- 18 Ağustos 2016
- 5.195
- 21.671
- 348
- Konu Sahibi HaslanmisPattis
-
hamilesiniz biraz duygusallık fazla şu an sizde.. eşiniz hoş bir şey söylememiş ama siz de biraz abarttığınızı düşünmüyor musunuz? sonuçta adam sizi sevmese arayıp konuşmaya çalışmaz. .
değildir tabi ki. onu bir anlık söylemiştir ya da kalbinizi kırmak istemiştir o anda. insanların tepkileri değişebilir her zaman ama haksız olduğunuz bir konuda üstüne çok gitmeniz bence biraz fazla olmuş. sürekli böyle olayların tekrarı insanı değiştirebilir.Eşimin sevgisinden hiç şüphe etmedim ben.
Hala da etmiyorum.
İşin doğrusu hamilelik bana duygusallık falan katmadı hiç, yani geçen sene nasılsam öyleyim şu an da.
Sadece benim için yaptığı her şeyin sebebinin minnet ve katlanma duygusu olduğunu söylemesine çok bozuldum.
Tüm iyi şeyler ondan mıymış cidden, inanmıyorum.
Demek ki insan sorun yokken sorun çıkarabiliyor. Böyle seylere küsüp trip atıldığını duyunca diyorum ki ya ben cok sabırlıyım ya da olması gereken böylesi yanı sizlerin ki gibi soguk kanlı olmak.
Bence oturup konuşmaktan başka çareniz yok.
Neden boyle hissettiğini sorup öğrenmelisiniz.
Hani "daha önce böyle değildik sanki " demissiniz ya eşinize de söyleyin.
Konu pek bizlik gibi gelmedi :) ne fedakarlık yaptınız. Aksam ki tartıştığınız konu neydi.
Bunlara ayrıntı gerek.
Açıkça konuşun. Kırıldığını da belirt. Belki sebeplerini duymak sorgulamana neden olur.
Kim haklı kim haksız, doğru mu yanlış mı buradan pek gözükmüyor.
Hamilelikle alakalı da olabilir.
* günlük yarım saatte bir konuşmak? Doğru mu anladım. Eğer doğruysa bu kısım çok abartı geldi.
bence takılmayın, sinirden canınızı acıtmak için öyle demiştir ve pişman olmuştur.
üstelemeyin ama aranız yumuşadığı vakit gerçeklik payı olup olmadığını sorup bir daha bu konulara girmemesini isteyebilirsiniz.
eşiniz kırılmış ve oda sizi kırmak istemiş
benim hoşuma gidiyor insanları çözmek.Böyleyse de hoş değil ki.
Boks maçı mı yapıyoruz...
Sizin dediginize gore 2.kisiliginimi gosteriyorEşimin sevgisinden hiç şüphe etmedim ben.
Hala da etmiyorum.
İşin doğrusu hamilelik bana duygusallık falan katmadı hiç, yani geçen sene nasılsam öyleyim şu an da.
Sadece benim için yaptığı her şeyin sebebinin minnet ve katlanma duygusu olduğunu söylemesine çok bozuldum.
Tüm iyi şeyler ondan mıymış cidden, inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?