Allah bozmasınSizin durumunuzu bilemem ama ben Kpss'ye 3 ay abimlerde hazırlanmıştım. Yengemle aramızda 1 yaş var ve kardeş gibiyiz,arkadaş gibiyiz. Onlar beni çağırmışlardı zaten. O işten gelene kadar yemeğini yapardım,temizlik yapardım vs. Beraber takılırdık. Genelde ben sabaha kadar ders çalışırdım. Gayet gül gibi geçindik valla. Aradan yıllar geçti hala aynıyız,şimdi kızlarımız oynuyor. Ayrı şehirlerdeyiz ama sık sık gelir gideriz. Misal haftaya gideceğiz. Sık sık konuşuruz. Bizim ki gelin görümce ilişkisi olmadı hiç ondandır belki.
Amin sağolunAllah bozmasın
17 saat diyince anladımBizim ki iki yıldır bana zorla kabul ettirilmeye çalıştırılan hiç bir samimiyetimin olmadığı 17 saat uzaklıkta ama hep dibim de bir koloni
Ya boyle yuzsuz ve utanma duygusu olmayan insanlardan oldum olasi nefret ederim nasil utanmadan sizde kalmaya karar veriyoki ben kabul etmezdim otursun evinde calissin birinin evinde yatili kalmaya karsiyim cok bencilce ve arsizca bi istek ben yengemin evine ölsem gizmezdim annemgille oturmaya gider gelirdim bu insanlari anlayamiyorum cook sinirlendim iyyyyEşimin bir kız kardeşi var 22-23 yaşında koyde ailesi ile kalıyor.yarın bize gelecekmis ziyarete.eşim bugün bana bunu söyledi ve dgs sınavına hazırlanmak için bizde kalmak istiyormuş 3-4ay öyle sinirlendim ve üzüldüm ki eşim bana soruyor sen ne dersin diye şaşırdım kaldım.
Saçma bir durum değil mi arkadaşlar böyle birşey? Siz kabul eder misiniz?
Kotu niyetlilikle ne alakasi var istemeyebilir en dogal hakki istemek zorunda degil bu kotu niyetmi oluyor simdi kimse evinde baska birisini aylarca agirlamak zorunda degil ben sahsen istemem yatili misafirden hoslanmam kendimde kimsenin evine yatili kalamam kotu niyetlide degilim cok dusunceliyimdir insanlari rahatsiz etmem yani neyse ya bu tarz dusuncede olan birine ne anlatiyosamNe kadar kotu niyetli insanlar var
Ogrenciyim 1bucuk yildir dayimla yaşıyorum,1 sene daha yasiyacagim
Yengeme arkadas kardes oldum. Keza oda bana oyle birkez yuk hissettirmediler.
Ev islerini pazar alisverisini dahi beraber yapıyoruz. Ki siz esinizin kardeşinden bahsediyorsunuz. Kotuymus uzuldum bu kotu düşüncelere,fikir neyse zikir odur hesabi
Evet katiliyorum size koy daha sessiz sehir hayatindan ayrica koy bilmemne diye bahane yapmasin kimse sonucta ev iste orada ev burada ev ayni ev o ders calisma bahanesiyle orda kalip disari cikicak gezicek koyde oyle arac yokki istedifi yere gidemiyo uzakyaköyde çalışmak daha kolay ki çalışıcak ınsan her yerde çalışır
Yengeniz cennetlik kadınmış.Ne kadar kotu niyetli insanlar var
Ogrenciyim 1bucuk yildir dayimla yaşıyorum,1 sene daha yasiyacagim
Yengeme arkadas kardes oldum. Keza oda bana oyle birkez yuk hissettirmediler.
Ev islerini pazar alisverisini dahi beraber yapıyoruz. Ki siz esinizin kardeşinden bahsediyorsunuz. Kotuymus uzuldum bu kotu düşüncelere,fikir neyse zikir odur hesabi
Şu kadınlar niye böyle yaa. Kendi aileniz olunca hay hay gel kamp kur ... Kocanın ailesi olunca burun bükmeler ... ( not biz de bi yere sığamadık )
Kuzum çok haklısın ama ne yakınim ne samimi.tel le bile konuşmam doğru dürüst sadece sene de bir hafta gideriz yanlarına o kadar. Ama anlamıyorlar kesinlikle ne yaparsan yap istemiyor.ciddi bir rahatlıklari varBelliki sen en Başında tepene çıkarmışsın canm ben 1 buçuk yıllık evliyim ve kayınvalidemlerle yaşıyoruz. Ama bürün işleri ben yapmıyorum. Üstüme düşeni yapıyorm mecburda değlm zaten. O yüzden ilk zamanlarda tavrını ve seviyeni belli edeceksinki herkes nerde duracağını yerini bilsin benden büyük kv olsada. Sonuçta saygısızlık yapmıyorm ihtiyarda değil :) ama insandan insana kv den kv ye değişiyo :)
Canım problem kızdan ziyade süresi ve bunun teklifsizce yapılıyor olması ve malesef süre gittikçe uzar bu sadece başlangıç olur diğerleri içinçok sacma degıl aslında...sana zararı ne? hesap sorma gıbı algılama lutfen.kız bır okul kazanma ıcın cabalıyor sızınde kısa bır donem destegınız olsun aslında guzel olur sana yardım eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?