Eşimin kardeşi...

ben kabul ederdim.. esim de benim kardesimi kabul eder... ne varki bunda arkadas olur iste ne guzel.
Sizin iyi niyetinizi takdir ettim ama inanin benim evde o kadar az vaktim varki sadece çocuğumu görmek kalan vakitte dinlenmek istiyorum yanında rahat edebileceğim biri değil

Köyde calisamiyormuymus bunun derdi calismak deil bence kaynana misali tepene oturmaya gelio getir gotur yedir icir sen o ders yapsin eee tabi gezmeyi seviorsa vay basa gelen

Ne olursa olsun, insan anladabilsede cok sacma... 3-4 ay ne demek yaaa... Evi olmasa neyse... Kendi evinde kendisine calisma ortami hazirlasin, eminim aileside okumasini istiyorsa buna müsade edecektir vede destek olacaklardir... Kolaya kacmak daha rahat tabii... Abisinin evide olsa ablasinin Evide olsa kimsenin kimsede aylarca kalmasi normal degil bence, ciddi nedenler olmadigi sürece...

Kimsenin yanında rahat olmuyor insan ne kadar yakın da olsa bir samimiyetim yok ama kötü biri değil ama biliyorum ki buna He desem anası kardeşi babası sırayla gelir bir de gitmezler

Ayni sey senin kardesine olsa rahatsiz olur muydun?
Arada ki yorumlara bir çok kez yazdım ama kardeşim çok daha sıkıntılı bir durumu yaşadı ne o teklif etti ne ben ve ben eşime ima ettim sıkıntı da biraz kalsa diye sessiz kaldı ki kardeşim asla kabul etmez

İnanın kendi evi benimkin den musait. Ama haklısınız kız sorarsa bir ayı birsey demem yinede

Şu an önünü Kesmezsem zaten annenizle aynı kaderi paylaşırim daha kızım 3-4 aylıkken koloni gibi gelip canıma okudular

Eşin öylesine soruyo bence
Artık kardeşi geliyo ve kalacak
Bu saate kadar niye sormamış
Köyde ders çalışılmıyo mu, saçma olmuş
Aynen öyle laf olsun diye sordu böyle birşeyi kabul etmeyeceğimi benden iyi biliyor ama inanin herhangi bir emrivaki yapılırsa işin sonu hiç iyi yerlere gitmez

Canim bir kez daha söylüyorum yorumlara yazdım kendi kardeşim de olsa önemli bir ihtiyaç yoksa ki yok kimse kimsenin evinde kalmamalı ve eşim de kardeşimi bu durumda olsa kabul etmez. Ayrıca mevzu kızdan ziyade aile.artık o gelir öbürü gider 3-4 ay 6-7ay olur bana yazık değil mi peki?

ailesi bunu biraz sıkıyorsa ki köy yeri doğaldır sizin evi kendine rahat ev edinir. belliki kız gezecek yer arıyor. ben olsam gelmemesi için bin tane bahane üretirim. gelsede gitmesi için herşeyi zorlaştırırım. yoksa ömür billah başına kalır söyleyim. ayrıca madem sende kalacak evi temizlesin, yemeği yapsın, kimse kusura bakmasın yani. iki zoru görünce kaçar. kimse kimseye bakmak zorunda değil kardeşim. seninde bir özelin var sonuçta. çalışan insanların ayrıca rahata ihtiyacı var. ev hanımı değilsinki. ayrıca eşinle bu konuyu konuşmadıkça bu iş uzar arkadaşım. açık açık konuş.

Samimiyetin meyvesi eşiniz olabilir mi acaba?? Anlaşabiliyorsanız gelsin .Hem Çocuğunuz halasıyla vakit geçirir.Eşiniz ve ailesi size karşı iyilerse eşinizi iki arada bir derede bırakmayın ..

Tabiki kabul ederdim farzetki senin kardeşin sende kalmak istiyo o zamanda sinirlenirmisin ???

Başta kızdım ama kendi evi kaloriferli, rahat ortamsa ne işi var o kadar zaman sizde yahu. Bencil demekki. Eşine bence deki, isterse gelsin kalsın tabi birkaç gün kalıp döner. Özlem giderirsiniz de

Sana yardımı bile olabilir bence aabla kardeş olmaya çalışın o sizin de kardeşiniz artık yanlışmı düşünüyorum yoksa eşlerimizin aile bireyleri ömür boyu resmiyette kalıp bizim için EL mi olmalı biraz samimiyetten zarar gelmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…