Eşimin iş arkadaşı (neler dönüyor?)

Kişi kendinden bilir işi diye bir soz var. Eşiniz bu yüzden mi sizi kıskanıyordu acaba ?

Benim burnuma hiç güzel kokular gelmedi nedense. Takipte kalın mutlaka.

bilmiyorum ama sanki anlaşmalı öyle davranmışlar gibi geldiç kıskanç bir eşiniz varmış acaba empati olsun diye mi yaptı

kimmişde eşinle o kadar samimi oluyormuş. eşin ona haddini yerini bildirmemiş belliki!!!! bide kadın sanki kumasısın gibi seni görmemezlikten gelmiş , o seni kıskanmış galiba. konuyu olduğu gibi konuş eşinle .

Şimdi şu genel bir kural; karşımızdaki insanlar bizim izin verdiğimiz seviyeye göre davranışlarını ayarlar. Biz kadınlar olarak genelde hemen hemcinsimize suç atıp erkekleri aklamaya meyilliyizdir :) Fakat eşiniz izin vermeseydi o bayan da eşinize böyle davranamazdı.

Valla bende taktik maktik yok , bam bam. direk söylerim eşime noluyor ne bu samimiyet sana nasıl sarılabilir? Sen buna bu rahatlığı verecek kadar yakın mısın? ayrıca benim olduğum ortamda benden uzaklaşmasına da göz yumamam, dibimde olacak o kadar. Şimdiye kadar tavrım hep bu şekildeydi yeni tanıştığımızdan beri. Yan masadan birinin sesini duymuştu bi kez neler ettim, sen demek beni değil orayı dinliyorsun dedim :)))) Ki ben duymamıştım kızın sesini, ancak orayı duymak isteyip kulağını veren duyabilirdi. Tabi sonunda duyduğuna pişman etmiştim

Telefonuna baktım. Şifresi benim tahmin ettiğim gibiymiş:) bu kızla yazışmaları var.

Kız: cumaya kadar bitmez ki ben z ye de soyledim yetişmez diye.
Eşim: valla bitmez diye bir şey yok bitireceksiniz.
Kız: ya yapamayız biz yardım etsen olmaz mı? Hem ben tam bilmiyorum o programı öğrenmiş olurum. Haftasonu da gelebilirim ofise.
Eşim: sana verilen iş belliydi. Yapamayacaksan başkasına da verebilirdik. Ne yap et bitir. Orası seni ilgilendirir.
Kız : cumartesi sabahtan vakit ayıramaz mısın?
Eşim: bak x ben size programi gösterdim. Bir şeyi bir kerede anlayip yaparsan yaparsin. Yapamazsan biz yapabilenlerle devam ederiz. Is hayati bu kadar basittir. Bu konuda bana bir daha bir sey yazma. Senin icin daha iyi olur.

Şeklinde bir konusma. Kız sonradan bir sey yazmamis. Yani bunlara bakinca benim gördüğüm manzara ne o zaman diyorum.

Ay siz anlatirken bile sinir oldum gicik oldum kiza. Bence bu durumda eşinize rahatsizliginizi bildirin o kiza mesafe koysun. Kimse bu sekilde bi baskasinin kocasina sirnasamaz. Birak omuzlarından tutmayi ceketine dokunamaz. Ama buna esiniz musaade etmemeli en basinda. Yani esinizden yuz buluyor bence

Eşiniz size kıskançlık cilvesi yapıyor, kız eşinize :)

Eşinizi arada azıcık kıskanıp egosunu okşayın. Fazla havalanırsa, küçük bir iğneyle biraz havasını alırsınız.

Tabi kızla temasını hoş görmediğinizi belirtin mutlaka.

Eşin uslu duruyor. Kızda var sorun.
Bence kızın temasından rahatsızlığınızı dile getirin. Tekrarlanırsa eşinizin tepki koyması gerektiğini hatırlatın.
Her ne olursa olsun okuduğunuzu söylemeyin ve bence bir daha okumayın...

Kız niyeti bozmuş gibi,bildiğin yürüyor
Yalnız ben birşeye daha takıldım eşinin telefonunda sizden gizlediği şifre mi var

Kız niyeti bozmuş gibi,bildiğin yürüyor
Yalnız ben birşeye daha takıldım eşinin telefonunda sizden gizlediği şifre mi var

Sifre var ama benden gizli mi aslinda bilmiyorum. Hic sormadim da yani. Bir sey bakacaktim telefonundan benimkinin sarji bitmişti aa parmak izi mi yaptin acsana bir sey bakicam dedim acti verdi. Sifre nedir diye sormadım. Bugun de ilk denemede buldum zaten:)

Her ilişkinin dinamiği farklıdır ama bu durum bana samimiyetsiz geliyor yani o senin eşin telefonunda ondan gizlicek neyin olabilir şifre gizlenmesi en nefret ettiğim durumlardan abim yapıyor bunu eşinden saklıyor çünkü kadın ayağı var malesef..
Sizin diğer durumda bi acayip benim eşime kadının biri omuzlarına dokunacak beni yok sayarak bende eşime susucam paralarım onu ki benim gerçekten sakin bi yapım vardır

Eşimle konuştuk. Daha dogrusu o bitmeyen isten bahsediyordu. Bir seyi yapamiyorlar falan gibisinden. Ben de çok yüz verirsen is bekleme olacağı bu dedim. Ne ilgisi var dedi. Ben de resmi bir ortamda daha iyi yürür isler dedim. Yemekte neydi öyle o dedim. Neymiş falan dedi. Sonra ben de ne kadar cıvık bir kız o hosuma gitmedi dedim. Bir de giderken omzuna dokunuyor dedim. Nerede nasıl davranacagini da bilmiyor. Hangi devirde yaşıyoruz birazcık modern olur musun dedi. ( ayni cumleyi ben ona soylemistim o da zaten imalı dedi.) Ben zaten modernim olay çıkarmadım dedim. Biri bana o hareketi yapsaydı diyecektim ki hey hey hey tamam mesaj alındı dedi. Ben uyardım sen merak etme dedi. Bir daha sen yokken sarılmasını söyledim diyor bir de. Dedim doğru demişsin ben de sen yokken sarılıyorum millete bu işin oluru bu. Hoslanmiyorum boyle cumlelerdeb biliyorsun diyor bana bir de. Dedim sen söylüyorsun karşılığını duyunca hoslanmiyorum bidi bidi ben cok hoslaniyorum.

Ohhh be rahatladım dedi sonra. Niye dedim. Bir an hicbir sey demeyeceksin diye korktum insan olup olmadığından şüphe duymaya başlayacaktım dedi. Ben de bilerek mi yaptin dedim. Biraz belki olabilir dedi ve güldü. Nasıl yapabilirsin böyle bir seyi ya çocuk oyuncagi mi bu ya kız yanlış anlasa oyun mu oynuyorsun sen dedim. Ya yok herkese davrandigim gibi davrandım ne bileyim bu kadar olacağını tepki göstermedim sadece seni merak ettim falan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…