Eşimin kızını aramızda yatırması

Ben eşime dedim senin kızın kıskanç değil hiçbir sorunu da yok sorun senin ailende kusura bakma çocuğa bu duyguları aşılayan onlar bunları gör artık. Bana diyor ki haddini aşma doğru konuş böyle bir adam konuşulmuyor bile ailesine asla laf söyletmez onlar ne yaparsa doğrudur gözüyle görse de inanmaz

Tam size hak veriyordum ki şu sonundaki o yaştaki kız çocuğu ile babasının yatması normal değil yazmışsınız. Kirli zihniyetinizi insanlardan uzak tutun.
Ayrıca çocuk evet 11 yaşında ama anne babası ayrılmış ve üstüne babasının yeni bir eşi var buna alışması biraz zor olabilir. Bu yüzden mahzur görülebilir..

Yazık çocuğa ya.
Nasıl olacak bu ortamda ,nasıl olması bekleniyor.
Ergenlik öncesi dönem bu,kiloluysa regl bile olmaya başlamıştir bu çocuk. Biraz anlayışla,hoşgörü ile yaklaşılsa bambaşka olur. Size 3.5 ayda anne demis,kabullenmiş,demekki mülayim bir çocuk. Bu şekilde davranilmasına çok üzüldüm.

Gecmis olsun.
O mesaji gordugunuzde yapmaniz gereken sey polisi aramakti. Tabi polisi aramanin bir bedeli olacakti. Bu bedeli odeyemeyeceginiz icin aramadiginizi düşünüyorum. O yuzden bu adamdan cocuk yapmayın.

Konu sahibinin de çocuğu var.O da babasında kalıyor.Velayetini almaya çalışıyormuş.
Velayeti baştan babaya niye vermiş hiç söylemiyor. Ben asıl o çocuğa üzüldüm. Annesi evlenmiş başka çocuk ona anne diyor ve onunla yaşıyor ama kendisi seyrek olarak anneyi görüyor. Keşke evleneceğine önce velayeti alsa idi ve sonra düzenini oturtunca 2. Ci evliliği düşündeydi

Hastaymis. O yuzden mahkeme babaya vermis

Biraz önce yazdı.
Şu an eşin ve ailesinin çocuğa zorbalık yaptığını düşünüyorum.Darp,çocuğu kilitleme…yazık çocuğa

Ya ne ile okuyorsunuz yazdıklarımı çocuk için o kelimeleri konuşan ben değilim babası babaannesi diğer aile üyeleri
Peki neden bunu defalarca yazıyorsunuz tamam o aklı olmayan insanlar bunu size demiş siz neden burada yazıp yazıp duruyorsunuz Dilek hanım?

Tamam bence de bunun için yapıyor ama çözüm aralarında yatması kimsenin ses etmemesi değil ki. Kızın belli ki travmaları var, şimdi evde yeni birinin üstelik babasını paylaştığı birinin olmasının getirdiği bi korku kıskançlık öfke artık herneyse öyle bi duygusu var. Çözüm “yazık anasız büyümüş zaten, bırakın babasıyla uyusun” demek değil. Çözüm çocuğun gerçek duygusu neyse ona yönelik bi tatmin sunmak.
11 yaş için ana babayla yatmak geriye dönüş davranışı. Şunun gibi: 4 yaşında tuvalet eğitimini tamamlamış bir çocuğunuz vardır ve kardeşi olunca tekrar altına yapmaya başlar. Bu durumda “kardeşini kıskanıyor, olsun altına yapıversin” denir mi? Kıskançlık duygusunu regüle edebileceği yönlendirmeler yapılır. Çünkü sağlıklı olan altına yapmasına izin vermek değil altta yatan duyguyu doğru yönlendirmektir. O yüzden bu çocuk için de sağlıklı olan babanın tutup ortada yatırması değil, soruna daha gerçekçi ve çözüm odaklı yaklaşılması.

Şimdi okudum velayeti almama sebebiniz hastalıkmış üzüldüm. Ama keşke 2. Evlilik için çok daha sıkı eleme yapsaydınız. Adam da normal değil. Sakın bu adamdan çocuk yapmayın

KORKULACAK NE VAR diye çocuk hissiyatını küçümseyenler aynı sizin gibi kendini düşünen benciller.
Gerçekten ya. Çocuklar korkabilir ben de korkuyordum o yaşlarda bir seylerden. Korkuyorsa doktora gitsin çok basit zaten doktora gidince hoop gidiyor korkular attaya

Gerçekten ya. Çocuklar korkabilir ben de korkuyordum o yaşlarda bir seylerden. Korkuyorsa doktora gitsin çok basit zaten doktora gidince hoop gidiyor korkular attaya
Çocuğun korkması için nedenler var.
Bu çocuk korkmakta haklı.

Şu mesajdan sonra size de üzülmeye başladım. Nasıl böyle biriyle evlendiniz... Keşke gerçek yüzünü gorseymissiniz. O çocuğu da onların elinden kurtarsın Rabbim ne diyeyim
Ve o insanların lafına inanıp da çocuğa kıskanç bilmem ne demeyin. Berbat insanlar bunlar keşke bilsem de şikayet edebilsem

Bu yaslarda cocuklar bile birbirini korkutuyor. Benim cocuklugumda okulda cinler, perili evler, karabasanlar anlatilirdi, bende korkardim. Gece çıt sesi gelse yerimden sıçrardı. Simdiki nesil teknoloji ile iç içe video izliyorlar, görsellere maruz kaliyorlar. Korkunun sebebini anlamaya calisacak bilinc duzeyine sahip bir ailesi yok yavrucagin

11 yaşında bir çocuğa şiddet uygulanıyor odaya kilitleniyor... ses çıkarmıyorsunuz. babası olacak kocanız kıza inanmayıp babanneyi haklı görüyor.. bunlar sorun değil... ama babasıyla uyumak istemesi sorun

ayda yılda bir gelen çocuğunuzu da koynunuzda uyutmak istemiyor hayır diyorsunuz...

annelik vasfınızın tam olduğunu sanmıyorum.

Çocuk darp ediliyor
Çocuk evde kilitleniyor
Çocuğa nankör, anam babamdan değerli değilsin deniliyor

Bense duygusunu regüle etmesi için pedagog desteği diyorum.
Farklı dünyalardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…