Sizin iyi niyetinizi takdir ettim ama inanin benim evde o kadar az vaktim varki sadece çocuğumu görmek kalan vakitte dinlenmek istiyorum yanında rahat edebileceğim biri değilben kabul ederdim.. esim de benim kardesimi kabul eder... ne varki bunda arkadas olur iste ne guzel.
Kimsenin yanında rahat olmuyor insan ne kadar yakın da olsa bir samimiyetim yok ama kötü biri değil ama biliyorum ki buna He desem anası kardeşi babası sırayla gelir bir de gitmezleriyi anlaşıyorsanız 3-4 ay aslında çok uzun bir süre değil.
belli ki köyden zorlanıyor ne olacak ben kabul ederdim herhalde ya..
kendimi yerine koyardım abimin evinden başka alternatifim yok,ciddi bir sınavım var..ozaman kabul edilebilir geliyor sanki.
ama görümcenizle aranızın nasıl olduğu önemli tabi
eğer sonradan sorun çıkıp hiç almasam ondan iyiydi daha kötü olduk diyecek gibiyse orasını bilemem
Arada ki yorumlara bir çok kez yazdım ama kardeşim çok daha sıkıntılı bir durumu yaşadı ne o teklif etti ne ben ve ben eşime ima ettim sıkıntı da biraz kalsa diye sessiz kaldı ki kardeşim asla kabul etmezAyni sey senin kardesine olsa rahatsiz olur muydun?
Nasıl derim bende onu düşünüyorum2 yasında kızınız varmış. çalışması daha zor olmaz mı?
istemiyorsanız güzel bir dille belrtin
İnanın kendi evi benimkin den musait. Ama haklısınız kız sorarsa bir ayı birsey demem yinedeİyi anlasabiliyosam kabul ederim. Hem bana yardimci olur arkadas olur. Ustelik egitime çok önem veriyorum okuyan cabalayan herkese cok buyuk saygi duyarim. Rahatsız olacaginizi dusunuyorsaniz son 1 ay misafir edebileceginizi soyleyebilirsiniz. Hem esiniz kirilmamis olur hem kizin gonlu olur hemde bi ay kisa bi sure gelir gecer
Şu an önünü Kesmezsem zaten annenizle aynı kaderi paylaşırim daha kızım 3-4 aylıkken koloni gibi gelip canıma okudularben önce okuyunca sobalı köy evi çalışamıyordur ondan geliyor anladım öyle bir durum yokmuş ev doğalgazlıymış
ne gerek var başkasının evini üç dört aylığına gasp etmeye rahatsız etmeye
ben çok yerde ders çalıştım yurtta kendi evimde annemlerde insan çalışmak istesin illa ki sessiz bir ortam bulur
çalışamayacak evde durdurmayacak bir durumu yok
bazen evden anneden babadan kaçmak için ders çalışma ayağına kardeşlerin evinde kalıyorlar enselerinde boza pişiren yok yenge abi evde yok özellikle her ikisi çalışınca
ayrıca böyle durumlar da eşin tavrı nasıl oluyor çok önemli anladığım eşin senin kardeşinin gelmesini bir ay istememiş hani desem adam senin kardeşin gelse ses çıkarmıyor oda yok
hep söylüyorum benim annemin durumuna düşmeyin daha bir aylık evliyken kaç haftalık yatılı misafirler gelmiş ondan sonra biz büyüyene kadar başını misafirden alamadı
kendi de çalıştığı için evimizi otel niyetine bol bol kullandılar anneme de her hafta sonu bol bol temizlik yapmak çarşaf yıkamak yemek yapmak kaldı
istemiyorsan asla kabul etme baştan önünü kes bence
Aynen öyle laf olsun diye sordu böyle birşeyi kabul etmeyeceğimi benden iyi biliyor ama inanin herhangi bir emrivaki yapılırsa işin sonu hiç iyi yerlere gitmezEşin öylesine soruyo bence
Artık kardeşi geliyo ve kalacak
Bu saate kadar niye sormamış
Köyde ders çalışılmıyo mu, saçma olmuş
Yanlışınizi düzeltmek isterim abisinin evi değil ikimizin evi. Ve sizde takdir edersiniz ki gelen misafirle kadın ilgilenir ve nezaketen de olsa sorular o evin sahiplerineYooo hiçte saçma değil. Abisinin evi. Kalabilir
Canim bir kez daha söylüyorum yorumlara yazdım kendi kardeşim de olsa önemli bir ihtiyaç yoksa ki yok kimse kimsenin evinde kalmamalı ve eşim de kardeşimi bu durumda olsa kabul etmez. Ayrıca mevzu kızdan ziyade aile.artık o gelir öbürü gider 3-4 ay 6-7ay olur bana yazık değil mi peki?Ne varki bunda kardesiniz bu durumda olsaa esiniz bu tepkiyi verse uzulmezmisinizzz..anlastiktan sonraaa kalmasi sorub olmamli..yani sen bunu soeun etmee..haaa esin sana son anda demiss o iyi olmamis ama bunlar basit seyler..ben olsam.alirdin.evimee ne var ki bundaaa..yanlis tepki vererek.huzuurunu kacirma..
Emin ol unutulur benim psikoloji gittikten sonra eşim mutlu olsa bananeSorunlu biri değilse çağır gelsin.
Hem eşinin gözünde yucelirsin.
Hem bu iyiliğin yıllarca unutulmaz
Samimiyetin meyvesi eşiniz olabilir mi acaba?? Anlaşabiliyorsanız gelsin .Hem Çocuğunuz halasıyla vakit geçirir.Eşiniz ve ailesi size karşı iyilerse eşinizi iki arada bir derede bırakmayın ..Ben yogun çalışıyorum 2 yaşında kızım var.evime gelince az dinlenmek istiyorum açıkçası bazılarına bencillik gibi gelebilir haklıdır da belki.
Kızın bir tersligini görmedim ama mantıklı bulamadım evet koyde yaşıyorlar ama evleri kaloriferli.ve ders calismaya meyilli falan değil.
Yeni doğum yaptığım da bize ilk gelişinde de pat diye artık burasi bizimde evimiz gelir kalırız demişti öncesin de hiç bir samimiyet olmamasına rağmen.
Haklısın zatenAynen öyle laf olsun diye sordu böyle birşeyi kabul etmeyeceğimi benden iyi biliyor ama inanin herhangi bir emrivaki yapılırsa işin sonu hiç iyi yerlere gitmez
O zaman ozurdiliyorum yorumum icin..Arada ki yorumlara bir çok kez yazdım ama kardeşim çok daha sıkıntılı bir durumu yaşadı ne o teklif etti ne ben ve ben eşime ima ettim sıkıntı da biraz kalsa diye sessiz kaldı ki kardeşim asla kabul etmez
Tabiki kabul ederdim farzetki senin kardeşin sende kalmak istiyo o zamanda sinirlenirmisin ???Eşimin bir kız kardeşi var 22-23 yaşında koyde ailesi ile kalıyor.yarın bize gelecekmis ziyarete.eşim bugün bana bunu söyledi ve dgs sınavına hazırlanmak için bizde kalmak istiyormuş 3-4ay öyle sinirlendim ve üzüldüm ki eşim bana soruyor sen ne dersin diye şaşırdım kaldım.
Saçma bir durum değil mi arkadaşlar böyle birşey? Siz kabul eder misiniz?
Bence anormal değil. Yani ben 1.5 senelik evliydim görümcem üniversiteye hazırlanıyordu evde çalışamıyorum yurda gidicem dedi. Kv çöl üzüldü. Gittim masa aldım kurdum gel dedim bende çalış komşu sesi yol bişey yok. Geldi 4-5 ay niyetiyle geldi. 2 ayın sonunda sorunun evde olmadığını kendi çalışmak istemediğini farkedip eve döndü :) ama bende eşimin gözümde level atladım :)
Sana yardımı bile olabilir bence aabla kardeş olmaya çalışın o sizin de kardeşiniz artık yanlışmı düşünüyorum yoksa eşlerimizin aile bireyleri ömür boyu resmiyette kalıp bizim için EL mi olmalı biraz samimiyetten zarar gelmez benceBen yogun çalışıyorum 2 yaşında kızım var.evime gelince az dinlenmek istiyorum açıkçası bazılarına bencillik gibi gelebilir haklıdır da belki.
Kızın bir tersligini görmedim ama mantıklı bulamadım evet koyde yaşıyorlar ama evleri kaloriferli.ve ders calismaya meyilli falan değil.
Yeni doğum yaptığım da bize ilk gelişinde de pat diye artık burasi bizimde evimiz gelir kalırız demişti öncesin de hiç bir samimiyet olmamasına rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?