Çocuğun velayeti niye babasında?Eşinin çocuğunun annesi nerede?Bunlara cevap verdi mi?Ben mi kaçırdım?Gecenlerde av. Feyza Altunun bir videosuna denk geldim. Velayet babaya verildiginde anne sonradan ben artik cocugu alayim dediginde geri alamaz diyordu. Cok ekstrem durumlarin olmasi gerekiyormus. Cocuk babasinin yaninda iyi bakiliyorsa bence velayeti almayin. Yeni esiniz ve ailesi sizin oglunuzunda psikolojisini bozabilir
Çocuğun velayeti niye babasında?Eşinin çocuğunun annesi nerede?Bunlara cevap verdi mi?Ben mi kaçırdım?
İki gün sonra konu sahibi de çocuk yapar.3 çocuk evde.Nasıl yaparlar bilemiyorum.Cocugun annesi kundakta birakip gitmiş. Anneyi gormuyormus.
Neden velayet babada bilmiyorum. Bence belli bi yastan sonra velayet babada olabilir ama bu konuda ebeveynlerin tutarli davranmasi lazim. Bugun verdim, 2 sene sonra alayim diye bisey kabul edilemez. O cocugun alistigi bir duzeni ve rutini var. Boyle bir ortama o cocugu sokmamasi daha isabetli olur bence.
İki gün sonra konu sahibi de çocuk yapar.3 çocuk evde.Nasıl yaparlar bilemiyorum.
Çocuğun bir annesi yok hiç bakmamış kundakta bırakıp gitmiş. Ve çocuğun kıskanç olduğunu babaannesi dedesi halaları kendi eşim söylüyor sürekli. Tehlikeli bir çocuk diyorlar sürekli bana dikkat et diyorlar sonra da bana karşı savunmaya geçiyorlar. Elbette kıskanabilir ama çocukta olsa bir sınırı olması lazım. Benim kızdığım kişi eşim zaten çocuk değil. Ben kendi öz çocuğum da olsa aynısını yapıyorum. Benimle yatmak istedi izin vermedim üstelik ayda yılda bir geliyor benim çocuğum yanımda değil. Kusura bakmayın. Çocuk onların yetiştirdiği gibi yetişmez kızdığım nokta bu. Bu hep böyle gider yoksa
sorununuzun olmaması cok güzel .onun kendine ait yatagi varsa siz kitap okutarak yaninda bekleyin uyumasını yada babası uyuyunca odanıza çekilin...Merhaba yeni üyeyim ve bir sıkıntım var. Eşimle 2. Evliliklerimiz ve 3,5 aylık evliyiz ben 32 eşim 35 yaşında önceleri bir aile çatışması da yaşadık eşimin annesi ve babasıyla aynı apartmanda oturmak istemesi vs cereyan etmişti ilk etap onu aştık şimdi de 11 yaşındaki kızını ortamıza sokup yatırması oluyor. Benim de ilk evliliğimden çocuğum var ama kesinlikle böyle bir şey yapmadım yapmam da. Ben tepki gösterip ayrı yatıyorum ve yine de eşimin bu durum umrunda olmuyor çocuk korkuyor diyerek ona yüz veriyor. Zaten o yaşta kız çocuğunun babası ile yatması da normal değil bana göre ben mi abartıyorum bana yardımcı olur musunuz? Bu arada çocuk bana anne diyor ve normalde hiçbir sorunumuz yok
Sorun konu sahibinin çocuğun annesi olmaması. 3-4 aydır tanıdığı bir kadınla babasını paylaşmak istemediği için yapıyor bence. 11 senedir çocuğunuz anne babasıyla beraber. Bu kızın hiç annesi olmamışValla bana 11 yaşında çocuğun ebeveyni ile yatması hiç normal gelmedi. Eşime okudum konuyu, çocuğumuz 11 yaşında aramızda yatmak isterse diye, 1-2 seferlik korkuysa neyse de, sürekli ise alır bi pedagoga götürürüz, normal değil çünkü.
Bakın cinsiyet veya üveylik ile ilgili hiçbir yorumum yok, kendi çocuğum 11 yaşında bizimle uyumayı adet haline getirse bi sıkıntısı mı var diye uzmana götürürüz
Ne biçim aile bunlar.Çocuğun bir annesi yok hiç bakmamış kundakta bırakıp gitmiş. Ve çocuğun kıskanç olduğunu babaannesi dedesi halaları kendi eşim söylüyor sürekli. Tehlikeli bir çocuk diyorlar sürekli bana dikkat et diyorlar sonra da bana karşı savunmaya geçiyorlar. Elbette kıskanabilir ama çocukta olsa bir sınırı olması lazım. Benim kızdığım kişi eşim zaten çocuk değil. Ben kendi öz çocuğum da olsa aynısını yapıyorum. Benimle yatmak istedi izin vermedim üstelik ayda yılda bir geliyor benim çocuğum yanımda değil. Kusura bakmayın. Çocuk onların yetiştirdiği gibi yetişmez kızdığım nokta bu. Bu hep böyle gider yoksa
Annesi kundaktayken bırakıp gitmiş.Çocuğun annesi vefat mı etti niye size anne diyor , kaçırdım sanırım yorumlarda o kısmı
Konu sahibinin de çocuğu var.O da babasında kalıyor.Velayetini almaya çalışıyormuş.Allahım kimseyi annesiz bırakmasınon kişi toplansa ilgilense bir öz anne kokusu etmez.. ben çok üzüldüm yavrum ya 11 yaşında tam ergenliğe başlangıç zamanında..
Sizin de çocuğunuz varmış sizi bir görüp üzülüyor olabilir babasından daha yakın olsanız.. eşinizin ailesi de iğrenc insanlar çocuğun arkasından konuştuklarına bak
Olan çocuklara oluyor malesefKonu sahibinin de çocuğu var.O da babasında kalıyor.Velayetini almaya çalışıyormuş.
Bu adamdan çocuk yapmayın.Size bir şey olursa,çocuğunuzu böyle bir gelecek bekliyor olur.Geçen gün eşimin kızını kayınvalidem evde kilitlemiş çocukta bana mesaj attı bunları ayrıca çocuğu darpta etmiş mesajları eşim gördü aradı kızını babaannen seni büyüttü nankör sen niye mesaj atıyorsun şikayet ediyorsun onu da boşarım sana da bakmam annem babamdan değerli değilsiniz yalan söylüyorsun annem öyle yapmaz vs dedi böyle bir adam bende şaşırıyorum bunları hiç görememişim ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?