- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 698
- Konu Sahibi cancangunes
-
Kıskanabileceğim hiç bir durum yok emin ol içinde hiç şüphe olmasın. Rahat olSen tam olarak kıskanıyosun, kıskanç insanlar evet kiskaniyorum demez zaten,kim yoğurdum ekşi demiş,senden çok ya da evlenmeden senin kadar benimsenmesine dayanamıyosun
Bende seni mesafeli buldum kafamdaki karı koca ilişkisine aşk sevgi mantığıma uymuyosun, edep timsalini oynuyosun sende,bence,ne olacak şimdi bende böyle düşünüyorum
Ayrıca kimseye hakaret etmedim diyosun ama kıza şımarık dedin yılışık dedin felegin cemberinden geçmiş dedin ki bu ifadenin kullanıldığı kişiler bellidir
Peki dışarıda neden eşinizi sarıp öpme isteği doğuyor. Evlisiniz ,bol bol öpüp sevecek evde vaktiniz vardır diye tahmin ediyorum. Yani dışarıdaki sevmenin amacı aslında bana göre eşinize sevgi göstermekten çok dışarıdaki insanlara eşinize olan sevginizi göstermeniz.
sen olayı aşmışsın ama, tatmin olmak nedir ya?Birincisi ben kimsenin namusuna laf etmedim. İkinci kendi ailenin yanında utanıp çekinip yapmadığın şeyleri tanımadığın insanların yanında hiç yapmamalısın bence. Annenlerin yanında cici ,hanım kızı oynayıp dışarıda aşka gelmen komik. Yaftamak derken neyi söylediğini anlamadım. Valla benim üstün namus anlaşım yok.
Herkes özelinde ne istiyorsa yapabilir. Bu ayrı bişey ama ben kimsenin karşımda nasıl tatmin olduğunu görmek zorunda değilim. ( Bunu genel olarak toplumdaki herkes için söylüyorum. )
sen olayı aşmışsın ama, tatmin olmak nedir ya?
Kıskanabileceğim hiç bir durum yok emin ol içinde hiç şüphe olmasın. Rahat ol
Yani bunu özgüven olarak mı görüyorsun gerçekten. Bence tam tersiSevgilisiyle sarılmaları , öpmeleri sizi ilgilendirmez .
Demek ki bu durumu kayınvalide kayınpeder sorun etmiyor o yüzden size laf düşmüyor .
Kız ne güzel rahatmış özgüveni yüksek keşke bende öyle olabilsem .
Bende çekingenim aile yanında öpemem , sarılamam vs .
Ama benim gibi olmayana da laf etmem , karışmam .
Ya bırak şunları. Yaşasınlar o mantıkta. Kaynana karşısında el pençe durmak daha uygun onlara. Biraz özgürce ve daha mantıklı düşünmeye çalışmasınlar.Rahatsız olan sensin ki konu açmışsın eltine özel,günlük hayatta bize uymayan tarzını beğenmediğimiz bir dolu insan vardır bizim de ama dert etmiyoruz hiçbirimiz,kimse kv kp elti görümce veya kaynına bayılmıyo ama kendi değerlerine sokmaya da çalışmıyor
Bence özgüven olduğu gibi davranıyor bende çekinirim sevgilimin ailesinin yanında rakı falan içemem masada olsa bile .Yani bunu özgüven olarak mı görüyorsun gerçekten. Bence tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?