Eşimin Kardeşinin Sevgilisi

Ben de sevgilimle iki saat dışarda yabancı gibi vakit geçirmeye dayanamam. Elini tutarım. Çok içimden gelir sarilirim oturuyorsak omzuna yaslanirim kokusuna yakın olmak için. Kimseyi de ilgilendirmez.

aynen katılıyorum sana..
benim için de sevmek sevilmek sadece 4 duvar arasında evde olacak diye bişey yok
içimden geldiyse o an öperim de sarılırım da, eşim de aynı şekilde, bu gösteriş yapmak için değil ki, utanmam çünkü bu cinsellik değil..

Ben de sevgilimle iki saat dışarda yabancı gibi vakit geçirmeye dayanamam. Elini tutarım. Çok içimden gelir sarilirim oturuyorsak omzuna yaslanirim kokusuna yakın olmak için. Kimseyi de ilgilendirmez.

Aa yok canim, biz ilgi cekmek icin yapiyormusuz. Her disariya gittigimizde adeta ücretsiz sov sergiliyormusuuz sayin vatandaslara.

Evet! Duyanda sanki ön sevismeyi yolda yapiyoruz sanacak. Hayir yani sarilmakta, yanagindan, dudagindan bir öpücük niye gösteris olsun? Yani herkes bu sekilde davranmak zorunda degil elbette. Herkesin tercihi, disarda mesela esine sevgilisine sarilmak, öpmek istemeyen olabilir fakat ben nasil o insanlari frijit diye yafta yapistirmiyorsam. Benim gibiler icin "gösteris yapiyor" demek o kadar yalnistir!

Sizin sıkıntı etmenizi gerektiren bir durum goremedim ben acikcasi, kendi halinize bakin. Birakin insanlar ne yapiyorlarsa yapsinlar sonucta sizi enterese etmiyorlar. Siz kendi hal ve hareketlerinizi bildiktekten sonra baskalari hicte onemli degil anca dis kapinin dis mandali olurlar :)

Birincisi ben kimsenin namusuna laf etmedim. İkinci kendi ailenin yanında utanıp çekinip yapmadığın şeyleri tanımadığın insanların yanında hiç yapmamalısın bence. Annenlerin yanında cici ,hanım kızı oynayıp dışarıda aşka gelmen komik. Yaftamak derken neyi söylediğini anlamadım. Valla benim üstün namus anlaşım yok.
Herkes özelinde ne istiyorsa yapabilir. Bu ayrı bişey ama ben kimsenin karşımda nasıl tatmin olduğunu görmek zorunda değilim. ( Bunu genel olarak toplumdaki herkes için söylüyorum. )

İnsanları kendi baktığınız küçücük pencerenizden yargılayıp evrensel düşünmezseniz böyle sorunlar yaşarsınız size göre hoş olmayan durum ona göre hoş olabilir doğru bulmuyorum demişsiniz bir çok yorumunuzda da kime göre neye göre doğru veya yanlış yok şarap olsa neyseymiş bende rakılı bir ortam bulursan hayatta kaçırmam içerim ve kimseyi bağlamaz bende herkese katılıyorum kıskançlık seziyorum herkes sizin pencerenizden bakmak zorunda değil herkes sizin gibi düşünmek haraket etmek zorunda değil üstünüze vazife olmayan işlere karışmayın kendi dar pencerenizden çıkın daha geniş düşünün !!!!!

Hakaret etmeye mi çaliştiniz acaba?

Siz burada bahsedilen küçük elti oluyorsunuz sanırım:) Aynı davranışlar size normal gelebilir, sizde aynı davranışları yapıyor olabilirsiniz. Herkesin düşüncesine saygım var
Herkesin düşüncesine sayginiz olsaydi bu konuyu açmazdiniz.

İşte her düşünceye saygi duymadiğinizin kaniti yorumunuz.

Kv ve kp rahatsiz degilse siz hic orali bile olmayin. Dile getirince kötü siz olursunuz.

Hiç kimsenin rahatsız olmadığı bir şeyi his olmuyo ayıp vs gibi bir şekilde dile getirirse zaten kötülük ol

Canim rakıyı sadece yaşlı akşamcı amcalar içmiyor. kadinlar da içer. O masada içki içmesi değil rakı icmesi problem olmuş söylediğinize göre. Kp rakı içerken o şarap istese sorun olmayacaktı demişsiniz ya. İçkinin türüne göre ne değişiyor anlamadım.
Mesala bira icseydi de ok miydi. Likör veya viski hangileri uygun oluyor? Niye soruyorum bunlari sizde kadın içkisi şunlardir bunların dışındakileri kadinlar içerse ayıptır görüşü mu var?

Senin kp ile böyle bir ilişkin yok anladigim kadarıyla yani karşılıklı oturup içki içimiyorsunuz. Bu belki sizin kişisel tercihinizdir bilemiyorum tabi ama burada söyle bir durum sezdim. Belki sizde bir farkındalık yaratabilir o yüzden söylüyorum. Siz kv veya kp in yanında içki sigara içmiyor, eşinize istediginiz gibi yakın davranmiyorsunuz. Böyle davranmanızın sebebi de onlar tarafindan kabul görme isteğiniz. Bu yeni elti böyle davranmasıgi halde kabul görmesi sizi biraz etkilemiş gibi.

Tatmin olmak mi? Kizim sen iyimisin? Bir öpücükten orgazmmi oluyorsun?

Burda bana birsürü hakaret edip sonra yaftalamak nedir bilmiyorum demen komik. Ben söyleyecegimi söyledim. Senin gibi biri ile daha fazla konusmak istemiyorum. Haa bu arada umarim elticigin, kayinini öpe, öpe o ailenin sevdigi gelini olur

Neyse sana iyi forumlar ve kiskanmalar

Sizi de gelip sevgilisi gibi mincirmiyorsa, içki icmeniz için kafaniza silah dayamiyorsa sizene.takmayin gitsin.

Hareketlerini bile ezberlemissiniz.herkesin yeri farklıdır.tipki kişiliğimiz gibi....

Çok haklısınız.Tamam bir insan evleneceği
zaman evleneceği kişiyi ailesiyle tanıştırır, onların da görüşlerini alır ama sırf onlar sevmedi diye de sevdiği kişiyi bırakmaz.bırakırsa zaten gerçekten sevmiyordur.ha ben de kardeşimin sevgilisinin çok yanlış bir davranışını görsem(mesela alkolikse, kumar oynuyorsa, uyuşturucu kullanıyorsa, şiddete meyilliyse vs, bu arada kız kardeşim var o yüzden verdiğim örnekler bu şekilde) ben de kardeşimin evlenmesini istemem ama sırf kız saygısız(!) diye(kime göre neye göre) kafayı takmak da saçmalık yani.önemli olan ailenin isteyip istememesi veya sevip sevmemesi değil iki kişinin birbirini sevmesi ve birbirleriyle anlaşabilmeleri.

---

Ayrıca ben insanlara sarılmayı, öpmeyi vs çok severim, arkadaşlarıma sürekli böyle sevgi gösterilerinde bulunurum ve eğer bir gün sevgilim olursa ona da öyle davranırım.ne zaman/nerede içimden gelse öperim, sarılırım, konu sahibinin deyişiyle yılışıklık yaparım öbür insanları da bu hiç ilgilendirmez.isterlerse şov yaptığımı düşünsünler isterlerse edepsiz olduğumu hiç umrumda olmaz.

Son düzenleme:
Ben ilk aile yemeğinizde rakı içilmesine şaşırdım daha resmi bir ortam hayal ediyorum nedense ilk aile yemeklerinde ama madem masada içki var isteyen içebilir bundan sıkıntı yok.
Hareketleri sana tersse fazla görüşmezsin olur biter.

Özellikle hadi dışarı çıkalım da kocamı öpeyim demiyorum şahsen, dışardayken de içimden geliyosa öpüyorum, öpmekte sakınca görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…