Eşimin kızını aramızda yatırması

Tabi cocuk konu sahibine guvendigi için yardim istemis.
Adam "sanada bakmam" demis ya muhtemelen ekonomik ozgurlugu yok konu sahibinin. Yinede haksizlik karsisinda susmak bana ters geliyor.
Ailesi cocuk icin kiskanc ve tehlikeli demis, bende onlarin soyledigini söylüyorum diyor ama konu sahibide ayni dusuncede bence.
Umarim konu gercek degildir ya. En cok cocuklara üzülüyorum. Yetiskinler kendi seçimlerinin sonuclarini yaşıyor

Gayet haklısınız.Yeni evlisiniz beraber yatmalisiniz.Korkan çocuk yan odada gece lambasiyla yatar.Arada kontrol edilir.Benim kayınvalidem kizdi bana abi kardeş aynı yatakta yatmasi çok normalmiş.Bas okşamak gibiymis.Siz 11 yaşında çocuk diyorsunuz.

Yine beni benden alip beni bana birakmadiniz, teşekkürler

Konu sahibi ben size de üzüldüm
Sizin hakkınızda “onu da boşarım” diyebilen biriyle evlenmişsiniz. Eşim böyle birşey diyecek olsun, büyük konuşmayayım ama görür kimin kimi boşadığını

Çocuktur yalan da söylüyor olabilir ama yalan söylüyorsa neden yalan söyleme ihtiyacı duyuyor, çocuk neden böyle davranıyor diye uzman desteği almaları gerekir, bir çocuğun her dediğini kayıtsız şartsız şımartarak pohpohlayarak, yanlış davranışlarını görmezden gelerek yetiştirmek ne kadar yanlışsa, yalan söylüyorsun, kıskanç, kötü vs diyerek yetiştirmek de yanlış.

Çocuk belki doğru da söylese yalancılık ve kıskançlıkla suçlandı, itilip kakıldı, ki babasının laflarına bakılırsa evet maalesef itilip kakılmış, bir baba evladına onu da boşarım sana da bakmam diyemez, utanmaz rezil.
Çocuğun öz annesi belki berbat bir evlilik yaşadı bu adamla, kadın yabancıymış çocuk Türk vatandaşı olduğu için çocuğu alamadı belki de, ki boşanmış ailelerin çocukları ebeveynlerden birinin onayı olmadan yurtdışına çıkamıyor.

Velhasıl kadın çocuğunu bırakmış ama ne şartlarda bıraktı acaba?
Adamla babaanne kesinlikle sorunlu, konu sahibesinin üzerinde durması gereken asıl mesele 11 yaşındaki çocuğun babayla yatması değil, o çocuğu ve kendisini kurtarmak olmalı.

Kimine belki 11 yaşında olduğu belki de kız çocuğu olduğu için babayla yatması tuhaf gelebilir ama bana göre normal, bu sık sık yaşanıyorsa altında bir korku vardır deyip destek alınmalı ama korkan çocuğun yanında yatılır, yanındayım güvendesin mesajı verilir, baba sapıksa bilemem ama normal baba çocuklarda korktuğunda veya hastalandığında babanın yanında yatmak da bir mahsur görmüyorum şahsen.

Ablacım sen hangi memlekette yaşıyorsun? Adres ver sizin oranın su işlerine söyleyelim bir suları kontrol etsinler. Yazdığın her cümlede bir gariplik var.

Kizmak bagirmak yerine tepki göstermek yerine bence sabirli olmanizi tavsiye ederim size anne diyor her yasta korkulari var biraz bu sinirleri yatisin en son pedagogdan görüsü almak mantikli olur veya esinizle basbasa bagirmadan cagirmadan cözüm sunmak mantikli olabilir kendi odasi yoksa kendi odasi yaptirip süsleyip kendi odasida yatmasi gerektigi zamani gelince anlatacaksiniz ha odasi varsa begenmiyorsa ufak texek degisikligi yapabilirsiniz. Tepki gösterirseniz esinizde sizi kaale almaz

Aaa cok mantıklı. Tabi baba onay vermedigi icin yurtdisina goturemez. Burada calisamiyor, gecimini saglayamiyorsa mecbur gitmek zorunda kadin. Belki oturum izni bittigi icin bile gitmis olabilir. Saga sola cocugu birakti gitti diye anlatmislardir. Hic boyle dusunmemistim.

Ben bu konuda sadece cocugun degil, cocugun bakimini saglayanlarinda destek almasi gerektigini düşünüyorum. Baba kisisi kendi ailesinden destek görüyor, cocuga nankor diyor. Bir cocuk icin ne kadar agir kelimeler. Muhtemelen o aile destek falan almaz.

Hayatta yasadigimiz bazi seylerin bizim sinavimiz oldugunu düşünüyorum. Cocugun etrafinda onu kurtarabilecek kimse yok. Belki konu sahibininde sinavi budur.

Bu arada bende beraber yatmaya karsi degilim. Nerdeyse 30uma geldim, bazen babam olsa sarilsam diye aglarim. Cocuklarin her yaşta ebeveynine siginma ihtiyacı oluyor bence.
Cocuk guven duygusunu bu sekilde daha iyi hissediyor olabilir.
Umarim konu sahibi bir müdahale eder, bir cocugun hayatını kurtarir

Mesajı ben göstermedim telefonum elindeydi gördü ve mesajların hepsini sildi ön Yargı yapmayın ben Kayınvalidem ile çocuk için kaç kez tartıştım ayrıca çocuğa bana anne diyor diye bile kızıyorlarmış senin annen değil o bizi sevmiyorsun onu seviyorsun vs diye çocuğa laf söylüyorlarmış sorunun kaynağı zaten onlar ama benim eşim değişik biri ben gidip şikayet edemem benim hayatımı mahveder

Bende çok korkak bir çocuktum, 11 yaşında başladı korkularım ve 13 yaşına kadar sürdü. Annem çok benimle uyumuştur. Bu arada uzman yardımı da almıştık o dönemler, tamamen 13 yaşından sonra geçti. Ben kaç yaşında oldum daha geçen sene evde ilk defa yalnız kalıp uyudum, elektrikler gitse evde tekken balkona koşuyordum koca insanım, bilmiyorum sebebini ama bende böyle bir insanım işte, kız kardeşim hiç korkmazdı mesela, kardeşte olsan beş parmağın beşi bir olmuyor.

Çocuğuna dedi bakmam diye bana değil onu da boşarım dedi benim için ben zaten öyle davrandığı için günlerce annemden gelmedim geldi neler etti geri aldı beni

Konuda bir gariplik var. Yani konu aslında eşiniz ve onun anne babasının kötülüğü üzerine iken çocuk aramızda yatıyor diye başlık atıyorsunuz. Sizin ona gelene kadar 50 tane derdiniz var. Var garip bir şeyler ama hadi bakalım.

Kusura bakmayın ama çocuk nasıl yetiştirilir? Anneanneye babaya atarak ayda yılda bir görerek mi?
Kendi çocuğunuza bakmayan biri olarak çocuğuna sahip çıkan babayı eleştirecek son kişisiniz.

Kocanızda iş yok.
Çocuk size neden anne diyor onu da anlamadım. Annesi hayatta değilse olabilir ama varsa neden size anne desin

Annenin hikayesini bilmiyoruz, belki benim dediğim gibidir kadın bu anormal aileden kurtulmak için boşanmıştır ama çocuk Türk vatandaşı olduğundan baba noterden feragatname vermediği sürece yanında götüremez, e kadının burada tutunacak dalı yoksa mecbur kendi ülkesine gitmiştir, ki altta konu sahibesi diyor ki eşim değişik biri benim hayatımı mahveder, eski eşinkini de mahvetmiş çocuğu zorla almış olabilir mi? Bir acaba oluştu bende doğrusu.
Hayatınızı mahvedecek biriyle evli kalınmaz bence.

Her gece mi böyle.
Her gece böyleyse normal değil.
İkinizin ortak çocuğu da olsa yine normal değil.
11 yaş baya büyük her gece anne babayla yatmak için.
7 yaşına girecek oğlum var, sabaha karşı gelir, yada korkarsa biraz yatıp kalkar kendisini iyi hissedince.
3 yaşına girecek kızım sabaha kadar bizimle, ki o bile aramızda olmuyor artık
Arada bir oluyorsa idare edin derim, ama düzenli bir şekilde böyleyse bence olmaz.

Kusura bakmayın ama çocuk nasıl yetiştirilir? Anneanneye babaya atarak ayda yılda bir görerek mi?
Kendi çocuğunuza bakmayan biri olarak çocuğuna sahip çıkan babayı eleştirecek son kişisiniz.

Çocuğun yanında yatmasına izin vermiyorsan tamamdır

Oh ne güzel ya çocukları atmışsınız ikiniz de
Evlenince çocuklar arada yanınıza geliyor da kocamla yatamıyoruz diye tantana yapıyosunuz. Oğlunuz beraber uyumak isteyince yok diyomuşsunuz yazık çocuğa üzüldüm zaten annesini az görüyor bir gece sarılıp uyumak istemesine de yok diyosunuz ilginç

Benim bu konudaki tavsiyem yeni bir çocuk yapın böylece eski çocuklarla uğraşmanıza gerek kalmaz yeni bebekle beraber yatarsınız

Kendi kızına bunu yapan adamla evliliğini devam ettirdiği yetmiyor bir de oğlunun velayetini mi alacaksın. Bırak babasında kalsın çocuğun. Bu adamın yanına çocuk mu getirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…