Eşimin kız arkadasi varmis

Sizinki saflık mııı yoksa çaresizlikten kaynaklanan teskin olma çabası mı bilmem ama aldatıldığınızı kabul etseniz iyi olur
Buradaki herkes sizin aldatıldığınızı söylüyor ne de olsa aklın yolu birdir,ama sizin için de kabullenmesi zor bir durum Allah sabır versin

Tek kelime ile “aldatılmışsınız.”
Kim kardeşi intihar etmesin diye evli barklı adamdan böyle ricada bulunur lütfen yani..
Eşinizde birşeyi ispatlamak için kalkıp sizi bir yere götürmesine gerek yok ki?
Arasın yanınızda hemen konuşsun.

Bu arada “ben güvenirim,benim kocam yapmazdı ” gibi çok emin tavırları yanlış buluyorum beşer şaşar dikkat edin kendinize bile.

Bu problemi sen deil esin cozecek secim yapsin senn mi o mu

Kizin numarasini alip arayin ablasiyim falan deyip agzini yoklayin size gercegi soyler o zaman
1 kisisi benim kardesim aranizda birsey mi var gibisinden tabi direk sorma biraz sohbet sonra

Konu fake bence de, konuyu açıp tek kelime cevap yazmamasından da belli. Eşime sonsuz güveniyorum diyor mesela, ee o zaman bu konuyu neden açtın? 1-2 yıldır da tanışmıyorlar 11 yıl olmuş ama adam diğer kadınla beşik kertigi neredeyse. Ben inanmadım nedense

Siz eşinizin anlattıklarına inandınız mi?

Oha her gün günaydın diye msj atıyor sebep ? İntihar edecekmiş. Bu yüzden edecekse etsin ya da abisi mıdır nedir psikologa götürsün onu . Aldatiliyorsun net.

Kusura bakmayın çok yalancı gördüm ama bu kadar profesyonelinide hiç görmedim..Daha fazla üzülüp saf yerine koyulmadan bu olayı çözmelisiniz.Eşiniz fena saçmalıyor..Ayrıca ne alaka eşiniz doktor mu ona yardım ediyor.Ya valla daha çok şey yazmak isterdimde size kıyamadım çok temiz kalplisiniz dikkat lütfen ‼

Eşinizin ilki olmanızın önemi ne?
Aldatmadığı için içiniz rahatsa bize sormak istediğiniz ne.
Anladığım kadarıyla konuya midem bulandı bu arada.

Görüşmelerine izin vermeyin kesinlikle

Olabilir de 11 yıl size nasıl söylememiş? 11 gün 11 ay değil bu 11 yıl. Hem size söylememiş hem de kıza evlendiğini söylememiş kusuruma bakmayın ama ortada dürüst olmayan bir durum var. Eşinizin kızla arasında bir şey yoksa bile yanlış yapmış bu konuda. Eşiniz kızın abisine diyebilirdi "kusura bakma ben artık evliyim, doğru olmaz" diyebilirdi ya da size söylerdi, hatta görüştürürdü sizi. Kıza illa destek mi olmak istiyor birlikte destek olurdunuz. Bu durum çok saçma olmuş ve yanlış.

Bildiğiniz aldatılmışsınız yapmayın lütfen kondurmak zordur tabi 11 yıllık eşinize ama çocuklarınız ve kendiniz için açın gözlerinizi... Empati yapın hatta siz arkadaşınızın abisinin zoruyla başka bi erkeğe yazar mıydınız? Bu size söylediği yalan da çok kötü bi yalan yaa... Asla inanmayın arafta da kalmayın herşey çok açık ve net.

İnsan konduramaz tabi ama ben bu kadar masum olduğuna inanamadım. İşin ilginci bu senaryoyu o anda uyduramaz belli ki daha önce eğer yakalanırsam bunu söylerim diye düşünülmüş. Seni tanıdığı birisiyle görüştürüp bu abisi Buda kız dese onlarda her şeyi onaylasalar inanacak mısın. Hayatta herkes oyuncu olmuş seni havada kandırırlar anlayamazsın. Ama iki evladın varmış bazen bi şeyleri görüp görmemezlikten gelenlere de diyecek laf olmuyor

Öncelikle yazımdan ötürü çok özür dilerim kusura bakmayın lütfen eşimle aramdaki bağı bilseniz anlarsınız birde şöyle bir durum var ben mesjlarin hepsini okudum arkadaşça konuşulan bir sohbet kızın sevgilisi var ondan bahsediyo hatta esim bile tanışmış. Ve bni kızlada abisylede gorusturucek. Ve iki evladimizin ustun3de yemin etti. Söylemem gerekti ama benden ayrılmandan korktum ne tepki vereceğini kestiremedim dedi bana. Birde esim ailesel olarak bizim Nisan evlilik dönemimizde çok sıkıntı yaşadı ve bn uxulmim diye hiçbirini bana yansıtmadi oda arkadaşımdı dertlestim ameliyat falan oldu dedi öyle oluncada bağını koparmdaim düğünümze bile cagrcaktim hatta dedi. Ben aldatmayı HC düşünmedim evet güveniyorum ona mesjlarida bunu anladım zaten. Kim sevgilisinde sevgilisinden bahsederki yada kim sevgilisiyle tutupda arkdsim dostum falan derki öyle bir durumda yok sadce konuşup benden gizlemiş olmasını sindremiyorum kabullenemiyorum oda bunun farkında zaten bni anliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…