Buradaki herkes sizin aldatıldığınızı söylüyor ne de olsa aklın yolu birdir,ama sizin için de kabullenmesi zor bir durum Allah sabır versinSizinki saflık mııı yoksa çaresizlikten kaynaklanan teskin olma çabası mı bilmem ama aldatıldığınızı kabul etseniz iyi olur
Bu problemi sen deil esin cozecek secim yapsin senn mi o muVe ben eşimin ilk ciktigiyim neden bunları yaşadık bilmiyorum aldatmadigi icn içim okdar rahatki ama sindremiyorum yapamıyorum şuan eskisi gibi konuşmak istiyor bnmle ama bn bu problemi cozmedigim için yaoamiyorim eskisi gbi olamıyorum yüzüm gulmuyo arada ağlıyorum ama rahatlayamiyorum
:) Yanlış alıntı olmuşBuradaki herkes sizin aldatıldığınızı söylüyor ne de olsa aklın yolu birdir,ama sizin için de kabullenmesi zor bir durum Allah sabır versin
Eşinizin ilki olmanızın önemi ne?Ve ben eşimin ilk ciktigiyim neden bunları yaşadık bilmiyorum aldatmadigi icn içim okdar rahatki ama sindremiyorum yapamıyorum şuan eskisi gibi konuşmak istiyor bnmle ama bn bu problemi cozmedigim için yaoamiyorim eskisi gbi olamıyorum yüzüm gulmuyo arada ağlıyorum ama rahatlayamiyorum
Görüşmelerine izin vermeyin kesinlikleKızlar kafam çok karışık, eşimle 11 yıldır beraberiz 5 yıllık da evliyiz ikiz kızlarımız var, birbirimizi çok bekledik çok sevdik hala da seviyoruz ama birkaç zaman önce telefonunda tesadüfen mesaj yakaladım.
15 yıllık bir arkadaşı varmış arada mesajlaşıyorlar, kız ona erkek arkadaşını falan anlatıyor, kızın erkek arkadaşının da olduğu buluşmalar olmuş birkaç kez, mesajlarda havadan sudan bahsediyorlar ama kız eşimin evli olduğunu ve beni bilmiyor.
Mesajları gördüğüm an deliye döndüm eşime sardım, eşim yanlış bir şey yapmadığını, 15 yıldır tanıştığını 6 yıldır başından attığını, kızın arkadaşının kardeşi olduğunu söyledi.
Kız intihar etmiş, psikolojisi bozulmuş o yüzden abisi eşime ilişiğini kesme demiş, eşim de o yüzden mesaj attığında kızla ilgileniyor gibi yapıyor muhabbet edip bitiriyorlar ama ben bunu kaldıramıyorum, aldatma falan bir şey yok ama sabahları kıza günaydın yazmasını sindiremiyorum.
Eşim seni kızla da abisiyle de görüştüreceğim diyor ama içim çok kötü.
Unutamıyorum ne yapsam olmuyor, bu arada eşim parasal ailesel olarak bunalıma girdiği için kızla ilgili konu açılsın istemiyor şu an, biraz unutalım seni götüreceğim tanıştıracağım diyor, bu arada bana söyleyecekmiş ama tepkimden korktuğu için bir şey diyememiş.
Mesajlarında hep saçmalamış yok Ruslar çok güzelmiş, işte mesleğini farklı anlatmış kendini övmüş, olmayan şeyleri söylemiş, sohbetin sonunda da seninle yarım saat görüşmem lazım bir şey söyleyeceğim diyor, sorduğumda kızlarımızın üstüne yemin ediyor, kızın abisinin zoruyla görüştüğünü söylüyor.
Sana anlatacaktım öğrenmen çok iyi oldu inan rahatladım diyor, eşime güvenim o kadar sonsuz ki ben yaparım ama o yapmaz derim her zaman, yılışık değildir kardeşine kuzenlerine hatta bana bile, ne yapacağımı İnan'ın bilmiyorum yardım edin.
Bildiğiniz aldatılmışsınız yapmayın lütfen kondurmak zordur tabi 11 yıllık eşinize ama çocuklarınız ve kendiniz için açın gözlerinizi... Empati yapın hatta siz arkadaşınızın abisinin zoruyla başka bi erkeğe yazar mıydınız? Bu size söylediği yalan da çok kötü bi yalan yaa... Asla inanmayın arafta da kalmayın herşey çok açık ve net.Kızlar kafam çok karışık, eşimle 11 yıldır beraberiz 5 yıllık da evliyiz ikiz kızlarımız var, birbirimizi çok bekledik çok sevdik hala da seviyoruz ama birkaç zaman önce telefonunda tesadüfen mesaj yakaladım.
15 yıllık bir arkadaşı varmış arada mesajlaşıyorlar, kız ona erkek arkadaşını falan anlatıyor, kızın erkek arkadaşının da olduğu buluşmalar olmuş birkaç kez, mesajlarda havadan sudan bahsediyorlar ama kız eşimin evli olduğunu ve beni bilmiyor.
Mesajları gördüğüm an deliye döndüm eşime sardım, eşim yanlış bir şey yapmadığını, 15 yıldır tanıştığını 6 yıldır başından attığını, kızın arkadaşının kardeşi olduğunu söyledi.
Kız intihar etmiş, psikolojisi bozulmuş o yüzden abisi eşime ilişiğini kesme demiş, eşim de o yüzden mesaj attığında kızla ilgileniyor gibi yapıyor muhabbet edip bitiriyorlar ama ben bunu kaldıramıyorum, aldatma falan bir şey yok ama sabahları kıza günaydın yazmasını sindiremiyorum.
Unutamıyorum ne yapsam olmuyor, bu arada eşim parasal ailesel olarak bunalıma girdiği için kızla ilgili konu açılsın istemiyor şu an, biraz unutalım seni götüreceğim tanıştıracağım diyor, bu arada bana söyleyecekmiş ama tepkimden korktuğu için bir şey diyememiş.
Mesajlarında hep saçmalamış yok Ruslar çok güzelmiş, işte mesleğini farklı anlatmış kendini övmüş, olmayan şeyleri söylemiş, sohbetin sonunda da seninle yarım saat görüşmem lazım bir şey söyleyeceğim diyor, sorduğumda kızlarımızın üstüne yemin ediyor, kızın abisinin zoruyla görüştüğünü söylüyor.
Sana anlatacaktım öğrenmen çok iyi oldu inan rahatladım diyor, eşime güvenim o kadar sonsuz ki ben yaparım ama o yapmaz derim her zaman, yılışık değildir kardeşine kuzenlerine hatta bana bile, ne yapacağımı İnan'ın bilmiyorum yardım edin.
İnsan konduramaz tabi ama ben bu kadar masum olduğuna inanamadım. İşin ilginci bu senaryoyu o anda uyduramaz belli ki daha önce eğer yakalanırsam bunu söylerim diye düşünülmüş. Seni tanıdığı birisiyle görüştürüp bu abisi Buda kız dese onlarda her şeyi onaylasalar inanacak mısın. Hayatta herkes oyuncu olmuş seni havada kandırırlar anlayamazsın. Ama iki evladın varmış bazen bi şeyleri görüp görmemezlikten gelenlere de diyecek laf olmuyorKızlar kafam çok karışık, eşimle 11 yıldır beraberiz 5 yıllık da evliyiz ikiz kızlarımız var, birbirimizi çok bekledik çok sevdik hala da seviyoruz ama birkaç zaman önce telefonunda tesadüfen mesaj yakaladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?