters giden birseyleri sezmisssin demekki...

Yani tavırları falan sanki ikisi anlasmis da beni cildirtmaya calisiyoe gibiydi. Esime nerdeyse sarilacak bana bakmadi bile falan boyla sacma davranislar.
Aralarinda birsey olsa esin seni israrla gel diye cagirmaz emin ol.

Bence aralarinda birsey yok su an
Ama kizin hareketleri anlattigina gore pek normal degil
Esine kizdan hic hoslanmadigibi rahatsiz oldugunu kizdan uzak durmasini soyle acikca ama...

O eşim in omuzuna attığı ellerini kırardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…