- 27 Ağustos 2015
- 314
- 106
- 53
- 32
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Belki de seni kıskandırmak için yapmıştır .anladığım kadarıyla öyle bir tip .hiç sevmem böyle ucuz numaraları .bence birşey yoktur ama sen yine de gözünü açık tut .Esim yerine göre davranır. Espride yapar ciddi de durur. Yeri gelir bir konuda yardim eder falan filan. Yani kadınlarla olan iliskisinde bugune kadar gözüme bir sey carpmamisti benim ta ki bugune kadar. Ben mi kuruntu yaptim esim mi cok yuz veriyor pislik yapiyor kiz mi civik çözemiyorum
Ben eşlerin birbirini kıskandığını belli etmemesi olayıni hiç anlamış değilim..
Insan kendi kendini yer bitirir yahu içindeki şüphelerle.
+1Belki de seni kıskandırmak için yapmıştır .anladığım kadarıyla öyle bir tip .hiç sevmem böyle ucuz numaraları .bence birşey yoktur ama sen yine de gözünü açık tut .
Aralarinda birsey olsa esin seni israrla gel diye cagirmaz emin ol.Yani tavırları falan sanki ikisi anlasmis da beni cildirtmaya calisiyoe gibiydi. Esime nerdeyse sarilacak bana bakmadi bile falan boyla sacma davranislar.
O eşim in omuzuna attığı ellerini kırardım.Normalde kıskanç birisi hiiiç değilim. Fakat son günlerde dikkatimi çeken şeyler var. Önceki konumu okuyanlar bilirler eşim beni kıskanıyordu onu konuşup bir sekilde tatlıya bağladık derken geçen iş arkadaşları ile yemeğe gittik. Ben bebekle rahat olmaz diye gitmek istemedim illa ısrar etti eşim tamam dedim. Orada ofise yeni girmiş bir kız var. Çok konuşkan şakacı eğlenceli tatlı bir tip. Eşimle de muhabbetleri iyi. Fakat sinir bozucu bir durum var ki şu kız ben yokmuşum gibi davrandı. Bu x in eşi dediler memnun oldum dedi. Sonra bakmadı bile. Oğlumu sevdi eşimle şakalaştı ben bir şey deyince duymamış gibi 0 tepki. Ben de sinir olduğum için o yokmuş gibi davrandım. Diğer herkeske konuşup benle konuşmaması dikkatimden kaçmadı ama. Noluyoruz dedim yani. Bir de erken kalktı giderken eşime yarın görüşürüz x dedi. Iki elini de eşimin omzuna koydu boynuna sarıldı sarılacak.
Tüm bu olaylar olurken ben sakin sakin hanfendi bir şekilde izledim. Bugüne kadar eşimin bu denli yakın olduğunu da bilmem diğer hanımlara karşı. Sizce bu nedir? Neler dönüyor ? Eşim beni mi kandırıyor? Rahatsız olduğumu söylesem mi ? Bu sefer de bak sen de kıskandın der mi? Ne yapsam ki ben? Yardııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?