Eşimin kardeşi...

kabul etmemek eşe fırsat vermektir., her aile konusu acılan kavgada önüne koyar o yaptıgını.
sonucta bu 1 kerelık olan bişi
sürekli gelıp 2-3 ay kalacak degıl ya. o şekilde elbette kimse istemez.
hayat bu, yarın öbür gün senın tarafından bu şekilde bişi olur
sonra sesini bile çıkamazsın haberın olsun

Sizin durumunuzu bilemem ama ben Kpss'ye 3 ay abimlerde hazırlanmıştım. Yengemle aramızda 1 yaş var ve kardeş gibiyiz,arkadaş gibiyiz. Onlar beni çağırmışlardı zaten. O işten gelene kadar yemeğini yapardım,temizlik yapardım vs. Beraber takılırdık. Genelde ben sabaha kadar ders çalışırdım. Gayet gül gibi geçindik valla. Aradan yıllar geçti hala aynıyız,şimdi kızlarımız oynuyor. Ayrı şehirlerdeyiz ama sık sık gelir gideriz. Misal haftaya gideceğiz. Sık sık konuşuruz. Bizim ki gelin görümce ilişkisi olmadı hiç ondandır belki.

Allah bozmasın

Bence sikinti yok gelip ömür boyu sizle yasamaya kalkmiyo nede olsa eşinin kardeşi yani benim için sıkıntı olmazdi bence sende yapma

Ne kadar kotu niyetli insanlar var
Ogrenciyim 1bucuk yildir dayimla yaşıyorum,1 sene daha yasiyacagim
Yengeme arkadas kardes oldum. Keza oda bana oyle birkez yuk hissettirmediler.
Ev islerini pazar alisverisini dahi beraber yapıyoruz. Ki siz esinizin kardeşinden bahsediyorsunuz. Kotuymus uzuldum bu kotu düşüncelere,fikir neyse zikir odur hesabi

Ya boyle yuzsuz ve utanma duygusu olmayan insanlardan oldum olasi nefret ederim nasil utanmadan sizde kalmaya karar veriyoki ben kabul etmezdim otursun evinde calissin birinin evinde yatili kalmaya karsiyim cok bencilce ve arsizca bi istek ben yengemin evine ölsem gizmezdim annemgille oturmaya gider gelirdim bu insanlari anlayamiyorum cook sinirlendim iyyyy

Kotu niyetlilikle ne alakasi var istemeyebilir en dogal hakki istemek zorunda degil bu kotu niyetmi oluyor simdi kimse evinde baska birisini aylarca agirlamak zorunda degil ben sahsen istemem yatili misafirden hoslanmam kendimde kimsenin evine yatili kalamam kotu niyetlide degilim cok dusunceliyimdir insanlari rahatsiz etmem yani neyse ya bu tarz dusuncede olan birine ne anlatiyosam

Misafirlik 3 günü geçti mi, tadı kaçan bir şeydir.
Ne kadar severseniz sevin, kendi kardeşiniz dahi olsa bir süre sonra yapılan her şey göze batacaktır.
En basiti, iş ya da yemek yapmak istemediğiniz gün, evinizde başkası var diye mecburen (söylenerek) yapacaksınız.
Aranız iyi olsa bile bozulacak bu sürede.
Eşinize bir şekilde anlatın, böyle bir şey olmamalı.

köyde çalışmak daha kolay ki çalışıcak ınsan her yerde çalışır
Evet katiliyorum size koy daha sessiz sehir hayatindan ayrica koy bilmemne diye bahane yapmasin kimse sonucta ev iste orada ev burada ev ayni ev o ders calisma bahanesiyle orda kalip disari cikicak gezicek koyde oyle arac yokki istedifi yere gidemiyo uzakya

Yengeniz cennetlik kadınmış.
Değil yiğenimi, kendi ablamı 2 yıl almam eve.
Niye alayım hastalık ya da zaruri bir durum olmadığı sürece?
Eşimle, ailemle özelim kalmayacak, evimde bi totomu devirip de yatamayacağım, sürekli bir diken hali.
Aynı şey kalan insan için de geçerli.
Ne uzun uzun banyo yapabilir, ne ayağını uzatıp yatabilir ne geceliğiyle gezebilir...
Niye tüm ev halkı zulüm çeksin?
Gerçekten yengenizi öpün, başınıza koyun diyorum.
Herkes yapmaz, yapamaz...

Şu kadınlar niye böyle yaa. Kendi aileniz olunca hay hay gel kamp kur ... Kocanın ailesi olunca burun bükmeler ... ( not biz de bi yere sığamadık )

Bu yazdığınızı nereden çıkardınız? Aynı durumda kardeşim oldu, teklif bile etmedim yazmış konu sahibi. Yani sizin dediğinizin tam tersi. O yüzden yazdığınız şeyin temeli ne anlamadım.

Kuzum çok haklısın ama ne yakınim ne samimi.tel le bile konuşmam doğru dürüst sadece sene de bir hafta gideriz yanlarına o kadar. Ama anlamıyorlar kesinlikle ne yaparsan yap istemiyor.ciddi bir rahatlıklari var

çok sacma degıl aslında...sana zararı ne? hesap sorma gıbı algılama lutfen.kız bır okul kazanma ıcın cabalıyor sızınde kısa bır donem destegınız olsun aslında guzel olur sana yardım eder
Canım problem kızdan ziyade süresi ve bunun teklifsizce yapılıyor olması ve malesef süre gittikçe uzar bu sadece başlangıç olur diğerleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…