Eşimin iş arkadaşı (neler dönüyor?)

Yazık ya üzüldüm eşinize :)

Bu ara çok mu ihmal ediyorsunuz acaba sevgi, ilgi anlamında?
Sevildiğini duymak, hissetmek istiyor sanırım.

Şu konuşma hiç inandırıcı değil... Ya eşiniz siz görün diye böyle bi konuşma yapti,ya da siz uyduruyorsunuz.. Bilemedim. Hatta sonrasında eşinizle yaptığınız konuşma da elçin sangu barış arduc diyalogu gibi..

Bilmiyorum ki insan ihmal ettigini anlar mi:/

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Ama insan boyle bir seyi niye uydurur niye boyle dusundunhz bilemedim dogrusu:)

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Ama insan boyle bir seyi niye uydurur niye boyle dusundunhz bilemedim dogrusu:)
Şöyle siz daha önce de sürekli eşinizin kıskançlığı, eşinizin eve gelen arkadaşının mutfağa gelip keşke senin gibi bir eşim olsa demesi, daha önceki(Sanıyorum eşinizden önce) sevgilinizin güzelsin kiskaniyorum vs içerikli konular açmissiniz. Konularınız hep ya sizin güzel olduğunuz kiskanildiginiz ya da sizin kiskandiginiz... Yazdiginiz dialoglar da bana kurgu gibi geldi böyle dizi dialogu gibi ... Bilemiyorum insan psikolojisi değişik kendinizi siz de bi sorgulayin belki övülme beğenilme ihtiyaciniz var.

Ilk sevgilim eşim tüm konular ona ait. Ayrıca burada öyle olmus olabilir haklısınız. Tabi ki sadece bu sorunumuz yok. Ama genelini halledebiliyoruz bu konuda tıkanıyoruz. Konularımın da tarihine bakarsanız çok yakın tarihli olmadığını görürsünüz.

kız bildiğin yürümüşşş yolarım ben o kızı

Ben olsam dayanamazdım bu ne ya

Madem yeniler hariç iş arkadaşlarını tanıyorsunuz yemeğe davet etmek istediğinizi söyleyin eşinize ama stajyeri çağırmayın. Nedenini sorarsa hoşlanmadım o kızdan dersiniz :))) Eşiniz kabul eder ve diğerleri eve gelirse kız da kendisine tepki koyulduğunu anlar. Tabi eşinizin iş yerindeki kızla mesafesi de önemli onu da eşiniz koyacak.

Bende eşimin iş yemeğine gitmiştim. Böyle bir tavırla karşılaşmadım şükür ama yinede insan rahatsız oluyor sonuçta onlar işten güçten , eski sohbetlerinden vs bahsediyorlar sense oturup dinliyorsun sadece oldukça sıkıcı..

Biri beni de yoksaysa bende kafaya takarim.. eşinize rahatsizliginizi anlatın tabiki

ellerini omuzlarına koyduuuu Ben o karıyı var ya ...eşine de yani pes.. yüz vermis demek kadın bu kadar yakınlaşıyor. valla benim eşim e de aynisi oldu. yani meslek arkadaşı beni görünce bebegimi sevdi falan Ben yokmus gibi davrandı.esime de insallah bozulmaz karakterin senin gibileri kalmadi falan dedi.esim sadece tebessum etti ve benim yanima geldi hemen.o da izledi öyle. yani eşiniz sizi kiskandirmak için göz yummuş sanırım ama

O kadar p..venk olanına denk gelmedim Allah kahretsin öyle adamları ay çok sinirim bozuldu ne ahlaksıZlık yani

Bu tür durumlarda hemen tepkinizi verin bu ne lavbalilik bu şekilde flortlesmeler istemiyorum kendine gel diyin hemen toparlar diye düşünüyorum

Bence yine bulunun ayni ortsmda.iyice gozlemleyin.hatta mumkunse is yerine ziyarete gidin habersiz.esinize birsey soylemeyin bence biraz bu sekilde gozlem yapin once

Bence kıskanmak bu kadar geniş olmaktan iyidir

Aslinda sizi tanimadigi icin belki de cok muhabbet etmedi...kuruntu yapiyor olabilirsiniz...biraz izlemede kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…