- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
eşiniz dalar ama kendisi başkasıyla flörtleşir ne hoşBen boyle birine davransam adama daha orada dalar. Kendisi boyle bir tip ama empati yoksunu evet bu bir gercek.
Normalde kıskanç birisi hiiiç değilim. Fakat son günlerde dikkatimi çeken şeyler var. Önceki konumu okuyanlar bilirler eşim beni kıskanıyordu onu konuşup bir sekilde tatlıya bağladık derken geçen iş arkadaşları ile yemeğe gittik. Ben bebekle rahat olmaz diye gitmek istemedim illa ısrar etti eşim tamam dedim. Orada ofise yeni girmiş bir kız var. Çok konuşkan şakacı eğlenceli tatlı bir tip. Eşimle de muhabbetleri iyi. Fakat sinir bozucu bir durum var ki şu kız ben yokmuşum gibi davrandı. Bu x in eşi dediler memnun oldum dedi. Sonra bakmadı bile. Oğlumu sevdi eşimle şakalaştı ben bir şey deyince duymamış gibi 0 tepki. Ben de sinir olduğum için o yokmuş gibi davrandım. Diğer herkeske konuşup benle konuşmaması dikkatimden kaçmadı ama. Noluyoruz dedim yani. Bir de erken kalktı giderken eşime yarın görüşürüz x dedi. Iki elini de eşimin omzuna koydu boynuna sarıldı sarılacak.
Tüm bu olaylar olurken ben sakin sakin hanfendi bir şekilde izledim. Bugüne kadar eşimin bu denli yakın olduğunu da bilmem diğer hanımlara karşı. Sizce bu nedir? Neler dönüyor ? Eşim beni mi kandırıyor? Rahatsız olduğumu söylesem mi ? Bu sefer de bak sen de kıskandın der mi? Ne yapsam ki ben? Yardııım
Neden bir aydır şifreli çok can sıkıcıTelefonunda şifre yoktu. Son bir aydır telefonu şifreli. Bilgisayarı zaten hep şifrelidir. Karıştırıp bakmak aklımın ucundan gecmez zaten.
Ay siz anlatirken bile sinir oldum gicik oldum kiza. Bence bu durumda eşinize rahatsizliginizi bildirin o kiza mesafe koysun. Kimse bu sekilde bi baskasinin kocasina sirnasamaz. Birak omuzlarından tutmayi ceketine dokunamaz. Ama buna esiniz musaade etmemeli en basinda. Yani esinizden yuz buluyor benceNormalde kıskanç birisi hiiiç değilim. Fakat son günlerde dikkatimi çeken şeyler var. Önceki konumu okuyanlar bilirler eşim beni kıskanıyordu onu konuşup bir sekilde tatlıya bağladık derken geçen iş arkadaşları ile yemeğe gittik. Ben bebekle rahat olmaz diye gitmek istemedim illa ısrar etti eşim tamam dedim. Orada ofise yeni girmiş bir kız var. Çok konuşkan şakacı eğlenceli tatlı bir tip. Eşimle de muhabbetleri iyi. Fakat sinir bozucu bir durum var ki şu kız ben yokmuşum gibi davrandı. Bu x in eşi dediler memnun oldum dedi. Sonra bakmadı bile. Oğlumu sevdi eşimle şakalaştı ben bir şey deyince duymamış gibi 0 tepki. Ben de sinir olduğum için o yokmuş gibi davrandım. Diğer herkeske konuşup benle konuşmaması dikkatimden kaçmadı ama. Noluyoruz dedim yani. Bir de erken kalktı giderken eşime yarın görüşürüz x dedi. Iki elini de eşimin omzuna koydu boynuna sarıldı sarılacak.
Tüm bu olaylar olurken ben sakin sakin hanfendi bir şekilde izledim. Bugüne kadar eşimin bu denli yakın olduğunu da bilmem diğer hanımlara karşı. Sizce bu nedir? Neler dönüyor ? Eşim beni mi kandırıyor? Rahatsız olduğumu söylesem mi ? Bu sefer de bak sen de kıskandın der mi? Ne yapsam ki ben? Yardııım
Eşiniz size kıskançlık cilvesi yapıyor, kız eşinize :)Telefonuna baktım. Şifresi benim tahmin ettiğim gibiymiş:) bu kızla yazışmaları var.
Kız: cumaya kadar bitmez ki ben z ye de soyledim yetişmez diye.
Eşim: valla bitmez diye bir şey yok bitireceksiniz.
Kız: ya yapamayız biz yardım etsen olmaz mı? Hem ben tam bilmiyorum o programı öğrenmiş olurum. Haftasonu da gelebilirim ofise.
Eşim: sana verilen iş belliydi. Yapamayacaksan başkasına da verebilirdik. Ne yap et bitir. Orası seni ilgilendirir.
Kız : cumartesi sabahtan vakit ayıramaz mısın?
Eşim: bak x ben size programi gösterdim. Bir şeyi bir kerede anlayip yaparsan yaparsin. Yapamazsan biz yapabilenlerle devam ederiz. Is hayati bu kadar basittir. Bu konuda bana bir daha bir sey yazma. Senin icin daha iyi olur.
Şeklinde bir konusma. Kız sonradan bir sey yazmamis. Yani bunlara bakinca benim gördüğüm manzara ne o zaman diyorum.
Kız niyeti bozmuş gibi,bildiğin yürüyor
Yalnız ben birşeye daha takıldım eşinin telefonunda sizden gizlediği şifre mi var
Her ilişkinin dinamiği farklıdır ama bu durum bana samimiyetsiz geliyor yani o senin eşin telefonunda ondan gizlicek neyin olabilir şifre gizlenmesi en nefret ettiğim durumlardan abim yapıyor bunu eşinden saklıyor çünkü kadın ayağı var malesef..Sifre var ama benden gizli mi aslinda bilmiyorum. Hic sormadim da yani. Bir sey bakacaktim telefonundan benimkinin sarji bitmişti aa parmak izi mi yaptin acsana bir sey bakicam dedim acti verdi. Sifre nedir diye sormadım. Bugun de ilk denemede buldum zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?