Ben eşime dedim senin kızın kıskanç değil hiçbir sorunu da yok sorun senin ailende kusura bakma çocuğa bu duyguları aşılayan onlar bunları gör artık. Bana diyor ki haddini aşma doğru konuş böyle bir adam konuşulmuyor bile ailesine asla laf söyletmez onlar ne yaparsa doğrudur gözüyle görse de inanmazAllahım kimseyi annesiz bırakmasınon kişi toplansa ilgilense bir öz anne kokusu etmez.. ben çok üzüldüm yavrum ya 11 yaşında tam ergenliğe başlangıç zamanında..
Sizin de çocuğunuz varmış sizi bir görüp üzülüyor olabilir babasından daha yakın olsanız.. eşinizin ailesi de iğrenc insanlar çocuğun arkasından konuştuklarına bak
Mahkeme kararı var neyi göstermiyor çocuğum 13 yaşında okuldan çıkıp beni arıyor gidip alıyorum dağ başı mi kafasına göre gösterip göstermiyor
Tam size hak veriyordum ki şu sonundaki o yaştaki kız çocuğu ile babasının yatması normal değil yazmışsınız. Kirli zihniyetinizi insanlardan uzak tutun.Merhaba yeni üyeyim ve bir sıkıntım var. Eşimle 2. Evliliklerimiz ve 3,5 aylık evliyiz ben 32 eşim 35 yaşında önceleri bir aile çatışması da yaşadık eşimin annesi ve babasıyla aynı apartmanda oturmak istemesi vs cereyan etmişti ilk etap onu aştık şimdi de 11 yaşındaki kızını ortamıza sokup yatırması oluyor. Benim de ilk evliliğimden çocuğum var ama kesinlikle böyle bir şey yapmadım yapmam da. Ben tepki gösterip ayrı yatıyorum ve yine de eşimin bu durum umrunda olmuyor çocuk korkuyor diyerek ona yüz veriyor. Zaten o yaşta kız çocuğunun babası ile yatması da normal değil bana göre ben mi abartıyorum bana yardımcı olur musunuz? Bu arada çocuk bana anne diyor ve normalde hiçbir sorunumuz yok
Yazık çocuğa ya.Arkadaşlar öz annesi yabancı bir kadın bakamam demiş bırakmış bir kaç kez babaannesine vs pislik olsun diye almış çocuğu bana anlattı çocuğa seni aldım sanki sevdiğimden mi ben annelik ne hissetmiyorum bile sırf onlara gıcıklık olsun diye aldım demiş benim annem ….pu falan diyor hayır diyorum sakın öyle deme annene ne olursa olsun öyle olmasa bana öyle demezdi diyor. Herkes anne olabilir mi sorusunun cevabı benim kendi oğluma gelince rahatsızdım ben kötü bir hastalığım vardı mahkeme ondan velayeti babaya verdi zaten o dönem bakma durumum da yoktu şimdi bir süredir almaya çalışıyoruz çocukta beni istiyor babasını istemiyor. Geçen gün eşimin kızını kayınvalidem evde kilitlemiş çocukta bana mesaj attı bunları ayrıca çocuğu darpta etmiş mesajları eşim gördü aradı kızını babaannen seni büyüttü nankör sen niye mesaj atıyorsun şikayet ediyorsun onu da boşarım sana da bakmam annem babamdan değerli değilsiniz yalan söylüyorsun annem öyle yapmaz vs dedi böyle bir adam bende şaşırıyorum bunları hiç görememişim ne yazık ki
Arkadaşlar öz annesi yabancı bir kadın bakamam demiş bırakmış bir kaç kez babaannesine vs pislik olsun diye almış çocuğu bana anlattı çocuğa seni aldım sanki sevdiğimden mi ben annelik ne hissetmiyorum bile sırf onlara gıcıklık olsun diye aldım demiş benim annem ….pu falan diyor hayır diyorum sakın öyle deme annene ne olursa olsun öyle olmasa bana öyle demezdi diyor. Herkes anne olabilir mi sorusunun cevabı benim kendi oğluma gelince rahatsızdım ben kötü bir hastalığım vardı mahkeme ondan velayeti babaya verdi zaten o dönem bakma durumum da yoktu şimdi bir süredir almaya çalışıyoruz çocukta beni istiyor babasını istemiyor. Geçen gün eşimin kızını kayınvalidem evde kilitlemiş çocukta bana mesaj attı bunları ayrıca çocuğu darpta etmiş mesajları eşim gördü aradı kızını babaannen seni büyüttü nankör sen niye mesaj atıyorsun şikayet ediyorsun onu da boşarım sana da bakmam annem babamdan değerli değilsiniz yalan söylüyorsun annem öyle yapmaz vs dedi böyle bir adam bende şaşırıyorum bunları hiç görememişim ne yazık ki
Velayeti baştan babaya niye vermiş hiç söylemiyor. Ben asıl o çocuğa üzüldüm. Annesi evlenmiş başka çocuk ona anne diyor ve onunla yaşıyor ama kendisi seyrek olarak anneyi görüyor. Keşke evleneceğine önce velayeti alsa idi ve sonra düzenini oturtunca 2. Ci evliliği düşündeydiKonu sahibinin de çocuğu var.O da babasında kalıyor.Velayetini almaya çalışıyormuş.
Hastaymis. O yuzden mahkeme babaya vermisVelayeti baştan babaya niye vermiş hiç söylemiyor. Ben asıl o çocuğa üzüldüm. Annesi evlenmiş başka çocuk ona anne diyor ve onunla yaşıyor ama kendisi seyrek olarak anneyi görüyor. Keşke evleneceğine önce velayeti alsa idi ve sonra düzenini oturtunca 2. Ci evliliği düşündeydi
Biraz önce yazdı.Velayeti baştan babaya niye vermiş hiç söylemiyor. Ben asıl o çocuğa üzüldüm. Annesi evlenmiş başka çocuk ona anne diyor ve onunla yaşıyor ama kendisi seyrek olarak anneyi görüyor. Keşke evleneceğine önce velayeti alsa idi ve sonra düzenini oturtunca 2. Ci evliliği düşündeydi
Şu an eşin ve ailesinin çocuğa zorbalık yaptığını düşünüyorum.Darp,çocuğu kilitleme…yazık çocuğakendi oğluma gelince rahatsızdım ben kötü bir hastalığım vardı mahkeme ondan velayeti babaya verdi zaten o dönem bakma durumum da yoktu şimdi bir süredir almaya çalışıyoruz çocukta beni istiyor babasını istemiyor.
Götürmüşler sözde ben götürsem yapacak bir şeyim de yok ebeveyni
Tehlikeli diyen ben değilim iyi okuyun babası babaannesi ve diğer aile üyeleri bunu söyleyen. Çocuğu yetiştirme problemi var benim kızdığım kişi eşim ailesiyle de ilkte sorun yaşadım çünkü bu tutarsız halleri yüzünden
Peki neden bunu defalarca yazıyorsunuz tamam o aklı olmayan insanlar bunu size demiş siz neden burada yazıp yazıp duruyorsunuz Dilek hanım?Ya ne ile okuyorsunuz yazdıklarımı çocuk için o kelimeleri konuşan ben değilim babası babaannesi diğer aile üyeleri
Biraz önce yazdı.
Şu an eşin ve ailesinin çocuğa zorbalık yaptığını düşünüyorum.Darp,çocuğu kilitleme…yazık çocuğa
Tamam bence de bunun için yapıyor ama çözüm aralarında yatması kimsenin ses etmemesi değil ki. Kızın belli ki travmaları var, şimdi evde yeni birinin üstelik babasını paylaştığı birinin olmasının getirdiği bi korku kıskançlık öfke artık herneyse öyle bi duygusu var. Çözüm “yazık anasız büyümüş zaten, bırakın babasıyla uyusun” demek değil. Çözüm çocuğun gerçek duygusu neyse ona yönelik bi tatmin sunmak.Sorun konu sahibinin çocuğun annesi olmaması. 3-4 aydır tanıdığı bir kadınla babasını paylaşmak istemediği için yapıyor bence. 11 senedir çocuğunuz anne babasıyla beraber. Bu kızın hiç annesi olmamış
Çocuğa eziyet edip,tehlikeli,kıskanç deyip suçlamışlar bir de.Babası bile bakmam sana diye tehdit ediyor.O kadar insan içinde bir kisi bile polise ihbar etmemiş. Yaziklar olsun diyorum
Şimdi okudum velayeti almama sebebiniz hastalıkmış üzüldüm. Ama keşke 2. Evlilik için çok daha sıkı eleme yapsaydınız. Adam da normal değil. Sakın bu adamdan çocuk yapmayınArkadaşlar öz annesi yabancı bir kadın bakamam demiş bırakmış bir kaç kez babaannesine vs pislik olsun diye almış çocuğu bana anlattı çocuğa seni aldım sanki sevdiğimden mi ben annelik ne hissetmiyorum bile sırf onlara gıcıklık olsun diye aldım demiş benim annem ….pu falan diyor hayır diyorum sakın öyle deme annene ne olursa olsun öyle olmasa bana öyle demezdi diyor. Herkes anne olabilir mi sorusunun cevabı benim kendi oğluma gelince rahatsızdım ben kötü bir hastalığım vardı mahkeme ondan velayeti babaya verdi zaten o dönem bakma durumum da yoktu şimdi bir süredir almaya çalışıyoruz çocukta beni istiyor babasını istemiyor. Geçen gün eşimin kızını kayınvalidem evde kilitlemiş çocukta bana mesaj attı bunları ayrıca çocuğu darpta etmiş mesajları eşim gördü aradı kızını babaannen seni büyüttü nankör sen niye mesaj atıyorsun şikayet ediyorsun onu da boşarım sana da bakmam annem babamdan değerli değilsiniz yalan söylüyorsun annem öyle yapmaz vs dedi böyle bir adam bende şaşırıyorum bunları hiç görememişim ne yazık ki
Gerçekten ya. Çocuklar korkabilir ben de korkuyordum o yaşlarda bir seylerden. Korkuyorsa doktora gitsin çok basit zaten doktora gidince hoop gidiyor korkular attayaKORKULACAK NE VAR diye çocuk hissiyatını küçümseyenler aynı sizin gibi kendini düşünen benciller.
Çocuğun korkması için nedenler var.Gerçekten ya. Çocuklar korkabilir ben de korkuyordum o yaşlarda bir seylerden. Korkuyorsa doktora gitsin çok basit zaten doktora gidince hoop gidiyor korkular attaya
Bu çocuk korkmakta haklı.Geçen gün eşimin kızını kayınvalidem evde kilitlemiş çocukta bana mesaj attı bunları ayrıca çocuğu darpta etmiş mesajları eşim gördü aradı kızını babaannen seni büyüttü nankör sen niye mesaj atıyorsun şikayet ediyorsun onu da boşarım sana da bakmam annem babamdan değerli değilsiniz yalan söylüyorsun annem öyle yapmaz vs dedi böyle bir adam bende şaşırıyorum bunları hiç görememişim ne yazık ki
Şu mesajdan sonra size de üzülmeye başladım. Nasıl böyle biriyle evlendiniz... Keşke gerçek yüzünü gorseymissiniz. O çocuğu da onların elinden kurtarsın Rabbim ne diyeyimArkadaşlar öz annesi yabancı bir kadın bakamam demiş bırakmış bir kaç kez babaannesine vs pislik olsun diye almış çocuğu bana anlattı çocuğa seni aldım sanki sevdiğimden mi ben annelik ne hissetmiyorum bile sırf onlara gıcıklık olsun diye aldım demiş benim annem ….pu falan diyor hayır diyorum sakın öyle deme annene ne olursa olsun öyle olmasa bana öyle demezdi diyor. Herkes anne olabilir mi sorusunun cevabı benim kendi oğluma gelince rahatsızdım ben kötü bir hastalığım vardı mahkeme ondan velayeti babaya verdi zaten o dönem bakma durumum da yoktu şimdi bir süredir almaya çalışıyoruz çocukta beni istiyor babasını istemiyor. Geçen gün eşimin kızını kayınvalidem evde kilitlemiş çocukta bana mesaj attı bunları ayrıca çocuğu darpta etmiş mesajları eşim gördü aradı kızını babaannen seni büyüttü nankör sen niye mesaj atıyorsun şikayet ediyorsun onu da boşarım sana da bakmam annem babamdan değerli değilsiniz yalan söylüyorsun annem öyle yapmaz vs dedi böyle bir adam bende şaşırıyorum bunları hiç görememişim ne yazık ki
Gerçekten ya. Çocuklar korkabilir ben de korkuyordum o yaşlarda bir seylerden. Korkuyorsa doktora gitsin çok basit zaten doktora gidince hoop gidiyor korkular attaya
Çocuk darp ediliyorArkadaşlar öz annesi yabancı bir kadın bakamam demiş bırakmış bir kaç kez babaannesine vs pislik olsun diye almış çocuğu bana anlattı çocuğa seni aldım sanki sevdiğimden mi ben annelik ne hissetmiyorum bile sırf onlara gıcıklık olsun diye aldım demiş benim annem ….pu falan diyor hayır diyorum sakın öyle deme annene ne olursa olsun öyle olmasa bana öyle demezdi diyor. Herkes anne olabilir mi sorusunun cevabı benim kendi oğluma gelince rahatsızdım ben kötü bir hastalığım vardı mahkeme ondan velayeti babaya verdi zaten o dönem bakma durumum da yoktu şimdi bir süredir almaya çalışıyoruz çocukta beni istiyor babasını istemiyor. Geçen gün eşimin kızını kayınvalidem evde kilitlemiş çocukta bana mesaj attı bunları ayrıca çocuğu darpta etmiş mesajları eşim gördü aradı kızını babaannen seni büyüttü nankör sen niye mesaj atıyorsun şikayet ediyorsun onu da boşarım sana da bakmam annem babamdan değerli değilsiniz yalan söylüyorsun annem öyle yapmaz vs dedi böyle bir adam bende şaşırıyorum bunları hiç görememişim ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?