- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 53
- 37
- Konu Sahibi cancangunes
-
Ben de sevgilimle iki saat dışarda yabancı gibi vakit geçirmeye dayanamam. Elini tutarım. Çok içimden gelir sarilirim oturuyorsak omzuna yaslanirim kokusuna yakın olmak için. Kimseyi de ilgilendirmez.Iyide hickimse sana yap diye baski kurmuyor ki. Ben mesela kendi annemlerin yaninda esimi durmadan sarilip öpmem. Ayni zamanda disarda oldugum zaman gayet rahat öperimde, sarilarak, el ele dolasarakta gezerim esim ile. Bu benim tercihim. Bu tercih beni birilerden üstün kilmiyor. Bu sadece bir tercih. Nasil sana hickimse "biraz esine daha saril, öpsenee" demeye hakki olmadigi gibi, sende kimseye "sarilma, öpme " diyemezsin.
Benim kaynim sevgilisi ile bu konuda farkli düsüncelerde olursak bana ne? Cok rahatsiz olursam en fazla onlar ile samimi olmam o kadar. Sanirim burda toplu sekilde kiz'i taslayacgimizi sandin ve bunu yapmayinca "siz anlamiyorsunuz" oluyor. Hayir biz cok iyi anliyoruz fakat dert edilcek birsey degil diyoruz.
aynen katılıyorum sana..Cünkü ben esimi canim istedigi icin severimde, minciklayip, öperimde. Benim icin sevmek ve sevilmek bir eve bagli degildir. Eger ben esimi disarda seviyorsam icimden geldigi icin ve tam ordaki insanlari umursamadigim icin yapiyorum. Bak kendi annemlerde kv'delerimde bu davranislarda bulunmuyorum. Niye? Cünkü onlari umursuyorum, dünya görüslerini biliyorum.
Ha bu demek degil ki mustakbel eltin kayin aileyi umursamiyor diye. O'da mesela farkli bir sekilde büyümüs, hele gördü kayin aile birsey demiyor, icinden geldigi gibi davraniyor.
Ve bu yaftalamandan hic hosnut olmadim, bilesin. Senin dünya görüsünden farkli olan insanlari hep böyle yaftalarmisin? Bu yorumun ile kiskancligin ortaya cikti bana göre. Senin o kizdan üstün namus anlayisin! olmasina ragmen, o aile halen o kizi tercih ediyor. Bunu kabullenemiyorsun.
Ben de sevgilimle iki saat dışarda yabancı gibi vakit geçirmeye dayanamam. Elini tutarım. Çok içimden gelir sarilirim oturuyorsak omzuna yaslanirim kokusuna yakın olmak için. Kimseyi de ilgilendirmez.
aynen katılıyorum sana..
benim için de sevmek sevilmek sadece 4 duvar arasında evde olacak diye bişey yok
içimden geldiyse o an öperim de sarılırım da, eşim de aynı şekilde, bu gösteriş yapmak için değil ki, utanmam çünkü bu cinsellik değil..
Cünkü ben esimi canim istedigi icin severimde, minciklayip, öperimde. Benim icin sevmek ve sevilmek bir eve bagli degildir. Eger ben esimi disarda seviyorsam icimden geldigi icin ve tam ordaki insanlari umursamadigim icin yapiyorum. Bak kendi annemlerde kv'delerimde bu davranislarda bulunmuyorum. Niye? Cünkü onlari umursuyorum, dünya görüslerini biliyorum.
Ha bu demek degil ki mustakbel eltin kayin aileyi umursamiyor diye. O'da mesela farkli bir sekilde büyümüs, hele gördü kayin aile birsey demiyor, icinden geldigi gibi davraniyor.
Ve bu yaftalamandan hic hosnut olmadim, bilesin. Senin dünya görüsünden farkli olan insanlari hep böyle yaftalarmisin? Bu yorumun ile kiskancligin ortaya cikti bana göre. Senin o kizdan üstün namus anlayisin! olmasina ragmen, o aile halen o kizi tercih ediyor. Bunu kabullenemiyorsun.
Hakaret etmeye mi çaliştiniz acaba?Yorumuz için teşekkürler. Tam anlamıyla hissettiklerimi ancak anlatamadıklarımı çok güzel yazmışsınız. Kimse sorana kadar söylemedim. Ama kayınvalidemin kızdan rahatsız olduğunu biliyorum. Hatta geçen gün eşimin kardeşiyle tartışmışlar . Kız o kadar yakın davranıyormuş kayınvalidem nasıl olur da ona gereken ilgiyi göstermiyormuş diye baya bir tartışma çıkmış. Ben konu hakkında hiç bir yorum yapmadım. Yapmamda. Buraya sanane ne var bunda diye yorum yapan arkadaşların aynı bu kız karekterinde olduğunu düşündüğüm için fikirlerine saygı duyuyorum. Kızın bana özellikle bir tavrı yok. Sadece sevgilisini aşırı mıncıklıyor :)
Herkesin düşüncesine sayginiz olsaydi bu konuyu açmazdiniz.Siz burada bahsedilen küçük elti oluyorsunuz sanırım:) Aynı davranışlar size normal gelebilir, sizde aynı davranışları yapıyor olabilirsiniz. Herkesin düşüncesine saygım var
İşte her düşünceye saygi duymadiğinizin kaniti yorumunuz.Peki dışarıda neden eşinizi sarıp öpme isteği doğuyor. Evlisiniz ,bol bol öpüp sevecek evde vaktiniz vardır diye tahmin ediyorum. Yani dışarıdaki sevmenin amacı aslında bana göre eşinize sevgi göstermekten çok dışarıdaki insanlara eşinize olan sevginizi göstermeniz.
Kv ve kp rahatsiz degilse siz hic orali bile olmayin. Dile getirince kötü siz olursunuz.
Söyle oldu kız rakı isteyince, eşimin kardeşide istedi. Masada 10 kişiydik 3 dışında kimse içmedi. Şarap falan istese anlıcam rakı nedir ? Bilmiyorum belki ben tuaf düşünüyorum. Ben aile içinde davranışlarımı biraz fazla kontrol ediyorum sanırım. 3. kişileri yanında aşırı sarılma öpme , yüzüne dokunma gibi şeyler bana itici gelir kendim yapmam. Sanırım ondan tuafıma gidiyor.
Birincisi ben kimsenin namusuna laf etmedim. İkinci kendi ailenin yanında utanıp çekinip yapmadığın şeyleri tanımadığın insanların yanında hiç yapmamalısın bence. Annenlerin yanında cici ,hanım kızı oynayıp dışarıda aşka gelmen komik. Yaftamak derken neyi söylediğini anlamadım. Valla benim üstün namus anlaşım yok.
Herkes özelinde ne istiyorsa yapabilir. Bu ayrı bişey ama ben kimsenin karşımda nasıl tatmin olduğunu görmek zorunda değilim. ( Bunu genel olarak toplumdaki herkes için söylüyorum. )
Çok haklısınız.Tamam bir insan evleneceğiKardeşim gibi görüyorum karışmam doğal kardeşime de böyle kız istemem diye birşey yok, nasıl biriyle evleneceğini herkes kendi seçer
Burda gelinini istemeyen kv çok değil mi,arkadaslara ne diyoruz, esin seni sevmiş seni almış diyoruz değil mi,o zaman onlara da aaa annesi istemiyorsa olmaz diyelim, o da anne, çocuğunun kendi isteyeceği biriyle evlenmesini ister, mantıklı mı bu
Peki dışarıda neden eşinizi sarıp öpme isteği doğuyor. Evlisiniz ,bol bol öpüp sevecek evde vaktiniz vardır diye tahmin ediyorum. Yani dışarıdaki sevmenin amacı aslında bana göre eşinize sevgi göstermekten çok dışarıdaki insanlara eşinize olan sevginizi göstermeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?