Eşimin kızını aramızda yatırması

Çocuğun velayeti niye babasında?Eşinin çocuğunun annesi nerede?Bunlara cevap verdi mi?Ben mi kaçırdım?

Çocuğun velayeti niye babasında?Eşinin çocuğunun annesi nerede?Bunlara cevap verdi mi?Ben mi kaçırdım?

Cocugun annesi kundakta birakip gitmiş. Anneyi gormuyormus.
Neden velayet babada bilmiyorum. Bence belli bi yastan sonra velayet babada olabilir ama bu konuda ebeveynlerin tutarli davranmasi lazim. Bugun verdim, 2 sene sonra alayim diye bisey kabul edilemez. O cocugun alistigi bir duzeni ve rutini var. Boyle bir ortama o cocugu sokmamasi daha isabetli olur bence.

Ben çocuğa çok üzüldüm ya. Siz de bir annesiniz ve böyle davranmanız üzücü gerçekten. Yok kıskançmış yok ben ebeveyni değilim bilmem ne. Bu çocuk öksüz farkındaysanız, annesi yok. Keşke bağrınıza bassaydınız, inanın eşinizle daha az sorun yaşardınız.

İki gün sonra konu sahibi de çocuk yapar.3 çocuk evde.Nasıl yaparlar bilemiyorum.

Ya daha zaten 3.5 aylık evliler allah aşkına senelerdir süregelen bir durum yok ortada. Kız anne diyor gitsin bu kadın evimizden demiyor ama adı kıskanç ve tehlikeli bunu diyende siz olmasanızda söyleyenlere kulak asıyorsunuz.
Hala daha o kadarda değil yan yana yatılmaz diyenler var bende çocuğum yanımda yatmasın diye hazırlık yapıyorum şimdiden alıştırmalar yapıyorum 16 aylık henüz ama sebebi uygun düşmüyor oluşu değil kocamla özel hayatımın sağlıklı devam etmesi için. Ha yarın öbür gün büyür odasında yatıyorken bir anda bizi ister 1 sene sürer bu durum idare ederim ya neden etmiyim vardır bi sebebi derim. KORKULACAK NE VAR diye çocuk hissiyatını küçümseyenler aynı sizin gibi kendini düşünen benciller.

Valla bana 11 yaşında çocuğun ebeveyni ile yatması hiç normal gelmedi. Eşime okudum konuyu, çocuğumuz 11 yaşında aramızda yatmak isterse diye, 1-2 seferlik korkuysa neyse de, sürekli ise alır bi pedagoga götürürüz, normal değil çünkü.
Bakın cinsiyet veya üveylik ile ilgili hiçbir yorumum yok, kendi çocuğum 11 yaşında bizimle uyumayı adet haline getirse bi sıkıntısı mı var diye uzmana götürürüz

İki gün sonra konu sahibi de çocuk yapar.3 çocuk evde.Nasıl yaparlar bilemiyorum.

Kimsenin umrunda degil ki cocuklar.
Bu konu ozelinde soylemiyorum, toplumun genelinde boyle. Ne hissediyor, ne düşünüyor onemsemiyorlar. Bu konularda sakin sakin anlatmaya calismamin sebebi farkindalik kazandirabilmek. Cocuga kiskanc ve tehlikeli demek en kolay olani. Bu cocugu kim yetistirdi? Kim kiskancligi aşıladı? Kim doğru ve yanlis davranislari öğretti? Evlendigin adamin malzemesi belli, ilk cocuk zaten babada, ikincisini yapmak cocuga haksizlik olur sadece

Çocuğunuzu ayda yılda bir görmeyi içinize sindirmişseniz yanınızda yatırmamanıza ben şaşırmadım açıkçası..
Yaşını bilmiyorum bu arada küçük olduğunu varsayarak yapıyorum yorumumu, ama ayda yılda bir annesini gören bir çocuğun annesiyle uyumak istemesi bana abes gelmedi açıkçası, reddetmek yerine en kötü yanına uzanır biraz sohbet eder ya da uyumasını bekler kalkarsınız..

Eşinizin çocuğuna gelince de pedagog ile görüşmeli, tabi ki çözmeli bu durumu ama korkunca kendi kendine uyumaya devam edemiyorsa kendi odasında çocuk uykuya geçene kadar birlikte yatıp sonra kalkabilir. İlla aranıza sokmanın mantığını çözemedim..

Korkuyor yazdınız, çocuk neyden korkuyor? Benim de iki kızım var ve asla çağırsam gelmezler ortamıza, anne iyi misin sen diye eziklerler. Korkuyorsa temeline inip sorunu bulup çözecekler, kiloluysa yemesine içmesine özen gösterecekler. Kıskançlık yapıyorsa güvenini kazanacaklar. 11 yaşında kızın aklı fikri arkadaşlarında olur. Yani evde ne oluyor ne bitiyor o kadar da umurlarında olmaz. Yarın okulda ne yapacaklar ne konuşacaklar hafta sonu planlar ne bunları konuşurlar. Giyim kuşam, anime karakter trendler ne vs vs.

Annesi olmayanın babası olmazmış derler eskiler. Eşiniz çocuğun sorunlarını hep üstünü örterek kapatmış kökten çözümle uğraşmamış. Yani çocuk bence korkmuyor güvensizlik hissediyor. Babası hep tekti bir kadın yoktu evde ama şimdi başkası var ve evli. 3 ayda size anne demesi bile tuhaf. Kiloluysa yeme problemi var. Aman annesi yok üzülmesin diye sağlıklı sağlıksız tıkmışlar çocuğun ağzına. Ergenlik yaşı gelmiş tehlikeli bir dönem başlıyor. Bu adamla evli kalacaksanız bu çocuğu da kendi evladınız gibi bağrınıza basmanız lazım. Ben ebeveyni değilim demeyin onun babası sizin kocanız. Kimse ilgilenmiyorsa siz ilgilenin kimse umursamıyorsa siz umursayın. En azından bu kritik yaşları atlatana kadar. Pedagoga götürdük dedikleri de bence palavra. Çocuk doktoruna ya da yalandan bir iki kez pedagoga götürmüşlerdir ve kendilerine söylenenler işlerine gelmediği için kestirip atmışlardır. Siz boşanır gidersiniz ama geride travmalı bir genç kız kalır.

Annesinin kundaktayken bırakıp gitmesi hikayesini de bir araştırın derim.

sorununuzun olmaması cok güzel .onun kendine ait yatagi varsa siz kitap okutarak yaninda bekleyin uyumasını yada babası uyuyunca odanıza çekilin...

Sorun konu sahibinin çocuğun annesi olmaması. 3-4 aydır tanıdığı bir kadınla babasını paylaşmak istemediği için yapıyor bence. 11 senedir çocuğunuz anne babasıyla beraber. Bu kızın hiç annesi olmamış

Ne biçim aile bunlar.
Çocuk böyleyse bakan büyüten onlar yani,hiç mi biz sebep olduk bu haline diye kendilerine çuvaldızı batıramıyorlar. Sanki kız saksıda kendi kendine buyüyüp gelmis bu yaşa.
Benim kızım 11 olacak bir kaç ay sonra,hala bazen anne beraber uyuyalim der ,koltukta esimin yanına kıvrılır yatar bazen birlikte dizi izlerken vs. Tehlikeli mi yani,kiskanc mı simdi cocuğum.
Size kötüleyip sizi dolduruyorlar ne ayıp. Annesiz büyümüş yazik hemde böyle aile büyüklerinin yanında. Cok üzüldüm o cocuğa ben su an. O mu secti bu hayatı sanki.

Çocuğun annesi vefat mı etti niye size anne diyor , kaçırdım sanırım yorumlarda o kısmı

Allahım kimseyi annesiz bırakmasın on kişi toplansa ilgilense bir öz anne kokusu etmez.. ben çok üzüldüm yavrum ya 11 yaşında tam ergenliğe başlangıç zamanında..
Sizin de çocuğunuz varmış sizi bir görüp üzülüyor olabilir babasından daha yakın olsanız.. eşinizin ailesi de iğrenc insanlar çocuğun arkasından konuştuklarına bak

Konu sahibinin de çocuğu var.O da babasında kalıyor.Velayetini almaya çalışıyormuş.

Arkadaşlar öz annesi yabancı bir kadın bakamam demiş bırakmış bir kaç kez babaannesine vs pislik olsun diye almış çocuğu bana anlattı çocuğa seni aldım sanki sevdiğimden mi ben annelik ne hissetmiyorum bile sırf onlara gıcıklık olsun diye aldım demiş benim annem ….pu falan diyor hayır diyorum sakın öyle deme annene ne olursa olsun öyle olmasa bana öyle demezdi diyor. Herkes anne olabilir mi sorusunun cevabı benim kendi oğluma gelince rahatsızdım ben kötü bir hastalığım vardı mahkeme ondan velayeti babaya verdi zaten o dönem bakma durumum da yoktu şimdi bir süredir almaya çalışıyoruz çocukta beni istiyor babasını istemiyor. Geçen gün eşimin kızını kayınvalidem evde kilitlemiş çocukta bana mesaj attı bunları ayrıca çocuğu darpta etmiş mesajları eşim gördü aradı kızını babaannen seni büyüttü nankör sen niye mesaj atıyorsun şikayet ediyorsun onu da boşarım sana da bakmam annem babamdan değerli değilsiniz yalan söylüyorsun annem öyle yapmaz vs dedi böyle bir adam bende şaşırıyorum bunları hiç görememişim ne yazık ki

Bu adamdan çocuk yapmayın.Size bir şey olursa,çocuğunuzu böyle bir gelecek bekliyor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…