Eşimin Kardeşinin Sevgilisi

Sizi ilgilendiren bir durum yok.Siz mesafenizi koruyun yeterli.Herkesin kendi kararı..

Sen tam olarak kıskanıyosun, kıskanç insanlar evet kiskaniyorum demez zaten,kim yoğurdum ekşi demiş,senden çok ya da evlenmeden senin kadar benimsenmesine dayanamıyosun

Bende seni mesafeli buldum kafamdaki karı koca ilişkisine aşk sevgi mantığıma uymuyosun, edep timsalini oynuyosun sende,bence,ne olacak şimdi bende böyle düşünüyorum

Ayrıca kimseye hakaret etmedim diyosun ama kıza şımarık dedin yılışık dedin felegin cemberinden geçmiş dedin ki bu ifadenin kullanıldığı kişiler bellidir

Kıskanabileceğim hiç bir durum yok emin ol içinde hiç şüphe olmasın. Rahat ol

Dışarıda bazen mutlu oluyorum gidip eşime sarılıyorum, öpesim geliyor öpüyorum
Hiç de dur şu dışardakilere sevgimi göstereyim diye düşünerek öpmedim sarılmadım hoş görseler de çok umrunda sanki milletin benim kocamı sevmem
Sevginin, sarılma isteğinin şimdi durayım da eve gidince sarılırım olması tuhaf geldi bana

sen olayı aşmışsın ama, tatmin olmak nedir ya?

Ya herkes aynı standartlarda mı olmak zorunda? Varsayalım ki sen kaynanaların karşısında hazır ol duruyorsun. O da mı öyle olmak zorunda? İçki içmek yasak mı? Daha resmi bir şey olmadan beraber vakit geçirdiği için mi tüm bunlar?

Nedir yani? Üzerine vazife olmadan yapılan eleştirileri hiç sevmiyorum. Kıskançlık resmen bu.

Sevgilisiyle sarılmaları , öpmeleri sizi ilgilendirmez .
Demek ki bu durumu kayınvalide kayınpeder sorun etmiyor o yüzden size laf düşmüyor .
Kız ne güzel rahatmış özgüveni yüksek keşke bende öyle olabilsem .
Bende çekingenim aile yanında öpemem , sarılamam vs .
Ama benim gibi olmayana da laf etmem , karışmam .

Kıskanabileceğim hiç bir durum yok emin ol içinde hiç şüphe olmasın. Rahat ol

Rahatsız olan sensin ki konu açmışsın eltine özel,günlük hayatta bize uymayan tarzını beğenmediğimiz bir dolu insan vardır bizim de ama dert etmiyoruz hiçbirimiz,kimse kv kp elti görümce veya kaynına bayılmıyo ama kendi değerlerine sokmaya da çalışmıyor

Yani bunu özgüven olarak mı görüyorsun gerçekten. Bence tam tersi

Ya bırak şunları. Yaşasınlar o mantıkta. Kaynana karşısında el pençe durmak daha uygun onlara. Biraz özgürce ve daha mantıklı düşünmeye çalışmasınlar.

Farklı insan gördüklerinde "yılışık, nezaketsiz, terbiyesiz, aile terbiyesi görmemiş" diye yapıştırırlar hemen damgayı. Bu mantığa ne anlatabilirsin ki?

Yani bunu özgüven olarak mı görüyorsun gerçekten. Bence tam tersi
Bence özgüven olduğu gibi davranıyor bende çekinirim sevgilimin ailesinin yanında rakı falan içemem masada olsa bile .
Sevgilim derse hadi içelim diye anca o zaman içerim .
Hiç karışmayın siz bu duruma .

Sen, ben dikkat ediyorum, seviyelim, saygılıyım kafasındasın.
O değil. Oda benim gibi olsun diyorsun.

Kıskanıyor olmasaydın bu durumla bu kadar ilgilenmezdin.
Hatta biraz işine gelirdi.
sonuçta sana göre daha üstün oldugun için en değerli sen olursun diye düşünürdün.
Ama sorun şu ki, senin gibi olmadığı halde bu kadar değer görmesini belki kıskanmıyorsun ama yediremiyorsun.
bence bu daha tehlikeli bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…