Eşimin lafının altında ezildim.

Eşin sana 'ya annen ya ben' dememiş olabilir ama sen yine de seçim yapmışsın.
Eşinin "benim için fedakarlık yaptı" diye düşünmesi normal.

Ama bunca zaman bu fedakarlıktan dolayı seninle olduğu doğru değil. Tanımam etmem tabi ama sinirle söylenmiş bir cümle gibi duruyor. Ne kadar "sinir harbi yaşamadık, sesler yükselmedi" desen de, o anın duygusuyla demiştir. Sürekli barışmak isteyen, alttan alan taraflar bardak taşınca böyle ağır laflar edebiliyor.

Slim eski nickim. İyotsuza çevirdim.
İyotsuzu mune abladan rica ederek kapattırdım.
Bunu kullanıyorum.
Kafa karışacak bir şey yok aslında.

Belki habersiz takılıyorsun çok ayıp değil mi :)
Hahah özledim seni slim.

Tavırlı mısınız hala :)

Bunu kullanıyorum.

Yüzde bin haksızsın. Hem haksız olduğun konuda tartışmış bir de üste çıkmaya çalışmışsın, hem de şu bal konusunda ben de olsam laf sokmak olarak algılardım. Resmen tekrar tartışma başlatmak için kurulmuş bir cümle, inkar etmeye hiç çalışma çünkü biz kocan değiliz:))) Kocanın söylediği laf da hiç öyle öküz oturacak bir laf değil. Adam sana bu yüzden katlanıyorum dememiş, bu yüzden alttan alıyorum demiş. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Git bari özür falan dile de gönlünü al adamın. Tekrar ediyorum YÜZDE BİN HAKSIZSIN.

Bana eşiniz çok ince biri gibi geldi. Öperek işe gitmeler falan. Bunu koruyun. Söylediklerinden pişman olsun amaaaaa aldığınız tavır suyunu çıkartıp onu terse çevirmesin

Herhangi bir sebebe bagli sevgisiyle ilgili olumsuz cümle kursaydi esim, yani sizin dediginiz söyle şöyle olunca seni sevmek istemiyorum gibi, icime fil cokerdi benim. sevginin kosulu olmaz, agza bile alinmaz bana göre. kusura bakmayin ben sizin tavrinizi esinize gore cok daha hatali buldum.

Şimdi kızmayın ama taa ilk konularınızdan biliyorum adamın tepesine çıkmışsınız. Tabii seven adam çok sever, alttan da alır ama ne bileyim siz biraz şımarmışsınız sanki. Mesela maç izlerken eliyle koltuğa sertçe vurduğu için koca koltuğu değiştirmek istemiştiniz di mi ? Adamcağız da kabul etmişti. İlişkide hep siz baskın bir profil çiziyorsunuz ve eşinizin toleransını fazla lehinize çevirmişssiniz. E haliyle adam da bıkmış bunalmış olabilir. Arkadaşların dediği gibi sakince konuşun döksün taşları eteğindeki, siz de ona göre kendinize çeki düzen vermeye çalışırsınız.

Bunu kullanıyorum.
Herhangi bir açıklama yapmayınca kafa karışıyor ama neyse, önemli olan hayatın fazla karışık olmaması. Burada bile insanlara tavırlı, tripli, bi garip cevaplar veriyorsunuz farkında mısınız bilmiyorum da... Eşinize sabır diliyorum.

Yani aslında ben farklı bir yerden baktım konuya.
Dusunuyorumda ne büyük fedakarlıklar yapılıyor ama karşı taraf zerre kadar, ne minnet ne mahcubiyet duygusu tasiyor. Her kadın annesini geride bırakıyor, yalnız olsalar bile.
Dolayısıyla erkekteki mahcubiyet ve minnet duygusu bana her zaman sevimli gelmiştir.
O insandan zarar gelmez bana göre.
..
Eşiniz minnet duygusundan dolayı size iyi davranmıyor , sadece bu duygudan dolayı biraz daha frenliyor kendini.
Fakat onun bu toleransli halini kötüye kullandığınız düşünüyor .

@Laale ye katiliyorm. bence bu yorumu biraz daha dusun. "insan ihsanin kolesidir" diye bi laf var. esin seni o fedakarligin altinda ezildiginden sevmiyor emin ol. sevgisini o durumla percinlemis sadece.
Bi de su acidan baksana; ya bi suru fedakarlik yapsaydin da adam nankor olsaydi? kadir kiymet bilen insan iyidir hostur

Dün akşam geldi yanıma.
Ben acıktım, yemek de yaptım ama yalnız yemicem hadi barışalım diye.
Dedim böyle böyle dedin, lafın başını sonunu almıyosun aradan çekiyorsun dedi. Başı sonu neydi diyorum.
Konuşmıcam bana ne, öyle de bir şey yok zaten. Dün konuştuklarımızın %90ı boş şeylerdi sadece takıldığın kısım değil tekrar tekrar deşmeyelim deşersek başka şeylere takılacaksın o konuşma hiç olmadı dedi.
Ben de zaten haksızdım genel manada diye düşünüp uzatmadım.

Ortada hiçbirşey yok eşini ara onu sevdiğini sole boşuna soğukluk sokma

Üzerine hiçbir şey söylemedim duşa girdim. Gribim diye ıhlamur yapmış, balını çok koymuş ona takıldım hatta "bir daha istemiyim diye böyle bayık yaptın di mi" falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…