- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Yazık ya üzüldüm eşinize :)Eşimle konuştuk. Daha dogrusu o bitmeyen isten bahsediyordu. Bir seyi yapamiyorlar falan gibisinden. Ben de çok yüz verirsen is bekleme olacağı bu dedim. Ne ilgisi var dedi. Ben de resmi bir ortamda daha iyi yürür isler dedim. Yemekte neydi öyle o dedim. Neymiş falan dedi. Sonra ben de ne kadar cıvık bir kız o hosuma gitmedi dedim. Bir de giderken omzuna dokunuyor dedim. Nerede nasıl davranacagini da bilmiyor. Hangi devirde yaşıyoruz birazcık modern olur musun dedi. ( ayni cumleyi ben ona soylemistim o da zaten imalı dedi.) Ben zaten modernim olay çıkarmadım dedim. Biri bana o hareketi yapsaydı diyecektim ki hey hey hey tamam mesaj alındı dedi. Ben uyardım sen merak etme dedi. Bir daha sen yokken sarılmasını söyledim diyor bir de. Dedim doğru demişsin ben de sen yokken sarılıyorum millete bu işin oluru bu. Hoslanmiyorum boyle cumlelerdeb biliyorsun diyor bana bir de. Dedim sen söylüyorsun karşılığını duyunca hoslanmiyorum bidi bidi ben cok hoslaniyorum.
Ohhh be rahatladım dedi sonra. Niye dedim. Bir an hicbir sey demeyeceksin diye korktum insan olup olmadığından şüphe duymaya başlayacaktım dedi. Ben de bilerek mi yaptin dedim. Biraz belki olabilir dedi ve güldü. Nasıl yapabilirsin böyle bir seyi ya çocuk oyuncagi mi bu ya kız yanlış anlasa oyun mu oynuyorsun sen dedim. Ya yok herkese davrandigim gibi davrandım ne bileyim bu kadar olacağını tepki göstermedim sadece seni merak ettim falan dedi.
Şu konuşma hiç inandırıcı değil... Ya eşiniz siz görün diye böyle bi konuşma yapti,ya da siz uyduruyorsunuz.. Bilemedim. Hatta sonrasında eşinizle yaptığınız konuşma da elçin sangu barış arduc diyalogu gibi..Telefonuna baktım. Şifresi benim tahmin ettiğim gibiymiş:) bu kızla yazışmaları var.
Kız: cumaya kadar bitmez ki ben z ye de soyledim yetişmez diye.
Eşim: valla bitmez diye bir şey yok bitireceksiniz.
Kız: ya yapamayız biz yardım etsen olmaz mı? Hem ben tam bilmiyorum o programı öğrenmiş olurum. Haftasonu da gelebilirim ofise.
Eşim: sana verilen iş belliydi. Yapamayacaksan başkasına da verebilirdik. Ne yap et bitir. Orası seni ilgilendirir.
Kız : cumartesi sabahtan vakit ayıramaz mısın?
Eşim: bak x ben size programi gösterdim. Bir şeyi bir kerede anlayip yaparsan yaparsin. Yapamazsan biz yapabilenlerle devam ederiz. Is hayati bu kadar basittir. Bu konuda bana bir daha bir sey yazma. Senin icin daha iyi olur.
Şeklinde bir konusma. Kız sonradan bir sey yazmamis. Yani bunlara bakinca benim gördüğüm manzara ne o zaman diyorum.
Yazık ya üzüldüm eşinize :)
Bu ara çok mu ihmal ediyorsunuz acaba sevgi, ilgi anlamında?
Sevildiğini duymak, hissetmek istiyor sanırım.
Bilmiyorum ki insan ihmal ettigini anlar mi:/Yazık ya üzüldüm eşinize :)
Bu ara çok mu ihmal ediyorsunuz acaba sevgi, ilgi anlamında?
Sevildiğini duymak, hissetmek istiyor sanırım.
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Ama insan boyle bir seyi niye uydurur niye boyle dusundunhz bilemedim dogrusu:)Şu konuşma hiç inandırıcı değil... Ya eşiniz siz görün diye böyle bi konuşma yapti,ya da siz uyduruyorsunuz.. Bilemedim. Hatta sonrasında eşinizle yaptığınız konuşma da elçin sangu barış arduc diyalogu gibi..
Şöyle siz daha önce de sürekli eşinizin kıskançlığı, eşinizin eve gelen arkadaşının mutfağa gelip keşke senin gibi bir eşim olsa demesi, daha önceki(Sanıyorum eşinizden önce) sevgilinizin güzelsin kiskaniyorum vs içerikli konular açmissiniz. Konularınız hep ya sizin güzel olduğunuz kiskanildiginiz ya da sizin kiskandiginiz... Yazdiginiz dialoglar da bana kurgu gibi geldi böyle dizi dialogu gibi ... Bilemiyorum insan psikolojisi değişik kendinizi siz de bi sorgulayin belki övülme beğenilme ihtiyaciniz var.Tesekkur ederim yorumunuz icin. Ama insan boyle bir seyi niye uydurur niye boyle dusundunhz bilemedim dogrusu:)
Şöyle siz daha önce de sürekli eşinizin kıskançlığı, eşinizin eve gelen arkadaşının mutfağa gelip keşke senin gibi bir eşim olsa demesi, daha önceki(Sanıyorum eşinizden önce) sevgilinizin güzelsin kiskaniyorum vs içerikli konular açmissiniz. Konularınız hep ya sizin güzel olduğunuz kiskanildiginiz ya da sizin kiskandiginiz... Yazdiginiz dialoglar da bana kurgu gibi geldi böyle dizi dialogu gibi ... Bilemiyorum insan psikolojisi değişik kendinizi siz de bi sorgulayin belki övülme beğenilme ihtiyaciniz var.
kız bildiğin yürümüşşş yolarım ben o kızıTelefonuna baktım. Şifresi benim tahmin ettiğim gibiymiş:) bu kızla yazışmaları var.
Kız: cumaya kadar bitmez ki ben z ye de soyledim yetişmez diye.
Eşim: valla bitmez diye bir şey yok bitireceksiniz.
Kız: ya yapamayız biz yardım etsen olmaz mı? Hem ben tam bilmiyorum o programı öğrenmiş olurum. Haftasonu da gelebilirim ofise.
Eşim: sana verilen iş belliydi. Yapamayacaksan başkasına da verebilirdik. Ne yap et bitir. Orası seni ilgilendirir.
Kız : cumartesi sabahtan vakit ayıramaz mısın?
Eşim: bak x ben size programi gösterdim. Bir şeyi bir kerede anlayip yaparsan yaparsin. Yapamazsan biz yapabilenlerle devam ederiz. Is hayati bu kadar basittir. Bu konuda bana bir daha bir sey yazma. Senin icin daha iyi olur.
Şeklinde bir konusma. Kız sonradan bir sey yazmamis. Yani bunlara bakinca benim gördüğüm manzara ne o zaman diyorum.
Fazla şımarık bir tip. Herkese bu sekilde davranıyordur diye düşünüyorum.kız bildiğin yürümüşşş yolarım ben o kızı
Ben olsam dayanamazdım bu ne yaNormalde kıskanç birisi hiiiç değilim. Fakat son günlerde dikkatimi çeken şeyler var. Önceki konumu okuyanlar bilirler eşim beni kıskanıyordu onu konuşup bir sekilde tatlıya bağladık derken geçen iş arkadaşları ile yemeğe gittik. Ben bebekle rahat olmaz diye gitmek istemedim illa ısrar etti eşim tamam dedim. Orada ofise yeni girmiş bir kız var. Çok konuşkan şakacı eğlenceli tatlı bir tip. Eşimle de muhabbetleri iyi. Fakat sinir bozucu bir durum var ki şu kız ben yokmuşum gibi davrandı. Bu x in eşi dediler memnun oldum dedi. Sonra bakmadı bile. Oğlumu sevdi eşimle şakalaştı ben bir şey deyince duymamış gibi 0 tepki. Ben de sinir olduğum için o yokmuş gibi davrandım. Diğer herkeske konuşup benle konuşmaması dikkatimden kaçmadı ama. Noluyoruz dedim yani. Bir de erken kalktı giderken eşime yarın görüşürüz x dedi. Iki elini de eşimin omzuna koydu boynuna sarıldı sarılacak.
Tüm bu olaylar olurken ben sakin sakin hanfendi bir şekilde izledim. Bugüne kadar eşimin bu denli yakın olduğunu da bilmem diğer hanımlara karşı. Sizce bu nedir? Neler dönüyor ? Eşim beni mi kandırıyor? Rahatsız olduğumu söylesem mi ? Bu sefer de bak sen de kıskandın der mi? Ne yapsam ki ben? Yardııım
Yazdığınız bazı yorumlar sürekli kendi dış görünüşünüzle ilgilendiğinizi düşündürüyor.Bilmiyorum ki insan ihmal ettigini anlar mi:/
ellerini omuzlarına koyduuuuNormalde kıskanç birisi hiiiç değilim. Fakat son günlerde dikkatimi çeken şeyler var. Önceki konumu okuyanlar bilirler eşim beni kıskanıyordu onu konuşup bir sekilde tatlıya bağladık derken geçen iş arkadaşları ile yemeğe gittik. Ben bebekle rahat olmaz diye gitmek istemedim illa ısrar etti eşim tamam dedim. Orada ofise yeni girmiş bir kız var. Çok konuşkan şakacı eğlenceli tatlı bir tip. Eşimle de muhabbetleri iyi. Fakat sinir bozucu bir durum var ki şu kız ben yokmuşum gibi davrandı. Bu x in eşi dediler memnun oldum dedi. Sonra bakmadı bile. Oğlumu sevdi eşimle şakalaştı ben bir şey deyince duymamış gibi 0 tepki. Ben de sinir olduğum için o yokmuş gibi davrandım. Diğer herkeske konuşup benle konuşmaması dikkatimden kaçmadı ama. Noluyoruz dedim yani. Bir de erken kalktı giderken eşime yarın görüşürüz x dedi. Iki elini de eşimin omzuna koydu boynuna sarıldı sarılacak.
Tüm bu olaylar olurken ben sakin sakin hanfendi bir şekilde izledim. Bugüne kadar eşimin bu denli yakın olduğunu da bilmem diğer hanımlara karşı. Sizce bu nedir? Neler dönüyor ? Eşim beni mi kandırıyor? Rahatsız olduğumu söylesem mi ? Bu sefer de bak sen de kıskandın der mi? Ne yapsam ki ben? Yardııım
İki elle omuzlara dokunma kısmını okumasaydım belki öyle bir tiptir der umursamazdım ama fiziksel temas sıkıntı. Belki de hiç bir şey yoktur.
Tavsiye geliyor. Aralarında bir şey varsa ve ben bunu bilsem boşanmam otururum oturduğum yerde diyorsanız elleşmeyin yüz göz olmayın.
Diğer türlüsünü yaparım diyorsanız açık açık konuşmadan önce delil toplama sürecine girip yüzleşin ya da direkt sorun.
Bazı erkekler çok aşağılık oluyor.
Karısını çocuklarını alıp (onlar bilmiyor) sevgilisinin kapısına götürüp sevgilisini kıskandırdığını gördü bu gözler.
Böyle bir şey bile olabilir.
Bu tür durumlarda hemen tepkinizi verin bu ne lavbalilik bu şekilde flortlesmeler istemiyorum kendine gel diyin hemen toparlar diye düşünüyorumNormalde kıskanç birisi hiiiç değilim. Fakat son günlerde dikkatimi çeken şeyler var. Önceki konumu okuyanlar bilirler eşim beni kıskanıyordu onu konuşup bir sekilde tatlıya bağladık derken geçen iş arkadaşları ile yemeğe gittik. Ben bebekle rahat olmaz diye gitmek istemedim illa ısrar etti eşim tamam dedim. Orada ofise yeni girmiş bir kız var. Çok konuşkan şakacı eğlenceli tatlı bir tip. Eşimle de muhabbetleri iyi. Fakat sinir bozucu bir durum var ki şu kız ben yokmuşum gibi davrandı. Bu x in eşi dediler memnun oldum dedi. Sonra bakmadı bile. Oğlumu sevdi eşimle şakalaştı ben bir şey deyince duymamış gibi 0 tepki. Ben de sinir olduğum için o yokmuş gibi davrandım. Diğer herkeske konuşup benle konuşmaması dikkatimden kaçmadı ama. Noluyoruz dedim yani. Bir de erken kalktı giderken eşime yarın görüşürüz x dedi. Iki elini de eşimin omzuna koydu boynuna sarıldı sarılacak.
Bence kıskanmak bu kadar geniş olmaktan iyidirNormalde kıskanç birisi hiiiç değilim. Fakat son günlerde dikkatimi çeken şeyler var. Önceki konumu okuyanlar bilirler eşim beni kıskanıyordu onu konuşup bir sekilde tatlıya bağladık derken geçen iş arkadaşları ile yemeğe gittik. Ben bebekle rahat olmaz diye gitmek istemedim illa ısrar etti eşim tamam dedim. Orada ofise yeni girmiş bir kız var. Çok konuşkan şakacı eğlenceli tatlı bir tip. Eşimle de muhabbetleri iyi. Fakat sinir bozucu bir durum var ki şu kız ben yokmuşum gibi davrandı. Bu x in eşi dediler memnun oldum dedi. Sonra bakmadı bile. Oğlumu sevdi eşimle şakalaştı ben bir şey deyince duymamış gibi 0 tepki. Ben de sinir olduğum için o yokmuş gibi davrandım. Diğer herkeske konuşup benle konuşmaması dikkatimden kaçmadı ama. Noluyoruz dedim yani. Bir de erken kalktı giderken eşime yarın görüşürüz x dedi. Iki elini de eşimin omzuna koydu boynuna sarıldı sarılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?